Konferencia a kötelező gyerekoltások ellen

Október 22-én konferenciát tartottunk a kötelező gyermekoltásokról. Orvosok, jogászok, oltások témájában kutató szakemberek osztották meg észrevételeiket, kritikáikat, megoldási javaslataikat a témában. Nagyon sokan látogattak el, ami jelzi, hogy rendkívüli jelentőségű kérdésről van szó.


Összefoglaló:

https://rumble.com/v3rel5c-konferencia-a-ktelez-gyerekoltsok-ellen.html


Teljes konferenciavideó: https://orvosokatisztanlatasert.hu/tegyek-valaszthatova-a-gyerekoltasokat-teljes-konferenciavideo/


8 thoughts on “Konferencia a kötelező gyerekoltások ellen

 1. Nincs esetleg valami kimutatás, hogy amelyik országokban nem kötelező (Románia, Ausztria, Svédország), hány százalékban oltják a gyerekeket? És a nem oltottaknál alacsonyabb pl. az autizmus előfordulása? Fel kellene venni a kapcsolatot adott országok hasonló elkötelezettségű szakembereivel, akik utánajárhatnak az információknak.
  Ha fenti fejlettnek számító országokban nem kötelező, akkor nálunk miért indokolják azzal, hogy a fejlettséghez, egészségvédelemhez ez hozzá tartozik?

 2. Népszavazást nem lehetne indítani a kérdésben? Lehet esetleg, ha valamelyik politikai párt ezt a témát fontosnak tartaná, ők is becsatlakoznának a népszavazási kezdeményezésbe. Mi Hazánk esetleg.

   1. Köszönöm, alá is írtam. De kellene a kötelező gyermekoltások ellen is népszavazás.

 3. Nehéz volt kialakítani, hogy milyen szempontból, illetve mit kihangsúlyozva írjak.

  Addig, amíg nem volt világos, hogy mi van a vakcinában, annál korábban ezt az oltás ellenes küzdelmet, és a rendezvényt nem lehetett volna megszervezni. Örülök, hogy megrendezésre került, és örülök a témák felvetésének, és annak is, hogy Ormay doktor meghallgatására is jutott idő, valamint az érdeklődésnek. Az előadók nem hivatásos politikusok, de sokfelől jövő politikai nyomás alatt dolgoznak értünk. Köszönet illeti a rendezőket, szervezőket és az előadókat.

  Pont az időbeliség miatt, a hozzászólásom hangsúlyát a jövőre nézve a ’miért pont most lett csak megrendezve ez az esemény’ kérdés köré rendezem.
  A vakcinák tartalmát ismerjük március óta. Májusban volt egy WHO akció, nyáron volt egy MOGY, és most is lesz WHO akció, a „sorsdöntő” csata. Az utolsó pillanat előtt állunk, és ez a kapkodás, és az utolsó időben meghozott döntés egy kikényszerítetten elfogadtatott megoldás lehetőségét sejteti. Az ilyen „forradalmi” elsietve kényszerített tettek értelmére és hatására már számos történelmi negatív példa van. Tanuljunk belőle.

  Még mindig nem derült ki, hogy ki lenne képes képviselni az országot a társadalom által is elfogadhatóan, nemzetközi szinten is. Valamint mi a nemzetközileg is elfogadtatható támogatottság mértéke? Mikor sikeres egy ellenállás, amire építeni lehet, mennyien vállalják a szavukat? Kb 1,5 millió WHO ellen tiltakozó levél a feltételek ismeretében elégséges lehet nemzetközileg is, ami kb. az oltatlanok fele. Ki kellene mondani, hogy ez az igazi ellenállás, amit nemzetközileg el kellene ismerni, és a megválasztott vezetőket is, akik nem „csak” szakértők, nem kibicek, hanem bizalmat kapott vezetők, aki értenek szakmai témákhoz is, és a feladatok menedzseléséhez is.
  Ha „szakértőkre” tervezett az építkezés, akik ’majd ígérnek’ egy „kánaánt”, – ráadásul az eddigi szakértői nyilatkozatok áruló jelek arra, hogy abban szakértenek, hogy a monopólium+kamat/osztalék+szolgaság rendszer legyen tovább folytatva, – az nem fog szerintem senkit bizalommal eltölteni. Ilyen alapon a digitális pénzre építő bankokat továbbra is megbízhatjuk, hogy kezelje a pénzünket és az életünket, mert szépeket tudnak ígérni, a mindent is megígérik. A bankárok is szakértők, de végrehajtók is. A szakértők önmagukban nem jelentenek garanciát a működésre, megbízható végrehajtókra lenne szükség, ismert valamilyen gazdálkodó közösséget működtetői gyakorlattal, és a számonkérhető program fő elemeinek egy váltáshoz már készen kell(ene) állni nyilvános kihirdetésre, megmérettetésre.

  Az oltásokhoz visszatérve, nemzetközi szinten márciustól már készen állt az oltás összetétel vizsgálat eredménye, hacsak videóban is publikált, de publikált. Mivel elfogadott az oltásoknál a nemzetközi használati minősítési „garancia”, akkor bizony az oltás károsodások elismerése esetén is el kell fogadni a „nemzetközi” eredményeket. Arra hivatkozva, hogy nemzetközi tapasztalat alapján jelzett a probléma, itthon fel kell függeszteni az oltásokat, és még azelőtt összeszedni a bizonyítékot, hogy eltüntetik. Utána nálunk is meg lehet vizsgálni a tartalmat. Akkor alátámasztódik, hogy vagy semmi sincs az oltásban, vagy káros az összetétele. A gyerekeket viszont miért kellene továbbra is kitenni veszélynek? Nem volt elég eddig?

  A furcsa genetikai ijesztgetést is jó lenne levenni a napirendről. Nincs génmódosítás, nincs nem ember, nincs erre építhető szabadalom. Ez az ijesztgetés többet ártott az egész előadásnak, mint ami az egész előadás haszna lenne. A szülők nem méregtelenített, vegyszerezett, mérgezett fehérje alapanyaga átkerül a következő generációba szaporodáskor. A méregtelenítés a következő generációkban történik, ami az ő hozott, generációs betegségeként nyilvánul meg. Nem fordítottam le, de az egyik utóbbi Dr. Cowan előadás említett egy macska kísérletet. Ha mérgezett a cica táplálék a szülők nulladik generációjában (és talán a kísérletben az ételmérgezés folytatódik is), a negyedik generáció fog vagy sterilitást, vagy mentális betegséget mutatni. A természet nem engedi a mély mérgezettség utódlását.

 4. Dr. Sherri Tenpenny:
  “Amíg a sürgősségi osztályon dolgoztam, tényleg azt hittem, hogy a vakcinákban van egy kis legyengített vírus és egy kis sóoldat.
  2000 szeptemberében elolvastam egy betegtájékoztatót, és elkezdtem kutatni a különböző vakcinák között, és megdöbbentem.
  Ha egy gyermek megkapja a teljes oltási ütemtervet, akkor majdnem 13 000 mikrogramm ALUMÍNIUMOT és 600 mikrogramm HIGANYT + 200 különböző vegyszert kap a szervezete.”
  https://twitter.com/bambkb/status/1683554967884386304

  És itt van egy nagyon és megbízható forrásból származó anyag a vakcinák összetételéről.
  Széles körben kell terjeszteni az alábbi anyagot, és tiltakozni a gyermekek oltása ellen!

  “Közzétesszük a vakcinákban található ismert mérgek listáját, amelyet az Orvosi Világszövetség továbbított nekünk:
  Íme néhány vakcina-összetevő. Ezeket beadják Önnek és gyermekeinek.
  • Formaldehid / formalin – Rendkívül mérgező szisztémás méreg és rákkeltő.
  • Betapropiolakton – Mérgező vegyi anyag és rákkeltő. Halált/maradandó sérülést okozhat kis mennyiségű nagyon rövid expozíció után. Maró vegyszer.
  • Hexadecil-trimetil-ammónium-bromid – Károsíthatja a májat, a szív- és érrendszert és a központi idegrendszert. Reproduktív hatásokat és születési rendellenességeket okozhat.
  • Alumínium-hidroxid, alumínium-foszfát és alumíniumsók – Neurotoxin. Fennáll a hosszú távú agygyulladás/duzzanat, neurológiai rendellenességek, autoimmun betegségek, Alzheimer-kór, demencia és autizmus kockázata. Behatol az agyba, ahol a végtelenségig fennmarad.
  • Thimerosal (higany) – Neurotoxin. Sejtkárosodást okoz, csökkenti a redox aktivitást, sejtdegenerációt és sejthalált okoz. Neurológiai rendellenességekkel, Alzheimer-kórral, demenciával és autizmussal társul.
  • Polysorbate 80 & 20 – Áttöri a vér-agy gátat, és alumíniumot, timerosalt és vírusokat visz magával, lehetővé téve, hogy bejusson az agyba.
  • Glutáraldehid – Mérgező vegyszer, amelyet hőérzékeny orvosi berendezések fertőtlenítésére használnak.
  • Szarvasmarhamagzati szérum – Vemhes tehenekből származó szarvasmarha-embriókból gyűjtött sejtek.
  • Emberi diploid fibroblaszt sejtek – eldobott embrionális sejtek. Az idegen DNS képes kölcsönhatásba lépni a sajátunkkal.
  • Afrikai zöldmajom vesesejtek – hordozhatják a rákot okozó SV-40 vírust, amely becslések szerint már 30 millió amerikait fertőzött meg.
  • Aceton – Vese-, máj- és idegkárosodást okozhat.
  • E.Coli – Igen, jól olvastad.
  • A sertés ciklovírus 1-es típusú DNS-e
  • Emberi magzati tüdősejtek tenyészetei (elvetélt embriókból)”
  https://nikolaosanaximandros.gr/agglogermanikes-kai-rosikes-dynameis-etoimazontai-na-kinithoun-pros-tin-elvetia/
  Orvosi hivatkozás:
  https://www.cdc.gov/vaccines/pubs/pinkbook/downloads/appendices/b/excipient-table-2.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük