Háború a józan ész ellen

A globalista oltási kereszteshadjárat után figyelemre méltó fordulat következett be az izlandi Corona-politikában. Az ország egészségügyi minisztériuma azt tanácsolta az izlandi lakosságnak, hogy felejtsék el a vakcinázást. A cél mostantól az, hogy minél többen fertőződjenek meg a vírussal, mivel a vakcinák nem nyújtanak védelmet. Az izlandi irányváltás szerint a Covid-19 kezelését az immunrendszerre bízzák, a fertőzés és a gyógyulás következtében kialakuló nyájimmunitás révén. Rájöttek volna?

A globalista vakcinázás mindenesetre az emberiség történelmének eddigi legnagyobb gaztettének tűnik, amiről egy újabb hitvány aljassággal, az ukrajnai felbujtással próbálják elterelni a figyelmet, Egyúttal fenntartani a szükségállapotot az Új Világrend bevezetéséhez szükséges társadalmi, gazdasági és tulajdonviszonybeli átalakítások indokaként.

https://www.bitchute.com/video/qiNakmrki4F9/

Forrás: www.kla.tv/22051

9 thoughts on “Háború a józan ész ellen

 1. De emlékezzünk ! Nem felejtünk !

  Embertelen korora intézkedések Izlandon is. Àltalában a támadó szülésre képtelen és a másik ember boldogságát irigylő ördög.
  Embertelen korora intézkedések Izlandon is.
  Izland. 2021 julis 29.-től az izlandi kormáy a min. 12.-hétes terheseknek elrendelte az korona védőoltást.
  Az országban rögtön tüntetést szerveztek. Egy asszonyt letartóztattak. És a letartórtatás közben az asszony ezt kiabálja:
  “Önök az én babámat akarják megölni!”
  Forrás: https://t.me/uncut_news/30719
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Én is ismerek egy többgyerkes izlandi családot. A fiúk, Gudeon az én unokámmal is szokott játszani.
  Az izlandi gyerekek rendesek és mindig köszönnek, amikor találkozok velük.

 2. Azt nem tudom, mi a valódi oka az izlandi kormány hátraarcának, de mivel a lakosság 80%-a be van oltva, már elvégezték a globalogazdi által rájuk bízott piszkos munka javát. Jelenleg valószínűleg kármentést végeznek a propaganda-tanácsadók javaslatára, nehogy a Pfizerrel meg a többi főbűnössel együtt ők is menjenek a levesbe, ha az izlandi nép fel talál ébredni, mint a 2008-as bankválság idején, amikor ajtót mutattak a nemzetközi bankszter-kartellnek és a csicskás izlandi kormánynak, és nem hagyták magukat tovább zsarolni. (Nem úgy, mint nálunk, ahol még mindig fizetjük az államilag szentesített uzsorát.) Mi lesz, ha egy nap az izlandi nép nem lesz hajlandó tovább finanszírozni a gyógyszermaffia ámokfutását?

  Nőnek az “esetszámok”?! Na persze, a kamutesztekkel kapott kamueredmények alapján, amiket arra találtak ki, hogy tetszés szerint játszadozzanak az “esetekkel”, és a végtelenségig folytassák a húzd meg – ereszd meg politikát, a globalogazdi forgatókönyve szerint. Ahogy Tamasi doktor mondta: tesztelési járvány van (meg hülyeségjárvány, teszem hozzá).

  A Kla.tv mikor jut el oda, hogy rájön: az egész kovid-hisztéria valójában egy számítógéppel generált kamuvírus + kamutesztek + a szokásos szezonális influenza valóságos megbetegedései és halálesetei + napi 24 órás sulykoló propaganda hatalmas médiafelhajtással = KAMUJÁRVÁNY?!
  Mi van a “járványgócok” és az eddig kiépített 5G-hálózat feltűnő egybeesésével világszerte? Nem is beszélve arról, hogy a biztosítók és a temetkezési vállalkozók adatai szerint a halálozási ráta az “oltakozás” tömegessé válásával nőtt meg ugrásszerűen. Az is puszta véletlen, ugye? Egyes biztosítók az oltás utáni halálozást az “öngyilkosság” kategóriába sorolták, mert az ügyfelek “önként” mentek bele egy kísérleti eljárásba, ezért nem fizetnek! Valójában annyi életbiztosítást kellene hirtelen kifizetniük, hogy csődbe jutnának, úgyhogy találtak egy kibúvót. Az életben maradt oltáskárosultak meg teljesen magukra maradtak, mert a gyógyszermaffia semmilyen felelősséget nem vállal az általa okozott károkért, csak a (rekord)profitot teszi zsebre.
  Szóval mindent összevetve, a “járvány” valójában egy államilag szentesített – tiltott! – globális emberkísérlet, amelynek még rengeteg áldozata lesz a méreginjekciók hosszú távú következményeként.

 3. Örülni és fellélegezni nincs okunk, annyi biztos, amíg a népirtó és háborúzó világelit és annak bábkormányai nem lesznek rács mögé dugva, de legalább eltávolítva döntéshozó pozíciójukból.

  A végén elhangzik:
  “Ezen az úton akarnák a tömeges megbetegedések és az oltások mellékhatásait a koronaintézkedések megszüntetése számlájára írni?”

  Én így fogalmaznám:
  “Ezen az úton akarnák az oltások mellékhatásaiként jelentkező tömeges megbetegedéseket (és halálozásokat) a koronaintézkedések megszüntetése számlájára írni?”

  Hogy ez a szándékuk,abban bizonyosak lehetünk, hisz ez az amit egyébként is tesznek és tettek eddig is.
  Az oltások miatt meghaltak is ” Covid-halottakként” lettek regisztrálva eddig is. A jövőben is így lesz, az tuti. Eme biofegyver-injekció már eddig is úgy szedte áldozatait hogy a valós számokat soha nem tudjuk meg. A hosszú távú következmények még csak most jönnek. Az biztos hogy e vakcina-hadművelet által minden idők legnagyobb mértékű népirtását követték el – és akkor még nem számítottuk az intézkedések direkt vagy indirekt következményei miatt sérült illetve meghalt áldozatokat.

  Ha nem korábban, de legalább ezen a ponton, az eddig megvezetettek, de kiváltképpen azok akik szakértőknek vallják magukat, üvöltve ruháikat kellene szaggassák, hogy legalább elejét vegyék egy következő efféle medikai terrornak. Ennek hiányában egy lavinát görgetnek maguk előtt, ami gyerekeiket már bizonyosan maga alá fogja temetni.

  Nem értem, hogy képesek ebben az orbitális népirtásban segédkezők ennyire nem látni, nem hallani, még mindig tenni az ostobát, eközben lelkiismeretükkel együtt élni?

 4. A világ híres életbiztósítási cégei nem fizetnek az oltás áldozatainak

  A 97.-ik corona bizottás ülése
  https://corona-transition.org/offene-geheimnisse-zusammenfassung-der-97-sitzung-des-corona-ausschusses

  Az indoklás: aki oltatja magát, az egy öngyilkossággal ér fel.
  Ezért a halál, vagy a mellékhatások miatt nem fizetnek.

  A következő hír:
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Úgy néz ki, hogy ez egy állami túlkapás. Vagyis megfélemlítés.
  De a nevezett ügyvéd megint szabad lábon van.
  De most egy másik személyt is lesitteltek.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  A francia ügyvédnőt, Virginie de Araujo-Recchia-t Párizsban a gyerekei jelenlétében letartóztatták.
  Az ügyvédnő a Rainer Füllmich-csoprthoz-hoz tartozik.
  A letaroztatás valószinüleg a jól ismert konteós Remy Daillet-val van kapcsolatban. És még más 6 személyt is kivontak a forgalomból.
  Virginie de Araujo-Recchia beperelte a Mediacégeket és politikusokat. A peranyagban arról van szó, hogy a kormány korrupt és kriminális
  struktúrák hatása alatt áll.
  És hogy a kormány és a médiák pánikhangulatot keltettek, hogy az embereket az oltásra késztetsék, ami nagyon veszélyesnek és
  halálosnak bizonyultak.
  Forrás:
  https://uncutnews.ch/die-verhaftung-eines-anwalts-aus-dem-rainer-fuellmich-team-wirf-fragen-auf/

 5. És ne feledjük azt a mérhetetlen pszichológiai rombolást amit a Covid-hisztéria maga után hagyott.
  A maszkhordásra kötelezett és mosoly helyett ostoba maszkokat látó gyerekekben megragadt félelem, zavar, önutálat, utálat, a két évig folyamatos pánikba döngölt felnőttek tömegei, és mindezek következményei. Ki fogja ezt helyrehozni és hogyan?

  A napokban ahogy sétáltam, egy dohányzó alak mellett haladtam el, és mivel érzékeny vagyok a füstre, köhögtem egyet-kettőt, mire egy másik velem szembejövő egyén félreugrott előlem, mintha egy késsel támadnék rá. Kínomban már csak nevetni tudtam.

  Miféle élet áll ezek előtt? Miféle gondolkodási és viselkedési torzulások fogják ezeket vezérelni döntéseikben és mindennapjaikban?
  Ami az érzelmi intelligenciát illeti, az emberek többsége azelőtt sem állt csúcsokon, na de ami ezek után jön?

 6. További kiegészítésként, ami nem hagy nyugodni.

  Igen, hát itt is azt halljuk, hogy a megoldás az hogy “fertőzzük” csak meg egymást a virussal és hagyatkozzunk a nyájimmunitásra, az majd leküzdi a vírust. Na most el lehet képzelni hogy mindezt miként fogadják meg a halálra félemlített tömegek, pláne azok akik belefutnak az ukrán biolaborok horror-sztorijába. Önként és dalolva hordják majd a maszkot és tesznek meg minden egyebet, amire az elit manipulálja őket.

  Pedig az egész mantra dől, hiszen még maga a vírus mint olyan léte sem bizonyított, sem általában, sem eme koronavírusé. Az alábbi interjúban* pl Dr Cowan elmondja, többek közt, hogy százezer dollárt ajánlottak annak aki be tudja bizonyítani, hogy ez a Sars-Cov-2 vírus egyáltalán létezik.
  Nem akadt jelentkező.
  Egyéb forrásokból is ugyanezt tudjuk meg, azt hogy ez a vírus soha nem lett izolálva, azaz a fizikai létezése soha nem lett igazolva. Ha pedig nincs vírus és nincs fertőzés, miféle járványról beszélgetünk? Ha nincs járvány, akkor mit jelent az hogy nyájimmunitás? Semmit. Minden Covid-19 nevű betegség és halál oka valami egyéb, ami minden egyedi esetben különböző lehet, de ami a jövőt illeti, bizonyosan eme “oltások” következménye.

  Mind a “vakcinázás”, mind az ún “nyájimmunitás” egy nem létező problémára adott nem létező megoldás, miközben milliók számolatlanul hullanak el a “vakcina-megoldás” következtében. De ezen méreg-injekciók okozta betegedéseket ráfogják majd, miként eddig is tették, a ránk szabaduló nagy szabadságra, azt bizonyítandó, újra és újra, hogy mi ártatlan, normál emberek halálos bombák vagyunk egymás számára. És arra is szolgál majd, hogy lám a “nyájimmunitás” nem működik, tessék visszaszorulni a ketreceitekbe, amíg egy “még hatékonyabb” vakcinával elő nem állunk.

  Nem tudom elégszer ismételni, hogy az egész vírus-, fertőzés-, járvány- és immunitás-narratíva a minden idők legnagyobb méretű népirtó projektjét megalapozó legaljasabb áldozatvádló hazugság.

  *
  David Icke talks with out-of-the-box thinker and doctor Tom Cowan, author of The Contagion Myth
  https://www.bitchute.com/video/421Daim8s5mI/

 7. Az izlandi döntést a magyar egészségüggyel is tudatni kellene, valamint felhívni a közvélemény figyelmét minden további hasonló oltóanyagra, melyeket a jövőben be kívánnak vezetni (leginkább a WHO utasítására).

 8. Hát ez “csodálatos”!
  Az elmúlt több,mint 2 évben, a normális,gondolkodó embertársaink ezen a fórumon és minden más még lehetséges helyen pont erről beszéltek, beszélnek.
  És most,amikor már teljesen nyilvánvaló, ami eddig is az volt, hogy az egész egy brutális átverés, és azokban az országokban “tombol a vírus” leginkább, ahol pestiesen szólva “szarrá vannak oltva” az emberek és most már egyértelműen nem tudnak mástól betegek lenni csak az “oltásoktól”, hiszen már 90%-ban mindenki be van oltva, most előállnak azzal, hogy “á gyerekek, hagyjuk az egészet” forduljunk a jól bevált homo sapiens sapiens immunrendszerünkhöz, hiszen eddig is ez segített a túlélésben bennünket ezen a bolygón!
  Hát ez, egyszerűen minősíthetetlen!!!!!
  És még mindig vannak akik nem ébrednek fel! Azt hiszem ő értük már nem is kár. Csak járkáljanak tovább szájmaszkban, menjenek a ki tudja hanyadik “oltásra”, megérdemlik,hogy kísérleti patkányok legyenek.
  Sajnálom.hogy ezt kell mondjam, de ha az emberi hülyeség fájna,akkor jelen pillanatban az univerzumban a Föld csak egy fájdalomtól visító bolygónak nézne ki.
  Mindazonáltal köszönöm,hogy a hírek továbbra is jönnek és nem csak a mainstream média undorító híreit kell hallani!
  Üdv a KLA TV csapatának és a fordítónak is!?

 9. Malcolm Roberts szenátor hatalmas igazságbombát dobott az ausztrál parlamentben, és leleplezte az egész démonikus covid csalást. Belekeveri az egészségügyi bürokratákat, a Big Pharma dollárjait és azokat, akik eddig hallgattak. Le akarja vadászni őket.
  Ennek vírusként kell terjednie: twitter.com/…/1509019954712301570

  Jó lenne, ha valaki tudná, hogyan lehet technikailag a twitterről leszedni és azoknak, akik nem tudnak angolul, lefordítani!
  Kérem, terjesszék!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük