A professzor rögeszméje

Vigyázat! Felkavaró felvételek következnek!

Boldogkői Zsolt biológus kapta az Év Ismeretterjesztő Tudósa díjat. Sőt, egy kisbolygót is elneveztek róla!
Ő tulajdonképpen az áltudományos nézetek elleni küzdelem Don Quijoté-ja, aki fordítva ül a lovon. Nézzük meg, mit is tett le eddig az asztalra!

8 thoughts on “A professzor rögeszméje

 1. Hogy mi a nemzetbiztonsági kockázat, azt nem magyarok döntik el, hanem a kazár-zsidó hatalom. A magyar nép szempontjából ők jelentik a nemzetbiztonsági és világbiztonsági kockázatot.
  Az askenázi és a galíciai területekről bevándoroltak és „elitjeik” érték el a trianoni diktátumot, Kohn Béla ámokfutását, Horthy belovagolását a kazár antant hátán, a több százezer magyar pusztulását a világháborúban, Rákosi judeo bolsevik királyságát, a judeo bolsevik szovjet befolyás folytatását a Kádár rendszerben, a rendszerváltásnak nevezett totális kazár izraeli hatalmat, és a mostani népirtást.
  A nemzetbiztonsági kockázat nem az őshonos gazdanépre vonatkozik, hanem rájuk.
  Az ország a nemzettel együtt a bankár törzs kezébe került. Rabszolgák lettünk teljesen.
  Szívesen látnám Boldogkőit egy boldogító kő alatt, bár emberileg még ennyit sem érdemelne.

 2. Én is nemzetbiztonsági kockázat vagyok, így nincs nagy esély rá, hogy kisbolygót nevezzenek el rólam…

 3. Van egy mondás: “Minden ember jó valamire, ha másra nem, elrettendő példának!”
  2024-ben vírussal előjönni tök ciki.
  Persze annyi pénz után, amennyit a kamuvírus és a vakcina terjesztésért kaptak, nincs visszaút, ki kell tartaniok az eredeti álláspontjuk mellett, ez a permanens hazudozás legfőbb fokmérője.
  Mint a Hyppolit a lakájban: ” Minden körülmények között az Operában voltunk.”

  1. Úgy tűnik a COVID-kapcsán a Zsoltok sorra nyerik a díjakat:
   -Lengyel Zsolt Nobel-díjat kapott,
   -Boldogkői Zsolt pedig az Év Ismeretterjesztő Tudósa díjat kapta meg.
   A díjakkal nem lehet eltakarni a hazugságok sorozatát, és a COVID-néven az emberiség ellen elkövetett bűnöket sem.
   Egyszer mindenkinek el kell számolni tetteivel, ha máshol nem, Isten itélőszéke előtt, ahol nem lesz visszabeszéd.

   1. A COVID ÉS A HAZUDOZÁS VÉGE

    Boldogkői Zsolt figyelmébe ajánlanám az alábbi 100 órás filmet, ami leleplezi a virológiát, mint áltudományt, a kamu vírusokkal és az egész pandémiacirkusszal együtt.
    Ezek után nincs többé jogalap a hazudozásra, mert ismert és elismert szakemberek több tonnányi bizonyítékkal állnak elő, amivel szemben a holmi “ismeretterjesztői plecsnyi” nem segít
    Minden hazugság lelepleződik egyszer. Ez csak idő kérdése.
    https://lumi-news.gr/the-end-of-covid-to-100-oron-ntokymantair-pou-erchetai-na-taraxei-ta-nera-tis-sygchronis-iologias/
    https://pandemic.news/2024-02-14-pseudoscience-of-virology-covid19-was-a-fraud.html

    1. “Minden hazugság lelepleződik egyszer. Ez csak idő kérdése.”
     De azért nagyon sokan tesznek, hogy ez az idő minél hosszabbra nyúljon, mint a fenti, részben igaz, részben találgatás magyarázatokkal előálló “tudósok” is.
     A találgatások helyett volt idejük, lett volna idejük az igazat bizonyítani és leírni a még nyitott kérdésekben is, azokon kívül, ami már régóta igaz, és előttük már mások által régóta bizonyított, mint régóta bizonyított a vírusok általános nemléte.

 4. Furcsa érzésem van.
  Vannak politikusok, akik rájöttek, hogy igazából nem akarnak digitális rabszolgaságot. Illetve nem akarják, hogy a bevezetés időpontja a nevükhöz tapadjon, mégha mindent meg is tesznek a bevezetéséért.
  Pánikszerűen menekülnek a kiemelt politikai pozícióikból. A botrányokkal pedig lehetővé teszik, hogy a társaik is, a többi politikus is menekülhessen. Még láthatóan szabad az út.

  A “professzor” pedig ülve maradt a helyén. Ő mikor kezd el menekülni? Mennyire éles kés a fiókban?

 5. Nem mertem beadatni, pedig a megfertőződésről azt mondták 202021-ben, hogy vannak veszélyeztetettek, pl aki pajzsmirigy beteg, több ilyet felsoroltak. Félni nem féltem, tévét nem nézek, a szemem betegsége miatt. Nagybátyán 4 ilyet adatott be magának, velem veszekedett, hogy miért nem, hónapokig fasírtban voltunk. Én nem éreztem, hogy be kell adatnom. 2021-ben kórházban voltam 7 napot, epilepsziával kapcsolatos vizsgálatok miatt. Neg. teszt kellett, volt is. A tesztelés komolyan fájt, utána kb 4-5 napig a torkom, az orrom fájt, úgy éreztem, mintha sebes lenne, a hangom fátyolos volt. 2020. januárban meg voltam fázva, köhögtem, és kis véres foszlányokat is. De tudom, van egy enyhe véralvadás zavarom, így nem féltem. 2022 és 23 ban is megfáztam, 23 ban kétszer is. 22 ben lázas voltam, izületeim erősen fájtak, remegtem, a láz miatt. A mentők kijöttek, mert rosszul voltam, azt mondták, vírus fertőzés, de pl tesztet nem csináltak, nem intézkedtek. 23 decemberben erős megfázásom volt, a fejemben olyan érzésem volt, orrban, torkomban, .mellkasomban, fülemben, mintha betonnal feltöltöttek volna. Kikúráltam, de 2 nap után kezdődött előlről, antibiotikumot kaptam. Szuper jó volt, még 2 hét, és meggyógyultam. Hallottam, hogy a hírekben miket mondanak, szomszédok, rokonok mondták, meghogy rettegnek sokan. Láttam maszkos embereket, akik rettegve járkáltak, én pl a maszkjaimat átalakítottam, vékonyabbra vágtam, alul hagytam szellőzni. Tehát nem féltem. Nem tv ben én is nézegettem sokmindent erről a témáról, minden szempontból kíváncsi voltam. Rokk. nyugdíjasként annyira nem érintett, mint a kisgyerekeseket, vagy eü dolgozókat, engem senki nem kötelezett a beadásra, a háziorvosom szóba sem hozta. Hogy a politika meg az egész amblokk mi is volt, az sem érintett, csak mint érdekesség. Valahogy nem lettem része az egésznek, ebben szerepe volt annak is, hogy mindkét szülőm 2020. ban beteg lett, nem a fertőzés miatt, apu nyáron, anyu decemberben meghalt, és a helyzet csak annyiban érintett, hogy ügyintézni nagyon nehéz volt, pl az önkormányzatba sem csak úgy bementem, hanem kint az utcán álltunk sorba, és egyszerre 3 embert engedtek be. Én pl 2 szer is csak úgy bementem volna maszk nélkül boltba, mert elfelejtettem miben is vagyok. Az embereken láttam a feszkót, egymástól rettegtek, a mozgólépcsőn rám ordított egy férfi, hogy a maszkomat nem jól tettem fel. Ha a buszon köszörültem a torkom, vagy köhintegtem, megsértődtek az utasok. Pedig ezt szokás, mindig is köhintettek az emberek, ez nem ijesztő. A mai napig látok buszon maszkos embereket. Nagyon komoly félelem volt az emberek zömében, pedig az influenza is fertőz, és sosem volt emiatt ez a mindenkiben levő rettegés egymástól, meghogy ha valahol álltam, odébb ment mindenki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük