Oltások utáni mellékhatások dokumentációja

Kedves Orvoskollégák! Mivel láthatjuk, hogy az oltások utáni mellékhatásokat mértékadó módon semmilyen állami szerv nem gyűjti, nem prezentálja a tapasztalatokat, a betegeket magukra hagyja a rendszer a kialakult panaszaikkal és betegségeikkel mondván: “hogy attól nem lehet”, ezért nagyon helyén való német kollégánk, kedves barátunk kérése, hogy gyűjtsük együtt az egyre feltűnőbb eseteket, dokumentáljuk azokat.

Dr. med. Walter Weber levele (magyarra fordítva):


Dr. med. Walter Weber
Arzt für Innere Medizin
Südring 14 in 22303 Hamburg
Mail: orvosokatisztanlatasert@gmail.com
www.drwalterweber.de

Kedves Kollégák!

Egyre több jelzést kapunk a COVID-oltások utáni mellékhatásokról. Olyan tüneteket és betegségképet láthatunk, amelyekről eddig nem tudtunk és ez nagy aggodalommal tölt el bennünket.

Kapunk betegektől és kollégáktól olyan beszámolókat is, hogy carcinoma, limphoma és leukémia alakul ki az oltás után, többnyire egy nem vártan nagyon felgyorsult formában.

Arra szeretnénk kérni benneteket, hogy ezeket a jelenségeket figyeljétek meg azért, hogy megítélhessük, hogy az oltások által kiváltott fogalom, mégpedig a „Turbó-rák“ helytálló-e.  Ehhez természetesen fontos a gondos dokumentáció és hogy ezeket az adatokat egy központi helyre megküldjétek. Ehhez használjátok a fenti címet mail, vagy postai küldés formájában.

Kollegiális üdvözlettel

Dr. Walter Weber

(A németországi Orvosok a Felvilágosításért (Ärzte für Aufklärung ) alapítótagja)


11 thoughts on “Oltások utáni mellékhatások dokumentációja

 1. Döbbenetes. Egy 53 éves ismerősömet kb. 1 hónappal a második Astra Zeneca után, két hónappal ezelőtt, szeptemberben erős nőgyógyászati vérzéssel kórházba szállították, ahol méhszarkómát állapítottak meg. Előtte semmi baja sem volt, a múlt szerdán meghalt. A család nem sejt semmi összefüggést az oltás és a rák között.

  1. Ne vegyük készpénznek, hogy öngyilkos lett. A források szerint (Bild) a polgármester azt mondta, hogy előző este hosszan tárgyalt vele a nehéz covid-helyzetről. Ez valószínűleg elfogadható valósként. Lehet, hogy technikai részlet, de azt, hogy “csupán” öngyilkosságba kergették, vagy esetleg segítettek is neki leesni az épület tetejéről, azt nem tudjuk.

   Amióta hazai legfelsőbb helyről megmondták, hogy “rá fognak jönni, hogy vagy beoltatják magukat, vagy meg fognak halni”, ez némileg árnyalja a helyzetet.

  2. Chemnitz-ben ( ddr ) leúgrott ( öngyilkos ) a fiatal korházigazgató a nem tudom én hányadik emeletről.
   Azért mert megzsarolták, egy 80 ezer már nagyon régi korrupciós üggyel, amit már vagy 10 éve lezártak.

   Miért zsarolták meg ?

   Mert oltás ellenes volt.
   Állítólag hagyott hátra egy nagyon részletes végrendeletet. De ezt az államügyészség tagadja.

   ( Na már az ember halála útánra sem rendelkezhet az ilyen neofasiszta országokban.
   Holott azért úgrott le, hogy a világnak megmutassa, hogy nagy baj van.

   De az is lehet, hogy nem magától ugrott, hanem kiment a tárgyalás közben egy cigiszünetre és megszédült.
   Talán túlságosan sokáig tárgyalt a baleset előtt.
   )

 2. Egy éve esetem át a fertőzésen. Enyhe tüneteim voltak. Meddig vagyok védett?

 3. Kedves orvosok és hozzászólók!
  Tud valaki olyan esetektől, ahol a Pfizer (vagy bármelyik) gyors szellemi leépülést okozott? Hol olvashatnék utána? Angolul is jó.
  Kérésem ellenére az anyám nem csak az első Pfizert adatta be, de mint hirtelen kiderült a másodikat is meg a boostert is. Nagyjából az első óta panaszkodott a fejére, febr. végén kapta, márciusban megnézték,nem találtak semmit. Mostmár rohamosan épül le és a személyisége is sokat változott. Nagyon messze élek tőle, tehetetlen vagyok. Azt szeretném tudni meg lehet-e állítani vagy lassítani a folyamatot.
  Kászönöm!

 4. Sajnos nem emlékszem a forrásokra, de az USA-ból jött hír hónapokkal ezelőtt, hogy sokan halnak meg egy hirtelen leukémiában az oltás után, kb 3 hét alatt elviszi őket.
  Egy másik hír volt egy nőgyógyásztól, hogy a méhnyálkahártya vagy fal olyan szintű elváltozását tapasztalja igen sok páciensénél, ami szerinte rákhoz vezet.
  A legutóbbi szlovln botrány kapcsán volt hír, hogy a vakcinák kódolva vannak és a 03-as tartalmaz rákkkeltő anyagot (a videóban elhangzik mi az) ami soft tissueban kialakult rákot fog okozni 2 éven belül. Ehhez tudok forrást, mert elég friss hír:
  “…Number 3 is an RNA stick that contains the oncogene that contributes to the development of cancer….” (talén a szlovénok már többet tudnak)
  https://davidicke.com/2021/11/25/report-fake-vaccine-batches-are-not-all-the-same-number-1-is-placebo-saline-number-2-is-a-classic-bottle-of-rna-number-3-is-an-rna-stick-that-contains-the-oncogene-that-contributes-to-the-develo/

  “STUDY: Covid “vaccines” inhibit DNA repair, cause cancer”
  https://www.naturalnews.com/2021-11-02-covid-vaccines-inhibit-dna-repair-cause-cancer.html

  Ebben a cikkben van pár hivatkozás, hogy kik vizsgálják a jelenséget.
  https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html

 5. Ez a pontos 2 google dokumentum
  Itt megtalálható egy táblázat amit a neten találtam egy ürlap segitségével töltenek ki az emberek.
  Közel 7000 oltott ember válaszolt részletes szempontok alapján az oltás mellékhatásairól illetve reakciójukról
  Ez a táblázat: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CB1Fn2Gq-8FMM1IYVLAag60MT0xfR_jBAcdt9PfSO-c/edit?usp=sharing
  Ez az űrlap https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfE6jAMp4SuLjzkUZyodY6d2xSoqkjIQC5DLoCfv-bj0oHAXg/viewform?usp=sf_link

 6. Orvosok a tisztánlátásért csoport tagjai részére !
  Kérdezném , hogy miként gyógyítsa magát a megbetegedett, de egyébként egészséges ember, ha a vírus betegség úrrá lesz rajta. Szerencsére nem szoktunk szezonális betegségekben szenvedni . Melyik szer a megfelelő és melyiktől óvakodjunk. Hol lehet beszerezni a megfelelő szert ? A családban van orvos és gyógyszerész is – a barátok közt is bőven van orvos – sajnos valamennyien az oltások hasznosságát hirdetik . Mi viszont másként látjuk és tapasztaljuk – Kérném a tanácsukat !
  Köszönöm – HAJMA LENKE

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük