Gerald Ramm temetkezési vállalkozó beszámolója

2023. február 15-én az AUF1 vendége volt Gerald Ramm temetkezési vállalkozó:

Riporter:
“Milyen emberek azok, akik mostanában meghalnak, illetve akik közül többen halnak meg? Ezek inkább öreg, beteg emberek vagy ez az egész társadalmat érinti?”

Gerald Ramm:
“Ez érinti az egész társadalmat. Ezek természetesen főleg idős, beteg emberek, de nagyobb számban vannak olyanok is, akik csak 45 és 65 év közöttiek. Itt a többlethalálozás jelenleg még eléggé magas. Ez feltűnő. Nekünk, temetkezési vállalkozóknak természetesen nincsen betekintésünk a statisztikákba, de nekünk itt vannak a tapasztalataink. És ez feltűnő, hogy az utóbbi fél évben az elhalálozások száma emelkedett.”

Riporter:
“Mibe haltak bele ezek az emberek hivatalosan? Megkapják önök az elhalálozások okait?”

Gerald Ramm:
“Csak ritkán látjuk a halotti bizonyítványt, csak akkor ha az orvos nem zárta el, különben a hozzátartozókkal beszélünk csak az elhunyt életéről és haláláról és innen tudjuk meg, hogy mi történt korábban és hogy a betegség hogyan rosszabbodott hirtelen vagy egyáltalán mi vezetett a halálhoz. Ezek főként szívbetegségek, trombózisok, agyi trombózisok, az idős embereknél gyengeség, ami feltűnő módon egyik oltástól a másikig egyre súlyosbodik, mígnem a halállal végződik.”

Riporter:
“Kijelentené, hogy legalábbis egy időbeli összefüggés van az “oltás” és ezeknek a halottaknak legalább egy része között?”

Gerald Ramm:
“Igen, mindenképpen. Ezt kijelenthetem. Egyáltalán nincs szükség kertelésre, ez valóban így van, ezt a saját ismerősi körömből is tudom. Itt is beoltatták magukat egyesek, mert nyaralni akartak menni, azért, hogy bemehessenek a spa-részlegbe vagy a hotelba. És én három nappal később az ottani kórbonctanról hoztam el őket.”

A teljes adás itt nézhető meg: https://auf1.tv/berlin-mitte-auf1/bestatter-schlagen-alarm-covid-genspritze-grund-fuer-uebersterblichkeit/


Biró Éva fordítása

7 thoughts on “Gerald Ramm temetkezési vállalkozó beszámolója

 1. Magyarországon a statisztikát egyértelműen hamisítják. a féléves tavalyi halálozást még csak át sem írták egyszerűen megcserélték az első két számjegyet így lett a 86 035 halálozás 68 035. Hogy a második félévben hogy hamisítottak nem tudom, de a félévest a saját szememmel láttam júliusban. Most pedig teljesen egyértelmű, hogy meghamisították utólag.

  Ugyanakkor egy temetkezési vállalkozó ismerős is elmondta, hogy nem hivatalosan hullanak a fiatalok mint a legyek, de már kaptak figyelmeztetést a hatóságoktól, hogy nem szolgáltathatnak adatot a hivatalos szervezeteken kívül senkinek, illetve figyelmeztették őket, hogy a nyilvánosság előtt sem beszélhetnek róla, még általánosságban sem, különben könnyen eljárás indulhat ellenük rémhír terjesztésért…

  1. Eljutottunk abba a korba, amikor az igazság kimondása rémhírterjesztésnek minősül! Minden téren!

   1. Pedig csak ki kellene tenniük egy fekete zászlót az ablakba vagy az erkélyre, hogy az utcáról jól látható legyen. Abba (egyelőre) nem köthet bele senki, és legalább mindenki megtudná, akit érdekel, hogy eddig hány ember életébe került a háromévi kovid-átverés.

 2. Számomra világos az egész jelenlegi világhelyzet!
  Minden a Forgatókönyv szerint zajlik! Mi a cél? A teljes KÁOSZ kivitelezése, amikorra már senki sem tudja, hogy ki kicsoda és kivel van.
  Ekkor BEDŐL az egész világ, és jönnek a “NAGY MEGMENTŐK”!
  Nem állhat messze a valóságtól, hogy még azt is eljátsszák hogy Jézus megérkezik mint szabadító. Vagy az “UFO”-k lesznek ezek.
  Azon is érdemes elgondolkodni, hogy a “Nagy Tényfeltárások” a “Nagy Leleplezések” mióta működnek, hogyan, és mire vezettek??
  Színház!
  Eddig p(L)andémiaszínház volt. (a Warwick-i világközpontban is ezt játszották, 8 rendezővel) De a jelenlegi felvonás: „A leleplezések nagy közjátéka”
  Ellenkező esetben már legalább EGY ítélet, és/vagy EGY ítélet VÉGREHAJTÁSA lett volna. (ám a saját “csapattársuk” élete drága)
  Március 11-e lesz a “NAGY ÜNNEPE” Mr. Global Pszichopat-nak, ugyanis 2020 márc. 11.-én kiáltották világgá “Itt a Farkas! Itt a Farkas” és az egész falu elhitte, hogy ha egy faluban megjelent a Farkas, akkor a Földgolyón utána már mindenütt jelen van.
  Igen!
  Mert a Korona az egy turbóvírus volt, ami fénysebességgel terjed. Csak ott a baj, hogy ez a „FÉNY” a sátántól jött!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük