Alice Weidel megmondja

Ezért kellene Alkotmányba foglalni a közüzemi vállalatok állami tulajdonban tartását és ezért kell megvédeni a rezsicsökkentést a brüsszeliek ármánykodásától. A cél ugyanis a Világgazdasági Fórum jelmondata: “2030-ra nem lesz semmid – és még örülhetsz!”

https://www.bitchute.com/video/FDWc5Zlsk6xY/

Forrás: AfD -Fraktion Bundestag @ YouTube
Alice Weidel rechnet knallhart mit dem Heizungs-Irrsinn dieser Regierung ab! – AfD-Fraktion
https://youtu.be/Pvnjr_Dgs9c

Kapcsolódó anyagok:

Lakásod az nem lesz
https://www.bitchute.com/video/vrRI3H1cNlIy/
Klímavédelmi ingatlankisajátítás
https://www.bitchute.com/video/xhmelmWkzFO9/
Kezdjük a lakásoddal
https://www.bitchute.com/video/1TMj5HMKLogC/
Házad? Na, az nem lesz
https://youtu.be/k73prHwyTJU

7 thoughts on “Alice Weidel megmondja

 1. Dr. Cowan 2023 június 28-i előadás témái közül a penész kérdést és a növények megbetegedésének témáját szeretném kedvcsinálónak kiemelni. (Elmeséli egyébként azt is, hogyan tisztít vizet, és mihez milyen vizet használ.) Mindkét példa példa arra, hogyan értsük a környezetet, és hogyan éljünk vele harmóniában.

  Dr.Cowan a farmján élő növényeiről és állatairól időnként szokott nagy szeretettel mesélni. Most egy hallgató rákérdezett arra, hogy mit gondol a növények betegségeiről. Tapasztalatait megosztva arról beszél, hogy a növényeknek nem készít se talaj ásványi anyag, se mikrobiom tartalom vizsgálatot, hanem azt mondja, hogy ha egy növénye beteg, az individuális. Az egy kombinációja annak, hogy
  – a növény fajtája nem megfelelő,
  – rossz időben van valahol,
  – rossz helyen van,
  – nem neki való földben.
  Az emberek vizsgálatánál se nézi azt, hogy milyen ásványi anyag hiánya miatt lehet beteg valaki. Ha egy anyag, például a kalcium bekerül a szervezetbe, az bizonyos mértékig szükséges, de ezen kívül mindig történhet biológiai ásványi anyag képződés és átalakulás is. A kalcium át is alakulhat kovává, vagy mássá, amire éppen szükség van. Ha ezt is figyelembe vesszük, akkor fontosabb lesz az, hogy a lehető legtöbb ásványi anyag rendelkezésre álljon, egy könnyen felvehető (vizes) formában. Ő a növényeket érzés szerint szokta öntözni, az esőn kívül.
  A végeredmény szempontjából az a fontos, hogy csak az egészséges kerti veteményes növényeket fogyasztják el. Az elv az, hogy ami szépen fejlődött, amikor táplálékként az asztalra kerül, az maga a kívánt jó táplálék. Ha valami nem fejlődik megfelelően, akkor ki szokta cserélni a növény fajtát, olyanra, ami megterem, vagy elhagyja azt a fajtát, és mást fog termelni és enni helyette. Tehát a betegség nem kórokozó miatt van, nem is ásványi anyag hiány probléma szokott lenni, hanem víz hiány, vagy talajszerkezeti probléma, hely(fény-árnyék stb.) és növekedés ciklus időzítési probléma.

  Amikor arról kérdezik, hogy mit gondol a penésszel kapcsolatos betegségekről, azt válaszolja, hogy nem élnék penészes helyen, már csak a szag miatt se. De a kérdés az, hogy valóban a penész-e a probléma. Mi történik, ha valami penészes lesz? Az általános elképzelések:
  – a penész egy önálló aktív fertőzés,
  – vagy a penész egy metabolizmuson keresztül eltávolít valamilyen hulladékot (mikotoxint). Másképp mondva valamilyen mérgező anyagcsere-hulladék eltávozik a növekvő penészből.
  Az a gyanúja, hogy egy harmadik megközelítés fogja lefedni a valóságot. Példának hozza fel, hogy nincs olyan, hogy jó vagy rossz baktérium. A bacik ott élnek, ahol nekik megfelelő a környezet. Ha sok a piszok vagy túl sok a nitrogén, vagy a szén hulladék, akkor ott azt lehet látni, hogy ’bakteriális’ betegség alakul ki. Közben csak túl sok az ammónia, és annak a szagát érezzük. A baktériumok a biológiai lebontást végzik. Hasonló a helyzet a penésszel, megjelenik, ha túl sok az arzén valahol, vagy a víz nem struktúrálódik megfelelően, ha lebomlanak a festékek, vagy korhad valami. Kérdés, hogy ekkor is keletkezhet-e valami gáz, ami belélegezve betegítő. A gombák ugyanis gázokat képeznek a kemikáliákból. Erre még nem tud válaszolni, de a festékek kémiai bomlástermékei lehetnek mérgezőek. A gombás környezetben ő detoxifikálónak terpentint és ricinus olajat használ.

  Az előadásban szóba került Dr. Sam Bailey legutóbbi videója a Lyme-kórról. https://drsambailey.substack.com/p/the-lyme-disease-lie
  Hasonló a történet itt is, mint amiről korábban a betegségek meghatározásánál szó volt. Most éppen a kullancs a megnevezett betegség okozó bűnös.

  Én úgy foglalnám össze a fekete mágia betegségipari stratégiát, hogy az általános betegségmodelleknél van egy átalakítható tünetkép, és van egy teszt, ami vagy kimutat valamit- vagy nem, függetlenül attól, hogy van-e tünet arra a betegségre. Aztán van egy ’gyógyszer’ vagy egy oltás is, amiben nem lehet tudni, hogy mi van (persze mondanak rá valamit, hogy az van benne) és mire hat.

 2. Amikor ezek már a teljesen örültségüket is el tudják adni nekünk.
  Most a nagymester, a székesfehérvári Vargha Tamás mondja el nekünk azt, amit egy egyszerü logikával sem lehet megérteni.

  Forrás:
  Novák Előd a parlamentben vetette a kormány szemére a háborúpártiságát
  Forrás: https://kuruc.info/r/34/261473/

  Az EU-parlament a személyi tulajdont akarja megszüntetni, a mi boldogságunk érdekében

  Ha a tulajdonod nem felel meg a zöld örült követelményeknek, akkor az nem eladható.

  ( De úgy látszik, hogy elkobozható lesz.
  Ez olyan lesz, mint a kényszer kategóriása oltás.
  Vagy oltakozol, vagy repülsz ki az az útcára a hajléktalanok közé.

  Mr. Global megadja a határidőt, hogy a G katagoriás házikodat rögtön fel kell újítani.

  Ha nem teszed, akkor jön a sátáni a behajtó.

  Ha az európai ember nem fog forradalmat csinálni, akkor vége. Kampó, az európai embernek.

  Ezt a Európiát már a lökött sátáni örültek vezetik.
  )
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  A szegény sünikét is veszélyezteti a betiltott Typs PFM-1-“Lepestok” (deutsch: Blütenblatt) akna Donbasszban

  A jó emberek észrevették, hogy a sünike a hátán hordta a veszélyes levélaknát és kihivták a tűszerészeket.

  És azok szakszerüen megszabadították a szegény sünikét a veszélyes terhétől.

  A levélaknát szakszerüen hatástalanították és a sünike is boldogan és sértetlenül élhet tovább.

 3. Istennek van B-terve: A mély állam, és annak sátánista terve bukni fog.

  Trump és RFK jr. még nem játszották ki minden kártyájukat, de minden nap csontvázak ezrei esnek ki a szekrényből.
  Már RFK jr. a médiában jelentette ki, hogy az Isist az Egyesült Államok hozta létre, és minden Isis által elkövetett gyilkosságért az Egyesült Államok felelős. Az Iszlám Állam által elkövetett dzsihád a kereszténység ellen irányul.

  Ugyanez a dzsihád zajlik ma Franciaországban, ami egy migránsok által kirobbantott színes forradalom, sorosita vezénylettel, a Kalergi-terv szerint. Franciaországban 2017 óta eddig 500 templomot gyújtottak fel, vagy rongáltak meg.
  A francia katonaság és rendőrség megfenyegette Macront, hogy lépjen fel a terrorizmus ellen, egyébként ők veszik kézbe az irányítást. Macronnak döntenie kell, a birodalmat, vagy a hazáját választja.

  Hollandiában Rutte megbukott, és a német, angol kormány is hamarosan hasonló helyzetbe kerül.
  Az egész Európa robbanásponton van. Most kell cselekedni!

  Az USA-ban polgárháborút fognak kirobbantani. Nem lesznek 2024-es választások.
  Dél-Ámerikából hadban jártas fiatal férfiakat ezreit hozzák be, vannak kiképzőközpontok, ahonnan elindítanak egy marxista forradalmat, ami katasztrofális vérengzésbe torkollhat.
  De mégis úgy gondolom, hogy az Egyesült Államokban van meg az a politikai erő és tőke, ahonnan elindulhat az a tisztítótűz, ami elsöpri a gonoszok hatalmát, és aljas, népirtó tervüket.

  Mindenesetre a mély állam hatalmas pánikban van.
  A Rothschild örököse, Nathaniel Rothschild ma írt a brit kormány tagjainak, és kifejtette véleményét, hogy “Vlagyimir Putyin a legveszélyesebb ember Hitler óta, Hszi Csin-ping pedig a második legveszélyesebb…” és kifejtette, továbbá:

  “Ukrajna kulcsfontosságú elem, amelynek elvesztését nem engedhetünk meg magunknak a geopolitikai sakktáblán.”
  A Rothschild-vagyon örököse azzal érvelt, hogy „Oroszországot el kell vágni a nemzetközi bankrendszertől és az egész pénzügyi rendszertől. Oroszországot minden lehetséges eszközzel térdre kell kényszerítenünk, hogy erős üzenetet küldjünk a kínaiaknak, és megvédjük a globális szabályrendszert és a liberális értékeket.”
  „Nem szabad illúziókban lenni: ha megengedjük Vlagyimir Putyinnak, hogy átvegye Ukrajnát, akkor azt üzenjük ellenségeinknek, Iránnak, Kínának és Észak-Koreának, különösen, hogy nem teszünk semmit, ha erőszakos támadásokkal szembesülünk.

  A katonai akció hiányának eredménye, jelenlegi lefolyása azt jelenti, hogy világrendünk halott… Rendünk teljesen halott.
  Arra buzdítom önöket, hogy vezessenek be több erőt Oroszország és meghatalmazottjai ellen, fokozzák az „információs háborút”… a közvélemény korrigálása érdekében, különösen az interneten, és küldjenek fegyvereket ukrajnai barátainknak.
  Ukrajna nélkül a világrend nem biztos, hogy fennmarad.”

  Addig is reménykedjünk, és hallgassuk meg Viganó érsek szavait:
  https://videa.hu/videok/nagyvilag/carlo-maria-vigano-ersek-felhivasa-OzJ9xAO4phPr12O1

 4. WHAT IT WILL TAKE FOR ME TO ENDORSE A PRESIDENTIAL CANDIDATE- 7/7/23 WEBINAR

  In today’s webinar, Dr. Cowan goes into detail on what it would take for him to endorse a presidential candidate and discusses his political philosophy.
  Below are the main points a candidate would need to agree with in order to get his endorsement:
  1. Sign the Virus Challenge.
  2. Make a serious change in the social security program.
  3. Repeal the War Powers Act of 1933.
  4. The Federal Government must defend and protect our borders (no foreign entanglements.)
  5. The government must create a currency (one of many); local institutions can create their own. Abolish the federal reserve; repeal the 16th Amendment.
  6. Freedom Vs Power Over: stop all involuntary mandates & demands; Abolish all federal agencies.
  7. Stop all federal funding of medical, biology, and pharmaceutical projects, and research. No animal experiments or research.
  8. Everything that has to do with the federal government needs to be transparent. People should have access to all records of all of the agencies for public scrutiny.
  9. No sale of weapons or military equipment to foreign governments, countries, or private militias. No foreign aid.
  10. There must be a high-level government restorative justice program.

 5. Azt én nem tudom, hogy mekkora hatása lesz, vagy van, ennek a beszédnek, de hogy a magyarnak mondott parlamentben ilyen mértékű igazság kimondása nem történik, és soha nem történt, az egészen biztos.

  Lehetséges, hogy Németországban gyenge az ellenzék, de az kijelenthető, hogy nálunk nem csak gyenge, de nem is létezik, csak úgy, csak olyan módon, mint oly sokszor írom, a látványpékség szintjén. Ízetlen, száraz, ehetetlen a perec, de mutogatni lehet, hogy milyen szép.

  1. Az a kérdés, hogy van-e elég arany, és mire elég, nagyon érdekes.
   Ha a világ majdnem összes jegybakja az aranytartalékkal az NWO kezében van, és ezen felül van az NWO nem jegybanki arany, a Vatikáné, az offshore, és a még ki nem bányászott, és a bányászat alatt álló, a háborúkból lefoglalt, valamint az “apró” megtakarítások, az éppen elég bármilyen új pénz bevezetésre, fedezetnek. Továbbra is először az összelopott NWO aranyat (Vatikán, offshore, jegybank, háborús, stb.) vissza kellene adni az eredeti nemzeti tulajdonosnak.
   Az átváltás pedig nemzetek közötti megállapodás,és érték meghatározás kérdése lenne.
   Az NWO a pénzt a CO2 magánfelhasználás alapján próbálja megfogni, ami teljesen hamis kiindulás.Nem a gázkibocsátás, sem nem az energia a természeti modell.

   A természetben továbbra is a víz a legjobb pénzforgalomhoz hasonlítható jelenség. Megtakarítható, kell egy (véges) alap mennyiség, valamint földrajzi helyenként nem áll egységesen rendelkezésre és áramlik, nem alakul át (mint egyik gáz a másikká). Az adottság megléte vonzza a felhasználót. A víz nem kamatozik. A testben a zsír víztartalma alakul vissza vízzé.
   Az, hogy a víz formája-ásványi összetétele eltérő lehet, vezethet ahhoz a gondolathoz, hogy területi pénz, és azon belül kisebb területi pénz, és működőképes lehet az átválthatóság és az elfogadhatóság. Végülis az ár-érték arányok kialakulhatnak kicsiben, de kell ehhez egy kézzelfogható véges “víz”, mint az arany.
   Az osztalékkal az volt a gondom, hogy nem munkajövedelem. A tulajdonosoknak is dolgozniuk kell, és a munkajövedelmet takaríthatják meg, mint bárki dolgozó. Senki nem lehet ingyenélő munkaképes korban.
   Persze ez a gondolkodás lehet kapásból elutasított, azok által, akik tőkejövedelem és fogadás központú életet élnek, na ők ellenérdekeltek mindenben.

   Az energia a fizikai interakció, az érték előállítás, az energiával előállított fizikai és szellemi javakat lehet cserélni (nem egy indexet), nem keverendő össze egy független csere egyenértékessel. A természetben nincs fogadás se és blöff se, de váratlan és véletlen, van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük