Az AstraZenecának bíróság előtt kell felelnie a káros korona-oltóanyag miatt

“Valami elindul Nagy-Britanniában:

Az AstraZenecának bíróság előtt kell felelnie a káros korona-oltóanyag miatt – és a brit kormány is kereszttűzbe került. Hirtelen olyan oltottak is megszólalnak a fősodratúban, akiknek maguknak semmilyen egészségügyi problémájuk nincsen az oltás után, de éles kritikát fogalmaznak meg a politikusok hazugságaival és az oltási kényszerrel kapcsolatban. (…)

Még a Mainstream is mérföldkőnek tartja, hogy Jamie Scott, egy kétgyermekes édesapa, aki súlyos maradandó agysérülést szenvedett egy vérrög miatt, miután 2021 áprilisában beoltották, egy mintaeljárásban beperelte az AstraZenecát a brit Legfelsőbb Bíróságon. Majdnem meghalt és azóta nem tud dolgozni.
A másik pert az AstraZeneca-“oltás” után elhunyt, 35 éves Alpa Tailor özvegyen maradt férje és két kisgyermeke indítja.

Ezek az esetek a későbbiekben akár 80 kártérítési per előtt is megnyithatják az utat, mintegy 80 millió angol font (csaknem 91,5 millió euró) értékben. Ezek mindegyike az úgynevezett „vakcina által kiváltott immun-trombocitopéniához és trombósishoz” (VITT-hez) kapcsolódik.”


Forrás: https://report24.news/astrazeneca-und-britische-regierung-muessen-sich-verantworten-und-impfkritik-wird-im-mainstream-salonfaehig/

7 thoughts on “Az AstraZenecának bíróság előtt kell felelnie a káros korona-oltóanyag miatt

 1. Az orosz cucc is astrazeneka fejlesztés és a kínai is ugyanaz! Továbbá nagy baj, hogy csak kártérítésekért perelnek, mert így a szándékos, előre eltervezett, bűnszövetségben elkövetett népírtás vádja soha nem fog felmerülni, és soha nem fognak felelni ezekért a tettükért, se a kitalálóik, se a gyártóik, se a kollaboráns kormányok, orvosok, fegyvereserők vezetői, se a bíróságok… Ezért is folyhat tovább ez a népírtás és a többi tervük, mert a teljes igazságot nagyon kevesen mondják ki.

  1. Így van, az összesben ugyanaz vagy nagyon hasonló grafén alapú nanotech van, az oroszban is, a kínaiban is. Mivel ezek adtak el külföldre a La Quinta Columna csapata meg tudta vizsgálni ezeket is. De nézzük a jó oldalt, nem tudom otthon mi van de itt a fél világ komolyan vax ellenes, mindenféle vax, vége a gyerekek és állatok ész nélküli oltásának, legalábbis ha bele tudunk szólni.
   A teljes igazság gyönyörűen látszik, csak egy Andoid telefon és egy Bluetooth Scanner alkalmazás futattása kell hozzá, de erről még az un . ellenzéki oldalakon is hatalmas csend van.
   Barrie Trower-ről is – ÉS EMLÉKEZZETEK ERRE MERT KI TUDJA MIVEL PRÓBÁLKOZNAK MÉG – ő egy volt MI5-MI6 ügynök és a mikrohullámú fegyverek szakértője.

   “Bármilyen tüneteket (betegség tüneteit) tudjuk okozni pulzáló mikorhullámmal.”

   Itt szólnék, hogy ez nem feltétlenül a G-ket jelenti. Ahogy a Rife frekvenciákkal gyógyítani lehet úgy az ellenkezőjét is lehet, ha valaki tudja mit és hogyan használjon és már bocs, de ELF-et, alacsony frekvenciákat bármi ki tud bocsátani, csak egy aljas kis nem-is-tudsz-róla szoftvernek kell ülnie a gépeden vagy a telefonodon vagy jöhet a TV-ből is.
   Nagyon rég tudják és valószínűleg nagyon rég kísérleteznek a lakosságon, olvassatok utána a Lilly wave-nek, még a ház elektromos hálózatát is lehet ilyen módon használni.

   1. A ható anyagok (hús, víz) betiltása, korlátozása mellett ezeket is ható hullámmal próbálhatják helyettesíteni, nem értve azt, hogy anyagból, vízből és hullámból is vagyunk.
    Csak ritmusosan adagolt megfelelő hullámmal szélsőséges esetben elő lehet idézni akár öngyilkosságot is, de akár csak pillanatnyi koncentráció kiesést is, mindkettő életveszélyes. (Na, mi az oka???)
    A Teremtő nem véletlenül bízta a hullám adagolást a Napra, és nem véletlenül rejtette el azt egyébként a természetben is.
    De a hullám kibocsátás elvételével, eltérítésével egyáltalán nincs legyőzve a természet, ez nem “alternatíva”, nem alternatív teremtés, csak a teremtés lekorlátozása, elpusztítása.

 2. Bocs, én erről egy hangot nem láttam idekinn, vannak napok mikor nem olvasok híreket, az biztos, hogy nem folyik a csapból is.
  Valamint, az összesben ugyanazokat az anyagokat találták, már ezért is gyanús, hogy miért csak az Astra Zeneca.
  Aztán majdnem két évvel ezelőtt a hivatalos laboratóriumi vizsgálatok eredménye tudott volt, volt egy a spanyoloktól, a Campa riport és egy az angoloktól.
  Az angol egy bűnügyi feljelentéshez lett csatolva és egyszerűen elásták az ügyet. csendben megszüntették… nem tudom, eltűnt. Folytatták az oltogatást a méreggel.
  “MP refuses to answer Questions on Case 6029679/21 – “It would be inappropriate to comment on a Live Criminal Investigation”” – az ott a cikkben a rendőrségi azonosító száma a feljelentésnek. Létezett, egy képviselő vissszautasitotta, hogy kérdéskre feleljen mert “folyamatban levő bűnügyi nyomozás” vagyis tudtak róla legfelül is.
  Itt a cikk:
  https://expose-news.com/2022/02/13/mp-refuses-to-answer-questions-on-case-6029679-21-it-would-be-inappropriate-to-comment-on-a-live-criminal-investigation/

  Ezeket találták a következő vaxokban.
  Morena x2, Astra Zeneca, and Pfizer
  “The report concluded that there is now definitive proof of the inclusion of:

  Graphene nano ribbons coated with Polyethylene Glycol
  Graphene Composite Form 1.
  Graphene Composite Form 2.
  Microcrystalline Calcite with Carbonaceous inclusions.
  Graphene Nano Form with and without fluorescence
  Graphene nano objects
  Graphene nano scrolls.”

  Nem várnék semmiféle csodát, főleg, hogy azóta a La Quinta Columna csoportja szinte minden injektálható cuccban talált grafént, ideértve a naptár-vakcinákat, az állatok vakcináit, fogaszati érzéstelenítőt, cukorbetegségre adott injekciót, stb.

 3. Önök fatális tévedésben vannak, tisztelt Hölgyemények/Uraságok!
  Nem a káros oltóanyagok miatt kell felelősségre vonni bárkit is, hanem az alkalmazott módszerek miatt, a fenyegetés, korlátozás, zsarolás fogalma miatt. Ha az összes vakcina a világ legegészségesebb összetevőit tartalmazta volna, akkor is bűncselekmény lenne a vakcináknak a fenti módokkal történő emberekbe kényszerítése. Ez a kulcsszó, nem az összetétel. Ha lényeglátóan ítélnék meg az emberek a helyzetet, nem tartanánk itt. Nem kellene tüntetéseket szervezni, ahol olyan jól érzik magukat az emberek, mintha csak valami bulin lennének. Már önmagában ez katasztrófa. Ha C vitamint akarnának az emberekbe erőszakolni, kérdezem: nem lenne ugyanolyan bűnös a helyzet? Az oltóanyagok kárós összetevői semmivel sem ártalmasabbak, mint az oltatlanok esetében az elmaradt vizsgálatok, beavatkozások, műtétek. Bárcsak ez ellen tüntetnének!

  1. Az ember fenyegetés nélkül szed pl. C-vitamint. És ki tudja mi van a tablettában vagy a kapszulában.
   De Ön nyugodtan szedjen be mindent, csokit, kólát, stb. kényszerítés nélkül, anélkül, hogy tudná, mi van benne mostanában.
   Váljék egészségére lényeglátóan! Én nem fogom lebeszélni.
   Persze, a kényszer, amit említ, csak hab a tortán.

   1. Ami még ide eszembe jutott, az az, hogy pl. opiátokat (szintetikusan szeretik), simán lehet keverni liszthez, oldani vízben, szórni chemtraillel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük