A gyilkos titkot rejtegető WHO szerződése

Kevesen tudják, hogy milyen iszonyúan nagy, halálos veszély leselkedik mindannyiunkra. A WHO, vagyis az Egészségügyi Világszervezet egy éven belül olyan pandémia-szerződést akar megkötni az országok kormányaival, benne Magyarországgal is, amely nagyon erős jogköröket adna a WHO kezébe, és veszélyeztetné a nemzeti szuverenitást is.

Forrás: Toroczkai László youtube csatornája

16 thoughts on “A gyilkos titkot rejtegető WHO szerződése

 1. A WHO a kisöcsi, a nagy testvér az ENSZ:

  https://summit.news/2023/07/05/report-un-pact-for-the-future-seeks-permanent-emergency-powers-for-complex-global-shocks/
  Az ENSZ „Jövő paktumja” állandó vészhelyzeti felhatalmazást keres „komplex globális sokkok” esetére

  https://www.naturalnews.com/2023-07-06-un-seize-global-emergency-powers-pandemic-biden.html
  Az ENSZ globális „vészhelyzeti” hatásköröket tervez a Pandemic 2.0 számára – természetesen Biden segítségével

  (Egyébként ez a Toroczkai videó igencsak lagymatagra sikerült a hangzatos címe ellenére.)

 2. Youtube-on is végigpörgettem a kommenteket, és őszintén nem értem miért nem tűnik fel senkinek 10:36-10:39-es videorészletben látható “csodaszép emberi” tekintet. Vagy megint csak sokat látok a dolgok mögé, képzelgek. Valaki nyugtasson meg, hogy csak rosszul látok.

  1. Menczer “úr” úgy hazudott bele a szemünkbe, ahogy szokott, ahogy szoktak, a mélyen keresztény, és mélyen nemzeti, meg nagyon magyar kormány tagjai !
   A soha és semmikor nem igaz szlogen részükről, “a magyar emberek érdekei szerint ” !

   A magyar emberek érdekei szerint benneteket már régen nyilvánosan karóba kellett volna húzni, a folytatólagosan elkövetett hazaárulásotok, és népirtásotok, és minden hazudozásaitok jutalmául . Az engem nem érdekel, hogy “de hát más kormányok is ezt teszik” !

   Menczer, nekem ez a hazám és az otthonom, nektek meg mint piros, fehér, zöldre festett parazitáknak, csak gazdatest, amin élősködtök.

   Tisztelt Ben !
   A látás képessége nem azonos a nézés képességével.
   Nem mellékesen a dolgok mögött sokkal több van ami még a látók számára sem látható !

   1. TISZTELT “látó” S.G!
    Köszönöm a válaszát, viszontválaszom: “HÁT OKÉ”. Jelentsen ez bármit is ÖNNEK. Sajnálatos hogy a felvetésemre nem sikerült reagálni, válaszolni. A hozzászólásai alapján nem gondolom a világnézetünket egymástól távolinak, de mind kiderült még ez is kevés ahhoz hogy valakivel közös nevezőn egy célt szolgálva haladjunk, mert egyik félnek mindig kényszere a másikon levezetni a firusztrációit. Ez ilyen “magyar betegség” lehet. Nem kioktatásért járok az oldalra, hanem észrevételek megosztásáért. További jó nézést, meg látást önnek.

    1. Tisztelt Ben !

     Még egy fontos dolog, legalább is számomra. ( Ha megjelenik első megszólalására a válaszom, ha nem.)
     Nekem nincs világnézetem ! Nekem világlátásom van.
     És ez semmilyen kapcsolatban sincs avval, hogy kiket neveznek látónak, vagy politikailag vaknak. Ez egészen más.

     Tudja, ez pont olyan, mint a “jobboldal”, meg a “baloldal”, én egyik sem vagyok.
     Mert csupán mesterséges alakzatok, politikai skatulyák, és pont a politikailag nem látóknak, a megvezetetteknek !

     Nézze el, de nem magyarázom, aki érti érti, az érti, aki meg nem érti, az nem érti, a személyem meg végtelenül nem számít, teljesen érdektelen, ebben a kérdésben is !

  2. Egyébiránt pedig a közömbösség az ami leginkább meghökkent. Észrevételem tárgya engem különösebben nem lep meg, ha erre kíváncsi. Soha nem tartottam magam mélyrelátó “valakinek”, csak egy egyszerű szkeptikus szabadságszerető embernek. Ha kilóg a lóláb, akkor azt észreveszem. Felesleges időpocsékolás azt megosztani másokkal, annyi ismételten bebizonyosodott. Köszöntem.

 3. Régen posztoltam már, nem véletlenül… Ezt a videót sem tudtam végighallgatni, mert az ember – elnézést a szóhasználatért – hányingert kap és egyben mélységesen felháborító. Röviden és tömören kívánok minden szemétládát a pokol fenekére, magunknak pedig kívánok sok erőt az Isten segítségével.

 4. Elméletileg nem ide tartozna, de gyakorlatilag ide tartozik !

  SOUND OF FREEDOM

  A filmet nagyon nem egyszerű végignézni !!!
  Ez a film megmutatja a Deep State, a szabadkőművesség, a Klaus Schwab, Hillary Clinton féle “felső kaszt” degenerált, aberrált, leírhatatlanul aljas, valódi énjét, egy leírhatatlanul fájdalmas filmben !!!

  Ezek a perverz bűnök azért nincsenek megtorolva, csak látszólag, és csak egyszer, egyszer, mert az “küzd a Gonosz ellen”, aki maga a gonosz !!!

  És itt jönnek képbe a csicskások, vazallusok, kápók, akik vagy ócska rohadékok önmaguk is, vagy csak a jólétért, státusért, bármilyen aljasságot megtesznek.

  És ezek a csicskások szervezik a bűnt, a mindenféle titkosszolgálati módokon !!! Lehetetlen volna ilyen bűnöket végrehajtani bűntetlenül, a hadsereg, a rendőrség, és mindenféle titkosszolgálatok hathatós közreműködése nélkül !!!

  A szervkereskedelemhez nem kis létszámú orvosra is szükség van, nélkülük lehetetlen volna !!!

  Miért lehetséges az LMBTQ mint olyan népszerűsítése, hatalmas platformokon, minden normalitás elrohasztására ???

  A kábítószer kereskedelem ugyan ez a játék !!! Szervezett katonai akció !!!

  A kovid performansz, csak egy kis epizód a Világ elpusztításának folyamatában.

  Itt már olyan pszihés aberráltság van, a “nem létező háttérhatalom elitjében”, ami a szó legszorosabb értelmében szinte leírhatatlan, még körülírni is nehéz, mert ez már a Pokol alatti Pokol !

  1. A teremtő a teremtményeit mindig a maga képére formálja. A pusztító az áldozatait mindig a maga képére formálja.

   Amikor azt írtam közel két éve, hogy az élet fizika, és a szimbóluma a szivárvány, sokan azt hitték, hogy azok közé tartozom, akik jelenleg kisajátítják maguknak a szivárványt, mint szimbólumot. Pedig a fény spektrumának megjelenése egy egyetemes természeti jelenség.

   Mindenesetre számomra a kisajátítás ténye azt jelenti, hogy az élet továbbadását klasszikus teremtett nemi módon nem preferáló, vagy erre egyéni akadályok miatt nem képes, vagy a teremtett fizikai útról maguktól lemondó egyének pont erre, a saját képtelenségük nyomorára emlékeztetik magukat a zászlóval. Rajtuk kívül a teremtett utat járó többiek abban mindenképpen sokszínűbbek, hogy nemzeni- teremteni is képesek, egyáltalán élet adás képesek és ettől maguk is élőek.
   Az élőt a halottól láthatóan az különbözteti meg, hogy az élő mozog és szaporodik. Aki véglegesen önszántából lemond a természetes nemiségről, az már csak félig élő, és soha nem fogja ezt a fél életet visszakapni. Ráadásul a félig élők jellemzően hulladék anyaggal is próbálnak egyesülni, helyettesítésnek. A pusztító hamis propaganda azt próbálja bemesélni, önigazolásnak, hogy a hulladékkal (bomló/halott dolgokkal) egyesülés öröme magasabbrendűbb (legalábbis olvastam ilyet), mint a megtermékenyítés (életadás) öröme. Technikailag gyerek nem lesz belőle, az biztos, de azért a megtermékenyülés elkerülése megoldható másképp is, ha ez ettől való félelemtől lenne.
   Az önkéntes lemondók nem élő része irigy lesz a többiek ezen élő részére, szerintem csak nem becsülik meg önmagukat, amitől ők igazán szánalmasak. (Azt a véleményem korábban megosztottam, hogy szerintem a szűznemzés mese, azt most osztom meg, hogy az egészséges nemiség viszont érték.)

   A nemi betegségek kórokozó elmélete annyival már módosulni látszik, hogy minden partnerhez, a gyerekváráshoz(mint leendő „patnerhez” is) alkalmazkodni kell, és ezt tisztulással, gyulladással oldja meg a szervezet. Aztán a tisztulásból lehet pl. higany felülmérgezéssel szifiliszt létrehozni.
   Arról már írtam korábban, hogy szerintem a „fertőző” gyerekbetegségek, amiket életkorhoz lehet kötni, és teljesen szükségtelen módon jelenleg oltással elnyomásra kerül, azok a méhből való kikerülésnek az utolsó önállósodási, az önálló életképes működés kialakulásának szakaszai, amikor szépen végleg elengedésre kerül a magzati lét emléke.

   A gyerek teremtés téma pedig piacról vásárolt gyerekkel szerintem nem megoldható, azokat a gyerekeket valaki más teremtette, a vásárolt csomag vásárolt kapcsolat probléma csomag marad, és alacsonyabbrendűbb, mint a teremtéssel létrejött (akkor is, ha biztonságosabbnak érzett a vásárolt…).

   Röviden az LM sokbetűs emberek számomra félig élő félig halottak. Ők a zombik, a pusztító áldozatai. Örülnék, ha a nemiségről lényegibb dolgokról írnának hozzáértőek, mivel az LM sokbetűs téma megrontás voltán kívül más érdemit igazán nem találtam.

 5. Nálunk már tavaly novemberben aláírta pintér a szrződést, amikor müller c egy plecsnit kapott a WHO regionális emebrétől:
  https://kormany.hu/hirek/egyeztetes-a-who-europai-regionalis-igazgatojaval

  Íme a WHO szerződés eredménye: újabb “Szakmai tevékenységek” kerültek bevezetésre,amelyek az alapellátási praxisokba, a fogorvosi praxisokban is elszámolhatóak:
  01 Vakcináció
  02 Mikrobiológiai vizsgálat
  (pl. COVID, RSV,
  Streptococcus A)
  03 Vérvétel ujjbegyből
  járványügyi esetben
  (pl. COVID)

  Ez mutatja, hogy kormányunk teljes mellszélességgel teljesíti TOVÁBB a globalista elvárásokat fű alatt, sok mellébeszélés mellett,
  előkészítve a jogi hátterét jövőben sűrűbben jelentkező járványok vakcina-kezeléseinek.
  Bill Gates már több mint 10 éve elmondta, hogy az oltások évtizede következik. Ő a jövőbe lát, legalább 10 évre előre: sok járványt jósol.
  Pontosabban TERVEZ.

  A természet, a Teremtő teljes tagadásának a korszakát éljük:
  Az aberált gender téma a fiatalok körében,
  https://www.europereloaded.com/lessons-on-72-genders-and-books-where-six-year-olds-have-sex/
  Az immunrendszer teljes tagadását éljük, mert az egészséget csakis a vakcinák biztosítják. Szentgyörgyi Albert , Béres József országában!!!!
  Ismerős Harari elmélete: az Isten nem fejlesztette tovább az embert, ezért most itt van a technológia és itt vannak ŐK, akik Isten helyett megteszik. Így alakul ki a transhumanizmus .

  Ezt már sokan tudjuk, de mégegyszer: pártunk és kormányunk már az Alkotmány eltörlésével (11 éve) megkezdte a globalisták részére
  Magyarország átjátszását.
  Orbán Viktor Mihály, a sunyi ország és nemzetáruló alattomosan, a rezsicsökkentés és a nemzeti konzultáció leple alatt teljesíti a 1993-ban a Global Leaders for tomorow képzésen tanultakat.

 6. A kollektiv nyugat oltáspárti éllovasa, No. meg most a nyári klimával hülyiti a hiszékeny német embereket.

  Nevezetes, a kétes hirü német egészségügyi miniszter úr, Karl Lauterbach a lemondása helyett a nyári kánikulában probál
  most megkapaszkodni. És egy nagyvonalú néphülyítésben tetszeleg. A nyári klimában nagyon sokan halnak meg, mondja
  ezt a kedves miniszterelnök. De nem csak ilyen egyszerüen mondja, hanem számokkal alá is támasztja a hülyeségét.

  Die Schlagzeilen zu einem bis dato sehr wechselhaften Sommer im Jahre 2023 lauteten
  demgegenüber in den vergangenen Tagen:

  Hitze als Todesursache wird meistens gar nicht in Erwägung gezogen
  Hitzeschutzplan: Lauterbach plant mehr Schulungen zum Umgang mit extremer Hitze
  Hitzestress erhöht Risiko für Frühgeburten
  Ab wann wird Hitze für Menschen gefährlich?
  Hitze-Blasen erreichen Deutschland
  Hitze belastet den Körper und macht aggressiv

  Persze, a klimaváltozás téma is benne van a témában, amivel a már hülyévé tett embereket még jobban lehet ijesztgetni.

  Forrás: https://www.der-paritaetische.de/alle-meldungen/mit-hitze-keine-witze-motto-des-bundesweiten-hitzeaktionstags-am-14-juni-2023/

  Na igy lehet a hiszékeny emberek zsebéből még az utolsó garasokat is kivenni. Nem lesz semmid és még is boldog leszel.
  Csak a hülye politikusaid maradnak meg, akik mindig megtalálnak téged, ha nekik rád van szükségük !
  És meg is mentenek téged minden veszélytől, csak bizzál bennük !

  Majd ha nagyon jófiú vagy, akkor mehetsz szabadságra is. Meg bulizhatsz is egy kicsit.

 7. Ez egy szép beszéd volt teljesen egyet értek a Toroczkai Úrral bárcsak ő lenne a miniszterelnök mert akkor minden igazságosabb lenne. A WHO az a vesztunket fogja okozni remélem ebbe senki sem fog bele nyugodni, a 3 év covid cirkusz miatt is sokan még haltak és az oltasok pedig tönkre tették az embereket, aki nem placebot kapott.

 8. Nemzetközi jogászcsoport egyesíti erőit a WHO hatalomrablása ellen:

  Ügyvédek nemzetközi csoportja egyesíti erőit, hogy szembeszálljon a WHO hatalmával.
  Hétfőn tíz ország jogászaiból álló csoport közleményt adott ki, amelyben kifejezte, hogy ellenzi az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által javasolt pandémiás szerződést, hivatalos nevén WHO CA+-t, valamint a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosításait.

  „Mi, ügyvédek azt mondjuk: nem a totalitarizmusra. Az ügyvédek egyértelmű nyilatkozatai a WHO-t egyfajta „egészségügyi világkormánnyá” hozó tervekről: NEM-et mondunk!”
  Bővebben:
  https://expose-news.com/2023/07/08/international-group-of-lawyers-join-forces-to-oppose-whos-power-grab/

 9. Egyes hírek szerint a WHO titokban itt tárgyalt Budapesten 7.-én és 8.-án, teljes hazai és nemzetközi hírzárlat alatt !!!
  Állítólag “szerződést kötöttek”, ami a WHO oldalán már meg is jelent !!!???

  Várom a cáfolatot, vagy a megerősítést !

  1. Sajnos én is most hallottam Hossó Andreától egy riportban.
   A magyar kormány elkötelezett a terv végrehajtásában.
   Nem tudom, hogy ki hatalmazta erre fel őket, mert ez nagyon sunyiban ment.
   Szíjjártó is csak puszizkozik Tedrosz Maffioszosszal, ezt én kikérem magamnak a magyarok nevében, hogy egy terrorista bérgyilkossal így bratyizzon a magyar kormány egyik prominnes képviselője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük