MÁR CSAK KÉT HÉT | A Covid-járvány valódi története

Elkészült a Médiavadász Covid-filmje. Azon nyomban be is tiltották! A Youtube „tényellenőrei” még azelőtt törölték a videót, hogy közzétettük volna. Úgy tűnik, három évvel a pandémia kirobbanását követően, a Covid-helyzet hivatalos megszűnte után sem lehet nyíltan beszélni a témáról.

Csak két hetet kell kibírni, és visszakapjuk a szabadságunkat. Ezzel az ígérettel indultak Magyarországon a járványügyi korlátozások, melyek aztán közel három éven keresztül keserítették meg az életünket. A „Már csak két hét” című egyórás dokumentumfilm a 2020-ban kezdődő Covid-helyzet főbb történéseit, ellentmondásait és máig ható következményeit összegzi és kritizálja.

Kérjük, hogy a filmet csak a Médiavadász hivatalos oldalairól oszd meg, ne töltsd fel más videómegosztó felületekre!

A film a következő linken megtekinthető: https://www.facebook.com/watch/?v=627416729353039

A film követőink kisebb-nagyobb támogatásait leszámítva teljesen önköltségen készült. Ha tetszett, és szeretnél még hasonló filmeket, támogasd a Médiavadász munkáját az alábbi lehetőségeken keresztül:

SZÁMLASZÁM (OTP): 11773449-00932411-00000000
NÉV: Médiavadász
IBAN: HU73117734490093241100000000

20 thoughts on “MÁR CSAK KÉT HÉT | A Covid-járvány valódi története

 1. Már nagyon várjuk!!!
  Köszönet érte!!!
  _______________

  Sokszor állítottuk, és tanulmányokkal bizonyítottuk, hogy a vírus nem létezik.
  Ha vírus nem létezik, akkor a virológia, mint tudomány is megkérdőjeleződik, mert az pszeudotudomány

  1954-ben egy John Franklin Enders nevű kutató kidolgozta azokat az eljárásokat, amelyek a “vírus” állítólagos jelenlétét igazolják:
  – A virológusok olyan személytől vesznek nyálkahártya-mintát, akiről feltételezhető, hogy valamilyen betegségben szenved.
  – Néha centrifugálják vagy szűrik a keveréket, hogy megszabaduljanak a sejtektől, gombáktól és törmelékektől. Ezt tisztításnak hívják.
  – Ezután a nyálkát zöld majom-vesesejtek sejtkultúrájába helyezik. Olyan sejtek közé, amelyek erősen beltenyésztettek és könnyen lebomlanak.
  – Ezután bekeverik az antibiotikumokat – különösen a vesére mérgező antibiotikumokat (gentamicin és amfotericin) – és eltávolítják a tápanyagokat a sejttenyésztő tápközegből.
  – Ezután magzati szarvasmarha-szérumot kevernek hozzá, amely egy újszülött borjú szívéből származik.
  – A sejttenyészet állandó hőmérsékleten tartásával figyelik, mi történik.
  Körülbelül öt nap alatt a sejtek lebomlanak – amit citopátiás hatásnak (CPE) neveznek –, és CPE-nek nevezik annak „bizonyítékát”, hogy a vírus jelen van és károkat okoz.

  Ez színtiszta horror, ettől már csak az borzalmasabb, ahogy az állítólagos “vírust” létrehozzák, ecoliban, rákkeltő SV40 promóterrel, és azt követően felfegyverzik génsebészeti eljárásokkal.
  Majd erre fejlesztenek ki egy még mérgezőbb vakcinát, amely nem gyógyít, de legalább árt, tömeges méretekben elterjerjesztve a szintetikus vírust, amellyel 1200 lehetséges betegségnek ágyaznak meg.
  https://nikolaosanaximandros.gr/ti-mas-kanei-kai-ti-den-mas-kanei-na-nosoume/

  Dr. Judy Mikovits azt nyilatkozza, hogy az elmúlt évtizedekben megjelent minden vírus, ami az emberiséget sújtja, nem a természetből jön, hanem a Big Pharmaffia pénzelte biológiai laboratóriumokbóL.
  A járványokat pedig maguk a vakcinák terjesztik el, és tartják fenn tömeges méretekben.
  Úgy lettek létrehozva, hogy folyamatosan mutálódjanak, miközben felülírják az ember veleszületett, természetes immunitását.
  A vakcinában lévő HIV állandósult immunhiányos betegséget jelent, és a mindenre való kitettséget.

  A vakcináztatás pedig nem más, mint előre megfontolt szándékkal, nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosság, népirtás, amiért külön-külön is halálbüntetés járt.

  1. “Dr. Judy Mikovits azt nyilatkozza, hogy az elmúlt évtizedekben megjelent minden vírus, ami az emberiséget sújtja, nem a természetből jön, hanem a Big Pharmaffia pénzelte biológiai laboratóriumokbóL.”
   Vagyis nem vírus hanem méreg és a piszkos kis tűik vagy más mérgezési módok (DDT – gyerekbénulás stb.) okozzák.
   Mikovits kontrollált ellenzék és komoly szerepe volt abban, hogy most ott tartunk ahol. HIV ‘virus’ hazudozás.
   https://odysee.com/@FwapUK:1/DR.-ANDREW-KAUFMAN-VS-JUDY-MIKOVITS—1ST-EVER-VIRUS-ISOLATION-DEBATE:b

 2. A jó filmek után mindenféle kérdések szoktak bennem felmerülni, amin utána jót lehet beszélgetni.
  Csak egyet írok le, azt, hogy mit értsünk próbatétel alatt. Számomra ebben a világhelyzetben az lenne a próbatétel értelme és jelentősége, hogy a szakma merjen belenézni a kémcsőbe, és végezze el a tudományos kísérleteket a vírusok mesebeliségének igazolására, illetve ismerje el az eddigi bizonyításokat erről, hogy az igazság válhasson a narratívává. Nem vitatkozni kell, hanem bizonyítani- a próba a bizonyíték. Ahogy az oltások összetételének eddigi ismerete is bizonyíték.
  Egy valódi tudományos diskurzus vihet a semmibe, ezért kell a vita helyett a próba, a bizonyítás, a próbatétel.
  A második próba a jog próbája lenne, az igazság próba után.

  1. Nem fog megtörténni. Miből fognak akkor megélni? A másik, hogy még ha nem is tudtak róla, hogy ártanak, de a vakcina sérült gyerekek szülei feltehetően nem lesznek túl megbocsátóak.
   Valamint, elég gyanús, hogy mégis hogyan nem vették észre, hogy mérgeznek. A Ty Bollinger féle dokumentum filmsorozat elég régi, The Truth About Vaccines.
   Egyszerűen eladták a lelküket és most vagy tovább görgetik a szemetet vagy eléggé végük van. Nem tudom itt (UK) hogy megy, de otthon soha nem vettek fel hülyéket az orvosira, oda mindig a krém ment (legalábbis 30 éve), viszont ha nem volt hülye akkor tudnia kellett mi történik. Mert lehet, hogy azt nem tudtuk, hogy nincsenek vírusok, de azzal, hogy az oktások veszélyesek és ártalmasak, hogy a gyógyszereiknek durva mellékhatásai vannak, igen sokan tisztában voltunk még laikusként is.
   Emlékszem 30-40 év távlatából pl egy antidepresszánsra, mellékhatások a kínos tejfolyástól a hirtelen halálig terjedtek. Én tudok okvasni, ők nem? Ez egyébként kb az az időszak volt mikor az ‘orvoslátogatók’ (gyógyszerügynökök) intenzíven látogatták a körzeti dokikat, hogy a legújabb szemetet ránk tukmálhassák. Nem tudom, de úgy sejtem, hogy juttatásokkal együtt.
   Az már csak hab a tortán, hogy kb 30 évvel később rájöttem, hogy az érthetetlen ‘pánik rohamok’ és ‘depressziós szédülés’ egy az egyben sugárzás tünet. Azaz mérgezés. Ezért nem találtak soha semmit, csakhogy a baj a ‘fejemben van’ Ma ennek a neve EMS. Nekem akkor alakult ki, mikor bekerültem egy IT céghez ahol kis területen rengeteg gép, monitor, fax, stb volt összezsúfolva és megjelentek az első, benga nagy mobiltelefonok. De a lényeg, hogy ahelyett, hogy azok jöttek volna rá, akiknek kellett volna, még csak jól megpróbáktak rámérgezni.

   Kénytelenek lesznek erőltetni. Ha valamit az angol eü ellátás hiánya bebizonyított, hogy nincs igazán szükségünk rájuk. Persze egy baleset vagy vakbél más kérdés, de megtanultunk élni nélkülük, mostmeg már a covid hoax óta 0 a bizalom, semmit se mernénk beadatni.

   Egy nyaralásról előbb jöttem haza, csak pár napja, plusz repülőjegyet véve, mert külföldön megzappoltak. Bevörösödött és feldagadt az arcom és részben a nyakam is. Nem a nap volt, ritkán égek le és sosem dagad, plusz a vörösség előbb múlt el, mint a dagadás. Csak a fejem érintette. Nagyjából onnan datálódott, hogy kénytelen voltam a szálló wifijét használni saját névvel és a mobilt. (Nem az első eset, hogy zappoktak.) Egy normális világban az ember ilyenkor orvost keresett volna, de többé nem merünk. 24 órán belül a repülőn ültem hazafelé ahol a ház EMF védett és a net meg a telefon vezetékes.

   Legyetek óvatosak, főleg a furcsa ‘leégésekkel’ meg a semmiből jövő lázzal (másik eset, szintén külföld, szintén 1-2 óra a wifis laptop előtt).

   1. Már 2020-ban is a Hármashatár-hegyen kirándulva, árnyékos időben, sűrű erdőben a levegő égetett. Nem erős UV sugárzás volt, nem barnított át később szokás szerint, hanem nem esett jól, és érezhetően behatolt a bőrbe.
    Most sima nyitott ablaknál bejön a bőrt égető levegő, pedig nem süt be a nap.
    Mivel ez csinált, szándékos egészség károsítás, és egyáltalán nem természeti jelenség (nem a bocik, disznók és a denevérek, és a kullancsok, bolhák, szúnyogok és a madarak csinálják), egyébként meg felesleges is, nagyra értékelném, ha a döntéshozó szerv az egészségem védelmében betiltaná a sokG-t. Ez lenne az érdemi megoldás.

   2. ” otthon soha nem vettek fel hülyéket az orvosira, oda mindig a krém ment”

    Ahhoz, hogy egy fiatalt Magyarországon jó orvossá képezzenek, két szempontból kell ígéretesnek lennie:

    1. Átlagon felüli memória, hogy a rengeteg lexikális tudást képes legyen memorizálni és visszamondani.
    2. Átlagon felüli, feltétlen, parancskövető rajongás bármiféle hierarchikus, parancsuralmi felépítésű rendszer iránt.

 3. Egyes helyeken a katolikus templomokban a szenteltvíz helyett a papok a “szentáldozás” kiosztása előtt még mindig a ördögnek
  a büdös izzadságát, a fertőtlenitővel mossák a papi szent kezeiket.

  Amikor az ember szájába kerül a szent ostya, akkor a hívő ember érzi a fertőtlenítő szert.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  MÁR CSAK KÉT HÉT | A Covid-járvány valódi története

  https://www.facebook.com/mediavadasz/videos/627416729353039/

  Az örültek gyülekezete. Ezek az oltáspártiak és többi örült, akik érdekből beoltatták magukat. Mehettek szabadságra és éttermekbe is.
  Ennek az örületnek most Ukrajnában látjuk a folytatását.

  Ilyen lökött világpolgárokkal mindent meg lehet csinálni.

  Toroczkai: A gyilkos titkot rejtegető WHO szerződése
  Forrás: https://kuruc.info/r/34/261443/

  Nézd meg a Sütő Albert Zalán álnagymagyar beszolását.

  Toroczkai Úrnak levelet
  küldtem a videóval kapcsolatban,csak hogy ismerje a jogi
  tényállást. A korrektség kedvéért megosztom veletek is –
  továbbá a szerkesztőséggel is. Mindenki azt kezd vele,amit
  akar. Legyen szép estétek!

 4. https://www.breitbart.com/europe/2023/07/06/nudge-unit-chief-says-uk-will-obey-future-lockdowns-citizens-have-learnt-the-behaviour/

  A “Nudge Unit” (“Stimulációs Stáb”) vezetője szerint az Egyesült Királyság a jövőben betartja majd a lockdownokat: a polgárok “megtanulták a viselkedésformát”

  Egy brit kormányzati tanácsadó biztos abban, hogy a jövőbeni világjárványok során a kötelező maszkhordást és az lezárásokat betartják majd, mert az emberek megtanultak egy új viselkedést, és “elvileg bármikor vissza lehet azt kapcsolni”.

  David Halpern professzor a The Daily Telegraphnak nyilatkozva elmondta, hogy az ország “begyakorolta a maszkok viselését és az otthonról történő munkavégzést”, és egy jövőbeli válsághelyzetben “újra meg tudná csinálni”, mivel az emberek mostanra arra kondicionálódtak, hogy azt tegyék, amit mondanak nekik.

  A személyes szabadságjogok erőszakos korlátozása volt az egyik jellemzője a konzervatív kormánynak a koronavírus-járványra adott válaszlépések során.

  A kormány tanácsadója az outlet’s Lockdown Files podcastjában a viselkedésbeli beavatkozásokon keresztül fejtette ki az engedelmességre vonatkozó állítását, sőt, azt állította, hogy a nemzet korábbi tapasztalatai miatt “sokkal könnyebb elképzelni”, hogy a lakosság a jövőben simán elfogadja a korlátozásokat.

  Halpern professzor elmondta, hogy bár a félelem alapú üzenetküldés általában nem hatékony, megvédte annak szélsőséges körülmények között történő alkalmazását, és úgy döntött, hogy ennek kapcsán nem hivatkozik a tömeges tüntetésekre, amelyek a korlátozások 2020. márciusi kezdete után országszerte kirobbantak.

  [FLASHBACK: “Vegyétek vissza a szabadságotokat” – Ezrek tiltakoznak a zárlatok ellen Londonban – Kurt Zindulka / Breitbart News].

  “Vannak esetek, amikor tényleg muszáj keménynek lenni… különösen, ha úgy gondoljuk, hogy az emberek rosszul vannak kalibrálva” – mondta.

  Elmondta, hogy a világjárványos korlátozások során használt plakátokon szereplő üzenetek vizuális ösztönzőként működtek, hogy “amikor bemész egy üzletbe vagy máshová, ez újra emlékeztessen, ez megint jelezzen, hogy kiváltsa a megfelelő viselkedést”.

  A professzor elmondta, hogy ezek az üzenetek a maszk viselésére ösztönöztek, ami azt jelenti, hogy az emberek “meztelennek” érezték magukat, amikor elfelejtették felvenni a maszkot.

  “Fogalmazzunk így” – mondta – “azt érzed, hogy ‘Ó, Istenem, nincs nálam a maszkom’. Meztelen vagyok, ugye?”

  Miután a közönség megtanult egy új viselkedést, Halpern professzor szerint “Elvileg vissza lehet kapcsolni rá”, még akkor is, ha rengeteg brit állampolgár eleve nem volt hajlandó engedelmeskedni és feladni a szabadságjogait.

  [FLASHBACK: Laurence Fox, a londoni polgármesterjelölt szerint a zárlatoknak véget kell vetni – Kurt Zindulka / Breitbart News]

  “Ez az úgynevezett szokáshurok kezdete, nevezetesen: hogy ha ez történik, akkor ezt ésezt kell csinálni” – mondta.

  A nagyobb katasztrófák “ezt a maradandó nyomot hagyják a társadalomban” – magyarázta. A gyakorlat ismerete mellett ez a “kvázi evolúciós” hatás a jövőbeli viselkedés erőteljes előjelzője – állította.

  1. A fent idézett figura finoman szólva is a rendkívül korlátolt viselkedés-pszichológus mintapéldánya, aki azt hiszi, minden embert úgy lehet programozni, mint a számítógépeket, és úgy kondicionálni, mint az állatokat. Nyilván magából indul ki, mint a parazita kaszt számos “hasznos” idiótája és/vagy gerinctelen csicskása. Az egész kovid-szélhámosságot a hasonszőrűek tervezték meg, de hiába sikerült átverniük a többséget, attól a korlátolt behaviorista tanaik még alapvetően hibásak, különben nem is létezhetnének emberek, akik átlátnak a hazugságaikon és manipulációikon. Pedig ha az alapvetésük tényleg igaz lenne, mostanra már kivétel nélkül mindannyiunknak be kellett volna hódolnunk a baromságaiknak!

   Ha az ilyen felfuvalkodott, isten-komplexusos egók leszállnának a rögvalóságba és megvizsgálnák a rideg tényeket, akkor fel kellene tenniük a kérdést: hogyhogy a gondosan kidolgozott módszereik az emberek egy kis csoportjánál egyszerűen nem működtek/működnek, pedig minden erőforrás, propaganda-média, állami és karhatalmi szervezet ezeket nyomatta napi 24 órában? Pedig a kísérlet globális volt, több milliárd ember vett részt benne – persze a megkérdezésük, pláne a beleegyezésük nélkül! -, így nem lehet arra hivatkozni, hogy túlságosan korlátozott volt az alanyok létszáma. Akkor hol lehet a hiba? Talán csak nem a behaviorista szemlélettel van alapvető probléma, hogy hiába próbálják az embert számítógépként programozni és állatként kondicionálni, sohasem fognak teljes sikert elérni? Persze a saját tanaikon nevelkedett behavioristák soha nem fogják belátni, hogy az ő készülékükben van a hiba, mert ahhoz felül kellene emelkedni a saját korlátolt világképükön.

   1. Elég az nekik,ha a többség behódol. Mint írod: “hiába sikerült átverniük a többséget, attól a korlátolt behaviorista tanaik még alapvetően hibásak” – magasztos bölcsességed foglalkozhatna ezen gyarló többséggel is, mert amíg ők a többség, hiába leszel te az okos. Senki se lesz attól okosabb, ha megvetik.

    1. Már bocsánat, akkor a degenerált, idióta tömeget, gyakorlatilag a csőcseléket, ( ami nem végzettség függő !!!), akkor most öleljem magamhoz, mert bár nekem ácsolja az akasztófát, de mert idomított hülye, nem tehet róla, ( ami megint nem egészen igaz, mert kényelmes hülyének lenni, és nagyon kifizetődő !!!), de azért szeressem ?

     Nem csupán megvetem a csőcseléket, de ha rajtam múlna eltakarítanám !
     Nincs hozzá eszközöm.
     Kimondhatatlanul undorodom tőlük, és csak azért nem írom, hogy gyűlölöm őket, mert az érzést azt nem ismerem, csak a fogalmat !
     Nem magánügy a degenerációjuk !!! És az sem érdekel, hogy milyen egyéni okok miatt ilyenek !

     Sokszor leírtam már, a jóindulatú hülyék a háttérhatalom legélesebb fegyvere. És ez nem egy “jópofa” megjegyzés !
     Ne hogy már kötelező legyen, “megérteni” őket !?

 5. Sáskák, avagy mese a gyalázatos ostobaságról.

  Figyelmeztető: Az alábbi történet és az új koronavírus „járvány” közötti minden
  hasonlóság csupán véletlen egybeesés, semmi más.

  Történt egyszer nem is olyan régen, hogy a Pap kiment a mezőre, ahol a Sokaság a veteményesét
  meg a lábas jószágát gondozta és így szólt hozzájuk:
  – Baj van! Sáskajárás lesz. Fel kell készülnünk!
  – De hát a sáskák minden évben jönnek és mennek, mióta a világ a világ – felelte a Sokaság. Miért
  kellene most felkészülnünk?
  – Ezek nem azok a sáskák, amik az elmúlt években voltak – mondta a Pap. Ezek új és rettenetes
  sáskák, amiket én Új Névvel illetek. Tehát muszáj felkészülnünk!
  – És mit tesznek ezek az új és rettenetes sáskák, amiket Új Névvel illettél? – kérdezte a megrettent
  Sokaság.
  – Hát megeszik a termésünk egy részét és tovább állnak – felelte a Pap.
  A Sokaság reszketett félelmében.
  – De hát a sáskák mindig is ezt tették – szólt közbe az Ember a Sokaságból – minek kéne ebben az
  évben felkészülnünk, mikor máskor soha nem tettük?
  A Pap figyelmesen nézte az Embert a Sokaságból, majd így szólt:
  – Te nem hallottad, amit mondtam? Ezek nem a régi, elmúlt évekbeli sáskák. Ezek új és rettenetes
  sáskák, amiket Új Névvel illettem. Muszáj felkészülnünk!
  – Jó-jó, de mit tesznek az Új Névvel illetett, új és rettenetes sáskák ami rosszabb, mint amit az
  elmúlt évekbeli régi sáskák tettek volt? – kérdezte az Ember.
  – Mért vagy ennyire ostoba? – ordította a Pap. Hát nem elmondtam nektek, hogy megeszik a
  terményeink egy részét, majd tovább állnak. Muszáj felkészülnünk!
  – Igen fel kell készülnünk – ordította a Sokaság egyhangúlag, ámbár fogalmuk sem volt, hogy ez
  mivel jár.
  – Nem értem – tartott ki az Ember a Sokaságból – másként néznek ki ezek az új és rettenetes sáskák
  az elmúlt évekbeliektől?
  – Én nem mondtam ilyesmit – válaszolta a Pap.
  – Több terményünket fogják elpusztítani, mint a régi évekbeli sáskák?
  – Én nem tettem ilyen kijelentést – felelte a Pap.
  – Akkor, ha ezek az új és rettenetes sáskák se nem néznek ki másként, mint az elmúlt évekbeli
  sáskák, se nem pusztítanak el több terményt, mint az elmúlt évekbeli sáskák, hogy lehetnek újak és
  rettenetesek?
  Erre a Pap dühe az egekbe szökött, majd paphoz illő haragos hangon így szólt:
  – Ki vagy te kis Ember, hogy másokat veszélybe sodorsz a kéréseiddel? Hát nem megmondtam
  neked, hogy ezek új és rettenetes sáskák, Új Névvel illetve?
  És a Sokaság is az Ember ellen fordult:
  – Így van te ostoba. Ne sodorj másokat veszélybe a kérdéseiddel. A Pap szépen elmondta – ezek új

  és rettenetes sáskák, Új Névvel illetve! Maradj csöndben az ostobaságoddal és hagyd, hogy a Pap
  megmondja nekünk, hogyan kellene felkészülnünk.
  Majd visszafordultak a Pap felé és letérdelve, könyörögve kérték:
  – Ó te bölcsek bölcse, mond meg nekünk, hogyan kéne felkészülnünk ezek ellen az új és rettenetes
  sáskák ellen.
  A Pap eléjük állt és így szólt:
  – Hatalmas elmékkel és istenekkel beszéltem, és mind azt mondták nekem, hogy az egyetlen mód
  felkészülni ezek ellen az új és rettenetes sáskák ellen ha mind viselni fogjuk ezt a Gyalázatos
  Ostobaság kalapot… majd elővett és a magasba emelt egy kalapot, ami annyira rendkívülien
  gyalázatos ostobaság volt, hogy a Sokaság megdöbbent…
  – Ó te magasságos, hogy fog ez a Gyalázatos Ostobaság kalap viselése megvédeni minket az új és
  rettenetes sáskáktól? – jajveszékeltek.
  – A hatalmas elmék és az istenek átrágták magukat a kérdésen és ez elégséges – válaszolt a Pap.
  Mindazok akik felelősséget éreznek mások iránt, viselni fogják a kalapot, és így együtt megvédjük
  magunk az új és rettenetes sáskáktól.
  A Sokaság egymásra néztek és látták a bölcsességet a Pap szavaiban, majd fejükbe csapták a
  Gyalázatos Ostobaság kalapokat, és boldogan mentek vissza a mezőre a veteményeseiket és
  barmaikat gondozni, azzal a tudattal, hogy megmenekültek.
  Így lett este, és lett reggel: első nap.

  ~ * ~

  Másnap a Pap visszatért a mezőre, ahol a Sokaság a veteményeseiket meg jószágaikat gondozták a
  Gyalázatos Ostobaság kalapjukban és így szólt hozzájuk:
  – Ó borzalom! Újra beszéltem a hatalmas elmékkel és istenekkel, és azt mondták, hogy csak a
  Gyalázatos Ostobaság kalap viselése nem elég, hogy megmeneküljünk az új és rettenetes sáskáktól.
  Többre van szükség.
  – Ó bölcsek bölcse, mond meg nekünk, mit kell tennünk!, hogy megmeneküljünk az új és rettenetes
  sáskáktól – fordult a megrémült Sokaság a Paphoz.
  – Ahhoz, hogy megmeneküljünk az új és rettenetes sáskáktól fel kell égetnünk a veteményeseinket,
  hogy a sáskáknak ne legyen mit felfalni – mondta a Pap.
  – Köszönjük neked bölcsek bölcse – hálálkodott a Sokaság.
  – Várjatok… Azt akarod mondani, hogy ha felégetjük a termésünk, hogy a sáskáknak ne legyen mit
  enniük, akkor megszabadulunk az új és rettenetes sáskáktól? – szólalt fel az Ember a Sokaságból.
  – Te ostoba, te. Hát nem fogod fel, hogy az új és rettenetes sáskák tovább mennek ha nem találnak
  terményt, amit felfaljanak – válaszolt a Pap.
  – Jó, de mintha azt mondtad volna, hogy az új és rettenetes sáskák nem esznek meg többet, mint a
  múlt évekbeli sáskák – szólt az Ember.
  – Ez igaz – mondta a Pap.
  – Ezek szerint, ha hagyjuk, hogy az új és rettenetes sáskák megegyék terményeink egy részét, mint a
  régi sáskák az elmúlt években, még mindig megmarad nagyobb része nekünk, de ha felégetjük, a
  semmivel maradunk.
  A Pap felsóhajtott, a Sokaság úgyszintén, követve őt.
  – Te miért nem törődsz azokkal, akiknek a terményét feleszik a sáskák, ha nem teszünk semmit? –
  kérdezte a Pap felháborodva.
  – Te miért nem törődsz azokkal, akiknek a terményét feleszik a sáskák? – visszhangozta a Sokaság
  nagy felindultságában az érzéketlen Ember felé.

  Ezután a Sokaság kimentek a mezőre és földig égették a veteményeseiket, hogy az új és rettenetes
  sáskák ne tudják megenni a részüket.
  – Most, hogy az összes terményünket földig égettük, miből sütünk majd kenyeret? – kérdezte az
  Ember.
  A Sokaság aggódva fordult a Pap felé válaszért, mert igazából egyiküknek sem jutott eszébe ez a
  kérdés.
  – Ínséges időkben, áldozatokat kell hozni – felelte a Pap.
  – Úgy van – értett egyet a Sokaság a Pap szavaival, mintha azok a saját gondolataik lettek volna –
  áldozatokat kell hozni, de legalábbis most már védve vagyunk az új és rettenetes sáskáktól.
  – De én úgy láttam, hogy a Pap nem égette fel a SAJÁT veteményesét – szólalt fel az Ember a
  Sokaságból – miért nem?
  A Sokaság ekkor felé fordult és ráförmedt – maradj csöndben te ostoba, legyen elég a
  hülyeségeiből, a Pap a legnagyobb elmékkel és istenekkel beszélt és ő tudja a legjobban, hogyan
  mentsen meg minket az új és rettenetes sáskáktól. Minden dicsőség a mi Papunknak és
  bölcsességének.
  Így lett este, és lett reggel: második nap.

  ~ * ~

  A következő nap a Pap visszatért a felégetett mezőkre, ahol a Sokaság a Gyalázatos Ostobaság
  kalapjaikban gondozták a lábas jószágaikat és így szólt hozzájuk:
  – Ó jaj! Megint beszéltem a hatalmas elmékkel és istenekkel, és azt mondták, hogy a Gyalázatos
  Ostobaság kalapnak a viselése és a veteményesek földig égetése nem elégséges ahhoz, hogy
  megmeneküljünk az új és rettenetes sáskáktól. Muszáj lemészárolnunk a lábas jószágainkat és
  vérükkel a földet föl kell áztassuk.
  – És, hogy fog a jószágaink lemészárlása és a vérükkel való föld áztatás megmenteni minket a
  sáskáktól? – kérdezte az Ember a Sokaságból.
  A Sokaságon valóban erőt vett az aggodalom erre a kérdésre, és nyugtalanul fordultak a Pap felé
  válaszért.
  – Te nem hallottad mikor azt mondtam, hogy ezek új és rettenetes sáskák? – szólt csöndesen a Pap.
  – Te nem érted, hogy új módszereket kell találnunk, hogy megmeneküljünk tőlük?
  A Sokaság megkönnyebbülten tekintett a Papra, és úgy találták, hogy a Pap újra úgy beszélt, mintha
  csak a gondolataikat tolmácsolta volna. Ezután készségesen lemészárolták lábas jószágaikat,
  vérükkel feláztatták a földet, majd ujjongva örvendeztek, hogy most már végre megszabadultak az
  új és rettenetes sáskáktól.
  Így lett este, és lett reggel: harmadik nap.

  ~ * ~

  Negyedik nap a Pap újra megjelent a felégetett és a jószágok vére által áztatott mezőkön ahol a
  Gyalázatos Ostobaság kalapjaikban az összeverődött Sokaság ült, és látta, hogy néhányan
  meghaltak és még többen haldoklottak.
  – Ó borzalom – kezdte mondókáját – az új és rettenetes sáskák hirtelen támadásának köszönhetően
  most nincs kenyér, hús meg tej, és annak ellenére, hogy viseljük a Gyalázatos Ostobaság kalapot,
  felégettük a termést, leöltük a barmainkat, mindez nem volt elég ahhoz, hogy megmeneküljünk.
  Rettegés és kétségbeesés uralkodott a Sokaságon:
  – Ó bánat – jajveszékeltek – valóban halálos csapás ránk nézve ezek az új és rettenetes sáskák.
  Hogy lehet, hogy ennyien meghaltak és még többen haldoklanak, annak ellenére, hogy mindent

  megtettünk amit kértek tőlünk. Ó, te bölcsek bölcse, mond meg nekünk, mit tegyünk ezek ellen az
  új és rettenetes sáskák ellen, hogy megmeneküljünk és többen ne haljanak meg közülünk, annak
  ellenére, hogy minden tőlünk telhetőt már megtettünk – könyörgött a Sokaság a Papnak.
  – Valóban – szólt a Pap nagy szomorúsággal a hangjában – ez a föld annyira felperzselt és
  elpusztított az új és rettenetes sáskák által, hogy már semmit nem lehet vele kezdeni. Hagyjátok
  magatok mögött a régi életeteket, és kezdjetek egy újat, új Méltányossági Alapokra helyezve.
  Gyertek az én birtokomra ahol megvédlek benneteket. Van némi élelmem is a raktáraimban és
  mindenkinek jut egy porció, aki hajlandó a Közjó érdekében dolgozni, gondozván a kertem meg a
  jószágaim, és részt vesz a birtokom takarításában.
  – Ó, köszönjük neked bölcsek bölcse! – hálálkodott a Sokaság, majd felkészültek, hogy kövessék a
  Papot a biztonságos birtokra.
  – Várjatok – kiáltott fel az Ember a Sokaságból – várjatok… Nem az új és rettenetes sáskák tették
  tönkre az életünk, hanem mi magunk azzal, hogy követtük a te utasításaid, és most szolgákká akarsz
  tenni minket?
  A Pap szánalommal ingatta a fejét és a Sokaság követte a példáját.
  – Mit lehet tenni, ilyen állhatatos ostobasággal? – kérdezte a Pap.
  – Szörnyen állhatatos ostobaság – értett egyet a Sokaság.
  Majd a Pap így folytatta:
  – Te nem érted? Hogy ha NEM viseltétek volna a Gyalázatosan Ostoba kalapokat, NEM égetitek
  földig a termést és NEM ölitek le barmaitokat, az új és rettenetes sáskák amiket Új Névvel illettem
  sokkal de sokkal rosszabb helyzetet eredményezett volna, mint ami most van.
  – Hogyan? – kérdezte az Ember a Sokaságból.
  A Pap kajánul felnevetett, a Sokaság követte a példáját.
  – Úgy te együgyű ostoba, hogy az új és rettenetes sáskák újak és rettenetesek és Új Névvel vannak
  illetve!
  – Új Névvel! – visszhangozta a Sokaság hitetlenkedéssel az Ember felé aki úgy látszott nem érti,
  hogy ez mit jelent. Aztán megfordultak és bevonultak a Pap birtokára a Gyalázatosan Ostoba
  kalapjaikban, hogy a Közjó érekében megdolgozzák a Pap földjeit, gondozzák a Pap jószágait,
  takarítsák a birtokot és olyan dalokat énekeljenek, amit a Pap íródeákjai írtak a számukra egy
  reményekkel teli jövőről.
  Ezalatt az Ember, akit magára hagytak a vérrel áztatott, terméktelen földön, hozzálátott, hogy
  találjon egy másik utat amin elindulhat és közben saját dalait énekelte.
  Így lett este és lett reggel: új korszak virradt az Emberre… és a Sokaságra is.

  Az eredeti írás címe: Locusts; or A Tale of Monstrous Foolishness by Catte Black
  Itt olvasható eredetiben: https://off-guardian.org/2021/02/01/locusts/

  1. A fenti cikk ( novella ?) nem csak a jelent ábrázolja .
   Sokan most kiborulnak attól amit leírok, pedig csak az eszüket, és a szemüket kell(ene), hogy használják !?

   Ez a “kereszténység”, benne a “papság”, és a Vatikán ( meg egyéb “világvallások”) valós története, a kezdetektől fogva !
   Mára kiegészítve a szabadkőművességgel, és egyéb a világot behálózó titkos, “nem létező” társaságokkal . PONT !

   Nagyon ott a lényeg !!!

   MAJD ÉN MEGMONDOM, HOGY MIRŐL MIT GONDOLJ, ÉS HA NEM AZT GONDOLOD, KIÁTKOZLAK, TÖNKRETESZLEK, MEGVÁDOLLAK, HOGY SZOLGÁLOD A GONOSZT !
   ELLEHETETLENÍTEM AZ ÉLETEDET, PELLENGÉRRE ÁLLÍTALAK, KÖZÚTÁLAT TÁRGYÁVÁ TESZLEK, MEGÖLLEK, HA ÉLETBEN MARADSZ AKKOR IS, CSAK ÉLŐ HALOTT LESZEL !!!
   SENKIVÉ TESZLEK, EGY PÁRIA LESZEL, BÁRKI VOLTÁL IS !!!

   Nem ismerős “valahonnan” ???
   Ugyan ez a “pszihológia”, mint “tudomány” ! A gyenge lelkek elrablása, birtokba vétele, onnantól az ember csak báb.
   Az egyik a hétköznapokra, a másik a vasárnapokra, hogy az elhülyített tömegek érezzék a törődést, és rághassák a “tudomány és vallás”
   számukra rendszeresített gumibogyó szörpjét !

   Nagyon hosszan lehetne folytatni, mert ez bizony a többezer éves POLIP leírása.

 6. Kedves S.G.,
  Egy rövid folytatás: Amit leírt, teljesen olyan, mint a vírus- fertőzés-betegség elmélet. Tegyük hozzá a vírus-mese vallást is.
  Oszd meg és uralkodj alapon.
  A fertőzés rettegők kiközösítik a tünetet mutatót, aki gonosznak kikiáltatott a maffia(a gonosz) kívánságára. Miközben a gyenge lelkek, a fertőzés rettegők sem ússzák meg, betegek lesznek- eladják magukat a gonosznak, mert rábízzák magukat a maffia szereire.
  Az oszd meg és uralkodj az egyik legalapvetőbb játszma. A baj, hogy azt hiszik sokan, hogy a táblán kell lenniük, és benne akarnak maradni a játékban.

  1. Már itt van rajtunk az új betegség, de ez még nem tört ki. De nagyon, de nagyon vigyázzatok !
   Most már madárinfluenza az új világjárvány neve, amit a WHO ránk erőltet és beharangozott.

   Ez a nyavala egyenlőre csak a madarakat viszi el. De nagyon kell ám vigyázni !
   Mert az úgy szokott lenni, hogy a nyavala előbb, vagy utóbb az embert is átterjed.

   A WHO már fújja ránk az új nyavalát. Az ottást még nem pofázzák. De az biztosan lesz, mert az igy szokott lenni.
   Ezek a górék mindent előre látnak. Nem tudjátok ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük