Ezek a gyilkosok uralkodni akarnak rajtunk! Informátorok leleplező vallomásai! (Ivo Sasek)

https://www.kla.tv/27289

8 thoughts on “Ezek a gyilkosok uralkodni akarnak rajtunk! Informátorok leleplező vallomásai! (Ivo Sasek)

 1. Az atombombát már ledobták ránk. Úgy hívják, hogy 5G.
  A robbanása láthatatlan, és az okos eszközökkel terjed.

  1. Kedves Hegedűs A. !

   Némileg pontosítok !

   Az 5G a tenger mennyiségű adótornyoktól terjed, ott a KLA tv videó, tehát HAARP, Chemtrail, plusz műholdas szórás, illetve irányítás !

   Az “okos eszközök” leginkább az egyének hollétéről tájékoztatnak, ( és minden a személyiségét érintő kérdésről ), de azt nagyon pontosan !
   Az “okos eszköz” mind e mellett, ismerve a haditechnika hátterét, és hogy kiknek a kezében van, adott esetben potenciálisan, egyénre szabott gyilkos eszköz is lehet !

   Nagyon, de nagyon sokaknak a leghalványabb fogalma sincs arról a valóságról, amit a “haditechnika”, mint szó, vagy fogalom, képvisel !
   Nézzen meg egy 15 – 20 éven belüli amerikai Sci-Fi filmet ! Ami abban van, mint technika, az mára meghaladott valóság !
   A mindenféle “űrháborús” filmek minden hihetetlen technikai megoldása “kézben van” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Csak úgy mondom.

   1. Köszönöm. Kihangsúlyoznám az irányítást. Én azt olvastam, hogy az 5G az első kétirányú eszköz. Nemcsak fogja az adást, hanem adja is, célirányban.

    1. Kedves Hegedűs A. !

     Csak válaszolok, és nem okoskodni akarok, szóval minden “radar szerű eszköz” vissza jelez, és “kétirányú” természetesen.
     Az eszköz nem mindegy, hogy mi, amire, vagy amihez adják !
     Egy táskarádió éppen úgy “célzott eszköz”, mint egy mobiltelefon, vagy akár egy személy, csak az ok -és okozati összefüggések egészen mások ! Nyilván !
     Csupán a második világháború után nagyon fejlesztették, egyébként meg a radar és rádiótechnika gyakorlatilag egy és ugyanaz !
     Mindenkor a felhasználás célja határozza meg a hullámhosszot, ( frekvenciát ), mára olyan “kifinomult” általában, hogy szinte bármit végrehajthatnak vele.
     Azt is tessék mindenkor figyelembe venni, hogy minden, így az ember is, “CSAK REZONANCIA”, sokszor írom, nem megérteni kell, ( azt nem lehet, bárki állítja !), hanem tudomásul venni ! Tény, és pont !

     Mára az összes “szórakoztató elektronikai eszköz” vissza jelent, mert a hatalomnak a tömegek kézben tartásához ez elengedhetetlen eszköze, állandó ellenőrzés, és állandó befolyásolás !!! Tv, rádio, internet rádió, laptop, minden !!!

     Mennyien gondolkodtak el azon, hogy mi a bánatos francnak kell egy hűtőgépbe, mosógépbe, meg porszívóba, Wi-Fi is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???
     Mert minden másodpercben jelent a tulajdonosról, akarja, vagy nem, de mondhatom az autók “fedélzeti számítógépét” is, az is jelent !!!

     És az ostobácska királylányok, meg királyfiak megveszik lelkesen, mert trendi, meg “cool”, meg az újgazdag agyatlan rongyot ráz, paralell az agyontanult három diplomással, természetesen “előre lépnek digitálisan” !
     Okos órával a kézen, és QR kóddal a segglukban is, természetesen elektromos autóval, mert “védi a természetet”, meg a Co2 kibocsájtást !!!??? A haladó szellemű idióták.

     Ugye milyen messzire vezetnek a dolgok, amikor egy kicsit elkezdjük bogozgatni a csomókat ?
     Mert ugyan minden nem, de nagyon sok minden összefügg nagyon sok mindennel !

     Leírom, hogy ki ne maradjon, én csak egy degenerált összeesküvés hívő vagyok, egy konteós barom !
     A konteókkal meg csak egy “baj van”, hogy tények !

 2. A férfi ma már nem tudja a nőt teherbe ejteni, mert az ondósejtjeik nem alkalmassak erre.
  A legújabb, mai hír a mobilkészülékek sugárzása is nagy szerepet játszik ebben az életellenes világban.

  Forrás:
  1)
  Schlappe Spermien – Männliche Fruchtbarkeit in der Krise
  https://www.srf.ch/play/tv/puls/video/schlappe-spermien—maennliche-fruchtbarkeit-in-der-krise?urn=urn:srf:video:9b0a7a5c-147b-426f-b7d0-fe4e46099acc
  2)
  FOKUS: Spermien-Qualität der Schweizer Männer «kritisch»
  https://www.srf.ch/play/tv/10-vor-10/video/fokus-spermien-qualitaet-der-schweizer-maenner-kritisch?urn=urn:srf:video:a2a90be8-1fd8-45b5-af99-b9d9d4e3ac9f

 3. https://raketa.hu/miert-volt-voros-a-sarki-feny-magyarorszag-felett
  Számomra ez a légköri oxigén más színű más magasságban magyarázat elég furcsa.

  Korábban így szóltak a cikkek:
  https://legkoroptika.hu/sarkifeny/
  “Sarki fényt lehet mesterségesen is létrehozni, ezt az 1950-60-as években magaslégköri atomkísérletek segítségével érték el, bár nem a Hawaii partjain ámuldozók szórakoztatása volt a kísérletek célja…”

  https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%ADnh%C5%91m%C3%A9rs%C3%A9klet
  Színhőmérséklet – Wikipédia
  A fekete test sugárzás színskála alapján a mostani vörös a Föld fekete test sugárzása, a sokG miatti extra infra hő felmelegedése -egy hosszú, égő és gyulladt, végtelenített naplemente. Egyébként normál esetben a naplemente (véges) színe a piros-sárga. A napfény színe a fehér.
  A sarki fény a hűvös hőérzetű fekete test sugárzás. (Zöld -világoskékes-lilás színekben pompázó. Az említett ‘atomkísérlet’ ezek szerint nem infra meleg hatású, hanem hideget eredményez.)

  A fekete test sugárzás színekhez, amit színnek látunk, mi köze van az oxigénhez?

 4. https://magyarjelen.hu/kaprazatos-sarki-fenyt-lehetett-latni-magyarorszag-folott/

  “A sarki fény a Nap felől érkező töltött részecskéknek a Föld mágneses mezejével létrejövő kölcsönhatása során alakul ki. Mint az Időkép oldalán írják, az ütközések során a részecskék energiája elektromágneses sugárzás formájában szabadul fel, ez okozza a fényhatást. ”

  https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Oxig%C3%A9n
  Az oxigén “standard körülmények között” színtelen, szagtalan gáz.
  “Folyékony és szilárd halmazállapotban is tiszta, halvány égkék színű anyag.”
  Látható a képen az oxigén gázkisülés színe.

  A hidrogén, neon és hélium színe pedig:
  https://hu.m.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Emissions_Spectra.webm
  North Carolina School of Science and Mathematics

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük