WHO: A világkormányzás felé tett első lépések?

Torockai László, youtube.


Szakács Árpád sorozata a WHO-ról:
1. rész: https://magyarjelen.hu/szakacs-arpad-…
2. rész: https://magyarjelen.hu/szakacs-arpad-…
3. rész: https://magyarjelen.hu/kie-a-who-dikt…

4 thoughts on “WHO: A világkormányzás felé tett első lépések?

 1. 8:43 “Magyarország ezzel teljesen egyetért”- aha. Ki és mikor kérdezte meg erről Magyarországot? Vagy más Magyarországról beszélünk?

  Az utolsó két perc megütött: Laborvírusokat bármikor rá tudnak szabadítani az emberekre?
  Jó lenne végre kimondani, hogy nincs vírus, nincs mű vírus, nincs fertőzés. Jó lenne végre kimondani, mi az valójában, amit rászabadítanak az emberekre, csak hogy tisztában legyen vele végre mindenki.
  Ajánlom, ha megjelenik, a “Csak 19 éves és a korona-“oltása” óta a kerekesszékhez van kötve” bejegyzés alatt Dr. Cowan és Dr. Kaufman két héttel korábban megjelent svéd interjúját.

 2. Kitűnő összeállítás, szabatos fogalmazás. Hiányzik azonban annak a háttérhatalmi szándéknak részletezése, miszerint a Föld népességét drasztikusan csökkenteni kell, ennek pedig a legjobb módja az mRNS oltások kötelezővé tétele mindenhol, ehhez pedig valódi vagy hamis “járványokra” van szükség, Az említett oltások tömegpusztító hatása már ismeretes. Az a kormány, mely elfogadja a WHO szupremáciáját, az vagy egyetért a népirtás szükségességével, vagy elháríthatatlan kényszer alatt áll.

 3. Dézsy Zoltán, ” Az ügynökök, a Paradicsomba mennek”, magyar film, 2010.

  Ez a film alapvetően orbánról, meg a “rendszerváltásról” szól. Jól érzékeltetve, “sejtetve”, a hátteret !!!!!!!!!!!!!!!!
  De !!!

  Belejött a képbe karikó is, mint díjazott ügynök, bejutott ( bejuttatták !), a Paradicsomba.

  Ezekre a lelki nyomorékokra olyan szeretettel fogunk emlékezni, mint Rákosi, Gerő, és Péter Gábor elvtársakra ! Tiszta szívből !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük