Tegyék választhatóvá a gyerekoltásokat! – Teljes Konferenciavideó

Október 22-én konferenciát tartottunk a kötelező gyermekoltásokról. Orvosok, jogászok, oltások témájában kutató szakemberek osztották meg észrevételeiket, kritikáikat, megoldási javaslataikat a témában. Nagyon sokan látogattak el, ami jelzi, hogy rendkívüli jelentőségű kérdésről van szó.

Összefoglaló: https://orvosokatisztanlatasert.hu/konferencia-a-kotelezo-gyerekoltasok-ellen/

Teljes Konferencia:

21 thoughts on “Tegyék választhatóvá a gyerekoltásokat! – Teljes Konferenciavideó

 1. Kedves orvosok a tisztánlátásért!

  Fontosnak tartom, hogy már ismert személyiségek is az ügy mellé álljanak, általuk szélesebb társadalmi rétegeket lehetne elérni ebben a háborúban, amit lefizetett “államfők” folytatnak a saját lakosságuk ellen, azok kiírtásáért.

  A kövrtkező, szélesebb elfogadottsággal rendelkező média- és egyéb személyiségeket lehetne elhívni egy kerekasztal beszélgetésre, véleményem szerint, mind a who-ból való kilépés, mind a korábbi intézkedések revíziója, áttekintése, mind pedig a hazánkban őskövület módjára, még mindig kötelező gyermekoltások ügyében:

  1. Schiff András
  2. Sebestyén Balázs
  3. Puzsér Róbert
  4. Laár András

  Ezek a személyek a korábban liberálisnak mondott oldalról származnak, viszont megfogalmaztak túlkapásokat is a már egyértemű, rtschld és rfller népírtási politikákkal kapcaolatban /még akkor is, ha némelyiküknek csak távolról dereng valami a kérdésről/.

  Fontos a minél szélesebb körű társadalom felvilágosítása, mely legkönnyenben “kulcsfigurákon” keresztül történhet, akik ráébredtek már a valóság egy szeletére.

  Lehetne olyan, pl. havi 1 rendszerességgel indítandó online és offline műsort szervezni, mint pl. :

  “Szkíta Klub: beszélgetés Balázzsal a gyerekoltásokról”

  vagy pl.:

  “Szkíta café:Laár András véleménye a who-diktatúráról és az oltáskényszerről”

  Fontos lenne, hogy ezek a már autentikus, médiakényszertő “megtért” személyiségek hallassák a hangjukat, társadalomformáló ereje van az ismert és elfogadott emberek szavainak.

 2. egy kis kiegészítés az előbb leírt ötletemhez:az objektív, nem szájbarágós kérdező lehetne a műsorban, Szakács, vagy Tamasi, vagy valami dekoratív női személyiség. A fent említetteken kívül meghívhatnának, orvosokat, jogászokat is. Higgyék el, a beszélgetős, interjúforma műskroknak van egy nagy előnye az előadásformával szemben:megnyilvánul mind a kérdező, mind a kérdezett személyisége. A kötetlen beszélgetés, az interjúforma közelebb hozza a nézőhöz a témát, mintegy személyessé teszi. Ne értsék félre, a tudományos előadások, dsmonstrációk fontosak, viszont ugyanúgy fontos emellett a személyes hang megtalálása a társadalom szélesebb köreivel.

 3. Vicces kedvemben azt csinálnám, hogy 2 hónapos csecsemő ellenanyagát megnézetném minden oltóanyaggal „lefedett” vírus, baktérium, stb. „kórokozókkal” szemben. A vizsgálat eredményét pedig csak úgy fogadnám el, hogy a teszt ciklusszámát is elkérném. Mitől nem lenne a csecsemőknek ellenanyaga?

  https://www.bitchute.com/video/YEqOBxd1n4QF/
  Ebben a beszélgetésben Dr. Cowan egy meddőség szakértő doktornővel, Dr. Veronica Tildennel beszélget arról, hogy mik a meddőség befolyásoló tényezők, és mi az alkalmazott terápia. 39:20-nál hangzik el, hogy először a doktornő hagyományos homeopátiás kezelést alkalmaz, utána pedig életmód, lelki és táplálkozás tanácsadással segíti a meddő párokat.
  Felsejlik bennem, hogy az állandó, folyamatos mérgezés a táplálékon keresztül, és az oltás együtt nagyon megnehezítheti a homeopátiás méreg kivezetést, tehát a konferencián elhangzottakkal kapcsolatban abban egyetértek, hogy a méreg bevitelt le kell állítani, és a bevitt méreganyagokat fizikai el kell távolítani. Az állandó bevitel lecsökkentése egy szükséges tényező ahhoz, hogy a terápiák segítsenek. Minél kevesebb a méreg mennyiség, és minél kevésbé van mélyen egy szervezetben, annál hamarabb tud segíteni egy terápia, akár a homeopátia. A homeopátia NEM placebó, de ezzel kapcsolatban nem itt van a helye a vitának.

  1. A többiek hozzászólását olvasva, még annyit tennék hozzá, ami lehet, hogy kiveri sokakban a biztosítékot, hogy talán nem(csak) a mérgeket lenne szükséges eltávolítani, a bevitelüket leállítani, hanem az egészséges ételekkel az egészség anyagát és információját bevinni, napi szinten. Számomra erről szól a mostani igaz történet. Az egészségről. Ami jár a fűnek, a fának, a víznek, az égnek, a létnek…

 4. Köszönöm a feltöltést.
  Nekem a 2009-es H1N1 „járvány” idején sikerült felébredni és akkor még volt lehetőségem megkérdezni édesanyámat, hogy gyerekkorában milyen oltásokat kapott (1929-es születésű). Egy „védő”oltást kapott életében, fekete himlő ellen, illetve iskolás korban (1930-as évek) megnézték, hogy védettek-e TBC ellen és csak azok a gyerekek kapták meg az oltást, akiknél nem mutatott ki ellenanyagot a vizsgálat – a legtöbb gyereknek volt természetes védettsége. 92 éves koráig élt, mindenféle bajok nélkül. A vírus riogatást azonnal átlátta, annyit fűzött hozzá, hogy a félelem rosszabb, mint a vírus. Ugyanúgy találkoztunk, megöleltük egymást, kijárt boltba, sétálni, a csoda vakcinát nem kérte.
  Sokat fejlődött az orvostudomány az elmúlt száz évben… és ennek eredményeként, ahogy a mondás tartja, mára nem maradt egészséges ember.

 5. Nagyon hálásak vagyunk mindenkinek, aki felvállalja és képviseli az ügyünket.

  Péterrel egyetértve a kérdés fontosságára tekintettel ezt legalább havi rendszerességgel létrehozott beszélgetés, keretében napirenden kell tartani. 5-6 főnél nem lenne több, mert csak így lehet a beszélgetést moderálva, egyben tartani.
  És a vendégek cserélődnének, a témának függvényében a legkompetensebb személyeket kell meghívni.
  Ilyesmire gondolok, mint pl. az M5 “Ez itt a kérdés műsora”, amit szívből ajánlok.
  https://www.youtube.com/watch?v=JzESC_x2Mlk

  Moderátornak Király Tamásnál nem tudnák jobbat ajánlani, mert minden témában kipróbált, és hagyja beszélni az interjúalanyait, nem akarja uralni a témát, ill a beszélgetést.
  Ő is elkötelezett igazságkereső, és igyekszik objektív és tárgyilagos lenni, persze a youtube-keretein belül, amennyire lehetséges.

  De be kell vonni minél több népszerű, ismert és elismert emberreket, pl. a névsor mellé ajánlom pl Réz Andrást, aki a vakcina-kérdésben is józan hangon szólalt meg. De Fritz Tamás is nagyon bátran beszél minden kérdésben.
  Vagy Kubinyi Tamást, aki az ÁKTV műsorában minden nap küzd ezért.

  Így akár a társadalom mindkét oldalát meg tudjuk szólítani, és amely a politika mentén kétpólusú vált ugyan, de a kérdés fontossága kapcsán egy platformra tudjuk hozni az emberek többségét, mert ez mindannyiunk közös érdeke .
  Csak rajtuk keresztül tudjuk jobban megszólítani az embereket, és így szélesebb nyilvánosságot, és támogatottságot kaphatna az sok az ügyünk. És csak így tudunk építkezni, mert ha nem lépünk tovább, akkor az csak egy helyben topogás marad.

  Arról nem is beszélve, hogy az emberek belefáradtak a horror hírekbe, nem tudják eldönteni, hogy mi az igaz, és mi a hamis, ezért “önvédelemből” egyik médiát sem nézik/hallgatják.
  De az ismert és elismert személyiségek hitelességet adnának a beszélgetésnek, és ezzel tudnánk felrázni az embereket a fásultságukból, apátiájukból.

  Péternek hálás köszönet az ötletért. Érdemes továbbgondolni, mert óriási lehetőség van benne.

  1. Teljesen jól látja, és Igaz. Nagyon remek ötlet, hirességek bevonása. Kívánom minél többet találjanak, és hogy a hitelesség erősödjön. Nagyon fontos tényező, hogy az átlag ember is értese (ez alatt azt értem, hogy ne legyen benne sok idegen szó, mert már a tudat fáradt, nem biztos, hogy utána néz az idegen szó értelmezésének) Sok sikert.
   Ezúton is kívánok jó egészséget, kitartást a továbbiakban, és szerintem akinek megmaradt a lelke, és fontos az Élet minősége és az embertársa, annak gyermeke is, azt osztja, továbbítja. Hiába a sok besugó, fordult a kocka. Ez már nem “gyerekjáték”. Küzdenünk, dolgoznunk kell az ÉLETÜNKÉRT, a JÖVŐNKÉRT, GYERMEKEINK, UNOKÁINK JÖVŐJÉÉRT.

 6. Kedves Orvosok a tisztànlátásért!

  Sajnos az én gyermekeimet beoltották, 8. osztályos és 6. Osztályosok (a közelezőkkel). Használtunk utána homeopátiát, de elhangzott az előadáson, hogy az sajnos kevés. Kérem a mostani tudásuk alapján javasoljanak olyan szert, amit használhatnánk tisztításnak.
  Köszönöm!

 7. Tisztelt Uram !
  ( csak mert “kötelező”)

  Az Ön által említett “urakkal”, tisztességes magyar ember nem ül egy asztalhoz, és nem áll velük szóba még véletlenül sem !

  Az “urak” eddigi minden megnyilvánulása, némelyek magyarság elleni deklarált gyűlölete normális magyar emberek számára elfogadhatatlan.

  Ön lehet lelkes hívük, le sem beszélem róla, de ehhez egy másik honlapon tessék támogató híveket gyűjteni, ide magyar emberek írnak, nem megélhetési magyarok, akik már százszor beletörölték a sáros cipőjüket ebbe az országba, ezerszer leköpték ezt az országot inden tőlük telhető alkalommal, mindegyikük persze a maga módján, és csak akkor voltak “nagyon magyarok”, amikor kértek, és kaptak !

  Schiff Andrásnál nagyobb magyargyűlölőt keveset ismerek, ( mentorával, Solti Györggyel együtt ), pedig van belőlük egynéhány !

  Laár egész pályafutása alatt, a legaljasabb módon gúnyolta, köpte le a magyarságot, a “besenyő Pista bácsi” mocskos szerepében, ami ,messze nem humor volt !

  Ön ezek szerint nem magyar, csak állampolgár !!! Maximum !!! Komoly minőségi és fogalmi különbség !

  Vagy csak megbízásból, látszatból a jó ügy érdekében “javasol”, bedobta a követ a tóba, hullámokat verni !!!???
  Az Ön világlátásáról nagyon árulkodik a “megtért”, meg “autentikus”, egyáltalán érti amit leírt javaslatnak ???

  1. Addig eljutottam, hogy van egy olyan narratíva, hogy USA=Izrael, és fordítva, de szerintem USA=Izrael=Kína egyenlőség létezik valójában, és innen érdemes szemlélni az eseményeket. Oroszország pedig útban van nekik.
   A dollár fiatpénzt kínai CDBC-re cserélve minden fiatpénz marad a régiben, sőt, sokkal rosszabb lesz.
   Amíg mindenki háborúzik az olajért továbbra is Ukrajnában és Gázában, az uránért Afrikában (CO2 kvóta-az mi?), a harmadik fegyver nagyhatalmat, Kínát kihagyva, közben Kína szerezheti meg az egyértelmű katonai fölényt is, a többiek pedig hozzá képest jóval elmaradnak, jobban sebezhetőek lesznek, leharcolva, akár összefogva is.
   Azt nagyon sajnálom, hogy valaki nem rángatja be Kínát a háborúkba, hogy Kína gyengüljön, inkább kommunikálja mindenki az xx narratívákat.

  1. Az első pár mondat meghallgatása közben nekem a szemfényvesztési stratégia megvalósítása ugrott be. Szúnyogok? Nem csinálnak semmit. Az viszont hatalmas baj, hogy levágják a semmire hivatkozva az állatokat. Az ijesztgetés mindennel nagyon nagy baj. Ha bemondanak egy ilyen hírt, akkor jelentsék fel és tartóztassák is le a mérgezőket, nyilván van bizonyíték, miért hagyják a hírmondók ezen szórakozást tovább folytatódni? Hogy legyen holnap is hír? Ez a ‘Ne egyél!’ ijesztgetés.
   A Sulics József által hivatkozott Mandiner cikkben van egy megjegyzés: “mellé természetesen semmiféle meggyőző orvosi bizonyítékot téve”. Az oltatlansághoz a természet természetesen melléteszi a meggyőző bizonyítékot, erről számol be például Tamasi doktor előadása, a természetes kontrollcsoportról. A természet nem megszemélyesített hazudozó “orvos”, így természetesen igazat mond.
   Mellesleg mi a meggyőző orvosi bizonyíték az oltások haszna, szükségessége és a vírusok léte, a kórokozás léte mellett? Azt “elfelejtette Bokor Gábor megemlíteni. A természet nem ad hozzá neki bizonyítékot.
   A petíciók csapdája, hogy a +1-től lehet érvényesnek tekinteni. Amikor aláírja a Föld összes lakója, akkor az érvényességi kritérium: a Föld összes lakója+1. Ugye?

 8. https://mandiner.hu/belfold/2023/10/a-mi-hazank-keblere-olelte-az-oltasellenes-laposfoldhivoket

  Bokor Gábor jószolgálatot tett az ügynek. Kritikai hangvétele tekinthető akár egy indirekte pozitív sajtóvisszhangnak is, annak ellenére, hogy a cikk szerzője egyet nem értését fejezi ki, sőt személyes ellenszenvét sejteti. Kisberk Szabolcs reagálásának ismertetésével viszont lényegében mégis egy partamenti párt egyértelmű és markáns, hivatalos álláspontját tolmácsolta. Így nagyon is fókuszba helyezi és megfontolandóvá teszi ezt a figyelmet érdemlő témát, amit az elmúlt évtizedekben elhallgattak, lesöpörtek és úgy állítottak be, mint néhány elvakult, ostoba, flúgos egyén elszigetelt lázadozását a “tudomány” nevében és a “közjó” érdekében hozott törvénnyel szemben. Hogyha egy jelentős civil támogatottságot maga mögött tudó parlamenti erő sem képes áttörést hozni, akkor mire számíthatunk?

  Másfelől pedig a CitizenGo áprilisban indított, Orbán Viktornak címzett WHO ellenes petíciójára ( https://citizengo.org/hu/ot/210614-mondjon-nemet-who-pandemia-szerzodesere ) ránézett egyáltalán valaki? Jelenleg félmillió fölötti aláírást számlál! Mennyi kell még …?!

 9. A higany mérgező hatását 1940-es évektől tudják az érintettek, de nem tettek semmit. Mérgeznek tovább.

  “Az autizmust először 1943-ban írták le az 1930-as években született gyermekek körében. A thimerosalt először az 1930-as években adták a gyermekkori vakcinákhoz.
  2000 óta a mediális irodalom tele van kumulatív kutatásokkal, amelyek alátámasztják a higany ok-okozati szerepét az autizmus spektrumzavarok etiológiájában.
  Az elmúlt évtizedekben az autizmus számának növekedése figyelhető meg. A rendellenesség tünetei párhuzamosak a kumulatív higanyexpozíció tüneteivel. ”
  https://childrenshealthdefense.org/too-many-sick-children/autism/

  Vagyis az összes gyermek és felnőttkori oltásban lévő higany, alumínium összeadódik. Ezért írta Dr. Sherri Tenpenny az alábbiakat:
  Ha egy gyermek megkapja a teljes oltási ütemtervet, akkor majdnem 13 000 mikrogramm ALUMÍNIUMOT és 600 mikrogramm HIGANYT + 200 különböző vegyszert kap a szervezete.”
  https://twitter.com/bambkb/status/1683554967884386304

 10. Kellene tetölthető változat, mint a yout.com -on, odysee.com/ -oldalon nem is találom, letöltés esetén én is hallgatnám, így nagyon hosszú, lehet más is élne a lehetőséggel! köszi!

 11. Igen, magyarul nem tud az odysee, megtaláltam, csak hatalmas adat, sok gigabájt, a yout esetén hang formában is le tudom tölteni, odysee esetén nem látom tud-e ilyet, mert akkor kisebb lenne és használhatóbb!

  Köszi:
  Peti

 12. Egyetértek,de még mindig sok az olyan szülő,aki megfosztva érezné magát ha nem lenne rá lehetőség ingyen kapni ezeket a mérgeket.Ez az egész egy akkora dogma,hogy nem lesz könnyű ledönteni de a jövő a tét,már így is el vagyunk késve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük