DNS-szennyeződés a Pfizer vakcinában!

“A rákgenomikai szakértő, Dr. Phillip Buckhaults többek között a dél-karolinai szenátus előtt tanúskodott a Pfizer kovid elleni mRNS-“vakcinájában” talált DNS-szennyeződésekről.


(https://x.com/Haintz_Media/status/1704576635108761727?s=20)


Buckhaultst esetében nem áll fenn annak a gyanúja, hogy oltásellenes aktivista lenne. Úgy gondolja, hogy az mRNS-módszer előtt ígéretes jövő áll, különösen a rák elleni küzdelemben és a kijelentései szerint valószínűleg a saját idősebb pácienseit be is oltotta ezzel a (szennyezett) vakcinával, a lányát viszont nem.”

Dr. Phillip Buckhaults:

“A Pfizer-oltóanyag plazmid-DNS-sel szennyezett. Nemcsak mRNS van benne, hanem DNS is. Ez a DNS egy DNS-vektor, amit a laboratóriumi transzkripciós reakció sablonjaként használnak az mRNS előállításakor. Tudom, hogy ez így van, mivel ezt a saját laboratóriumomban szekvenáltam.

A Pfizer-oltóanyaggal töltött ampullák, melyeket itt Columbiában adtak ki, az egyik kollégám illetékessége alá tartoztak, aki a gyógyszerészeti főiskola oltási programjában tevékenykedett. És valamilyen okból, amit máig nem értek, minden egyes ampullát megtartott. Szóval egy egész fagyasztó tele volt üres üvegcsékkel. Az üres üvegcséknek csak egy igen kicsi volt az alján. Mindet ideadta nekem és én mindet megnéztem.

Két sorozat volt, amit itt Columbiában szétosztottak és én mindkét sorozatot megvizsgáltam, mégpedig szekvenálással vizsgáltam meg. Szekvenáltam a teljes DNS-t, ami az oltóanyagban volt és láthattam, hogy mi van benne. Meglepő, hogy egyáltalán van benne DNS és megpróbál rájönni az ember, hogy mi ez és hogyan került oda és nyugtalan vagyok a lehetséges következmények miatt az emberi egészségre és a biológiára nézve. Önöknek pedig nyugtalannak kellene lenni a szabályozási eljárás miatt, ami ezt lehetővé tette, hogy a DNS benne landoljon.

Véleményem szerint ez a DNS lehet az oka egyes ritka, de súlyos mellékhatásoknak, mint amilyenek a szívmegállás miatti halálesetek. Mostanra sok olyan eset van, hogy emberek az oltás után gyanús módon halnak meg. Nehéz bizonyítani, hogy mi az oka, csak egy időbeli összefüggés van. És ez a DNS egy hihető mechanizmus. Ez a DNS valószínűleg integrálódni tud és integrálódni fog azoknak a sejtek a genomi DNS-ébe, amelyekbe az oltóanyag bekerül. Ez így működik.

A laborban ezt csináljuk egész idő alatt. DNS-darabokat veszünk és összekeverjük őket egy lipidkomplex-szel, mint amilyen a Pfizer-oltóanyag, ez lesz a sejtekhez adva. Közülük sok a sejtekbe kerül és sok a sejtek DNS-ébe kerül és a sejt egy maradandó alkotóelemévé válik. Ez nemcsak egy átmeneti dolog. Ez benne lesz ebben a sejtben és onnantól fogva minden utódban is egészen az örökkévalóságig. Ámen.

Ezért vagyok nyugtalan, hogy ez a DNS ott van az oltóanyagban. Különbözik az RNS-től, mivel ez maradandó lehet. Ez egy valós veszély a hosszú életű szomatikus sejtek, mint pl. az őssejtek genom-változása szempontjából és elméletileg ahhoz vezethet, -mindez egy elméleti probléma, de molekuláris biológiai szempontból nagyon is ésszerű-, hogy ez egy maradandó autoimmun reakcióhoz vezethet ezekben a szövetekben.

És az is egy nagyon reális elméleti veszély, hogy egyes emberek a jövőben rákot fognak kapni emiatt. Annak függvényében, hogy a genom melyik részében fog landolni ez az idegen DNS-darab, gátolhat egy tumorszupresszort (a tumorszupresszor gátolja a rákos sejtek kialakulását) vagy aktiválhat egy onkogént (az onkogén elősegíti a rákot).”


Biró Éva

6 thoughts on “DNS-szennyeződés a Pfizer vakcinában!

 1. Szinte minden napra ki lehetne tenni egy ilyen napi mai mesét a genetikáról. A híres nagy mai Nobel-díjas mesemondók a szekvenálás sztárjai. Pedig szekvenálni mindenki tud vagy senki sem. A szekvenálás (a fehérje elsődleges szerkezetének kimutatása) egyik lépése otthon pl. a vöröshagyma szeletelés, vagy a banán turmixolás, csak utána nem a fagyállóval fűszerezés és a további „összetevő szétválasztgatás” következik. Otthon a cél az, hogy a főzési műveleteken átment elegyből finom falatok készüljenek. Pedig akárhogy aprítjuk és akárhogy csapjuk ki, a 100 g vöröshagyma minden apró darabjában lesz az 1.1 g fehérjéből, 0.1 g zsírból és 7.6 g szénhidrátból és a nedvességből, ásványi anyagokból valamennyi, valamint a kicsapáshoz később hozzáadott anyagból. Nem szétválasztható egyetlen, akárhány „kimutatási” folyamaton átment „egy” darab összetétele se. Ami részben vagy egészben megmondható, hogy milyen összetételű volt a kiinduló anyag. Innen pedig mondja meg valaki, hogy hol kezdődik a szennyeződés? Minek a szennyeződéséről beszélnek a mesélők?

  https://www.bitchute.com/video/g1xARZkyjfiU/
  Azzal a megjegyzéssel jelent meg a vírushívő tábor felé a vírusok létezését és a fertőzéselmélet bizonyítását kérő kihívás megismétlése, hogy „challenge not accepted”, vagyis nem állnak ki Dr. Cowan ellen a vírushívők. Vajon miért?

  10:29-től Dr. Cowan Dr. Kennedy meghívásával és felkérésével kapcsolatban a következő érveket hozta fel:
  – Mivel Dr. Kennedy azt állítja, nyitott arra, hogy a tudomány beszéljen az igazságról a virológiában és az orvoslásban, az ajánlott kihívásban való részvétel pont ehhez adna alátámasztást.
  – A kihívás megvalósulása nagy érdeklődést váltana ki azok körében is, akik Dr. Kennedy választói, támogatói is lehetnek akár, és ugyanúgy járatlanok a témában, de szeretnék megérteni. Most sokan azzal takaróznak, hogy ehhez a témához csak a tudósok értenek, elfogadva amit Fauci mond: „let the expert choose” (válasszon a szakértő). A vita két oldalán álló szakértők bizonyításából a szakmán kívülállóknak ezzel a nyilvános vitával lehetősége lenne a saját felfogóképességük szerint dönteni. (Ehhez én teszem hozzá, hogy szerintem Fauci pont minden, csak nem szakértője a témának, szerintem a szekvenálás szót se ismeri és főzés kémiai tartalmát se érti. Mondon az alapján, hogy Dr. Kary Mullis egy halála előtti videóban erre rá is mutatott, amit nem mentettem el anno, talán megvan valakinek, talán az akkor betiltott Pokol a Földön oldalon jelent meg. Érdekes lenne Faucit, mint a vírushívő oldal „szakértő” képviselőjét látni.)
  – Az el nem fogadható kifogás, ha valaki azt mondja, hogy nincs ideje a tudomány alapjainak megalapozottságát nyilvánosan bármikor alátámasztani. Amint viszont kiderül, hogy a vírusok nem fertőző kórokozók, a járványok létének hazugsága azonnal megszűnik.
  – Dr. Kennedy nem tekinthető a téma egyik ártatlan külső szemlélőjének, hiszen a laborszökevény vírus témával foglalkozott, írt róla egy könyvet.
  – Nem érthető, hogy a tisztánlátó orvosok mozgalma hogyan lehet sikeres anélkül, hogy a mozgalom vezetése nem foglalkozik a tudomány alapjait érintő fő témával, a vírusok létének az alapoktól kezdődő tudományos boncolásával.
  Csak egy oka lehet annak, amiért a vírushívők nem fogadják el a kihívást.

  Megjegyzésem: Triviális, hogy nincsenek vírusok, és a vita a részükről is, és az egész világkampány résztvevői számára is nagyon nagy önleleplező bukás lenne, amiért magyarázattal tartoznának, valamint nem folytathatnák a néphülyítést semmilyen gazdasági, kommunikációs és katonai kényszerítő eszközzel. Valamint indok lenne az xx megbízó mélymag elkapására. Azért az érdekes, hogy tiltakozunk a WHO ellen, de nem tiltakozunk a néphülyítők ellen, pedig a génszakértők kamu meséi egyáltalán nincsenek rendben.

 2. A Graphén, meg az alumínium, és persze a nehézfémek meg éppen illegalitásba vonultak a “nagy teszt” idejére, hogy megtalálhatatlanok legyenek !?
  Megint a “szekvenciákkal” való játszadozás, ami számomra feltűnő. Számomra csak ?

  Számítógépes játszadozással, ennyi erővel gyereket is szülhetek, igaz fiúnak születtem, de sebaj, megoldható,
  mert ugye “minden lehet, csak akarni kell !”. ( Néphülyítő közhely, természetesen nem igaz !!! )

  Összefoglalva, ez a nagyon sokadik “szenzációs felfedezés”, hogy mi van a “vakcinában” !?
  Mára már követhetetlen a “szenzáció felfedezések” száma !

  1. Én ugye anno azt tippeltem, hogy biológiai fegyver vásárlásról szól, amikor először kértem a magyar szerződés közzétételét, úgy két éve. Na még ezt is ki kellene hangsúlyozni. Ez nemcsak emberkísérlet.

 3. Kedves Tamasi Úr!

  Egy korábbi cikkében kiemelte, hogy az oltások SV-40 DNA szekvenciákat tartalmazhatnak.
  Az SV-40 egy onkogén vírus.
  Ezzel kapcsolatban a következőt kérdezem:
  Amennyiben a barátnőm oltott, élhetek-e vele védekezés nélküli házaséletet, vagy ezzel azt kockáztatom, hogy megfertőzhet ezzel a vírussal?

  Köszönöm válaszát előre is!

  Üdv:

  Péter

 4. Augusztusban ezt írtam:
  “Érdemes kicsit még a vörös hús témánál és a szúnyogoknál maradni, no és az atombomba robbanás kialakulás helyes számolásánál. Vagyis, hogy a papíron számolás szerint nem találja el a szabad neutron a célzott magot, olyan, mintha söréttel lőnének szúnyogra. Nincs meg a vonzerő.
  A nőstény szúnyog egy beszívott vér adag(meleg vasleves) után, amikor vérbő, vonzza a hímet, a megtermékenyülést, majd petézik. Aztán újabb szívás, újabb petézés, 3-4 naponta.
  A kifejlett nőstény élettartama pár hét.
  Embernél mi azt látjuk, hogy a meg nem termékenyült petesejt vérrel együtt időszakosan kiürül. De mi van előtte? Peteéréskor kellene lenni helyi vas felhalmozódásnak, aminek a mágnesessége vonza a másik nemet, a hímivarsejteket. Amikor vérbő egy nő. A ciklus “lejártánál”, megtermékenyítés nélkül a vas felesleg kiürül.”

  A testi váladékokban általában keresném a mágnesességet (grafén) és az oltás összetevőket (pl. Ladóczki Éva (AI) válogatása az oltás összetevőkről olvasható a Konferencia a kötelező gyerekoltások ellen című videó alatt. ) A csoki tortabevonó nálam mágneses.

 5. Kiegészítés: AI hivatkozott listájában szerepel nem létező vírus, és halott sejtek. A halott sejtektől nem lehetne tiszta az oltó folyadék, hanem minimum zavaros, kocsonyás. Van ilyen? Az lenne a romlott, a nem felhasználható, tévedek? Mindenesetre ezeket nem fogják tudni kimutatni utólag semmiből, csak akkor, ha külön odateszik…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük