20 thoughts on “Hol marad a felháborodás?

 1. Neil Oliver megint fején találta a szöget. A farkasok elé vetett volt brit eü. miniszter, a korrupt idióta mintaképe, Matt Hancock a tökéletes balek, hogy vele vitessék el a balhét. Közben pedig még javában folyik a kovid-átverés világszerte, és ez addig így is lesz, amíg a bepalizott többség nem hajlandó végre elismerni, hogy totálisan hülyére vették. Nem kicsit, nagyon! Aminek az árát ő, a gyerekei és még az unokái is fizetni fogják – feltéve, hogy lesznek még egyáltalán unokák.
  Ahogy Neil Oliver mondja, az önvizsgálat nagyon kellemetlen és kínos tud lenni, de minél tovább halogatják, annál fájdalmasabb. Márpedig aki még önmagához sem mer őszinte lenni, az honnan tudná, mikor verik át? Az önámítókat lehet a legkönnyebben manipulálni.
  Ha valaki ezek után még mindig nem hajlandó ráébredni a valóságra, az tényleg menthetetlen, és a sors előbb vagy utóbb be fogja neki nyújtani a számlát. A valóság elől nincs menekvés, végül úgyis utoléri az embert.

  Svédország valószínűleg csak a rá kiosztott kontrollcsoport szerepét játszotta a globális tömegmanipulációs kísérletben, és nem azért nem voltak ott lezárások, mert egy fikarcnyival is tisztességesebb politikusaik lennének, mint más országoknak. A svédeket már amúgy is épp eléggé megdolgozta az ultralibsi-LMBTQPZ-transzhumán, stb. propaganda-gépezet. Elég csak megnézni, hány tohonya idióta ültetett be magának csipet, hogy távirányítással tudja kinyitni az ajtót…

  1. Svédország ???
   Nagy Britannia, Németország, Franciaország, az 50-es évek végére, de a 60-as évek elejére már totálisan “elesett” !
   Mára kihalt az “ellenállók” minden évjárata !
   Az idegen fajok betelepítése megtörtént. ( Tessenek emlékezni a “te sem vagy más” reklámokra, óriásplakáton, és minden hullámhosszon !!! )
   Az aberrált degeneráció minden mennyiségben kiszorította a normalitást, a hétköznapok legalapvetőbb cselekedeteit illetően is.
   A mesterséges káosz szervezése százévek óta zajlik, csak mára beteljesedett.

  2. Igen- igy igaz.Az pedig nagyon jo hogy Neil uzenetei /gondolatai erre az oldalra is felkerulnek-hogy igy megtobb emberhez juthassanak el.O mindig nagyon nagy Igazsagokat mond ki /fogalmaz meg/ es az oszefuggesekre is igyekszik ravilagitani.
   Igy az is nagyon igaz hogy ne mult idot hasznaljunk-mert az ellenunk elkovetett aljassagok egyaltalan nem ertek veget-pl az un korhazi protokolok is folytatodnak…………..-csak nem annyira nyiltan csinaljak .
   Sajnos az emeberek tobbsegenek a magatartasara/teljes tetlensegere….. valoban nagyon nehez barmit is mondani.Mint nagyon jol tudjuk az okorban rabszolga senki sem lett csak ugy onszantabol.Most pedig az emberek nagy tobbsege mobil telefonjaval a kezeben-bankartyajaval fizetve -elektromos autojan …stb. onket masiroz a modern korai rabszolgasag fele Ahol -hasonloan az okori rabszolgakhoz-meg lesz neki is szabva majd az hogy kivel is talalkozhat-hogy mit is beszelhet-hogy mit ehet-hogy hova mehet…az hogy valojaban semmije sem lehet ……
   De ha mar Neil …Es SKOCIA-akkor nehany hir. Az Edinburgh -i ovodak/iskolak/idos otthonok etrendjebol teljesen torolve lett a valodi hus/hus keszitmenyek fogyasztasa ujabban. A whisky-a skot nemzeti ital- reklamozas Skocia szerte tilos.De hogy jo hir is legyen a vegere -bar meg csak ANGLIANAN letezik (de remeny van arra hogy SKOCIABAN is hamarosan- es remenykedjunk hogy ezt kovetoen majd mas orszagokban is…..)olyan iskola mukodik ahol a valos tenyeket/ az elhallgatott tortenelmet…..oktatjak a gyerekeknek.

 2. RÖGVALÓSÁG a SZŰZANYAFÖLD MÉRGEZŐ FELCSÚTI HALÁLA ELŐTT PÁR PERCCEL!!!
  RÁNKVÁNDORLÁS és TOTÁLIS LEURALÁS ZSIDÓ MÓDON!!!
  A magyarországi zsidó Párhuzamos Társadalomról (PT)
  Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István írása

  A Zürichi Műszaki egyetem volt előadótanára és kutatója, szakmája gépészmérnök. 1987-től Svájcjban él, ahol biztonságpolitikai tanulmányokat is közöl. Erdőszentgyörgyi származású. 2012-ben a Magyar Polgári Párt színeiben sikertelenül indult az erdőszentgyörgyi polgármesteri tisztségért.

  1. Bevezető

  A párhuzamos társadalom a jelenlegi Európában, a ránkvándorlási (semlegesen: migrációs) válság közepette, minden országban, mint nemzetbiztonsági kockázat jelenik meg.

  Ez az általános fordulat az európai szemléletmódban újra rátereli a figyelmet arra a súlyos ránkvándorlási válságra, mely az 1867-es “kiegyezés” után a magyar nemzetet sújtotta: 1 generáció alatt ránkvándorolt több mint 1 millió zsidó.

  Ez a ránkvándorlás azonnal katasztrófát váltott ki, mert ezzel párhuzamosan kitántorgott Amerikába az országból ugyanakkora mennyiségű magyar. A ránkvándorlók a toleráns magyar környezetben hamar kialakították a párhuzamos társadalmukat (PT), hatalmi pozíciókra törekedtek, -nemcsak a gazdaságban, hanem a politikában is-, aminek további katasztrofális következményei lettek: kommunista eszmék terjesztése, cionista szervezkedés, szabadkőműves páholyok terjedése, a magyar társadalom bomlasztása, a hadsereg feloszlatása, és végül a Trianon Béke diktátum kiváltásában is döntő szerepet játszottak. A Tanács Köztársaság pedig nem volt egyéb, mint vörös köpennyel burkolt megteremtése, a cionista álmoknak megfelelően, Nagy Izraelnek, Magyarország területén.
  További részletekért ajánljuk Raffay Ernő történész 1 órás előadásának meghallgatását.
  Pusztító migráció – A zsidók bevándorlása Magyarországra.

  https://mega.nz/#!Yo8WlJQD!XCWpFs59ghQMwtV8F1YRCP9EU5lYU4OLKHGJKivVvoQ

  1. A níímet CSU Budestag-képviselő (álkeresztény), Emmi Zeulner megindokolja, hogy miért kell a bionémetet a házából kidobni,
   a migráncsot meg oda behozni.

   Egyébként a nőnek nulla iskolai végzettsége van. A főnőke, a Fridrich Merz, a másik álekeresztény, akit a Blackrock mozgat.

   Az Afd, Roger Beckamp beszólt neki, hogy nem úgy van, ahogy a ribanc ezt elődta, nevezetesen:

   Itt arról van szó, hogy a német diakonus társaságnak a tulajdonában vannak a házak, vagyis az ingatlanok és van
   egy gondozó cég, vagy társaság, emely ezekben az ingatlanokban az öregeket ápolja, És ez a két társaság harcol, feszül
   most egymásnak.

   – azért dobják ki az öreg bionémeteket, mert a Diakonia több pénzt zsebelhet be a migráncsokért, mint az öregekért.
   – és a Diakonie ezért még a tengeri migráncs ( életet mentő ) taxi hajókat is pénzel
   – és ezeket, mint Laissez-Faire ( had menjen ! ) könyveli el
   iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
   A nő azt mondja, hogy a migráncsok mentése ( betaxistatása No.-ba ) is, a közérdek katagoriába tartózik, nem csak az örek
   ápolása.

   A nő teljesen kifakad, hogy az AfD-nek a gondozás politikai erősítéséért kellene síkra szállnia és nem a migráncsok
   behozatala ellen ágálni.

   Aztán az AfD azt is mondta, hogy a CSU kereskedik ( Schieber = kereskedik, sibol ) a migráncsokkal.
   De ebben a témában meg a ribanc teljesen belesült.

   Forrás: https://www.pi-news.net/2023/03/mein-lieber-schieber-wenn-csu-pharisaeer-sich-ertappt-fuehlen/

   (
   Külömben Mo.-on és az egész kollektiv nyugati világonban is ez van. A Vatikán és maga a katolikus egyház is ezet teszi.
   Az egyházi adókat gyakorlatilag ellopja és a migráncsokra fordítja.
   Gyakorlatilag a migráncsok üllepét nyalja ki fényesre. És nagyokat tesz az öreg hivőért, akinek a pénzéből él.
   De a harácsolási vágy nem hagyja nyugton és most már a poltikai is mesebeli pénzeket fordít a beáramló
   migránsokra. Ezeknek még dolgozni sem kell. Mert a bünőzés és a szociális pénzekből luxusban élnek a kollektiv
   nyugaton.
   )

   1. Mondtam én már nagyon régen is, hogy nekem saját Istenem van és a Lelkem a Templomom. Nekem a papok se papoljanak, csak pusztítják az emberi elmét és pszichét, és félelemben tartják a naív hívőket. Azt hiszik, hogy azért, mert szombatonként, vagy vasárnaponként felöltik magukra a díszszerkót, majd az Isten Országában fogják végezni, hát majd meglátják…. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy tisztelet a kivételnek.

 3. Szomorú tapasztalatunk, hogy mi évek óta hiába figyelmeztetjük szeretett családtagjainkat, rokonainkat, barátainkat, jó ismerőseinket és szomszédainkat, ne vegyék be azt a sok zöldséget, illetve most már bogarat. Velünk nagyon szóba se akarnak állni. A felsőbbrendűek fölényesen lekezelő magatartásától kezdve, a kissé értelmi fogyatékosokkal szembeni szelíd ráhagyásig szokják röpkén elejét venni bármiféle kimerítőbb beszélgetésnek. Ellenben a globalisták teljes hatása alatt állnak. (Mellesleg. Elérkeztünk egy tragikus pontra? Vehetjük ezt a csődbe jutott emberi kapcsolatnak: a hozzánk közelállók nem, a vadidegenek igen?):

  https://internationalman.com/articles/doug-casey-on-the-rise-of-climate-brats-and-other-useful-idiots/
  Doug Casey a „klímapártiak” és más hasznos idióták felemelkedéséről
  2023. március

  Nemzetközi ember: a Webster’s Dictionary meghatározása szerint a hasznos idióta „naiv vagy hiszékeny személy, akit manipulálni lehet vagy ki lehet használni egy ügy vagy politikai program előmozdítása érdekében”.
  Feltételezések szerint ez a kifejezés Lenintől származik, amikor a nyugati kommunista szimpatizánsokra utalt.
  Mi a véleményed erről a kifejezésről? Ma is alkalmazható?

  Doug Casey: A mai látszatdemokráciák tele vannak hasznos idiótákkal. Egyik béna elképzelés után a másikba kapaszkodnak bele, talán azért, hogy értelmet adjanak zavaros és értelmetlen életüknek. Kicsit olyanok, mint a macskák, akik a gazdájuk lézermutatójának vörös pontját kergetik. Ukrajna, Covid, szexuális perverziók, Trump, rasszizmus, klímaváltozás – egyik dolog a másik után.
  A klímaváltozás az egyik központi csalás, amelyet a Világgazdasági Fórum a Nagy Újraindítás részeként népszerűsít. Úgy tűnik, hogy minden, ami a WEF-től származik – nem tudok kivételt tenni -, ellentétes a nyugati civilizáció hagyományos értékeivel, beleértve a szabad piacokat és a személyes szabadságot.
  Ezelőtt megvitattuk a COVID-hisztériát, és azt, hogy mi az, ami úgy néz ki, mint az Ukrajnában kezdődő harmadik világháború. De a legnagyobb dolog a leghosszabb lábakkal a klímaváltozás. Teljes nyilvánosságra hozatal: Hiszek az éghajlatváltozásban! Az éghajlat folyamatosan változik, mióta a világ körülbelül négy és fél milliárd évvel ezelőtt összeállt. És továbbra is változni fog.
  A probléma azonban nem maga az éghajlatváltozás, hanem az a folyamat, amelynek során a közvéleményt, különösen a fiatalokat indoktrinálják azzal a hittel, hogy az emberiség elpusztítja Földanyát.
  Tudományos foszlányokat kapnak, például azt a tényt, hogy a világ a 19. század közepe óta általában véve melegszik. Nos, persze, mert a bolygó a 16. századtól a 19. századig az úgynevezett kis jégkorszakon ment keresztül. Az elmúlt 150 évben ciklikusan melegszik. Ami azt illeti, a világ az utolsó nagy jégkorszak vége óta, körülbelül 12 000 éve melegszik.
  A „globális felmelegedés” emberei remek ürügyet találtak arra, hogy ne csak a gazdaságot, hanem szó szoros értelemben mindent megváltoztassanak. Az a véleményem, hogy alapvetően emberellenesek – valójában gyűlölik és félnek az emberektől. Ez az oka annak, hogy Yuval Noah Harari, a WEF udvari értelmisége gyakran „haszontalan evőknek” nevezi őket. Lehet, hogy igaza van. De az őrültség az, hogy egy ilyen ember, mint ő, komoly döntések meghozatalára képes hatalomra tehet szert. A hozzá hasonló emberek tapsolnak a tömeges népességcsökkentésnek.
  Különösen azokat, akiket Hillary “szánalmasnak” nevezett a nyugati világban. Ők az emberekben ellenséget látnak. Vannak közöttük idióták, akik hasznosak, de mind feláldozhatóak.
  Az „elit” – akik valójában paraziták – könnyen befolyásolhatja azokat, akiket „tömegnek” neveznek. Ez részben azért van, mert az átlagembernek nincs fogalma sem a tudományról, sem a történelemről. Jay Leno Jay Walking című műsorának bármelyik epizódja, vagy jelenlegi megfelelője Mark Dice a Youtube-on, bőséges anekdotikus bizonyítékkal szolgál. Átlagosnak tűnő, viszonylag intelligens embereknek a legegyszerűbb kérdéseket teszik fel. Egyikre sem tudnak válaszolni. A „Ki nyerte meg az amerikai polgárháborút” kérdésre tipikus válasz lehet: „a németek?”. Csak a pop- és sportsztárokkal kapcsolatos kérdésekre tudnak helyesen válaszolni.
  Teljesen igaz: a világ tele van hasznos idiótákkal. Hasznosak az uralkodó osztály számára, akik mindent meg akarnak változtatni. Sőt, éppen a múlt héten az Aspen Institute, a világ egyik legismertebb agytrösztje, szponzorált egy klímaváltozási konferenciát, amelynek Kamala Harris és Gloria Estefan volt a két főelőadója.
  Szánalmas egy komédia volt. Néhány hasznos idióta beszélt a hasznos idiótákból álló közönségnek valamiről, amiről egyikük sem tud semmit.

  Nemzetközi ember: Manapság az átlagemberek – különösen a gyerekek és a fiatal felnőttek – között sok hasznos idiótát látunk, akiket hisztériába kerget az úgynevezett “klímaváltozás”.
  A populáris kultúra, a média, Hollywood, a tudományos élet, a Wall Street, a politikusok és más szaktekintélyek megerősítik a klímariasztó narratívát.
  Ezeket az embereket becsapják, hogy támogassanak egy olyan programot, amelyet nem teljesen értenek? Mi folyik itt valójában?

  Doug Casey: A tény az, hogy a kongresszusi képviselők egy visszhangkamrában élnek. Azért vannak ott, hogy törvényeket és rendeleteket fogadjanak el, amelyek szabályozzák, mások mit tehetnek és mit nem. És emiatt mindannyian úgy gondolják, hogy joguk van a saját programjukat erőltetni. Nárcisztikusak, akik szeretik a hatalmat. …
  (…)

  1. Ezt pofázom évek ( évtizedek ?), óta !

   Ugatom, ordítom, írom, bele a pofába, a szeme közé, le is faragtam magamról a “felesleget”. Hülyementes vagyok, ez azért valami !
   Az “okosok” szerint egy konteós barom, aki javíthatatlanul hülyének született, az agyontanultak szerint még fertőzően hülye is !

   Abból a szempontból igen jóérzés olvasni, hogy nem vagyok egyedül, más szempontból tragikus tény.

   Újra leírom, egymilliomodszor, hogy a hasznos idióta a háttérhatalom legélesebb fegyvere !!! Tenyésztve vannak az arra születettek !

   A “kiképzés” minden percben történik, 24 órában folyamatos, nincs megállás, a magyar(nak mondott) rádió, és a magyar(nak mondott) televízió, minden hullámhosszán, minden csatornáján hülyíti, ( dezinformálja ) a nagyérdeműt.

   Nincs fősodratú írott média, ami ne tenné szintén.

   Természetesen a világ minden pontján azonos a néphülyítés, csak a módszerek személyre szabottak.

   Ja, és rohadtul nem érdekel, hogy kit mennyire sért amit írok, vagy mondok ! A hülyéknek HÜLYE a nevük ! Nem tetszik ? Zakson !

   1. Tisztelt S.G.!
    Higgadjon le egy kicsit, bármennyire is erőteljesen zajlik magában a tisztesség és igazságkeresés egyfolytában. Félreértés lenne úgy venni, hogy a hasonló írásokat kizárólag a „tömeg” módszeres szidalmazása végett idézem az oldalon. Inkább azért, mert tipikus jelenségek. El kell fogadnunk, hogy bizonyos dolgok megváltoztathatatlanok.
    Nagy általánosságban véve, mindig is bevált túlélő taktika volt a nyáj közepén maradni és úgy „bégetni”, ahogy a többiek. Az ember ösztönösen tudja, sokkal veszélyesebb a nyáj szélén feltűnően ugrálgatni vagy elkószálni. Vagy gondoljunk bele, a döntő többségtől elvárható, hogy gyors egymásutánban járványügyi szakember legyen, betéve tudja a nemzetközi és emberi jogot, azután világgazdasági szakemberré váljon, értse a bankrendszer működését, köpje-vágja, mi az aranystandard, a fiat pénz, a visszafizethetetlen adósság, ismerje a Föld klimatikus korszakait stb.? Netalán a mindennapi munkája, lélektelen melója után még hosszú órákat hírek, szakcikkek tömkelegének átolvasásával töltsön, és azokat jól meg is értse, hogy képbe legyen a készülő világról. Mi se vagyunk ilyen szuperagyak, és a legtöbb tekintetben ugyanúgy tömegszerűen viselkedünk.
    A globalisták azért vannak nagy előnyben, mert az előre teljesen kiszámítható módon nem tökéletes emberrel terveznek. Mi meg valami ideálisat követelnénk mindenkitől: legyél zseni és hős, vagy vesszél! Jó lenne a hangot megtalálni a legtöbbekkel, mert anélkül mindenkinek annyi. Én se tudom a jó módját, csak hogy muszáj.

  2. A hasznos idiótákkal kapcsolatban egyetértek, azonban a klímaváltozás témája korántsem olyan egyszerű, mint ahogy előadod.
   Merthogy ezek az emberek, akik most a Klímváltozásra hivatkozva fosztanák meg az embereket a marhahús tenyésztéstől, vezetnének be szén-dioxid kvótát, vennék el az otthonainkat és az autóinkat, fosztanánk meg mindenünktől, beleértve a munkát is, mivel alapvető emberi jogainkat kizárólag a munkabeszüntetés lehetőségével sikerült eddig is kiharcolni…. – szóval ezek a Klaus Schwab félék a 70-es években, amikor tudósok figyelmeztettek a környezetszennyezés üvegházhatás fokozó, a természetet akár teljesen elpusztítani képes következményeire, akkor kirúgdostatták őket, megaláztatták, anyagilag és erkölcsileg is tönkretették őket.
   Attól, hogy most meg éppen a környezet pusztulásra hivatkozva vezetnének be újabb, a hatalmukat növelő és az embereket minden jogától megfosztó programokat, a környezet még bizony pusztul! Pusztul. Nevezzék aminek akarják, klímaváltozásnak vagy másnak tök mindegy. Az erdőket irtják, a levegő egyre koszosabb, a föld egyre koszosabb a világ vizeinek egyre nagyobb hányada ihatatlan, jegesmedvék ezrei fulladnak vízbe mert már nem találnak jégplatformokat…..
   Ezek tények. És igen az emberiség okozta. De az emberiség helyre is tudja hozni. És persze nem úgy, ahogy ezt a világ degenerált, pszichopata irányítói szeretnék. A Föld egy hatalmas élő szervezet elképesztő öngyógyító képességgel, akárcsak az emberi szervezet. Már 100 éve folymatosan tüntetik el, az energiatermelő találmányok feltalálóit. A levegő, föld és víztisztító találmányokat. A környezetszennyezéssel nem járó napelem technológiákat, ráadásul 80-90%-os hatásfokúakat. Ezeket ugyanazok tüntetik el, most, ebben a percben is, akik a klímaváltozásra hivatkozással döntenék végső nyomorba és rabszolgaságba az egész emberiséget, hogy örökös, istenszerű teljhatalmuk legyen nekik és utódaiknak az idők végezetéig.
   Itt lenne a lehetőség a kitörésre, újrafelfedezni ezeket, megalkotni, előbúvárkodni a találmányi hivatalok fiókjainak mélyéről ezeket és megvalósítani. Ehhez kellene felébredni az ún hazsnos idióták tömegeinek, már ha ez lehetséges. De ha nem, akkor legalább nekünk, akik nem vagyunk hazsnos idióták fel kellene készülnünk, hogy ezeket megvalósítsuk, tudnunk kell róla, hogy ezekre szükségünk van, mert bármilyen aljas hazugok is a Klaus Schwabok, a környezetünk, az életterünk bizony riasztó gyorsasággal pusztul. Ó mellesleg, a legnagyobb magyar anti-klímaváltozás aktivista, aki járja az országot az előadásával, miszerint nincs globális felmelegedés, nincs üvegházhatás növekedés és egyáltalán semmifél klímaváltozás, nem csak a NASA-nál dolgozott, hanem az amcsi hadseregnek is épített tömegpusztító fegyvereket: másszóval ugyanazok pénzelik, akik a szén-dioxid kvótát meg teljes vagyonelkobzás szükségességét hirdetőket is.

   Másszóval….Ne öntsük ki a fürdővízzel együtt a gyereket is!

   1. Kedves Jokki!
    Én ezt sehogyan nem adom elő, ugyanis:
    https://internationalman.com/articles/doug-casey-on-the-rise-of-climate-brats-and-other-useful-idiots/
    Doug Casey a „klímapártiak” és más hasznos idióták felemelkedéséről
    2023. március

    Ahogy a fentebb most már megjelent második bejegyzésemből látható, pont a „hasznos idiótákkal” kapcsolatban nem értük (teljesen) egyet.

    Különben azok közül, akik a túlfokozott klímahisztéria ellen vannak, senki nem mondja azt, hogy pusztítsuk kedvünkre a Földet, romboljuk, szennyezzük, szemeteljük el a környezetet – ne figyeljünk oda. Csak épp az ellen vagyunk, ahogy „a Klaus Schwabok” akarják ürügyként felhasználva keresztülhajszolni az emberiségen a saját, teljesen más indíttatású programjukat. Úgyhogy bizony ebben értünk egyet!

   2. Kedves Yokki !

    Nincs klímaváltozás ! Illetve ami van, az a normalitás, semmi különleges.

    A környezetrombolás az egy másik történet, ami az ipari forradalomnak nevezett újkori globális rabszolgásítással kezdődött szervezett formában !

    Minden, az erdőírtástól kezdve, a 60-as évek megszámlálhatatlan atomkísérleteivel együtt, tengeri olajfúrótornyok, közlekedés, különösen a tengeri és légi közlekedés, utak építése, mai napig folytatódik.
    Ez sem klímaváltozás, hanem “csak” galaktikus szennyezés, és öko szisztéma tönkretétel ! Szintén szervezetten !!! Ez lényeges !

    A “klímváltozás” egy hazugságfegyver a primitív tömegek számára, hivatkozási alap, “tudományosan” !
    Covid, átcsomagolva.

 4. Amíg az átlag valóban úgy gondolja, hogy itt a világon 10-20 aljas ember követte el a szegény több milliárd ellen ezt az egész aljasságot, addig nem is lesz felháborodás. Marad az irkálgatás (ide is), meg arra a 10-20 csúnya emberre mutogatás, hogy ezzel a nem tudom hány milliárd emberrel mit is tettek. Szemét, aljas, tetves 10-20 ember! Ti vagytok a felelősök! Szegény 8 milliárddal mit tettetek és még mi mindent meg nem fogtok tenni a jövőben!? Hát mi mindent el nem kell viselnie ennek a bátor 8 milliárdnak, mert ti, egy szűk körű, zárt, 10-20 főből álló társaság kitaláltátok!? Pedig ez a 8 milliárd ember mennyi mindent meg nem tett – folyamatosan, rendületlenül, félelem nélkül, bátran, meg nem inogva – az ellenállásért, az összefogásért, a gondolkodásért, a józan észre hallgatásért, az időben való cselekvésért, a szükséges lemondásokért, a sziklaszilárd elvhűségért, az alternatív hírek eléréséért! Mindent megtettek, oly bátran, és tessék, mégis itt tartunk!

  1. Tisztelt Sine Lege, A nevezett 10-20 ember mit meg nem tett oly bátran…. Mekkora fegyveres atombiztos biztonsági készültségben vannak! Büntetni akarnak minden fegyvertelen ellenállót.
   OV 1993 óta mit meg nem tett nekik? Mindent megtett. “Az oltatlanok meghalnak.”
   Hogyan tudja bárki, fegyver nélkül, összefogva vagy egyedileg elkezdeni rendezni a helyzetet?
   Jogilag is nehéz, de már bátran el van kedve.
   Vagy hívjuk fel őket telefonon, felszólítva, hogy adják meg magukat?
   Ön hogyan kezdené?

 5. Tisztelt Hegedűs A.!
  Nem döbbent meg a kérdése, mivel tapasztalatom szerint a magukat lényeglátónak gondoló emberek korántsem azok.
  Hogy hogyan kezdeném? Elmondom. Ha Alkotmánybíróság lenne a nevem, akkor az alaptörvény-ellenes jogszabályokat nem megalkuvóan átengedném, hanem megsemmisíteném! A legszélesebb körű nyilvánosság biztosításával felhívnám az egész társadalom figyelmét a központi jogalkotó túlkapásaira, a hozzám benyújtott alkotmányjogi panaszokat nem elutasítanám pökhendi hülyeségekre hivatkozva, hanem érdemben befogadnám, és a társadalom széles körét érintő pozitív elbírálásban részesíteném! Ha köztársasági elnök lenne a nevem, akkor nem bájosan mosolyognék, hanem visszaküldeném megfontolásra az összes aljas, zagyva, összedobott jogszabályt, felhívnám a társadalom figyelmét a központi jogalkotó túlkapásaira! Ha rendes bíróság lenne a nevem, akkor az összes pert a valódi jogállami értékek alapján bírálnám el, nem központi parancsra, jól lefizetve, kiszolgálva a politikai akaratot! Ha rendőség lenne a nevem, akkor a büntetőfeljelentéseket befogadnám, érdemben megvizsgálnám! Ha ügyészség lenne a nevem, akkor vádemeléssel élnék az összes aljas döntéshozóval s végrehajtóval szemben. Ha kutató-orvos lennék, akkor megtagadnám az oltások beadását, és nem söpörném le magamról a felelősséget! Ha médiatulajdonos lennék, nem tájékoztatnék folyamatosan félre, jó kenőpénzekkel a zsebemben! Ha kórházi orvos lennék, nem vágnám be az oltatlan emberek előtt az ajtót, kajánul vigyorogva, kenőpénzért teljesítve a szakmaiatlan parancsokat! Ha iskolaigazgató lennék, nem diszkriminálnám a gyerekeket, nem zavarnám haza őket az iskolából! Ha ombudsman lennék és jogvédő, folyamatosan ütném-verném az asztalt a jogállami értékek példátlan félresöprése miatt! Ha egyetemi rektor, docens lennék, minden eszközzel megvédeném a tudományterületemet a hazug senkiháziaktól! Ha hülye oltott lennék, akkor is felismerném a helyzet visszásságát és kiállnék a diszkriminált embertáraim védelméért! Én így kezdeném, tisztelt Hegedűs A.! Mi valósult meg ebből a szerényke felsorolásból? Semmi! Senki nem tett meg semmit, még egy tűérőt sem, holott nagyon sokat tehettek volna az egész folyamat bármely szakaszában! Egy egész ország ellenállhatott volna, mindenki a saját hivatásában, beosztásában, de nem tettek egy tűérőt sem.Hát ennyit a tömegek tehetetlenségéről és drágalátos ártatlanságáról! Felesleges a mellébeszélés! Kérem, kizárólag akkor válaszoljon, ha rácáfol az általam vázoltakra!

 6. Tisztelt Sine Lege,
  Értem. Amit hiányolok, hogy kimaradt a tisztelet a kivételnek. (Senki????)
  A miértek lényege is kimaradt: pl. a hierarchia, a pszichológiai nyomás, a “törvénnyel kényszerítés” és a korrupció és a súlyozás, a mértékek és a kezdetek, az ellenállók zaklatása.
  A tömegek érthető tanácstalansága.
  Mint az eddigi válaszreakcióiból is, úgy legalább 1,5 éve folyamatosan.
  Azt leszűrtem, hogy a kezdet Önnek lényegtelen.

 7. Nagyon jó videó. Amikor olvastam Purnima Wagh és tudóstársai megállapításait, hogy minden oltásban ugyanaz van, de egyetlen esetben sem találtak például placebot,elgondolkodtam, hogy a fenébe oldották meg, azok akik nyilvánosan oltatták magukat, politikusok egyetemi vezetők stb….
  Egészen addig, amíg egyik munkatársam, aki oltóponton volt önkéntes, meg nem mutatott egy videót a rektor unokaöccsének oltásáról. És itt leesett a tantusz. Kolléganőm mindent megtett, hogy semmi kínosat nem mutasson a videója, ebből tudtam, hogy ő is be volt avatva az egész aljasságba. Bár ezt már sejtettem, amikor az egész osztályon egyedül ő kapta meg az 500 ezres kormányjutalmat, ráadásul kétszer is.
  Természetesen nem volt hajlandó elküldeni nekem a videót, de tudtam, hogy valahol biztos hibázott.
  Először is kiderült, hogy függöny mögött oltották a gyerkőcöt, külön orvosnő oltotta, valami főorvosnő. Amikor kolléganőm közelről mutatta magát az oltás beadását, arra is rádöbbentem, hogy ő lett kijelölve arra az esetre, ha egyre többen gondolnának, hogy az egyetem vezetői be sincsenek oltva.
  A háttérben az igazi lényeg, mert bizony hibázott. A háttérben látni lehetett egy asszisztenst, aki besétál, kinyitja a hűtőt, kiveszi az oltásos dobozt, lezárja, majd elviszi!
  Tehát így oldották meg!
  Még jobban ledöbbentem, hogy ezek szerint nem csak függöny mögött oltó főorvos, a rektor, az unokaöccsre és a kolléganőm volt beavatva, de az oltópont legalább egy asszisztense is!
  Ez a videó egy jövőbeli Mengele per tökéletes bizonyítéka lehetne!
  Bűnszövetségben elkövetett tömeggyilkosság bizonyítéka.
  Ezért nem tudtak placebot találni Purnima Wagh és társai, mert nem fértek hozzá a különleges oltásdobozokhoz, amikből a politikusokat, bankárokat, Merkely és Rusvai féléket, a Pécsi Egyetem rektorát és vezetőit, valamint rokonaikat oltották!!
  És igen, így egyértelmű, hogy a kölök és a szülei is be voltak avatva.
  Belegondolva, azt mondanám, hogy itt egy egész vezető réteg és a családtagjaik, de még lejjebb lévő, pénzért bármire kész orvos és nővér sereg, egyhangúan és szándékosan a népirtás mellett tette le a voksát. Azt hiszem ideje a keserű felébredésnek és megtenni azt, amit ilyenkor tenni kell. Mert nehogy azt higgyük, hogy ez volt az utolsó kísérlet a kiirtásunkra. Ezek nem fogják abbahagyni, amíg mi engedjük, hogy vezetői székekben tollászkodjanak. Mert ezt mi engedjük. Rajtunk múlik. Hajrá tettre fel!

 8. Az adalékanyagokról:
  Próbáltam pékárut venni, és nézni, mi van ráírva a termékekre az apróbetűs részben.
  Az egyik megoldás az, hogy sütőpor adalék.
  A másik megoldás az, hogy allergén: 01,06,07,09. Ám nem található elérhető dolgozó a sütöde részlegen, a kódok értelme pedig nincs kiírva. Ha nem a sütöde részleg nem létező személyzetét kérdezem, akkor senki más nem tudja.
  Így van ez, de nem titkolnak semmit. -:( Mit képzelek, tán csak nem gondolom, hogy kiírják a részleteket, és a kódok jelentését???? -:)

  1. A helyi Sparban ki van függesztve egy táblázat a kódok magyarázatául, ahol pl. az utolsó tétel a “puhatestűek”. Ezen elgondolkoztam. Mi lehet ez? Kagyló, csiga, esetleg lisztkukac vagy egyéb féreg? Én egyiket sem szeretném elfogyasztani. Úgyhogy inkább nem veszek kenyeret és péksüteményeket.
   A “feldolgozott élelmiszerek” nevű veszélyes hulladékok helyett maradnak a halak – azokat talán még nem “oltották be” -, a gabonák, a magok, a zöldségek és gyümölcsök eredeti formájukban. (Persze nincsenek illúzióim, hogy azokban ne lenne mindenféle vegyszer.)
   Minden más tartalmazhat rovarmocskot, vagy egy szerencsétlen méreginjekciózott állatból származik, a pszichopaták forgatókönyve szerint. Ki van ez találva.

  2. Nálunk nincs kifüggesztve a kódlista. A csomagolt, szeletelt kenyéren volt a sütőpor adalék.
   A házi kenyérben elvileg csak liszt-víz-olaj-só-cukor és élesztő lehet. Új lisztet még nem vettem, a pár hónapja vett csomagolásán pedig biztos nincs információ ezekről.
   Ami felháborított, az általam eddig kedvelt és tisztelt bolt hozzáállása.
   Egyébként bogár-rovar-egyéb báb, állat hulla van/lehet azokban a gabona típusú termék csomagolásokban, amik nem átlátszóak, és a lisztes termékekben.
   Alapból az “államunk” hozzáállása felháborító. A meghozott, vonatkozó elkülönítő és információ feltüntetésről szóló jogszabály tartalmilag erőtlen, mintha nem is lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük