Új tanulmányt publikáltak 2023. március 2-án a maszkokról

Az új német tanulmány a maszkok kockázatait vizsgálta és arra a következtetésre jutott, hogy a kismamák, a gyermekek és a fiatalok különösen veszélyeztetettek.

https://www.cell.com/heliyon/fulltext/S2405-8440(23)01324-5

A maszk viselése miatt 5 percen belül 0,04%-ról jelentősen megnövekszik a belélegzett levegő CO2 tartalma. Ez a megemelkedett érték 1,4% és 3,2% közötti. Már 0,1 % CO2 tartalom esetén csökken a kognitív teljesítmény, 1% CO2 tartalom pedig súlyos egészségügyi kockázatokhoz vezet.

Állatkísérletek során megállapították, hogy a 0,3%-os és annál nagyobb krónikus CO2-koncentráció fejlődési rendellenességeket és idegsejtek károsodását okozta az utódokban. A szerzők ezért azt feltételezik, hogy a maszkviselési kötelezettség összefüggésbe hozható a jelenleg megfigyelt halvaszületésekkel és a gyermekek csökkent verbális motoros és kognitív teljesítményével.


Biró Éva

4 thoughts on “Új tanulmányt publikáltak 2023. március 2-án a maszkokról

  1. Ha pusztán a széndioxid-szint megnövekedése ekkora egészségkárosodást tud okozni, akkor mi mindent okoz(hat)nak a vérkeringésbe befecskendezett méreganyagok külön-külön és együtt, azaz szinergikusan (egymást erősítve)?

    A másik kérdés, amit még egyetlen járványügyi “szakértő” sem vetett fel, hogy az állítólagos “halálos vírust” terjesztő, “rendkívül fertőző” maszkokat miért nem kezelték/kezelik veszélyes hulladékként? Miért hevernek a közterületeken, út szélén, árokparton háborítatlanul?

  2. Tegnapi napon voltam vérvételen,egy megyeszékhelyi kórházban.A látottakon némileg elszomorodtam.Arányaiban nézve 100 emberből,rajtam kívül még ketten voltak,akiken nem volt maszk.Hazamenet felütöttem a “Szent bibliámat”,azzal próbálván vigasztalódni.Mindenkinek ajánlom elolvasásra,nagyon sok mindent meg fognak érteni,pedig nem ma íródott,lévén a szerzője 1989-ben meghalt,de valami elképesztő,mennyire igaz,a mai világra is levetítve.A mű címe,és szerzője:Konrad Lorenz-Ember voltunk hanyatlása.DÖBBENETES!

    1. Valószínűleg azért látott ennyi pofapelenkás egyént, mert az ún. “egészségügyi” – inkább betegségipari – intézményekben még mindig kötelező a páciensek számára is. A minap elkísértem valakit a helyi szakrendelőbe, ahol már a bejáratnál a maszkviselésre szólítottak fel, és muszáj volt felvenni, mert különben be se engedtek volna. Ha rólam van szó, visszafordultam volna, de mivel egy beteg embert kísértem el, akinek orvosra volt szüksége, nem tehettem meg. Így kényszerítenek mindenkit arra, hogy feltegye a szájkosarat, akár akarja, akár nem.
      A többórás várakozás alatt ráadásul még a betegek ostoba kovid-sztorijait, a tüneteik és nyavalyáik részletes taglalását is végig kellett hallgatnom. A többségük a papagáj-média nevetséges, primitív propagandáját mondta vissza saját véleményként. A tünetei és a méreginjekció között csak egyvalaki talált összefüggést. Mondhatom, rendkívül lehangoló élmény volt. Ilyen helyre egy normális ember csak akkor menjen, ha mindenképpen elkerülhetetlen!

  3. Igen az a baj ,hogy egészségügyi intézményekben még mindig kötelező a maszk , amit már jó lenne kivezetni a rendeletből Én nem vettem fel a maszkot egy bizonyos rendelőben , hát úgy rám kiabáltak , mintha valami bünöző lettem volna és még mindig a maszk a lényeges és nem a beteg!!! Sajnos itt tartunk a kormányunk is büntetést érdemel mert a népet rábeszélte a sok hülyeségre oltás ,maszk , meg stb…. Üdv. LI.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük