Olaszország: Dr. Silvana De Marit felfüggesztették, amíg be nem oltja magát COVID ellen

Felirat: Alcyon Plejádok. Az Alcyon Plejádok csatorna videói az alábbi oldalon tekinthetők meg:
https://www.bitchute.com/channel/alcyonplejadok/

3 thoughts on “Olaszország: Dr. Silvana De Marit felfüggesztették, amíg be nem oltja magát COVID ellen

  1. Nemrég műtétre jelentkeztem egy kisvárosi kórház egyik osztályán. A műtét előtti megbeszélésen jelen volt az osztályvezető főorvos, az engem kezelő szakorvos, a főnővér és egy ápolónő. Azt mindannyian tudták, hogy nemrég már átestem a koronavírus okozta betegségen és az immunrendszerem orvos és gyógyszerek nélkül, csupán lázcsillapítással, vitaminokkal és rengeteg folyadékpótlással legyőzte a betegséget. Mivel én sem vagyok beoltva, szóba került az is, milyen jó lenne nekem is az oltás (57 éves vagyok) és hogy ha be lennék oltva, akkor most nem kellett volna PCR tesztet csináltatnom. A főnővéren és a főorvoson látszott a vírustól való félelem. Rákérdeztem, hogy ők mitől félnek, ha már kétszer is be vannak oltva és még maszkot is hordanak, nekem pedig az immunrendszerem éppen nemrég győzte le a koronavírust és úgy tudom, annál jobb testőre az embernek nincsen. A főorvos, egy idős, sokat tapasztalt, jó hírű szakember rámförmedt: “Az immunrendszer! Ugyan már, ez micsoda hülyeség!” – aztán azt is mondta, hogy azért fél, mert az oltás őt csak 90%-ban védi, majd tovább sorolta a TV-Híradóból ismert “megkérdőjelezhetetlen tényeket”. Megpróbálkoztam ezután azzal, hogy ha most egy étteremben ülnénk egymással szemben, akkor miért nem kell félnünk egymástól, de erre még hisztérikusabb állapotba került, így inkább nem feszegettem tovább a témát. A szakorvos és a nővér csak csendben hallgattak. Később a szakorvos (egyébként fül-orr-gégész) többször is megvizsgált, ám őt cseppet sem zavarta, hogy én maszk nélkül, oltatlanul ülök előtte és kb. 15 cm-re volt az orromtól és a nyitott számtól. A nővér is csak akkor húzta feljebb az orrára a maszkot, amikor a főnővér a közelben volt. A kórtermekben sem kellett maszkot viselni, csak a folyosón (a kórtermek ajtajai persze folyamatosan nyitva voltak) vagy ha jött a vizit a főorvossal és a főnővérrel.
    Szóval, érdekes ez a helyzet. Ezek az emberek ugyanazt az orvostudományt tanulták a középiskolákban, a főiskolákon és az egyetemeken, ugyanakkor az egyik farkas módjára küzd az oltás mellett, míg a másik majdhogynem lesajnálja az egészet. Lehet, hogy az agymosás sikerült túlságosan jól vagy talán mégiscsak volt az a pénz…?

    1. Az igazságot nem érdekli, ha kérdőre vonják, a hazugságot zavarja, ha vitatják.

  2. Ez kemény volt, de végre valaki őszintén elmondja mi a gond ezzel a járványhisztéria elmebajjal. Hogy kezdettől fogva arra játszottak, hogy minél több legyen a halott. ezért kellet tiltani az ivermectint, hidroxyclorokint, a természetes proteázgátlókról azt hazudni hogy semmit se érnek vagy még rosszabb lesz tőlük, ezért dobálják ki ezeket a kórházba érkező betegek zsebéből a kukába és adnak nekik olyan “gyógyszereket”, amiktől 5-10 percen belül eszméletüket vesztik, károsodik a veséjük, a májuk, az immunrendszerük, aztán lekötözik őket egy ágyhoz, ledugják a torkukon a lélegeztetőt, amitől aztán fertőzéseket kapnak és meghalnak. Amit ráfognak a kovidra.
    Ezért nem ajánlják kovid esetén a a szokásos inhalálást, a forró teázást, mert a forró tea, ha tetszik ha nem, legalább a nyálkahártáyban élvő vírusokat elpusztítja. Ezért kellett (részben) a maszk is, hogy a maszkba tüsszögve súlyosan felülfertőződjünk és súlyos betegek legyünk. Erre ment ki végig a játék. Ráadásuk most már bizonyított, hogy mesterséges vírus volt, vagyis csináltak egy vírust, hogy aztán olthassanak valamivel, amitől tömegesen bénulunk és halunk meg.
    Ennyi a kovid járvány története.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük