10 ember halt meg szívrohamban egy táncfesztiválon Indiában

Hirtelen és váratlanul… 10 ember halt meg szívrohamban egy táncfesztiválon Gujaratban (India).


https://tkp.at/2023/10/24/ploetzlich-und-unerwartet-bei-tanzfestival-in-gujarat-indien-starben-10-menschen-an-herzinfarkt/


“Az elmúlt 24 órában 10 ember halt meg szívrohamban a Garba-rendezvények (gudzsaráti tánc) során az indiai Gujaratban. A legfiatalabb áldozat 13 éves volt. 24 órán belül több mint 500-szor hívtak mentőt. (…)

Dr. Anurag Mehrotra, a Siddh Kórház kardiológiai osztályának vezetője megerősítette, hogy a 30 év alatti páciensek esetében 10 betegből 3-nak szívrohama van.

Dr. Mehrotra azt is megerősíti, hogy a kovid kitörése után az orvosok Indiában olyan eseteket figyeltek meg, hogy fiatalok halnak meg krikett vagy hétvégi megerőltető edzés közben illetve fitness edzés után.

Úgy véli, hogy a kovid-fertőzés után a szívizmok begyulladnak, ami életveszélyes szívritmuszavarokhoz és hirtelen szívhalálhoz vezet.

Az orvosi szakma nyilvánvalóan hazudik, amikor megpróbálja megmagyarázni, miért halnak meg fiatal férfiak és nők. Nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy a halálozások száma egy bizonyos termék piacra kerülése után szökött az egekbe, amelyet nem szabad megkérdőjelezni.”


Valóban felfoghatatlan, hogy ki meri mondani bármely orvos, hogy a szívizomgyulladás és az ebből származó ritmuszavar és infarktus a kovidtól van. Akkor miért nem voltak ilyen esetek 2020-ban? Ennyire ostobák? Vagy ennyire gyávák és gerinctelenek?


Biró Éva

3 thoughts on “10 ember halt meg szívrohamban egy táncfesztiválon Indiában

  1. Ennyire jól élnek belőle. A szívbetegek kezeléséhez kísérleti gyógyszereket írnak fel, amikért hatalmas pénzeket kapnak a gyógyszergyáraktól. Az állam pedig külön fizet, ha ráfogják a kovidra. Ennyire egyszerű.

  2. Ennyire! Viszont el nem tudom képzelni, hogy önmagukra nézve miben reménykedhetnek? Még a legostobábbnak is el kellett volna gondolkodnia azon, hogy kapott ugyan némi pénzt a népírtásért, de mire megy vele, ha azután ő is bármikor meghal?!

  3. A hatékonyság elvének megvalósításához kötődik a maximalizálás gyakorlata. A Teremtő az egészséget azért találhatta ki, hogy relatív minél kisebb szenvedéssel születhessünk, éljünk, és haljuk.
    A maffia ennek a szenvedésnek, a műbetegségek létrehozásával való lehetséges maximalizálásásra törekszik. Abban viszont a maffia téved, hogy ez őt nemesíti vagy kiválasztottá, istenivé teszi. Valamint abban is téved, hogy ha más életét elveszi, attól erősebb és hatalmasabb lesz. A gyakorlat azt igazolja, hogy attól gyilkos lesz. Az orvosok is, akkor is, ha maffia parancsra tették.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük