Sajtótájékoztató, Orvosok a Tisztánlátásért és Magyarok Világszövetsége

A Magyarok Világszövetsége és az Orvosok a Tisztánlátásért szerveződés közös sajtótájékoztatója 2021. 02. 02-án Patrubány Miklós, Dr. Pócs Alfréd, Dr. Ébert Jenő és Dr. Tamasi József részvételével.

12 thoughts on “Sajtótájékoztató, Orvosok a Tisztánlátásért és Magyarok Világszövetsége

 1. Hol található link a strassbourgi konferenciáról?
  Magyarok Világszövetkezete helyett nem Magyarok Világszövetsége?
  Köszönöm.

 2. Nem kell elkeseredni hogy a média bojkottálta a sajtótájékoztatót. Ugyanez történt itt Kanadában is amikor Rocco Galati ügyvéd sajtótájékoztatót tartott azután, hogy megtette a feljelentéseket a miniszterelnök és a különböző intézmények ellen a kamu kovid járvány leple alatt elkövetett törvénysértések miatt – a 1oo%-ban kontrollált szennymédia egyetlenegy tagja sem képviseltette magát a sajtótájékoztatón.
  Magyarországon is minden média, kontroll alatt van beleértve a hazug kurucinfót is aki az állandó, cigányozással, zsidózással, négerezéssel (ami csak egy elterelő hadművelet a naiv emberek megvezetésére) félrevezeti az embereket azt a benyomást keltve, hogy a nemzeti oldalt képviseli.
  Ha ez a képzeletbeli covid járvány alatt végrehajtott emberiség ellenes bűncselekmény valamire jó volt az az, hogy mindenkivel levetette a fátylát arra kényszerítve az entitásokat, hogy mutassák meg az igazi arcukat – így a post-apokalipszis után kirajzolódó tájkép sokkal tisztább lesz.

 3. Sucharit Bhakdi professzor el akarja hagyni Németországot

  “A vírus veszélyét csak a szóban forgó fertőző betegség okozta halálozások számával lehet mérni. Ez a vírus nem okoz több halálesetet, mint egy mérsékelt influenzajárvány.”
  “Totalitárius államból jöttem. És itt tapasztaltam meg a demokrácia csodáját. Most borzalommal a szívemben látom, hogy gyermekemnek esetleg totalitárius államban kell felnőnie, amelyben az alapvető szabadságjogokat önkényesen korlátozzák, minden tudományos bizonyíték ellenére. ”
  “Soha nem gondoltam volna, hogy elhagyom ezt a csodálatos országot, Németországot. (…) Azt gondoltam, itt akarok meghalni. És most: Nem akarok itt meghalni, és itt sem fogok meghalni.”
  Olyan szörnyű, olyan ijesztő, annyira lidérces, amit ebben az országban tapasztalunk”

  https://mediaforras.com/sucharit-bhakdi-el-akarja-hagyni-nemetorszagot-438

  ***********************

  A kérdés csak az hogy hova megy, mivel a korona terrorizmus az egész világot sutja, közel egyenlő intenzitással.

 4. ÉN TEGNAP HALLGATTAM VÉGIG MINDEN SZÓ IGAZ EGYETÉRTEK A TUDOMÁNYUKKAL KÖSZÖNÖM

 5. Sajnos nem úgy igaz, hogy nem kötelező az oltás, mert a Szociális intézetekben és a Kórházakban, azzal fenyegetőznek burkoltan, hogy akkor megszűnik a munkahelye! Nem kötelező, de mégis van kiskapu az, hogy nem lesz munkahelye!! Félelmetes!

 6. Tiszteletem!

  Imádtam és ittam szinte minden hasznos szót, mivel ezek saját véleményem is és ezek kimondott igazságok alapok számomra.
  Nem csak szavak terén az életmódom is ezt tükrözi.
  Egészséges életmód, reális nyitott gondolkozás és figyelem, sportolás, POZITÍV félelem nélküli és mentes élet: ezeket nemcsak magamnak kívánom továbbra is hanem minden egyes embertàrsamnak hisz nem kiváltság, elérhető mindenki számára.
  A jelvényt mindenképpen beszerzem 🙂
  A maszk viselèst szinte nem is veszem komolyan, nyilt tiszta levegőn főképp nem, max közlekedési eszközön vagy zárt térben.
  De lehet a maszkra rá rajzolok 1 birkát, pirossal áthúzva?
  További sok egészséget kívánok és köszönettel a munkàssàgukèrt. ??️

 7. FOlytassak munkajukat minden tudasukkal es erejukkel,mert csak igy fekezhetik a biologiai haboru ALDOZATAINAK szamat
  ALDAS MUNKAJUKON!..
  ?.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük