Kiszivárgott az EU és a Pfizer közti szerződés: A hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények ismeretlenek!

És kiszivárgott az EU és a Pfizer közti szerződés is, kitakarások nélkül: A hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények ismeretlenek!


https://tkp.at/2023/10/26/ungeschwaerzter-vertrag-eu-pfizer-wirksamkeit-nebenwirkung-und-langzeitfolgen-unbekannt/


Az EU mintegy 100 milliárd euró értékben 5,4 milliárd vakcinaadagról írt alá szerződést a Pfizerrel. A szerződésben világosan benne szerepel, hogy a hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények nem ismertek. (…)

Tegnap a Dél-Afrikával kötött Pfizer szerződés került nyilvánosságra, amely ugyanezeket a bekezdéseket tartalmazza. Ma pedig Kim Dotcom közzétette az EU-szerződését.
A 48. oldalon a következő olvasható:

“A résztvevő tagállam tudomásul veszi, hogy a vakcina és a vakcinával kapcsolatos anyagok, valamint azok összetevői és alkotóelemei a kovid világjárvány miatti vészhelyzetre való tekintettel gyorsan lettek kifejlesztve és a résztvevő tagállamok számára történő rendelkezésre bocsátás után is tovább vizsgálják az APA (Advance Purchase Agreement= Előzetes adásvételi szerződés) keretein belül. A résztvevő tagállam elismeri továbbá, hogy a vakcina hosszú távú hatásai és hatékonysága jelenleg nem ismert és hogy a vakcinának lehetnek olyan nemkívánatos hatásai, amelyek jelenleg nem ismertek…

A teljes dokumentum itt olvasható: https://tkp.at/wp-content/uploads/2023/10/Contract-EU-Pfizer.pdf

3 thoughts on “Kiszivárgott az EU és a Pfizer közti szerződés: A hatékonyság, a mellékhatások és a hosszú távú következmények ismeretlenek!

 1. Vajon az teljesen naív javaslat lenne, hogy egy-egy ilyen 100 mrd-os összeg sorsáról szóló szerződés megkötése előtt tartsanak a arról egy népszavazást az EU országaiban?

 2. Most már nem tudom, hogy a magyar ember hogyan gondolkodik ?

  Én csak azt kérdezem, hogy a sok, állandóan kétértelmü beszólók most miért nem szólnak be ehhez a témához ?
  Gyakorlatilag, sok ember csak bajkeverő. Sok értelmetlen és sok időt igénylő ilyen, meg olyan szakértelmi hivatkozások.
  Mire jók ezek ?
  Nagyon sok idegen nyelven és a legtöbb angol nyelvü hivatkozás.
  Amiknek semmi hatása sincs. Csak az ember idejét rabolja ezekkel.

  Láttunk már valami értelmes erdményt ezekből Mo.-on ?
  Bírósági pert, vagy valami értelmes intézkedést ?
  Vagy kapott már valaki a génoltások mellékhatása miatt Mo.-on kártérítést ?
  Vagy akiket kirúgtak a génoltások megtagadása miatt kaptak-e kártérítést ?
  Vagy akik a médiákban fasiszta jellegü nézeteket terjesztettek az génoltások megtagadók ellen, felelőségre lettek-e vonva ?

  Már olyant is hallottam itt, hogy nincs virus, meg mRNS hírvivő sincs a génoltásban.
  Meg génoltások sincsenek, csak szennyezett oltások és csak az 5G a hibás.

  És ami nekem feltünik, hogy a lényeges hirhez most sincs hozzászólás ?

  1) https://orvosokatisztanlatasert.hu/kiszivargott-az-eu-es-a-pfizer-kozti-szerzodes-a-hatekonysag-a-mellekhatasok-es-a-hosszu-tavu-kovetkezmenyek-ismeretlenek/
  2) https://orvosokatisztanlatasert.hu/nyilvanossagra-hoztak-a-pfizer-es-del-afrika-kozotti-szerzodest-a-polgarok-laboratoriumi-patkanyok-voltak/

  Mert ez a két hír lényeges. Ami kimondja, hogy az összes buta politikus vagy szellemi lökött, vagy teljesen a big pharma ügynöke.
  És mint olyan, nem alkalmas a hivatalának a betöltésére.

  Ilyenkor normális helyeken feloszlatják a parlamentet és új szavazásokat írnak ki. És a hibás politikusokat az engedélyező hatóságok
  a “független” bíróságok elítélik.

  Itt meg megy minden tovább, mint ha semmi sem történt volna.

 3. Az egész megfogalmazás hazug és félrevezető. Mert nem volt valódi járvány és így vészhelyzet sem.
  Így a sürgősség is hazugság.
  Az sem igaz, hogy a hatásokat nem ismerték. Végeztek állatkísérleteket, amitől azok elhullottak,
  Tehát a „vakcinák”- méreginjekciók teljesítették az elvárt hatást, az emberek legyilkolását.
  Ezek a vakcinák hatásairól szóló írások hemzsegnek a neten. A szakrészek igazán nem is érthetők a legtöbb ember számára.
  A figyelemelterelés jól működik. Olyan írások, videók jelennek meg, amelyek feltáróknak tűnnek, csak éppen arról nem szolnak, hogyan kellene megakadályozni, olyan népirtást, mely több frontos vonalon működik és kiszélesedőben van.
  Egyszerűen ki kellene mondani, hogy a holokauszttal kikísérletezett kazár vezérlésű népirtás világméretben folyik, és valamennyi résztvevője, támogatója emberiség ellenes bűncselekményt követ el. Csak forradalmak vethetnek ennek véget.
  Ahol ilyen háború folyik nincs más út, mert az emberiséget még állatnak sem tekintik.
  Céljuk pedig egy olyan világ, melyet a mechanikus materializmus szül, amikhez nincs is szükség a sátánizmusra.
  Amiben biztos vagyok, az ember, de maga az élő természet egyedei sem egyszerűen egy elporló atomokból álló porhüvelyek, hanem a kozmikus tudat által áthatott entitások, melyek materiális formában halandó lényekként jelennek meg újra és újra. De miután az emberekből kiölték a spirituális lényüket, ezért félnek az elmúlástól, és ezt kihasználva bármire rá tudják venni őket, hogy az elmúlásukat kitolhassák. Sajnos minden intézmény bármely filozófiai irányzathoz is kötődik, nem tanítja meg a kozmikus valóságot, amit a mi őseink sok évezreddel ezelőtt tudtak.
  Nem véletlenül volta magyarok gyászöltözete fehér.
  Érdemes Dr. Horkovics-Kováts János videóját meghallgatni, a lényegről és nem mellé beszél,
  https://www.napitema.com/2023/11/dr-horkovics-kovats-janos-egy-fejjel.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük