Bill Gates: világdiktátor egy súlyos bűnöző profiljával

Ki ne ismerné Bill Gates-t, ezt a hősies humanitáriust, aki a vagyonát arra akarja fordítani, hogy megmentse a világot a globális nehézségektől.

Ebben a videóban ennek az embernek egy teljesen más arcát ismerheti meg. Bill Gates – a világdiktátor egy súlyos bűnöző profiljával.

Forrás: Kla.tv www.kla.tv/27161

7 thoughts on “Bill Gates: világdiktátor egy súlyos bűnöző profiljával

 1. Fel kellene tenni a kérdést, amely minden cselekedetnek az alapja: MIÉRT? mi az oka, indíttatása, célja mindezzel? Az ŐS OKOT keressük meg ha még lehet. És az nem Bill Getesnél kezdődött.

 2. Na kérem tisztelettel, ezt az alábbi cikket tessenek elolvasni, de feltétlenül !
  Miért ???
  Mert a fidesz egyik média főmegmondóembere nevezi A MAI NAP ( nem szó szerint), FRISS CIKKBEN hülyének, aki a kovid ellen nem oltatta be magát !!!
  Ez a gajdics ottó nevű véglény pontosan mutatja a fidesz kilétét, milétét, és ez a még fontosabb üzenete a cikknek !!!

  SEGÉDHÓHÉR A FIDESZ MÉDIÁBÓL, OSZLOPOS TAG, ÉS ANNYIRA MÉLYMAGYAR, MEG MÉLYKERESZTÉNY, AMENNYIRE BILLGEC,
  MEG SOROS EGYÜTTVÉVE !!!

  : 2023. október 16. 10:50 :: 17 hozzászólás Szakács Árpád: a Gajdics Ottó és a Mi Hazánk közötti vörös vonal története A covidistáknál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem covidista ember számára. A covidista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A covidista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet covidista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy covidista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása úgy kívánja.
  Forrás: https://kuruc.info/r/7/265629/

  1. A nemzeti, mélykeresztény és mélymagyar maskarába bújt megmondóemberek többsége valójában echte komcsi, akiből a
   kamu-kovid kihozta a valódi jellemét, és lerántotta a báránybőrt a vicsorgó sakálról. Legalább most azoknak is kimutatták a foguk fehérét, akik eddig naivul elhitték a nemzeti, mélykeresztény és mélymagyar csomagolásban tálalt ordas hazugságaikat.

   “Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem hogy mit csinálok” – mondta egykor a bálványuk. Hát meg lehet nézni, hogy mit műveltek az elmúlt 3 és fél évben, mit műveltek a Petőfi-laktanyával, vagy amikor majd felavatják a WHO-központot a népirtó terrorista előtt hajlongva jó mélyen, az általuk képviselt nemzeti, mélykeresztény és mélymagyar módra.
   Azoknak, akik még mindig beveszik a hazugságaikat, majd párás szemmel azt mondják, hogy “ez volt a legjobb, amit adott körülmények között tehettünk”. Vagyis saját maguknak és a csicskásaiknak a legjobb, miután túlteljesítették és túllihegték a globalista gazdáik minden vágyálmát, és ezzel hosszú időre lejáratták a nemzeti, keresztény és magyar szavakat. Hát nem ez volt az internacionalista komcsik vágyálma? Végül csak sikerült nekik!

  2. Újabb adalék előző beírásomhoz !

   Nagyon régen erről kellene igen éles hangon beszélni, hogy a mélymagyar, mélykeresztény, elkötelezett hazafi “magyar kormány”, és
   “magyar ” köztársasági elnök, kiknek a bábja, szolgája, csicskája, megbízott helytartója !!!?
   Tessék elolvasni ezt az aljas, hazug, gyomorforgató “méltatást” !
   Mindenki tudja, hogy a másik hazudik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aki mondja az is, akiknek mondja azok is !!!!!!!!!!!!!!!!
   Ez a háttérhatalom politikai korrektége ! A lelkes hívők meg nyáladzanak, könnybe lábadt szemmel a meghatottságtól.
   Nem vagyok képes kultúrált keretek között leírni, amit gondolok !!!
   De !
   Akinek csak egy csepp józan esze is van, az mind láthatja, hogy ki, és mi, a politikai “elit”, meg a “tudomány elitje”, kiegészítve a “közélet elitjével” !
   Hányadék, moslék az egész.

   https://index.hu/belfold/2023/10/17/novak-katalin-kariko-katalin-krausz-ferenc-nobel-dij-tudomany-oktatas/

   novák kata: Valami olyan történt velünk, aminek minden jóérzésű magyar tud örülni

 3. nem tudom, hova vezet ez az egész. annyira látszik, hogy erőltetik. minden “világeseménynek” mesterséges szaga van. ha jól tudom a pólusváltásra készülnek, ahol nagy kőzetmozgások lesznek. addigra be akarják magukat biztosítani, mert szerintük nagy káosz lesz, hogy továbbra is ők maradhassanak hatalmon. viszont ami történt az az, hogy kimutatták a foguk fehérjét. megmutatták magukat, nyilvánvalóvá váltak. hova fog ez vezetni? egyértelműen a bukásukhoz. amikor 51%-nál leesik a tantusz, már nem kell sok hozzá, eszeveszett visításba kezdenek. megijjednek, és valószínűleg úgy rohannak le a trónról, hogy mindent összekaszabolnak, ami csak az útjukba kerül. pénzük van rá végtelen, ők nyomtatják a játékpénzeket. lelketlenség, embertelenség is van pénzért elég, láttuk az oltásgyilkos politikusokat világszerte. de mi van akkor, ha felébred a nép? erre már számítanak, arra szervezik a diktatórikus, rendeleti úton működő “egészségügyi” diktatúrákat. a szocializmusban is tudta mindenki, hogy baromság az egész, mégsem “lázadt fel” egyből “a nép”, egyiptom is ment pár ezer évig, pedig ott is tudták sokan, hogy baromság az egész. most persze kicsit más a helyzet. nagyobb szabadságból visszarángatni az embereket egy alacsonyabb szintű szabadság szintre, nehéz lesz. persze mindent megtesznek. amíg a vélt gazdasági kiszolgáltatottság miatt az emberek mindent is megtesznek, csicskák pár forintért, addig kiszolgáló személyzet is akad, lásd az őket kiszolgáló katonaság, rendőrök. biden-t nem választották meg, mégsem lázadt fel ellene se a katonaság, se a rendőrség, se a nép. pedig mindenki tudja, hogy egy óriási csalás volt az egész. mégsem tesz senki semmit. egyéni cselekvés nélkül a tömeg nem létezik, nem mozdul, csak megy, felkel hajnalban, csinálja az utált munkáját, mert ki van szolgáltatva a rendszernek. a hitelezés ezt csinálta. akinek hitele van, nincs önrendekezése, mert nem tudja magát fenntartani egy percig sem bevétel nélkül. rászorul a rendszer alamizsnájára. ezért semmiért, még saját magáért, az egészségéért sem tud kiállni a rendszer ellen, mert attól fél, hogy mit eszik holnap, hogyan tarthatja meg a munkáját. ezt csinálta a “hitelezés” és a kapzsiság. a tömeg tartalék nélkül maradt, ezért érdekérvényesítésben:impotenssé vált. minden percében függ a rendszertől. gondoljuk el, mi lett volna, ha MINDEN munkahelyen bevezetik az oltást? 99%-os átmérgezettség. lásd az “értelmiségi” pedagógus adatokat. nagyon kevesen merték feladni az állásukat. ugyanez a közigazgatásban. mindenki betojt. inkább ótás, csak munkám legyen. erről van szó, a tehetetlen nép, az impotens tömeg. mivel a népet ennyire eladósították, a lakosság nagy részével apránként mindent megtehetnek. ördögi. mindenbe belemennek pár forintért.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük