Dr. Füllmichet október 13-án a frankfurti repülőtéren letartóztatták

A letartóztatás körülményeiről dr. Füllmich egyik védőügyvéde, Dagmar Schön számolt be Roger Bittel műsorában.

Dagmar Schön ügyvédnő a következőket mondta el Füllmich letartóztatásáról:

Dr. Füllmich jó ideje Mexikóban, Tijuanában tartózkodott a feleségével. Elvesztették az útlevelüket, ezért nem volt érvényes vízumuk. Ezután elmentek az ottani követségre, hogy ezt elintézzék. Mikor az útlevelekért mentek, a bevándorlási hivatal 6 embere várt rájuk. A felesége megkapta az új útlevelet vízummal együtt, ő viszont nem. Kiutasították Mexikóból, egy szál ruhában felrakták egy Németországba tartó repülőgépre.

Frankfurtban már várt rá a rendőrség és a landolás után azonnal letartóztatták.

A német letartóztatási parancs 2023. március 15 óta volt kiadva ellene.
Az európai letartóztatási parancs pedig 2023. május 24 óta.

A vád hűtlen kezelés, sikkasztás. Hogy elvett abból a pénzből, amit az általa és másik 3 ügyvéd által 2020 júliusában alapított korona-vizsgálóbizottság adományként kapott az emberektől. A 30 oldalas vádiratot a volt kollégái, a másik 3 ügyvéd fogalmazta meg.

Dagmar Schön állítása szerint a vizsgálóbizottságnak adományozott pénzek nagy része a valóságban éppen azoknak a számláján van, akik Füllmichet megvádolták.

Hogy Füllmich meddig marad a rosdorfi börtönben vizsgálati fogságban, azt nem lehet tudni. Addig mindenképpen, amíg a bíró meg nem vizsgálja, hogy van-e elegendő bizonyíték egy vádemeléshez. Most ők is feljelentést fognak tenni a hamis vádaskodás miatt.


Forrás:https://dlive.tv/p/bitteltv+Pyg4RCMIR

Biró Éva

17 thoughts on “Dr. Füllmichet október 13-án a frankfurti repülőtéren letartóztatták

 1. Ez várható volt, csoda hogy eddig megúszta. Pedig vannak, akik feltételezték, hogy hamis játékos. Hitt a békés rendezésben, és a nem létező jogban, legalábbis ami az emberiség jogait illeti.
  Nem volt a történelemnek olyan korszaka, amiben a kazár hatalom ne érte volna el a célját.
  Miután dűlőre akarják vinni a világhatalmat, összekapcsolva az emberiség kiirtásával, félre állít mindenkit, aki felébresztheti az embereket. Ezt az erkölcs romboló módszert rendszeresen alkalmazzák.
  A magyarországi különböző hivatalos oldalak tele vannak a vírusellenesek összeesküvőkként
  való beállításával.
  pl.: https://www.economx.hu/magyar-gazdasag/koronavirus-fertozes-jarvany-osszeeskuveselmelet-vedekezes-tagadasa.718661.html
  „Az összeesküvés-elméletek puszta olvasása is pusztít”

  Mexikó állami vezetői is ugyanabba a ”brancsba” tartoznak, akár a kínai, vagy az orosz vezetés is.
  Sajnálom Őt, bármi történhet a fogsága alatt.
  A saját kollégái a bűnözők, hát ilyen a jogi szakma, valójában bűnözésre találták ki. Dr. Füllmich pedig igencsak kilóg a sorból.
  Miután végleges lock down -t akarnak a WHO irányítása alatt, fennáll a veszély, hogy a lezárás alatt likvidálják, mint például Putyinék Garjajevet.
  Drukkolok neki.
  Azt hiszem, az éhezők viadala sokkal durvábban élőben is meg fog történni.

 2. Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre !?
  A fülemben cseng Andreas Noack hangja, hogy ” Füllmich az ő emberük” .

  1. Az igazi ellenfelet a covid sztoriban lelövik. Aki elég messzire, az alapokig eljut.
   Ha pedig még él, akkor nem jutott messzire, és/vagy lehet egy mindenható jóakarója? De akkor a jóakaró kivédte volna ezt a szitut.
   A többi ügyvéd miért nem indított pereket? Miért nem hallunk róla? Ha valójában náluk van a pénz. Ha nincs, a perekkel ők is kereshettek volna egyébként.
   Konkurenciája dr. Martinnak? Ezért van útban? Pont felvállalná a sokG-t is? Most már túl sokat tud?
   Remélem kiengedik és épen megússza.

 3. Ha a hatóságok zaklatják dr. Füllmichet, akkor nagy valószínűséggel beletrafált valamibe és/vagy egy nagykutya tyúkszemére lépett. Az ő szervezetét is belülről verték szét a beszivárgott ügynökök.
  A letartóztatásról ordító szalagcímek szólnak, a vele járó meghurcoltatással, lejáratással, besározással. Amikor esetleg kiderül, hogy az egész sztori hamis vádaskodáson alapult, akkor majd leghátul, bolhabetűkkel megjelenik egy “helyreigazítás”, amit senki sem fog elolvasni, hát még elhinni: “nem zörög a haraszt…” Akkorra a lejáratási kampány már elérte a célját. A recept mindig ugyanaz, lásd Julian Assange esetét, aki még mindig börtönben van. A ripacs szélhámos Trump az elnöksége végén megkegyelmezhetett volna neki és Edward Snowdennek, de esze ágában sem volt, inkább izraeli kémeknek adott menlevelet.

  Az őszi napéjegyenlőség és a Halottak Napja közötti októberi időszak a sátánisták egyik kedvenc időszaka az emberáldozatokra, úgyhogy nem véletlen a közel-keleti mészárlás időzítése sem. Októberben számíthatunk még hamis zászlós műveletekre, újabb háborúk elindítására, “időjárási” és “természeti” katasztrófákra (a HAARP szíves közreműködésével), gazdasági-pénzügyi krachra, zavargásokra, újabb kamu-variánsok “felbukkanására” és a kamujárvány-ipar beindulására, meg mindenre, ami még a sátánista forgatókönyvekben szerepel. Az emberiség egész pályás letámadás alatt áll.
  Az üzletekben már javában árulják a Halloween kellékeit, vagyis ezerrel propagálják a sátánista jelképeket a mit sem sejtő gyerekeknek és tudatlan szüleiknek. Folyik a beszoktatás a globális sátánista világrendbe.

 4. valószínűleg igaz. Mexikóban tartózkodik fél éve, miért? a kollégái, akikkel együtt harcolt, azok emeltek vádat ellene, miért? “elvesztette az útlevelét”, ez is gyanús. mindketten elvesztették. érdekes. pedig azok külön szoktak lenni minden embernél.

  A másik kérdés persze az, hogy ő “csak” sikkasztott, oltásokkal a tömeggyilkosok pedig még egy figyelmeztetést sem kapnak.

 5. Nem tudom hogy valóban csaló, az viszont biztos hogy sajnos akadnak olyanok akiket nem ártana elővenni! Például itt vannak Magyarországon Oláh Sándor úr, aki mindenféle hitegetésssel szedte ki az emberek pénzét, arra hivatkozva, hogy ő majd megmenti őket a korona diktatúrától, és azt csak úgy lehet elérni ha neki pénzt adnak egy bizonyos portálra ami soha nem készült el. Szóval azért nem minden fekete fehér, ez a kedves ügyvéd, nagyon régóta ígérgetett pereket, eddig még egyet sem láttam hogy egyáltalán elindult volna a valóságban

 6. Ez az ember SEMMIT nem tett a világcirkusz ellen.
  Ez az ember az “ő” emberük. A feladata az volt, hogy szelepként vezesse le a feszültséget.
  Mivel nem tett SEMMIT a rendszer ellen, most eljátsszák a “letartóztatását”, hogy a behülyített emberek ne kérdezzék, miért nem csinált eddig semmit és miért nem is fog semmit tenni a KÖVETKEZŐ felvonása alatt.
  Hőst csinálnak a saját emberükből, aki valójában egy gazember.

 7. Én is hallottam elég súlyos dolgokat a személyével kapcsolatban, amiről egyelőre nem bizonyosodott be semmi.
  De fenntartásaim voltak vele kapcsolatban mindig is amiatt, hogy végül is nem ért el semmit.

  Az Egyesült Államokban is a republikánusok nagy része is csak poltikai tőkét kovácsolt abból, hogy napirendjére tűzte a kérdést.
  Lehetőségük lett volna valamennyiüknek arra, hogy bűnvádi eljárást indítsanak. Egyis sem vitte végig az ügyet.

  A mostani eseménynek az időzítése érdekes, mert ezt bármikor megtehették volna az almúlt két évben.
  Az elit mély pánikban van, és az ENSZ felgyorsította az AGENDA 2030-terv végrehajtását.
  Füllmich mosttani letartóztatása üzenet a vakcinaelleneseknek, hogy erre számítsanak, ha szembe mennek a központi akarattal.
  A Közel-Keleti események is erről szólnak, és az események oly gyorsan követeik egymást, hogy nem is tudjuk követni.
  Isten legyen velünk!

  1. Tisztelt Ladóczki Éva!

   Ha jól végig gondoljuk látszólag sehol senki nem tett semmit, bár egy részüket így is likvidálták.
   Ha a ”Nevem Senki ”hozzászólásából indulunk ki, akkor bárkire rá lehetne fogni hogy hamis zászlós.
   Ha viszont az utolsó sorát nézem ( Hőst csinálnak a saját emberükből, aki valójában egy gazember.), egy egy abszolút kijelentés, amit jóindulatú ember csak 100 %-os bizonyítékok alapján jelent ki.
   Erre az emberre nem emlékszem régebbről. Pedig voltak olyan esetek, amikor ez a kijelentés biztosan megállta volna a helyét. Szerintem Ő az altató, elidegenítő személy. Miután a végső lezárásokra készülnek, mindenkit el kell távolítani, akik veszélyeztetik a nagy tervet, és mindenkit el kell tántorítani, akik hisznek bennük.

   Az USA-ban már egy ideje számos intézmény újra alkalmazza a terror eszközöket, ez most nálunk is elindult. A bonyhádi kórház és szakrendelésen 18-tól kötelezővé tették a maszkot.
   Orbánék nem késlekednek, élvonalban akar járni, hogy bizonyítsa feltétlen hűségét.
   Ö vezette be az oltásokat is.
   Ha mindenkit hamis zászlósnak tekintünk, akkor az esély szó szerint a nullával lesz egyenlő.
   Fűllmich és a többiek is abban tévednek, hogy hisznek egy nem létező jogrendszerben, és a nem létező néphatalomban.
   Ez háború, amit sem szájjal, sem golyóstollal, sem billentyűzettel nem lehet megoldani.
   Sokan viszont hisznek olyan személyben, mint Putyin, vagy a kínai továbbfejlesztett maoista államban,mely Mao óta a Rothschildok szövetsége, Putyin pedig egy félkazár szabadkőműves. Az orosz nép is át van verve, ahogy volt ez a judeobolsekik Lenin alatt is.

   1. Tisztelt Uram !

    Nagyságrendekkel több a hamiskártyás, mint gondolni tetszik !

    Tessék mindenkinek önmagával tudatosítani, hogy az életünket számtalan titkos társaság irányítja, akár többezer éve, illetve olyan “nyitott” szervezetek, amiknek hangos hírverése van hamis tevékenységéről, hogy elfedje valódi tevékenységét !

    Lásd, “nyitott társadalom alapítvány”, és ez csak egy eklatáns példa a sokezerből !!!
    De ide vehetjük a Greta Thundberg nevű, “klíma katasztrófa élharcos”, beépített, néphülyítő Rotschild ivadékot is !!!

    A cirkusz, és a mutatványos bódé között, csak a méret, és a külcsin különbözik, a tartalom azonos, átverés, illúzió !!!

    1. A Szent Korona tulajdonviszonya feudális hűbéri birtoklás és jobbágy rendszer, ha jól értem. Viszont már ismerjük a magántulajdont is. A társadalmi magántulajdont még nem, ami a tulajdoni arány alapú kombinált szabályozás lenne. X állami, 100-x (x általában 49 ) magántulajdonú rész, és utóbbi magán úton átruházható, az államon belül. Minél több általános egyenértékessel (arannyal, pl. az olaj elégetődik, nem jó, a digi pénz meg nincs is, az a semmi, megfoghatatlan ) fedezetlen pénznem van, annál nagyobb a játéktér a hamis értékeken alapuló elnyomásra.
     Ezekről nem beszél egyetlen mutatványos bódé se, ők mind az eddig bevált elnyomó rutinhoz ragaszkodnak. A monopólium+kamat/osztalék+szolgasághoz.
     Pedig valamiért mégse vált be a Korona jobbágy birtok rendszere, és nem válik be a fedezetlen kamatos monopol pénz se. Az arany középút megtalálásában hiányzik a motiváció, pedig az lenne a kihívás, és a túlélés, szerintem. Tárgyalni pedig már nem kell az xx-vel, hanem Nürnberg 2.0 szerint elszámolniuk kellene.

  2. “Füllmich mosttani letartóztatása üzenet a vakcinaelleneseknek, hogy erre számítsanak, ha szembe mennek a központi akarattal.” (=A HAZUGSÁGGAL!)

   „Ha gyűlöl titeket a világ, tudjátok meg, hogy engem előbb gyűlölt, mint titeket.
   19Ha e világból valók volnátok, a világ szeretné a magáét, de mivel nem e világból valók vagytok,
   hanem én választottalak ki titeket a világból, azért gyűlöl titeket a világ.
   20Emlékezzetek arra az igére, amelyet én mondtam nektek: Nem nagyobb a szolga az uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak; de mindezt az én nevemért (=IGAZSÁG) teszik veletek.” (Jézus)

 8. Tisztelt Uram!

  Ön ragaszkodik bizonyos teóriákhoz. Olyanokat állít, ami nem felel meg a valóságnak.
  Akkor most leírom, utálom az antifát, mert ugyanarról a kazár tőről ered, mint számos megtévesztő mozgalom, szervezet.
  Az a video amit kitettem nem zavaros, csak legfeljebb Ön nem érti, vagy nem akarja érteni.
  De ezen dolgoknak nincs semmi jelentősége, mert rohanunk az emberiség végzetébe.
  Miután háború van miden fajta fegyverrel, eszközzel, ezt liberális módszerekkel nem lehet leküzdeni.
  Nálunk is USA módon elkezdték a zárlatot. Most csak néhány egészségügyi intézményben a maszk viselésének előírásával.
  Sajnos tényleg nem mi ketten fogjuk eldönteni a világ sorsát, de még ez az egész ország sem.
  A videóra nem vártam véleményt, csak megtekintést, ha valakit érdekelne. Ugyanis ha tetszik, ha nem, a technológia dönti el a kimenetelt.
  Itt van egy újabb mű háború, ami ugyanolyan hamis indokkal indult, mint a 2001. 09.11.
  Amit az a kazár Netanjahu generál, aki elősegítette a két kereskedelmi torony összeomlasztását.
  Uram mondja meg, mit értek azok a tettek, amik az eddigi ellenállást jellemezték. Sajnos az Agenda 30 úton van.
  A háborút egyetlen egy törzs folytatja az emberiség ellen.
  “Államfőnk?” aláírta az egyezményt a WHO-val. Az ENSZ letette határozatát az asztalra.
  Az első kivédhetetlen hibát Kelet- Európa népei követték el az ego vágyától vezérelve, amikor lehetővé tették az aszkenázi kazár zsidó hatalom narancsos forradalmát, ezzel engedve utat az Agensa 21 , majd 30 felé.
  A személyeskedő megjegyzéseket pedig nem én kezdtem, de ha Ön megbántva érzi magát, elnézést kérek.
  Belém lehet kötni, de reagálok rá.
  A probléma pedig legkevésbé a mi kis sértett személyiségünk.
  Az idő múlása igazolja, hogy az eddigi ellenállások nem vezetnek eredményre.
  A farkas nem riad meg 100 báránytól sem, a DS pedig milliós tüntetésektől, demonstrációktól, petícióktól,jogi lépésektől sem.
  Az 50-es években elődjeik tárgyalták a kiirtás módszerét. Az egyik tábor a járványokat ajánlotta, mert ha az emberek elfogadják a hamis narratívát, akkor nem is emberek, tehát nem számít emberirtásnak. A másik az atomháborút javasolta, mint végső megoldást. Most úgy néz ki az előző működik, a másik pedig úton van. Na ezek a fő problémák, nem pedig a mi egónk.

 9. Tisztelt Uram, Szerencsére a valóság fogja bebizonyítani vagy már bebizonyította, mi igaz, mi a tény.
  A kommentelésében erre árnyaltan utalhatna. Mi nem felel meg Ön szerint a valóságnak??? Vagy mi felel meg? Elfelejtett tényeket, témákat konkrétumokat felsorolni.
  Kérem, az általánosítás helyett legyen konkrét.
  A videóhoz direkt nem írtam részleteket, mivel Ön tette ki a videót. Az igazság tartalmát védje meg Ön. Kérem, a benne szereplő állításokat támassza alá tényszerűen. Miért igazak?
  Az antifa betiltását továbbra se követeli.

 10. Tisztelt M G Miklós !

  Az a legsajnálatosabb, hogy még mindig a nagyon nagy többség ( !!! ), azt hiszi, gondolja, vagy hiteti el önmagával, és egymással, hogy ha leír, kibeszél, felvilágosít, meg tüntikézik, és petíciókat ír alá, annak haszna van a hatalom felé, az jelent valamit !

  Elképesztő a tömegek ostoba várakozása a “jóindulat”, meg a “belátás” felé !
  Mert, hogy “demokrácia”, meg a “ezt nem tehetik meg !”, dehogynem !!! Meg majd a “magyar kormány”, Jézus Máriám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Hol van itt kormány, meg főleg magyar kormány ???
  Ja, hogy a híradókban ezt mantrázzák, meg az írott sajtó oldalain ezt írják, hát akkor az biztosan úgy van, nem ? Nem hát, de az Istenért le nem esik !!!

  Jelzem, ahogy Ön is megfogalmazza, csak másként, hogy ez az égvilágon semmit nem jelent, ez nem erő, ez csupán óhaj, kívánság, vágy !
  Nulla értelme, és nulla hozadéka van. A hatalom szó szerint kiröhögi, és szembe hazudja, a bármiben elégedetlen tömeget, “nagyon demokratikusan” 33 éve, azt megelőzően meg nem annyira demokratikusan !

  Az ERŐ, az egy egészen másfajta valami lenne, ami hat is, amihez TETT is párosul, és ez nem holmi botcsinálta hőstett, nem hőzöngés, eleve kudarcra ítélt ostoba falnak rohanás lenne! Mondom lenne !???
  Az a pici kis probléma evvel, hogy valójában nincs rá jelentkező sem, de azért reménykedik a jónép, hogy talán, meg esetleg, még is csak berepül ezüst tálcán a sültgalamb. Demokratikusan !!!
  De ez már megint olyan, mint levelet írni, korommal, a kéménybe !?

  1. Tisztelt S.G. !
   És megint egyetértünk. Véleményem szerint olyan erőszak folyik a “homo sapiens?” ellen, amit kevesen értenek meg. Még nehezebb felfogni, hogy itt már a béke rég nem létezik. Ez a 7000 éve dúló szemita gyűlölet legújabb totális fellángolása, amit békés módszerekkel nem lehet legyőzni. Több ezer év agymosása, ami kiölte az emberek jó részéből, amit gondolkodásnak hívunk. Amióta létezik közoktatás, főleg kötelező (már az óvodától kezdve) nem gondolkodni tanít, hanem azt, hogy mit szabad gondolni. A római korszak után nem a rabszolgaságot szüntették meg, hanem új és rafináltabb formáját hozták létre, ráadásul judeoszemita (és átírva kazárra) ideológiai (direkt nem vallást, hitet írok) alapon.
   Lehet, hogy ez a harc lesz a végső, de nem a rabszolga népek javára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük