Három abszurd év

Forrás: AUF1.TV

https://auf1.tv/corona-fakten-auf1/corona-drei-jahre-pandemie-und-zwangsmassnahmen-die-agenda-der-globalisten

https://www.bitchute.com/video/78JB9p3gXzXq/

13 thoughts on “Három abszurd év

 1. Breaking News!

  A Covid-19 vírus nem Wuhanból származik, hanem Fort Detrickből.
  Fort Detrick a Pentagon legfontosabb biológiai laboratóriuma.
  A második világháború alatt az intenzív biológiai hadviselés (BW) kutatásának helyszínévé vált különféle kórokozók felhasználásával.
  A háborút követő években rendkívül durva és kegyetlen kísérleteket végeztek a laboratóriumban:
  – A bázis két munkása az 1950-es években halt meg lépfene miatt. Egy másik 1964-ben hunyt el vírusos agyvelőgyulladásban. [16]
  – Fort Detrick volt az a hely, ahol az Egyesült Államok kormánya “feltalálta” a HIV-fertőzést, és az Ebolát.
  – 40 évvel ezelőtt a laboratórium az Antrax-kísérleti terepe volt, és a 2008 augusztusában történt Anthrax-támadás hátterében is a laboratórium, ill. egyik kutatója állt.
  – A SARS-CoV-2 vírust az Egyesült Államok hadserege fejlesztette ki Fort Detrickben.
  Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick

  2019. márciusában(!!!) megjelent egy tanulmány két tudós Allison L Totura 1, Sina Bavari 1tollából, amely mind a mai napig a NIH honlapján található,.
  Címe: Széles spektrumú koronavírus vírusellenes gyógyszer felfedezése.
  A tanulmány szerzői a Fort Detrick-i laboratóriumn munkatársai. (United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases, Fort Detrick.)

  Idézet a tanulmányból:
  „A súlyos akut légúti szindróma koronavírus (SARS-CoV) és a közel-keleti légúti szindróma koronavírus (MERS-CoV) nagy patogenitású koronavírusok halálos zoonózisos vírusok, amelyek az elmúlt 15 évben jelentek meg az emberi populációban. Ezek a koronavírusok olyan új légúti szindrómákkal járnak, amelyek szoros érintkezés útján emberről emberre terjednek, és magas megbetegedést és mortalitást eredményeznek, amelyet az Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) progressziója okoz. Lefedett területek: A SARS-CoV újbóli megjelenésének kockázata a denevérek rezervoár gazdáiból, a MERS-CoV keringésének fennmaradása és az új koronavírusok jövőbeni megjelenésének lehetősége azt jelzi, hogy a vírusellenes gyógyszerek felfedezéséhez több koronavírus elleni aktivitásra lesz szükség”
  Forrás: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30849247/

  Nem sokkal a cikk megjelenését követően rejtélyes laborszivárgás történt, és légúti megbetegedések történtek, és járvány tört ki Virgíniában, 60 mérfölddel arrébb.
  „Ez elég szokatlan itt nyáron” mondta a Green Spring nyugdíjas közösség orvosa.
  Majd Floridában is volt 171 eset, amit eltitkoltak, ezt utóbb a The Palm Beach Post írta meg.
  Később hónapokra be is zárták a laboratóriumot.
  Lehetséges, hogy tesztelték a vírust a Wuhani bevetés előtt.
  Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=P72OttqUEe8&t=577s

  Meg volt a vírus, már csak meg kellett találni a vírus bevetésének helyszínét, hogy világméretű járványt lehessen lehessen hirdetni.
  A választás Wunara, és az ott 2019.10.18-27 között megrendezendő A 7. Katonai Világjátékok (Military World Games ) esett.
  A nemzetközi sporteseményen több mint 100 ország 9000 sportolója vett részt; Magyarország például 50 fővel képviseltette magát.
  Erre azért volt szükség, hogy a járványt és annak felelősségét Kínára hárítsák.
  Sokáig még Trump is a SARS-CoV-2 vírust kínai vírusként emlegette.

  Véleményem szerint a SARS-CoV-2-nek a kifejlesztése több laboratóriumban történt.
  A Fort Derrickből származott az alapváltozat, nevezzük SARS-CoV-1-nek, de aki beélesítette, hogy minél virulensebb és fertőzőbb legyen, annak a professzora Ralph Baric (Észak-Karolinai egyetem) volt, aki egy különleges, úgy mond visszafejthetetlen génsebészeti eljárást fejlesztett ki.
  Az USA felelősségét bizonyítja az is, hogy mindig elzárkózik egy erre kiterjedő vizsgálat elől, és a Kongresszusban nincs egy ember, aki a vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezné a koronavírus körülményeinek feltárása érdekében.
  Úgy tűnik, hogy az USA a katonai-ipari-pénzügyi komplexum és a mérhetetlen korrupció áldozata lett.

 2. Döbbenetes, leleplező videó került elő Orbánról a felcsúti Vakcina-náciróll!!!

  Elképesztő videó bukkant fel, amelyen Orbán Viktor arról beszél, hogy amit most a Fidesz-kormány csinál, annak semmi köze a szabadsághoz, a népakarathoz és a szabad véleménynyilvánításhoz. A leleplező felvételt a 444.hu fedezte fel, s ezen Orbán arról beszél, hogy az orvosok megfélemlítése a putyini típusú rendszer kiépítésének a része!

  A Fidesz elnöke akkor beszélt az orvosok ellen indult kormányzati bosszúról, amikor 2006-ban a Gyurcsány-kormány meg akarta szüntetni a kötelező kamarai tagságot. Akkor a Fidesz erről úgy vélekedett, hogy „a kormányzat akarata ellenére kényszeríti a szakmai szervezeteket ellenzéki szerepbe.” Akkor Orbán kijelentette: egy nyugati demokráciában nem fordulhat elő, hogy egy orvos nem mondhatja el a véleményét!

  Magyarország mai miniszterelnöke akkor szó szerint ezt mondta: „Minőségileg a nyugati és a keleti demokráciák nem azonosak. Egy nyugati demokráciában nem fordulhatna elő, hogy egy orvos azért nem mondja el a szakmai véleményét – horribile dictu – nem mondja el a szakmai tényeket, amivel találkozik, mert attól tartanak, hogy esetleg valahogy a politikába belekeveredik, és a végén még ebből neki baja lesz. Ez nem fordulhat elő egy nyugati demokráciában. Keleten ezzel szemben, nálunk igen. Tehát ha ez így megy tovább, akkor lassan ez a putyini típusú, oroszországi, a formákat betartó, de a valóságban a formák mögött nem a szabadságra, a népakaratra, a szabad véleménynyilvánításra, az őszinte beszédre épülő politikai berendezkedés valósul meg. ” Az önleleplező felvételt cikkünk végére kattintva nézhetik meg.
  https://pestibulvar.hu/2023/03/03/orb…YlrFbKf57A

 3. A kovid-átverés globális intelligencia-tesztjén az emberek túlnyomó többsége csúfosan megbukott, legyen akárhány diplomájuk vagy tudományos fokozatuk, nem is beszélve a gondolkodás nélküli engedelmesség tesztjéről: bármilyen ostoba, értelmetlen, káros vagy embertelen, akár önpusztító parancsot, utasítást hajlandók végrehajtani, ha az egy tekintélyi személytől jön, sőt még akkor is, ha csak valamelyik tévés szennycsatorna aktuális celebje “ajánlja”.
  A vezető politikusok tisztesség-tesztjén azok, akik kiállták a próbát, már halottak: pl. a néhai tanzániai elnök, akinek volt vér a pucájában kovid- tesztre beküldeni kecskéből, gyümölcsből stb. vett mintát, amelyek persze mind “pozitívan” jöttek vissza.

  Sajnos a pofapelenka – ha lehet – még alacsonyabbra süllyesztette az amúgy is lesújtóan alacsony általános intelligencia-szintet, amit a katasztrofális oktatási eredmények is mutatnak. Amerikában pl. egy iskola mindegyik diákja megbukott a matematika-teszten. Sebaj, a woke-idióták szerint a matek úgyis velejéig “rasszista” tudomány, minek foglalkozni vele? Majd a mesterséges intelligencia kiszámolja, hogy mennyi 2+2.

 4. Valaki tudná feliratozni ezt a rövid videót? (angol nyelvű)

  A központi jegybanki pénz technológiai megvalósításáról, melynek formája kézbe ültetett mikrochip. A videóban szereplő közgazdász (Richard Werner) a központi bankok elismert kutatója, személyes ismeretség révén jutott információhoz a terveikről.
  A videó elején a bevezetőben, Cathrine Austin Fitts, befektetési bankár (az Orvosok a Tisztánlátásért honlapon már jelent meg vele videó).

  A link:
  https://drive.google.com/file/d/1RAO3GZoPeDQoDh8_dbEzPRAz-WTF0DIi/view?usp=share_link

 5. Találkoztam már olyan kommentelés esettel, amikor valaki valami miatt idegen (elhunyt, lopott, kitalált) profil alatt beküld egy szöveget, sokszor. Néha lehet, hogy változtat rajta kicsit. Nem valódi kommentelőként.
  Viszont az egész hatása nem illik bele az oldal stílusába. Az oldalhoz képest mesterséges a jelenlét, mondhatni mesterséges ’intelligencia-hiány’ esete forog fenn. A szöveg tartalma olyan, mintha nem tudna olvasni valaki, csak ’írni’.
  Más oldalon azt vettem észre, hogy az ilyen komment kikopik idővel, de ahol láttam ilyet, ott a színvonalat lefele vitte, bár nem küldték el a többiek, csak nem foglalkoztak vele. -????

  1. Kedves Hegedűs A.!

   Nagyon finoman fogalmazott. Valakik nagyon nyomatnak egy bizonyos narratívát. Remélhetőleg a szóban forgó ismétlődő szöveg előbb-utóbb innen is kikopik, ha senki sem foglalkozik vele. 😉 Nem érdemes időt és energiát vesztegetni rá. Olyan, mintha az ember egy elakadt bakelit-lemezt próbálna meggyőzni, hogy lépjen már tovább…

  1. Ha már a saját szövegemet ismét javítani kellett, ide is teszem:

   Orbán Viktor korábban úgy látta: “Csak a putyini típusú országokban fordulhat elő az orvosok megfélemlítése” – videó – Propeller
   https://propeller.hu/itthon/3907176-orban-viktor-korabban-ugy-latta-csak-putyini-tipusu
   21:02-től:
   „Ők (egészségbiztosítók) pénzt tesznek be, hogy még több pénzt vegyenek ki(min 7% profittal). De honnan lesz a még több pénz? Az a mi pénzünk.
   Betesznek valamit. Kiveszik azt, amit betettek, meg még kiveszik azt, amit egyébként a betegek befizettek ebbe a rendszerbe.
   Tehát ők hasznot akarnak. Ők nem megjavítani akarják a magyar egészségügyet.”

   Ezt a részletet csak azért emelem ki, mert van az az adófizetői pénz, amiből reggel 5:14-kor az áttételeken keresztül, de biztosan az adófizetők pénzéből jut még arra is, hogy az eltartott, semmirekellő internetes rabló képes a kártételre (az elküldött szöveg átírására jelen esetben, de akár zárlatossá képes tenni elektronikai eszközöket, vagy be teleportál valami rovart a lakásba stb.). Ezen akció semmiben nem különbözik attól, amikor egyéb rabló, idegen behatoló egyéb kárt okoz. Csak mi finanszírozzuk, átláthatatlanul.

 6. Egy másik nagyon veszélyes jövőkép, amit usákia vezényletével No.-ban a last Generation zöld banda követ el.

  No.-ban a ronda eszetlen nők és egy két hülye férfi is a zöld örületet hatalma alá került

  https://www.pi-news.net/2023/03/video-durch-die-energie-wende-ins-energie-ende/

  Képtelenség a szélkerekekkel egy ország villamos energiáját biztosítani.
  Az elektromos áramot még a hidrogén előállítással sem lehet tárolni.

  A mostani technológia az afrikában bányászott litiumra alapul.
  A litium maga és annak összes vegyülete az emberi szervezetre mérgező.

  Egy litium vegyületet a psychiátriában szedációra ( nyugtató ) használják fel.

  Egyes szélkerék készítésekor az afrikai balza fát használják fel.

  Ha az ember megnézi Afrika, vagy Madagasztár erdőírtási ütemét, akkor ma a 20 évvel ezelőtti erdőnek csak az 5 %-ka létezik még.

  Miért írtják ilyen ütemben a feketék az afrikai erdőket ?

  Mert az afrikai ember nagyon erősen szaporódik.

  A videóban érdemes német nyelvtudás nélkül is belenézni, mert sok érdekes részletet és számot kerül itt bemutatásra.

  Például lehet azt is látni, hogy No.-ban a római katolikus templom is a német zöld nők befolyosása alá került.

  Mi a legújabb örület ?

  No.-ban az összes elektromos áramnak a fogyasztó márő óráit lecserélik olyanra, ami napi tarif-periodusokat mér.
  Tehát süt a nap, vagy fúj a cél az embernek akkor kell a munkahelyen dolgozni. Ha kell akkor, szombat és vasárnap is munka nap.
  Ha nincs elektromos áram, akkor az embernek nem szabad meg sem mozdulni.
  Ebben benne foglaltaik az is, hogy vegyen fel pulóvert, ha fázik.

  Az egész klima örület úgy van kigondolva, hogy a társadalom kb. 10 %-ának terics-burics az élete, a többi meg dögöljön meg, vagy
  legyen rabszolga.

  Na ez itt az európai jövőkép.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük