Feljelentették az osztrák kormányt, az országgyűlést, a nemzeti tanácsot és a szövetségi elnököt is

Feljelentették az osztrák kormányt, az országgyűlést, a nemzeti tanácsot és a szövetségi elnököt is, mint például, Sebastian Kurz – Ausztria szövetségi kancellárját, Rudolf Anschober – egészségügyi minisztert, Karl Nehammer – belügyminisztert és Alexander Van der Bellen – szövetségi elnököt is.

Az Alkotmány megsértése, hivatali visszaélés, korrupció, félrevezetés és erőszak a vád.

A teljes feljelentés és a vádanyag megtekinthető és letölthető itt: www.dropbox.com/s/ojsqq21kkpmocy7/Strafanzeige_KP24_Regierung_Anlagen.pdf?dl=0

19 thoughts on “Feljelentették az osztrák kormányt, az országgyűlést, a nemzeti tanácsot és a szövetségi elnököt is

 1. üdv.nem lehet letölteni,rákattintva nem történik semmi.vajon,cenzúrázva van,hackelve a terrorhatalom által?

 2. Javallat:
  Valamelyik keresőbe be kell másolni a:
  Strafanzeige_KP24_Regierung_Anlagen
  sort, ami rengeteg találatot fog lehozni…
  Onnan egy kattintással letölthető .pdf formátumban!

 3. Remélem a “kísérleti labor” után Magyarországon is sorra kerülnek az illetékes elvtársak!

 4. Üdv.Lefordítottam,elolvastam a vádiratot,nagyon komoly,ez ha átmegy és megállják a helyüket a vádak,és nagyon komoly bírák lesznek a tárgyaláson,átfordulhat ez a rémálom a régi életünkbe.Egy kérdésem lenne a tisztelt doktor urakhoz:nem lehet ugyanezt megtenni,magyar részen,az osztrák mintához hasonlóan ?ezek a vádak nagyon reálisak,helytállóak,megvannak a bizonyítékok,úgy tudományos,mint orvosi,jogi emberjogi téren.
  Az igazsággal és a benne hívő emberekkel egyetértő es együttműködő bátor ügyészeket és bírát bevonni.
  Megdönteni a PCR-teszt valósságát,bebizonyítani a világméretű csalást,megfélemlítést,média-agymosást,emberiség-és gazdaság elleni bűnözést,tudatos népirtást,stb.Ha ez egyetlen országnak is sikerülne,akkor összedőlne az egész kártyavár,és láncreakciószerűen az egész világ felszabadulhatna.
  Ez az egyik megoldás
  A másik:a nép ereje. Kidolgozni gyorsan egy stratégiát,az eddig a valóságra fel nem ébredt emberek felvilágosítására. Megmutatkozott,hogy a bűnűgyben implikált kormány,egészségügyi hatóság,rendvédelmi hatóság nem áll szóba,nem akar semmiképp tárgyalni,meghallgatni az áldozatát,a népet. Itt már csak a nép ereje segíthet és dönthet,ebben a végső helyzetben.És nagyon szorít az idő,napról napra egyre több emberbe nyomják bele a gyilkos kotyvalékot,egyre jobban agymosottabbak lesznek,legyengítve a félele/pánik által,míg végül fejethajtva beletörődnek a végbe
  Ismét példának a 89-es romániai forradalmat hozom fel(és más országok forradalmait is,ahol az elnyomó zsarnokságot csak a nép tudta elsöpörni):amikor is elpattant a végső húr az emberekben,nem volt már semmi vesztenivalójuk,olyannyira porba taposta és kisemmizte a diktatúra.Csakhogy:ehhez az egész ország népe kellett,mindenki kiment az utcára,milliók,a rendőrség,katonaság a nép mellé állt(ez nagyon fontos tényező!!!),és felszámolták a hatalmat,a diktátorokat azonnal kivégezték,gyorsított bírosági eljárásban.
  Nem biztatok erőszakra,nem egészséges dolog az,de bizonyos szintű erőszak kell ahhoz ,hogy a még erőszakosabb ellenséget legyőzzük.
  Nem kell rongálni,gyújtogatni:mindenki ki az utcára,és addig nem menni haza elbújni a kis vacok/lakásunk meleg biztonságába,amíg az elnyomóinkat eltakarítjuk,és elnyerik méltó büntetésüket!!!
  A rendészeti hatalmak,az egészségügy azon része,aki részt vett elvakítva,vagy kényszerítve ebben a merényletben,jogász szektor,mindezek a nép mellé kell álljanak!!! A bűnös kormányt és annak csatlósait bíróság elé állítani,és elítélni. Vegyük vissza a régi életünket!!! Senki ne sajnálja ,hogy hiányozni fog 2-3 napig a féltett munkahelyéről,ami nemsokára már amúgy sem lesz,és jövője sem lesz.Kevés idő még,és a házból sem szabad majd kimenni. Napról napra kevesebb az időnk!!! A doktor urakhoz szólok: lehetséges,hogy az aláírások nem,vagy csak nagyon későre gyűlnek össze? Lesz-e valamilyen jogi hatása/ereje a dolognak? Nem akarok bátortalanítani,de itt már a szép szó nem segít,nincs a párbeszédnek másik résztvevője!!!

  1. Nagyon szívemből szóltál! Egyetértek minden szavaddal! Remélem mások is olvassák amit írtál!
   Köszönöm

  2. A fordítást nem raknád ki, ha már megcsináltad? Hátha másnak is segít!

 5. Üdv,kedves Krisztina.kissé rosszul írtam/fejeztem ki magam.Az oldalakat fordítóba egyenként bemásolva olvastam el:)Nincs meg sajna az elmentett formája magyar nyelven.De,ezzel a módszerrek bárki megteheti,kb bő 4 órát vett igénybe:))
  Nagyon ajánlom mindenkinek,legalább beleolvasni,hiszen ez most a fő témája az életünknek,a régi boldog életünk visszaszerzésének egy része.

 6. https://www.businessinsider.com/switzerland-calls-referendum-on-stopping-covid-lockdowns-2021-1

  ‘Svájc népszavazást fog tartani arról, hogy az egyének jogairól folytatott fokozódó nemzeti vita közepette megfosztja-e a kormányt az új záróintézkedések bevezetésének jogától.A Financial Times arról számolt be, hogy az Alkotmány Barátai kampánycsoport szerdán kezdeményezte a szavazást azzal, hogy 86 000 aláírást tartalmazó petíciót nyújtott be országos szavazásra a 2020-as COVID-19 törvény hatályon kívül helyezéséről.’

 7. Emberek a vilag egy nagyon mely forduloponthoz ert. Minden egyes szemelyre szuksegunk van, hogy egy emberkent osszefogjunk es megmentsuk az emberiseget egy pusztito oltastol. Azok akik megkapjak le fognak gyengulni es azokra mar nem szamithatunk. Ott van pl a Berlini nagy fal leomlasa, az 56-os forradalom, stb. Csak a nep tudott rendet, igazsagot tenni. Keszen kell alljunk ha eljon az ido. Addigis ne engedjuk, hogy mindenfele oltasokkal legyengitsenek minket. Ne engedjunk a torvenytelen zsarolasnak, hogy ha nem oltatjuk magunkat ez lesz- meg az lesz. !!! Legyunk erosek es merjunk nem-et mondani az oltasra. Egyszegben az ero, legyunk erosek!!

 8. Vilag legnagyobb nepirtasa kapcsan , masz hordasa, bezartsaga, oltasa azemberek legyengitese !!! Szemelyi szabadsag elvetele, csaladok elkulonitese , es szeretet oleles elvetele !?????

 9. Ébresztgetjük az embereket, de nagyon sok már az agymosott. Félnek a vírustól félnek a hatóságtól. Pedig :
  GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA !

 10. A magyar kormányt is fel kell jelenteni, mert ez most már elég lesz. Elég a hazudozásból a terrorból és az emberi jogok durva megsértéséből is elég!!! Elég a cirkuszból.

 11. Tisztelt BB !

  Már korábban leírtam, de ide tartozik. A “jogvédők” nem jogvédők !!! A háttérhatalom tetves, megfizetett ügynökei, szar és bajkeverők, hogy mindenki értse ! Kussol a TASZ, kussol az Amnesty International, kussolnak a zsidó fajvédő szervezetek, kussol a “nagy nemzeti” CÖF, tehát jól láthatóan, tökéletesen tapinthatóan a kizárólag felforgató tevékenységet folytató, korábban harsogóan ordítozó “demokrácia bajnokok”, gombnyomásra, vezényszóra, kussolnak !!!

  Most nincs habzó szájjal ugatás, nincs hivatkozás emberi jogokra, nincs hivatkozás demokráciára, egyenlőségre, meg szabad akaratra, nincs Mengelézés, nincs Göbbelsezés, nincs rasszistázás ???????????????????? Most pihenj, pofa be van ! Kizárólag kuss van !!!

  Aki meg eddig még “nem ébredt fel”, az pont olyan hülyén fog meghalni, vagy még hülyébben, mint ahogy megszületett.

  Nézzen szét “erre felé” ! Hányan írunk ide ? És milyen “éleslátással” ? És időnként az admin törli a nem vattába csomagolt véleményemet, mert az már erősen túlmegy a tűrhetőn !? Pedig bele kell mondani a hülyék szemébe, hogy hülyék ! Nem baj, ha soha nem értik meg, de legalább tudatjuk velük, hogy nem tartjuk észlényeknek őket. A vattába csomagolt vélemények pedig csak a halottnak a vérátömlesztés !
  Tiszta szerencse, hogy azért még nem süllyedt az oldal ( remélem soha nem fog !!!), a facebook értelmi, és kulturális szintjére. Csak legnagyobb sajnálatomra itt is sok a “reménykedő”, léggömb borotváló ! Az rohadtul kevés ! A dolgok “analizálása” semmit nem ér tett nélkül.

  A nagy többség a Szaharában filózgat arról, hogy mi lenne ha (?), meg hogyan keljünk át a folyón az Alpok legmagasabb hídján !? Nem előbb eljutni kellene ( megróbálni !?), a hegy lábához, netán a folyóhoz ?

  tisztelettel,: a PorSzem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük