WHO elleni tüntetés a Kossuth téren

WHO elleni tüntetés összefoglaló:

WHO elleni tüntetés teljes:

További felvételek:

10 thoughts on “WHO elleni tüntetés a Kossuth téren

 1. A videón látható mű eső időzített volt a tüntetésre, szerintem ezen állításom alátámasztható a hirtelen indokolhatatlan 1 napig tartó helyi lehüléssel is. Ilyesmi akciót vártam is.
  A fülem azon akadt meg, hogy a WHO-nak alapból non-profit intézménynek kellene lenni. Valamint szakemberekből kellene állni.Nem tulajdonosokból.
  De jelenleg ezek szerint profitot terveznek szakképzetlen, a világot népírtó terroristák.
  Ez is egy megerősítés abban, hogy mindenképp ki kell lépni ebből, mindegy hogyan csűrik-csavarják a szabályokat.
  A kilépéskor pedig a ránk jutó vagyont meg kell kapnunk.
  A WHO ellen, ha egyedileg lehetne tiltakozni, akkor ennek mi a jogi formája?
  Ha már népszavazás nem lehet. Járható út lenne-e tömegesen egyedileg egyforma levelet írni?
  Kinek címezve, és kinek másolatba, hogy összefogható legyen egy ponton a tiltakozás (postát kikerülve, de bizonyíthatóan, határidővel).
  (Ugyanilyet küldenék szívesen 5G és időjárás manipuláció témában is. Valamint kérném az oltáshoz kötött munkavégzés eltörlését is. Előre tiltakoznék a QR kód azonosítási célú használata ellen, és a várható értelmetlen, érthetetlen érték elvű digitális pénz ellen is.)
  Ők azzal a gyakorlattal élnek, ha nem tudnak bejönni az ajtón, bejönnek az ablakon. Mi pedig ha nem szavazhatunk népszavazással, hívjuk fel a figyelmet másképp.
  Jó lenne, ha látszana a támogatottság, akkor is, ha csak 3%. Vagy mennyi valójában?
  Az ördög a fényen kívül a jóindulattól is fél, és az összefogástól is. -:)

 2. Kedves Szervezők!
  Tegnap voltam a parlamentnél, érdekes volt.
  Régi kérdés, miért csak ennyien???
  Nos, dr. Fórizs Eszter, akit korábban kiváló szónoknak láttam, zsidózott egyet, hogy a WHO-s Tadros tulajdonképpen etióp zsidó, ezért van ott, ahol van.
  Aztán egy különös sámán(?) rituálé következett, fura imára szólították a résztvevőket, majd hosszú szónoklat következett, és a kérdés, “vajon miért vagyunk csak ennyien?”
  Én is csak a WHO miatt mentem oda, sem a zsidózással, sem az imádkoztatással nem értek egyet, nem szeretnék ilyenben részt venni.
  
Gyanítom, még sokan így vannak ezzel. 
Gondoltam, szólok.

  Barátsággal,
  Andrea

  1. Tisztelt Andrea !

   Csak nem tudtam megállni, hogy ne reagáljak, meg azt hiszem, hogy amit én írok, és ahogy, az hiányzik ám szinte mindenhonnan.
   Mivel politikailag nem vagyok korrekt gyárilag, és láttam már pár tavaszt.
   Kérdéseire a válaszok, nagyon röviden, több évtized tapasztalatával.

   A tömeg síkidióta. A tömegek elérése nehéz, és ha nem az értelmi képességeinek a szintjén közelítik meg, nem is lesz elérhető. Ez a mondanivaló megfelelő tálalása lenne. Nagyon hangsúlyozom, lenne, volna !? Az eszköztár szűk, nagyon nagy az ellenszél, az aknamunka legnagyobb része fű alatt, és a háttérben zajlik. Ezért a kevés érdeklődő.

   Fórizs Eszter csak kimondta azt, ami a valóság, legfeljebb sokak számára nem feltétlenül szerethető módon, de ettől még igaz. Azért az Ön érzékeny lelkének még ide írom, ha nem tudott volna róla eddig, hogy például a rabszolga kereskedelem zsidó privilégium volt . Úgy nem feltétlenül mellékesen ! ( Forrás, művészettörténeti tanszék, 90-es évek.) A minden hivatalos média nagyon finoman kifejezve túlreprezentáltsága, és szigorúan kizárólagos tulajdonlása, és minden művészeti ágazat kisajátítása, a magas művészettől az alpáriig, a részükről, az micsoda, tessék kedves már megmondani !? Jajj, ki ne felejtsem az egészségipart, tokkal vonóval !
   Csak nem ez a totális, áhított Great Reset ???

   Egy dolog amiben egyetértek Önnel, az a “magyarkodás” ilyetén formája, ez az én szememben is vörös posztó ! Nem tudom, hogy lélekben van-e nálam nagyobb magyar, ( lehet nagyképűzni !),de erre a szintre soha nem voltam kapható lesüllyedni. Ilyen rituálékon már részt vehettem volna sokszor, de nem tettem, mert lelkileg nem, hogy nem vonzott, messzire elzavart, az én nyomorult lelkem ettől sokkal magasabban rezeg, alapból.
   A külcsín, a megjelenés, az eszköztár, a megszólalás, nélkülözi mind azt, ami egy ilyen úgymond sámán ( táltos ?), imához szükséges. Itt a lélek nem emelkedik, hanem mélyre zuhan. A kontár bármilyen jóindulatú is, csak kontár, szándékosan nem írtam ripacsot ! Hihet és állíthat önmagáról bármit.

   A végére írt mondatára válaszul, nagyon sok minden összefügg nagyon sok mindennel. A Fórizs Eszter által előhozott érvek napi gyakorlat, ami foggal, körömmel tagadva van. Már megint azok a rohadt, átkozott, makacs tények.

  2. Kedves Andrea!
   Kérem ha teheti nézze meg ezt a részletet a 2015-ös davosi konferenciáról:

   https://www.youtube.com/watch?v=3qBpU3TfMYM
   Sok milliárd ember megölése lesz szükséges – Új Világrend Nemzetközi Konferencia 2015

   És, ha még nem olvasta, akkor ha van ideje rá, akkor ezt is ajánlom elolvasásra:
   https://nemzeti.net/contents/library/01-CIONBOLC.pdf

   Ha talál benne bármilyen pontot vagy vesszőt, ami nem így történt és történik, akkor örömmel venném, ha felhívná rá a figyelmemet!

   Üdvözlettel,
   Ida

 3. Még csak az első beszédet láttam/hallgattam végig, kb az első öt percet. Nagyszerűen, lényegre törően fogalmazott.

  Ilyenkor érzem át mit jelent magyarnak lenni. Kimondani azt ami van, és ahogyan van. Igen-igen, nem-nem. Öncenzúra nélkül megosztani ismereteinket, gondolatainkat, érzéseinket, és anélkül hogy egy jottányit is érdekelne vagy zavarna, hogy árulók és megalkuvók lesnek és szervezkednek a leállításunkra, elhallgattatásunkra. Ostobák, hisz amikor árulóként vagy megalkuvóként az ügyünk ellen áskálódnak, maguk ellen is szervezkednek.
  Egyébként is, Logika 101: NINCS semmi vesztenivalónk és egy olyan helyzetben amikor nincs vesztenivalónk, egyedül a cselekvésnek, a teljes összefogásnak, egymás bátorításának és a közös nevező keresésének van értelme, amellett hogy az igazság még ki nem mondott részeit is felfedni próbáljuk. Csak a cselekvésnek van értelme, csak az igazság terjesztésének és a tiltakozásnak. A nap 24 órájában.

  A passzivitás, az empátiahiány, a negatív, destruktív kritikának, és a másikra mutogatás korának VÉGE. Akár kormánypárti, akár ellenzéki, akár oltatlan, akár oltott, hozzánk tartozik, és mint ilyen nem kritika tárgya. Csak az kritika tárgya aki maga kritizál a kritika kedvéért, aki zavarodottságot kelt, és aki ellentéteket keres és szít. Mindenki más már most a szövetségesünk, a sorstársunk, akkor is ha még nem érzi át. Mindenki más fázisban van az igazságkeresés útján, így csak a közös felismerésekre érdemes koncentrálni, NEM arra amit még másképp látunk . Még azok is jövő sorstársaink közé tartoznak akik ma úgy vélik könnyebb megmaradniuk néma cinkosokként, mert hogy ők és családjaik megússzák majd, akár szerencse vagy privilégiumaik által.

  Összefogás nélkül egyikünk sem fogja megúszni – még a ma hallgató és megalkuvó orvosok sem. Mert a nagy kép jóval nagyobb mint a plandémiák és méregoltásaik népirtó akciói. Ha másképp nem, a gazdasági világválság amit fabrikált ürügyeikkel ránk zúdítottak, fog mindannyiunkat kivégezni.

  Az összefogás a legnehezebb mégis a legszükségesebb. Nehéz, mert a világlobbi a főmédiákon és a szociális médián folytatott manipuláción és cenzúrán keresztül minden létező technikával megosztott minket, kiváltképpen a Covid-éra kezdetével. Figyeljük meg, hogy mindent szabad egészen addig amíg valaki esztelenül vagdalkozik, amíg hazudik és érvelési hibákkal vakít/manipulál másokat, amíg durva, amíg negatív, amíg személyeskedések ( ad hominem-ek) révén ellentéteket szít, zavart, megosztottságot és félelmet kelt. Az is megengedett ha valaki pótcselekvésekkel és passzivitást sugalló álpozitív, téves ideológiákkal és torz filozófiákkal próbálja leállítani a cselekvőképességet és cselekvést.
  A főbb szociális médiákon még maga a fajgyűlölet kifejezése is megengedett, egészen addig amíg az a hitleri rendszerekre jellemző valósan esztelen gyűlölet, és amíg támadó jelleggel egy faj ellen irányul.

  Ezzel szemben amit minden fórumon tiltanak, az a fentiek ellentéte, a racionalitás, a jóhiszemű igazságkeresés, az összefogás, a jogos önvédelem és aktív kiút keresése, és a pozitív szellemben és őszintén történő ismeretek, gondolatok eszmecseréje. Míg a valós fajgyűlölet megengedett, az az elleni védekezés tiltott. Mindet visszájára fordítottak. Így amikor valaki az ellenünk szervezkedő valódi fajgyűlölők, azaz a nem-iszlám kultúrákat elfoglaló muszlimok “migráns” tömegei elleni JOGOS védelemmel szólal fel és racionális módon védené a fehér és európai zsidó etnikumok, területét és kultúráját, azt cenzúrázzák és letiltják. A jogos önvádelem a fajgyűlölet és a fehér faj elnyomása ellen az amit “fajgyűlöletnek” neveznek.

  A főmédiák diktálják az “egyetlen elfogadott véleményt” azt amely hazugságokat, manipulációkat visszhangoz és ami megosztottságot okoz. A főmédiák és a politikai elit mindannyiunk ellenségévé, árulóivá tették magukat.

  Hogy legalább részben ellensúlyozzuk amit ellenünk tesznek, minden oldalon a közös nevezőt kell keressük, nemcsak magyarokként, és nemcsak egy világnézetet vallókként, hanem a jobb- és baloldali szavazók integrációjával is. Sőt, a teljes egységre kell törekedjünk, nemzetközi szinten is, mert az emberiség elpusztítása első fázisában nemcsak egyes országokat de a fehér és zsidó etnikumok egészét célozták meg. Tudnunk kell kik az ellenségeink, egyébként nem tudjuk magunkat megvédeni ellenük. A közös ellenség a fehérek és zsidók fajárulóiból álló pszeudo-technokrata világlobbi és a gazdag iszlám államok szövetsége, amely szövetség egyik manifesztációja többek közt a WEF az ENSZ – annak WHO-ja- az EU, a központi és a nagyobb kereskedelmi bankok. Ez a világlobbi kézben és zsebben tartja a világ minden országa főmédiáit és jelen kormányát – sőt a legtöbb stratégiai fontosságú országban konkrétan átvették a kormányzást, mint pl az USA, Kanada, Ausztrália, Új Zéland, Franciaország.

  Minden fehérek lakta területet elleptek az iszlám és egyéb nem-fehér tömegek olyan mértékben hogy most már küszöbön áll hogy többségbe kerülnek. Eközben minden országban zajlik a fehérek elleni valós fajgyűlölet szitása – emellett, pl, az USA-ban, a szintén idegen érdekeket képviselő nem-fehér Harris éppen azért kampányol hogy minden amerikait megfosszanak fegyvereitől. Könnyen kitalálható miért.

  1. “Csak a cselekvésnek van értelme, csak az igazság terjesztésének és a tiltakozásnak. A nap 24 órájában.”
   “A passzivitás, az empátiahiány, a negatív, destruktív kritikának, és a másikra mutogatás korának VÉGE.”
   “Összefogás nélkül egyikünk sem fogja megúszni – még a ma hallgató és megalkuvó orvosok sem.”
   Ezek valóban nagyon jó mondatok. De miért érzem úgy, hogy csupán egy kényelmes fotelból íródtak?
   Mert az alábbi mondatok nekem azt sugallják, hogy ott sem volt a tüntetésen, hanem most a videófelvételeket meghallgatva akar utólag tájékozódni, hogy mi zajlott le vasárnap:
   “Még csak az első beszédet láttam/hallgattam végig, kb az első öt percet. Nagyszerűen, lényegre törően fogalmazott.”
   Ha esetleg rossz következtetést vontam le, elnézést kérek.

 4. Itt súlyos félreértések jelei tapasztalhatók.
  1. Egy államvédelmi hatóság – mint pld. az egykori AVH – az államhatalom VÉDELMÉT szolgálja (ill. szolgálta), nem úgy, mint a WHO, amely 1:1-ben maga a DIKTATÚRA akar lenni , legalább is egészségügyi vonalon. Ne tessék összekeverni a fogalmakat. De egyáltalán – találóbb lett volna önöknek a “vakcina”-gyártás alapján hírhedtté vált USA olyan hatóságaihoz hasonlítani a WHO működését, mint a CIA vagy FBI. Annál is inkább, mert népirtó “vakcinákat” az AVH országában nem csak nem gyártottak, de nem is tudtak volna gyártani, az a rendszer ugyanis nem a profit, hanem az EMBER szolgálatában állt. Tiltakozom tehát a “WHO = ÁVH” szlogen használata ellen – az ÖNÖK ÉRDEKÉBEN!
  2. A “bolsevizmusnak” (azaz a kommunizmusnak) és a WHO-diktatúrának csak annyi köze van egymáshoz, hogy mindkettő 1-1 idea megvalósítását jelenti. De a különbség a kettő között – ÓRIÁSI! Ha önök szentelnének akár csak néhány órát is az előbbi legalább lényegének megismerésére (de az önöknek méltóságon aluli dolog … ), akkor tudnák, hogy a kommunizmus az emberi munkának nem az életből való (robotok általi) kiiktatását (amit a Klaus Schwab-félék akarnak), hanem a felszabadítását jelenti, amely lehetővé teszi az emberi képességek szabad kibontakozását. Ez az igazi humanizmus.
  3. Önök állandóan egy, csak rémálmaikban szereplő rendszerre kenik a Big Pharma minden bűnét, ahelyett, hogy a fő bűnösre, a “szabad világ” kapitalizmusára magára kennék azt, amelynek immanens eleme a profitért való szüntelen és könyörtelen küzdelem. Nem ártana kicsit elmélyedni az ilyen kérdésekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük