Tanárok helyzete az országban


Noll-Szatmári Enikő riportja

https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/tanarok:8?r=GzPTAwhYxxuxdRwKVSk1CQ2e7xNhiCMU

https://www.bitchute.com/video/g08bgkCIFRgD/

18 thoughts on “Tanárok helyzete az országban

 1. Tisztelem azokat, akik az arcukat adták ehhez a filmhez.

  De ez így NEM JÓ!
  Nincs bennük tűz, nincs bennük felháborodás. Langyosak a beszámolók.

  Nem tetszik ez a videó egyáltalán. Brutál amatőr. Nem mutat erőt, nem mutat elszántságot. Semmire nem jó!

  1. szerintem pedig Ön nem a lényeget látja. Van egy ember, aki veszi a bátorságot, hogy ilyen videókat készít, akkor is, hanem ezt tanulta, nem erre képezték ki, mert tudja, hogy tenni kell valamit. Vannak vállalkozó tanárok, akik bár nincs bennük tűz, de a sok birka tanár mellett önként vállalják arcukat, elmondják a meglátásukat, mert tudják, hogy tenni kell valamit. Akik nézik, azok közül van minden 10-ből 9, akit ez a video előrevisz és megérti, hogy mi történik körülötte és van egy mint Ön, akinek ez nem tetszik, mert amatőr. Nos szerintem jobbat kell csinálni kedves Pali!! Higyje el, azonnal feltesszük. Találjon 5 tanárt, vagy öt orvost, vagy 5 szülőt, akit kiakaszt ez a hazug kampány és csináljon tüzes videót velük. FELTESSZÜK! IRJON NEKÜNK ÉS FELTESSZÜK! HAJRÁ!!!

   1. Mindössze annyit kellene tenniük, hogy keresnek valakit, aki képes fél órában, vagy egy órában felkészíteni a kis hölgyet is, meg a tanárokat is, hogy mit, miért, hogyan mondjanak. És mit, miért, hogyan NE csináljanak. Ezek az emberek tanárok, feltételezem, hogy tanulni is szívesen és gyorsan tanulnának.

    Mindegy. Ez volt itt az utolsó megszólalásom, mert úgy látom, hogy rosszul tűrik a jó szándékú ellenvéleményt. Dolgozni meg senki helyett nem fogok. Nem én akarok képviselő lenni.

    Minden jót.

    1. Kedves Pali, a jószándékú ellenvéleményt nem tűrjük rosszul, sőt örülünk neki, azért nem töröltem, amit írt, hanem inkább válaszoltam. Igen értem, amit mond, Ön abból a magabiztos helyzetből indul ki, hogy nem az Ön dolga ez az egész, de szívesen osztja az észt a magunk fajtának, hogy mit hogyan kellene megcsináljunk, olyan fotelből focista alapon. Tudja csak az a baj, hogy mi mindannyian egyébként éljük az életünket, dolgozunk, családot nevelünk, küzdünk a létünkért és küzdünk azért, hogy valamit minél jobban tudjunk tenni ez ellen az világméretű terror ellen a maradék kicsinyke időnkben. Ebben a küzdelemben az is nagyszerű, ha nem hibátlant teszünk, hanem hibákkal telit, de tettük. Ön abból a feltételezésből indul ki, hogy nekünk már épp csak az Ön tanácsa hiányzik, hogy jól csináljuk, amit csinálunk. Tudja nekünk nem sok időnk van tanácsokat nézegetni, főként nem azon elmélkedni, hogy egy ismeretlen tanácsát hogy lehetne megvalósítani. Amire nekünk nagyon nagy szükségünk van, az az, hogy hozzáértők segítsenek jobban csinálni, vagy valami újat és fontosat kezdeni. Mondjuk lehet emailt írni az Enikőnek, hogy Ön ért ehhez és szívesen segítené őt azzal, hogy csinál egy olyan zoom szobát neki, ahová már csak az Ön által előre kitanított tanárokat engedi be és ha nem sértené meg Enikőt, őt is kiképezné egy óra alatt, hogy hogyan lehetne még jobb, amit csinál. És akkor lenne egy valóban jó minőségű és ütősebb anyag. De Ön egyedül is csinálhatna ilyen videot, nem bántódna meg az Enikő szerintem, sőt örülne, hogy ragályos a példája. Én nagyon örülnék ennek. De kérem, hogy ne sértődjön most meg ezen soraimon, hanem próbálja levenni, hogy én most egy újabb aktivistát szeretnék megnyerni és nem egy kritikust eltaszítani. Az utóbbival semmire nem megyünk, az előbbi nagyon kell!! De önjárók kellenek, nem akiket irányítgatni kell, nem akivel egyeztetgetni és vitázni kell, mert arra sincs időnk. Szóval ha Ön ilyen fajta, akkor szívesen segítek Önnek, hogy hová írjon, kit hívjon, ha inkább kritikus és okoskodni akaró, akkor csak olvasgasson tovább az oldalunkon, örülünk annak is, de ne írogasson. Talán én is meg tudnám tanítani az Enikőt, hogy mire figyeljen, de ha én emiatt szólok neki, akkor elvesztek egy aktivistát, aki most lelkesen végzi, azt amihez nem ért technikailag talán, de szükségeset csinál, ráadásul időm annyi sincs, hogy kielemezzem a hibáit, és őszinte leszek, ez a dolog nem is érdekel. Köszönöm, hogy elovasta, amit írtam. A lényeg, hogy a valódi segítséget nagyon nagyon várjuk, de önjáró módon, kreatívan és ne kritikákat odabiggyesztve. üdv Tamasi dr.

 2. Sajnos nem lehet normálisan lejátszani .
  Lehet “segítenek ” a jóakarók !
  Jó ha egy perc alatt egy mondat betölt.
  EZ a mostani helyzet . Talán megoldódik majd a probléma.

 3. Enikő köszönjük neked ezt az összeállítást! Az embereket folyamatosan unszolni kell az összefogás erejével, azzal hogy nem szabad feladni, hiszen mindenki előtt ott az esély, csak meg kell ragadni. Mi vagyunk a tömeg, egy energiabomba, a jövő tőlünk és csakis tőlünk függ. Nagyon, de nagyon fontos jelenleg, hogy ez az energia jó helyen, jó időben terjedjen szét és fogja közre az egész Föld népét szeretetben, békében és főként egészségben.

 4. A cOVId zsarnokság úthengere elindult. Mese nincs. Első körben az eü. most a pedagógusok.
  Gratulálok a kiállásukhoz a megszólalóknak, sokat tanultam tőlük. Én alapellátó fogorvos vagyok, nekem még nem szólt senki, így dolgozom.
  Ami még bizakodásra ad okot, nem tart sokká, az a hágai nemzetközi bíróságra beadott kereset, Emberiség elleni büntett vádjával:
  https://view.officeapps.live.com/op/view.aspx?src=https%3A%2F%2Fhannahroselaw.files.wordpress.com%2F2021%2F12%2Ficc-complaint-7.docx&wdOrigin=BROWSELINK

  Lassan, de reményeink szerint bukik ez a mutatvány, és, talán az első vonal bedől. Ez csakis a kitartásunk, ellenállásunk miatt.
  Azoknak az embereknek köszönhetően, akik kinyílt szemmel nézik a gyanús fejleményeket.

 5. https://24.hu/belfold/2021/12/21/pedagogusok-kotelezo-oltas-fizetes-nelkuli-szabadsag/

  Utálom amikor kivételeznek! Pedig a kormányrendelet alól megint van kivétel. Orvosi szakvéleménnyel lehet mentesítést kapni. Milyen dolog ez??????? Ha azt feltételezzük, hogy csak az oltás az ami megvédi az oltottakat attól, hogy megfertőződjenek, akkor orvosi igazolással ez megváltozik?????
  Ilyen esetben határozatlan idejű fizetett szabadságra kellene küldeni azokat a tanárokat akiknek orvosilag nem adható vakcina! Mármint ha következetesek akarunk maradni. (Vagy betegszabadságra, ha spórolni akar a kormány rajtuk). De semmi esetre sem engedni tanítani.
  Láttam egy videót, amiben egy nő a repülőn hisztizett, hogy mellette ülő ember oltatlan, és maszkot sem visel. A vicc és a felháborító az volt az egészben, hogy a nőn sem volt maszk, de amikor erre rákérdeztek, akkor arra hivatkozott, hogy asztmás, és felmentése van a maszkviselés alól. Ez ugyanez az eset. Ha hozunk egy szabályt valami érdekében, akkor ne lehessen az alól kibújni! Ebben az esetben, ha asztmás az illető, akkor tudomásul kellene vennie, hogy ha nem bírja elviselni a maszkot, akkor nem repül, vagy más megoldást talál. Oxigénmaszk például. Vagy pleximaszk. Vagy tudomisén mi. A vírus nem válogat. Ha megtalálja a legkisebb rést a pajzson akkor ott behatol! Nem kérdezi, hogy van-e orvosi felmentő papírja.
  Nem a tanárok ellen akarok uszítani. Csak felháborít ez a fajta kiskapuzás. Aki nem kap orvosi felmentést, az otthon a konyhában merengve hogy gondolkodik a kollégájáról, hogy az orvosi papírral dolgozhat? Miben különböznek? Orvosi papírral már biztonságosan dolgozhat? Megint felcsesztem az agyam.

  1. Én pedig tisztelem azokat a pedagógusokat, akik kinyitják a kiskapukat!

   Egész pályafutásuk alatt gyerekek, szülők, és munkatársaik között töltik a munkaidejüket, bátran állíthatom, hogy az egészségügyi dolgozók után az ő immunrendszerük a legfejlettebb! Ők azok akik alig betegek. Ők csak azért kerültek a megzsaroltak táborába, mert az államtól kapják a fizetésüket, és nem azért mert veszélyeztetett csoportba tartoznak.
   Akik ma pedagógusként dolgoznak, azok nem a fizetés miatt vannak a pályán, hanem hivatástudatból. Azért nem mennek pénztárosnak kb. ugyanennyiért, mert a tanításra tették fel az életüket.
   Ha meg van lehetőségük kiskaput nyitogatni, akkor az ráadásul elvárt tőlük, az nem csak a politikusok privilégiuma!
   Ha Ők birkaként élik az életüket, vajon mit fognak tanítani a gyerekeknek?

   „Nem a tanárok ellen akarok uszítani. Csak felháborít ez a fajta kiskapuzás. Aki nem kap orvosi felmentést, az otthon a konyhában merengve hogy gondolkodik a kollégájáról, hogy az orvosi papírral dolgozhat? Miben különböznek? Orvosi papírral már biztonságosan dolgozhat? „ DPed

   És aki Egyházi fenntartású intézményben dolgozik annak sem kötelező az oltás ez alapján a jogszabály szerint. Nem érdekes?

   Ezek az oltások ideiglenes engedéllyel rendelkeznek, kísérleti fázisban vannak, a hosszú távú mellékhatásairól, még nem tudhatunk semmit.

   Milyen erkölcsi alapon minősítjük ezeket az embereket, amiért nem kívánnak egy kísérlet részesei lenni? Miben különböznek Ők a társadalom többi tagjától, akikre a munkáltatójuk nem kényszerítette rá a kötelező oltást?


   Ha hozunk egy szabályt valami érdekében, akkor ne lehessen az alól kibújni! „ DPed

   Többek között ezért is nincs halálbüntetés. Néha az ember hajlamos Istent játszani, olyan szabályokat hozni ami embertelen, jogtalan, és visszafordíthatatlan következményekkel jár.

   Tisztelt Dped, kíváncsi lennék 5 év múlva, hogyan tekint erre a véleményére.

  2. Ezen szerintem kár izgulni! Én még egy emberről sem hallottam aki kapott volna olyan orvosi igazolást , hogy nem kaphat oltást. Épp a minap olvastam az egyik fórumon, hogy egy hölgynek szívproblémája lett az első oltás következtében. A kardiológusa azt javasolta neki, hogy ne vegye fel a 2. oltást. A hölgy kérte az orvost, hogy ezt adja írásba, írja rá a zárójelentésére, de az orvos azt mondta ő nem írhatja rá. A hozzászólók közül többen ugyanerről számoltak be. Négyszemközt elismerik az orvosok , hogy az oltás okozhatott problémát, de az oltás alóli felmentést nem merik megadni. Ezért írom, hogy kár ezen aggódni, mert nem sok embernek, pedagógusnak lesz felmentési igazolása az oltás alól, ebben biztos vagyok!

 6. A hatalom annyit gyönyörködött a valósághamisítási és agymosási csodafegyverében, hogy azt hitte ez az eszköz mindenható. Még egy őrült önpusztító kultuszvallást is felépítettek az életre keltett gonosz PánDémon tiszteletére, injekció általi rendszeres ember- és gyermekáldozatokkal.
  Pedig tudhatták volna, hogy még hipnotizálni sem lehet a tudattalanban lévő akarat ellenében. Akinél az elme valóságmodelljében meghatározó egy természeti modell, annál ez a természetellenes program olyan korlátba ütközik, ami az értékelési szempontok felülírásával sem léphető át. Ez olyan mélyen van mint az életösztön.
  Öröm látni, hogy:
  – Aki zsigerből nem akarja, az nem hajlik és elszánja magát hogy bármi áron védje tőlük az életét. Ahol élessel lőnek, ott félre kell dobni az anyagi szempontokat.
  – Megálltak az oltottsági számok, ebben a témában egy komoly arány immunis a valóságipari csodafegyverre. Ha a számok innen mégis tovább nőnek, az már garantáltan üres hazugság lesz.
  – Sokan megbánták, amikor maguk is rájöttek hogy becsapták őket. Nagyon sokan vannak akik egyszer belementek, és az oltottsági számot hizlalják, de ugyanúgy zsigeri tiltakozás van bennük a rendszeressé tétel ellen. Amit az EU Bizottság most határozott meg 9 hónapban.

  Csak szoríts sarokba egy oroszlánt és kezdd el körömmel csipkedni a golyóit meg fenyegetni a kölykét. Kíváncsi vagyok milyen előretolt kékruhás hatósági kutya vagy “orvos” vállalkozik majd a feladatra. Pláne részben a sajátjai ellen. Egy bizonyos november 19-i nyilatkozatra rímként elmondható, hogy a pribékek rá fognak jönni, hogy vagy abbahagyják a zsarnokság szolgálatát, vagy meg fognak … Persze lehet ez is egy cél.

 7. Nagyon megható történetek. Én nem akarok ehhez már a személyes tapasztalatomat, ami az oltott rokoni körömben történt hozzáfüzni.
  Mert az egyszerüen tragédia, ami most velünk történik ebben a gonosz világban. Ez már a népírtási kategória szintet üti meg,

  Én, mint egy oltatlan most már csak az unokáim megmentéséért harcolok és már szivesen elviselem az személyem elleni állami terrort.
  Az már nem számít, ha én ebben az értelmetlen pandémiába belepusztulók. De az én kedves unokáimat hagyják már élni és ne erőltessék
  beléjük ezt a veszélyes génlöttyöt.

  A politikai helyzet jelenleg siralmas. Én sírtam azon is, amit itt eben a videóban ezek a kedves emberek elmondtak.

  Most már Mo.-on is az usákos kétpolúsú politikai érvényes, a republikánis és a demokrata párt. Az egyik megy a másik jön. És állandóan a
  népet szórakoztató politikai bóhózatok és a liberális népi cirkusz.

  A normál embernek ez a cirkusz csak azt jelenti, hogy az egyik hülye, a másik meg még hülyébb.

  Ez a politikai játszma most már nem vezet sehová. Most már csak az embereknek kellene felébredni, hogy valami értelmes változás álljon elő.
  Emberek fogjuk már meg egymás kezét és ne hagyjuk magunkat a kárhozatba teszítani ezekektől a gonosz philanthropoktól !

  Emberek, hagyjátok már abba a szájmaszkok viselését és a belénk erőltetett félelmet, mert a félelem megöl mindket !

 8. Már most meghátráltak:
  néhány Tankerület ma adta írásba, hogy méltányossági kérelmet nyújthatnak be az oltatlan pedagógusok. (anyagi, eü-i stb okokra hivatkozva – írja a levél)
  Így pozitív elbírálás után folytathatják a munkát oltatlanul jan.3-tól.
  Arról nincs információm, hogy minden Tankerületben kiküldték-e a levelet!

  Van másnak is hasonló tapasztalata?

  1. Igen, karácsonyi ajándékként, dec 23-án kiküldte a tanker, hogy jövőre akár be se kell mennünk dolgozni. Vigyázzatok! Szerény véleményem szerint ez a 734/2021-es, (az 599-es módosítása)
   megint egy aljas húzás. Ameddig ugyanis a könyörgő leveledet fogalmazod Káslernek, vagy már csak a miniszter kegyeiben reménykedve várod a választ a rendkívüli mentesítés jóváhagyásáról,
   addig sem ügyvédkereséssel, vagy a munkaügyi pered előkészítésével vagy elfoglalva. Ki tudja, hogy mikor jön majd válasz az EMMI-től? A munkaügyi bíróságon viszont szigorúan 30 nap áll rendelkezésre a kereset benyújtásához.

   Más:
   Nem állítom, hogy megtaláltam a Szent Grált, de jártam egy oltóponton és úgy mentem oda, hogy a 16 bites kérdőíven be-X-eltem, hogy az elmúlt 2 hétben lázas állapotom volt. Természetesen az oltó-xxxxx leugatott, jogy jöjjek vissza tünetmentes állapotban, erre viszont én vertem a tamtamot, hogy márpedig igazolják le nekem, hogy itt és most, oltóponton megjelentem. Visszaadták a kérdőívet, rajta aláírás, pecsét és megjegyzés, hogy lázas állapot miatt oltás halasztása javasolt. Arról még nem tudok beszámolni, hogy tanker erre mit lép…

 9. Bocsó Imre 76 éves nyugdíjas mérnöktanás vagyok, aktív napenergia hasznosító vállalkozó. Társadalmi megbízatásként a Magyar Megújuló Energiahaznosító Tudás Szövetség elnöke. Az Orvosok és Egészségügyi dolgozók tisztánlátási programjához azért kerültem közel, mert a Szövetségünknek több éve működik egy rovata a “Napnál világosabb címmel:
  Nézegetve a honlap videóit elsőként “A tanárok helyzete az országban című videót néztem meg, elsősorban mert tanár vagyok, másrészt, nagy örömöre jómagam is résztvehettem két salgótarjáni decemberi demonstráción.
  Meglepődve tapasztaltam, hogy a video végén a hozzászólásom már elő ven készítve az adataim rögzítésével., Nem gond, mondanivalómat mindenképpen nyilvánosságra akarom hozni.
  Nem kerülhetem ki, hogy megköszönjem a véleményüket elmondő kolléganők és a kolléga szavait. Én nagyon ószínte, igaz, keresetlen véleméyeknek tartom őket. Kis Pál Úr “brutál amatőr” minősítése,önmagát sorolja a brutál vélemény nyilvánítók kategóriájába..
  Az első megjegyzésem az, hogy nemcsak szakmai tananagot kell tanítani a ránk bízott gyerekeknek, hanem becsületet, szolidarítást. tisztánlátást, toleranciát és még nagyon sok emberi tulajdonságot. Elgondolkoztam, hogy a” durva fasizmus” idején, a háború végén a német pedagógusok tudtak.e, mertek-e foglalkozni ezekkel a fogalmakkkal, Azon is elgondolkoztam, , hogy a 1-2 év múlva, mikor a jelenlegi”szalonképes fasizmus” halványodni kezd, hogyan magyarázzák meg azon felnüttek és rajtuk keresztül azon gyerekek véleményét, hogy az “oltatlanok nem álltak be a rendbe” Szeretnék itt hivatkozni Was Albert kategórikus szavaira. REND AZ AMI ÖNMAGÁTÓL IS MŰKÜDIK.
  A Napnál világosabb rovatunkba most már majdnem befejeztem két írást. Úgy döntöttem, hogy ezt most idecsatolom még akkor is ha később némikép módosítom, vagy kiegészítem.
  Ime az első írás:

  A Félelem a Szabad Akarat és a Hit.

  . Szabad akaratom és a hitem parancsolja, hogy,írjak és szóljak.
  Gyermekkorom félelemei emlékeim szerint este jelentkeztek, mikor az abban az időben még kapható ponyvaregények némelyikének olvasásakor a petróleum, vagy a bányászcsasládoknál használt karbidlámpa eloltása után, fejemre húztam a takarót és félelembe aludtam magam. Szabad akaratomból másnap ismét kézbevettem olyan könyvet, ami rémtörténetekkel, kisértetekkel tömte tele a gondolatvilágomat. Aztán a falunk plébánosa Pulai Pista bácsi jóvoltából más jellegű könyvek kerültek a kezembe, melyek hatására ezek a félelmek megszűntek. Nem is jöttek elő, sem az átkos szocializmusnak minősített évtizedek időszakában, sem a rendszertorzulássá fajult rendszerváltás során, sem az első gyurcsány vagy orbán kormány idején. Aztán az események hatására mostanában elkezdtem néha,félni és napjaink némelyik történése is ébreszt félelmet bennem, de nem tud arra kényszeríteni, hogy korlátozza jelen írásommal is fémjelzett Szabad Akarartomat. Hogy az míért történhetett igy, sokat gondolkozva arra saját magam részére a “Cogitó” című versem fogalmazta meg a választ. Igy hangzik.

  Gondolkodom tehát vagyok.
  Éltem során alkothatok.
  Alkothatok s mivel gondolkodok,
  amit alkotok és amit teszek,
  Isten és Ember előtt én felelek.
  Uram általad létezek,
  de magam által vagyok aki vagyok.
  S ez nagyon nehéz, létezés
  mert teherként adtad hozzá
  a gondolkodás képességét s a szabad
  akaratot

  Van-e az emberiség történelmének olyan korszaka amelyből hiányzott a Félelem?
  Mielőtt bármilyen kijelentést tehetnénk nagyon pontosan tisztázni kellgy van-e oka napjaink teremtményeinek a a “Covidhoz kapcsolható félelelmre”?.
  Jelenleg már nemigen léteznek vírustagadók, hiszen a vírus közel 2 éve itt van és makacsul itt is maradt. Az a kérdés. hogy ez a vírus létrejőtt vagy létrehozták, kiseb fajsúlyú annál (lehet, hogy ez később fajsúlyossá válhat),, hogy hogyan védekezzünk ellene.
  Nos itt kezdődik világméretekben a Szabad Akarat korlátozása. A védekezésnek nincs egyéni, vagy nemzeti paramétere,jogosultsága, globalizált előrásai vannak. Az egyedül alkalmazható hivatalos védekezés az oltás.Az ,hogy az oltóanyagoknak milyen a hatása, tartalmaz-e a emberi egészség számára garancíiát, figyelmen kívül hagyható, mellékes és az is , hogy lesz-e, lehet valamilyen mértékadó utóhatása.
  A korlátozás valahogy így jelentkezik. Az oltás nem kötelező, de nem sérti az alapvető emberi jogokat. ha valamilyen módon mégis kötelezővé válnak. No ezt az álnokságot nyugodtan neevezhetjük SZALONKÉPES FASIZMUSNAK. Ami félelmetes viszont az,, a Keresztény egyház a Keresztény hitet szembeköbve az oltakozást, ex katedra erkölcsi kötelességnek nyilvánítja. Ez durvább mint a Vatikán fasizmussal szemben tanúsított állásfoglalása. A náci pártba belépés az ember szabad akarata , de nem kötelező.
  Azonkívül, hogy az oltás biztonságára érdemleges jogi granacia nincs, a gyártó és forgalmazó cégeknek, szolgáltatásokban közreműködő vállalkozásoknak óriási eddig nem tapasztalt extra-profitot biztosít

  Ha utána nézünk a vakcinák előállítása és forgalmazása az I és II világháború politikai érdekköreinek az előjoga
  Az I. és a II. Világháború mindkét oldalon alkalmazta a vegyi és a biológiai hadvíselést. A vegyi anyag (gázkamra) már akkor a népirtás igen hatékony eszközévé vált. (Tény)

  Az emberi magatartásnak és viselkedésmódnak, az emberiség történelmének érthető és elfogadható formája a FÉLELEM

  2 Fontos esemény

  I. A Keresztény szemléletű világrend kialakulása
  Mózes kőtáblálája ÉS A 10 PARANCSOLAT
  A Keresztény Emberarcú és Teremtéselvű világrend kezdetete
  Elvárása. Szaporodjatok és Sokasodjatok!
  A Főparancsolata a Szeretet
  Tiltő törvénye a “Ne ölj!
  A PARANCSOLATOK BETARTÁSÁT BIZTOSÍTJA AZ ISTENFÉLELEM.

  II.40 éve nyilvánosságra hozott Új Világrend
  Megjelentek a GEoRGIAI KŐOSZLOPOK kőbevésve az Az Új Világrend 10 parancsolatát.
  1. parancsolata. A Földön elég 500 millió ember ( plusz az erőltetett, engedelmes robotechnika)
  Nincs rá utalás, hogy a több mint 7 milliárd emberrnek mi lesz a sorsa., de valahogy el kell tűnnie
  Szó sincs az ÚJ Világrend egyetlen parancsolatában sem a Teremtőről. A szeretet a parancsolatok végén egy szóban megjelenik, de hogy programjukban mi a szerepük arra nincsen utalás
  Az eddigi népírtásnak nevezhetó történelmi események, területileg vagy népcsoportokat tekintve behatároltak voltak. Erre egyértelműen utalt a megbélyegzés jellegű elnevezés is . ZSIDÓ-NEM ZSIDÓ
  Kialakuló formában vannak az új világrend szándékainak talán legjobban megfeleő globalizált kategóriák. OLTOTT-OLTATLAN ENGEDELMES-ENGEDETLEN

  Az új világrend kiemelt képviselóinek az elképzelései. Nem titkoltan több tucat van nyilvánosan is belőlük. Idézem a legnyiltabbakat és legarcpírítóbbakat

  1. Dr. Eric Pianka (egy kitüntetés átvételekor nyilatkozta)
  „A világ sokkal jobb lenne, ha csak 10-20 %-unk élne.” Az AIDS nem megfelelő, mert túl lassú. Az EBOLA gyorsan el tudná pusztítani az emberiség 90%-át.” A vírus koronát akkor még az EBOLA viselte.
  2. Fülöp herceg
  „Ha újjászületnék halálos vírusként szeretnék visszatérni, hogy hozzájárulhassak a túlnépesedés problémájának a megoldásához.”
  3. Henry Kissinger
  „Az IMF és a Világbank, csak akkor adjon hitelt egy országnak, ha agresszív népesség csökkentő programokat indít el.”
  4. David Rockefeller
  „Csak megfelelő hatalmas válságra van szükség és az emberiség elfogadja az új világrendet.”
  5, Bill Gates
  Mosdatása intenzíven folyik, de a nyilatkozatait tartalmazó videókat nem lehet letülteni
  Lehetne még bőséges példákat továbbsorolni, de a kérdés feltevéshez ennyi is elegendő.

  VAN-E OKUNK A FÉLELEMRE?

  A fentiek alapján miért higgyem el,, hogy eza világméretekben megszervezetett járvány nem -e előjátők és főpróba egy jól szervett népirtásra

  MI SZÜNTETNÉ MEG AZ EMBERISÉG RENDELETEKKEL MEG NEM SZÜNTETHETŐ,DE ERŐSEN FOKOZHATÓ FÉLELMÉT? EL NEVEZHETNÉNK A FÉLELEM ELOSZLATÁSA 10 PARANCSOLATÁNAK IS: Röviden: NEM FÉLNÉNK HA:
  I:
  Az ENSZ a VATIKÁN és a DALAI LÁMA 40 év után végre érdemben és nyilvánosan állást foglalnának az Uj VILÁGREND kérdésében, kólönösen ezzel a gránítba vésett globális emberirtás jellegű 1.parancsolattal.
  II,
  Ha a járvány kezeléséhez a jelenlegi világhatalmak segítő késszsége és humanitárius kötelezettsége mellett a nemzetek önrendelkezési jogot és kötelezettséget kapnának, a beoltottak, állami garanciát és kártérítési kötelezettséget az esetlegesen fellépö mellékhatások kezelésére. Vélhetően megugrana az oltakozási kedv.
  III.
  Ha járvány kezelését az isteni és emberi értelem parancsai szerint átgondolt megelőzéssel pl egy nemzeti imunrendszer megerősítő programmal kezdenék. Megelőzésként az imunrendszermegerősítést kellene kötelezővé tenni kiprbált gyógyszerekkel.gyógyhatású anyagokkal és programokkal. Erről már készül egy újab írásom.
  IV:
  Ha a járványok időszakában a gyógyszertátakat nem mindenapi reklámok által meghirdetett kedvezményekkel, hanem a RÁSZORULTAK részére ISTEN PATIKÁJAKÉNT működtetnék.
  V:
  Ha az emberi hitek működtetésére létrejött szervezetek, kemelten a keresztény egyházak programjaikon rendezvényeiken, szószékeiken nem a kormány engedelmes szócsöveiként, hanem Isten Hangjaként műkodnének.
  VI:
  Ha a járvány kezelésének a költségei esetében az extraprofit büntetendő cselekménynek számítan.
  VII,
  Ha a távhitélet és a távoktatás még járványok időszakában is csak erős átgondolt korlátok között nyeshessen létjogosultságot.
  VIII.
  Ha a kényszer mint kollektív eszköz(kólönösen a lelkiismereti és pedagógiai szabadság korlátjaként) nem jelenne meg a járványkezelés eszköztárában.
  IX.
  Ha működne a közérdekű nyitottság és tájékoztatás.
  X:
  Ha a kényszer hatására a járványkezelés a későbbi években mégis torzult eredményekhez vezetne(tömeges jellegű események) a kényszer alkalmazói el nem évülhető bűnök elkövetőjének minősülnének.

  ZÁRSZÓ I. AZ ISTEN SZAVAIVAL A HIT PARANCSOLATAIKÉNT::

  A SZABAD AKARAT NEM MENT FEL A FELELŐSÉG TERHE ALÓL.
  AZ EMBER NEM ARRA SZÜLETETT? HOGY LEGYŐZZÉK:
  EMBER KÜZDJ ÉS BÍZVA BÍZZÁL!

  ZÁRSZÓ II.
  Az Egységes ellenzék egy dologban nagyon egyetért a kormánnyal. Egyes megnyilvánulásaiban túl is szárnyalja.Ez az oltások kötelezővé tétele, az oltások és az oltottak számának növelése számának növelése.
  Nem valőszínű, hogy kormányváltás esetén az új kormánytagok a megtapasztaltnál kevesebb COVID extraprofittal is beérnék

  A II.írásom, egy Betlehemi Üzenet amit a Tisztánlátók Ünnepi köszöntésének szánok.

  ÜZENET BETLEHEMBŐL A XXI. SZÁZADNAK

  COVID kiegészítéssel

  Bort , búzát, békeséget.
  Megbékülő ellenséget.
  Szertefoszló gyűlöletet.
  Hitet, reményt, szeretetet

  A családoknak spajzot, kamrát.
  Barátságos meleg konyhát.
  Sok csendes estét beszélgetve.
  Nem mindig a TV-t lesve.

  Az éhezőnek tele tálat.
  Társat, akik társra várnak
  A háborgó léleknek nyugalmat.
  Az indulat felett uralmat

  Sírás helyet örömkönnyet
  Tágas kamrát az örömnek
  Sok-sok olyan adományt.
  Mit nem pénztárcád, a szíved ád

  Muzsikusnak víg hegedűt.
  Kábítószer helyett nedűt.
  S a világ dolga az lehetne.
  Hogy otthon érezd magad benne.

  Az elhunytaknak békességet.
  Sok özvegynek férjet, feleséget.
  Családi támaszt az árváknak
  S jó szívet a honatyáknak

  Bálnáinknak tiszta vizet.
  A Földnek tiszta leheletet.
  Csillagfényt az éjszakában.
  Éltető napfényt a nyárban.

  Fázóknak meleget, eleget.
  Földgáz helyett napelemet.
  Műrózsa helyett illatos virágot.
  Háborúk helyett egy békésebb világot

  Minden népnek JÓISTENT, s hitet.
  Miben bőrszín nélkül hihet.
  Ki teremtményével kél, alszik.
  S más JÓISTENRE nem haragszik

  Csodaszarvast édes hazánknak
  Aki nekivágtat a világnak
  Hogy hazájába visszahozza
  Akiket elsodort hazulról a sorsa.

  Fákat melyek az égig érnek.
  Amin mindenki útra kélhet.
  Ha majd Istenhez akar kerülni.
  De mászni tud csak, nem repülni.

  Köszönjük drága Jézusunk.
  Egyszer valahogy feljutunk.
  Majd üzenünk, hogyha indulunk.
  De terített asztallal várj Urunk

  A vers 2007 karácsonya előtt kívánkozott ki belőlem. El is küldtem mindjárt mindenkinek akiket szeretek, vagy becsülök. Egy két versszakkal rövidebb volt, egy két sorát másként formáztam, de már jelentkeznek újabb sorok és versszakok. Olyanok amelyeknek muszáj megérkezni Betlehemből, vagy a Golgotáról. A Szeretet és aggódás üzeneteként, megváltásként, vagy a megváltás ígéreteként

  2012.ben ezt így folytattam

  Korlátot a hatalomnak
  Tisztességet a bankoknak
  Bankoktól független államot
  El nem zárható víz és gázcsapot.

  Kellenek ezek az üzenetek mindaddig amíg, mindenki számára nem csupán elviselhetővé, hanem gyakran örömtelivé és minden nemzedék számára örökölhetővé nem válik az élet. Az Édennek teremtett, de sokszor és sok helyen siralomvölggyé torzított világunk.
  Jöjjön mindaddig az üzenet míg bolygónk minden lakójának nem jut mindennapi kenyér élelem, szellem és szeretet formájában is..
  Ekkor majd a Betlehemi Üzenet végszava lehet egy picikét más tartalmú az eddigiektől eltérő AMEN, amely már nem vágyszerűen ismétli, ÚGY LEGYEN, hanem jóindulatú parancsként rögzíti:
  ÍGY MARADJON.

  bocsó nemcsek imre

  Folytatom napjaink kéréseként
  Jőjjön az üzenet napjainkban is, amikor Jázus Krisztus földi helytartói, eltávolodtak a megváltás útjától és példájától. Amikor egy új világrend az Egyház rosszalló szavai nélkül kőoszlopba vésheti a 10 parancsolatát, amelynek 1.parancsolata így hangzik. Tartsd az emberiség létszámát 500 millió alatt. Semmibe véve a Teremtő azon parancsolatát,amely így hangzik “Szaporodjatok és sokasodjatok” Ez a parancsolat együtt él az Úr igéretével. Nem lesz több emberirtás, nem lesz több vízözön. Ennek az igéretnek a jele a szivárvány.Azt, hogy az új világrend urai mintegy 7.5 milliárd embert, hogy akarnak eltüntetni a Kék Bolygóról, arra az ő 10 parancsolatukban nincs utalás. De nagyon gyanús, mert ahogy az Isten neve sem fordul elő egyetlen helyen sem, de az sem, hogy Ne Ölj!. Tehát tiltva sincs. Történelmi tapasztalat, hogy az ölésnek, sokféle megoldását kipróbáltaták már az emberiséggel, Kezdődott Ábel bunkójával,folytatódott a lándzsákkal a megszentelt kardokkal , lőfegyverekkel. de eljutottunk, a gázig, a az áldásnak szánt napenergia nukleáris erejétől az atombonbáig, biológis fegyvernek is nevezhető mesterséges járványokig. Az igazi baj akkor kezdődhet, amikor a fegyverekhez hasonlóan majd megszentelik az inekciós tűket és a vakcinákat is.
  A Teremtő Üzenetében arra kéri a 7.5 milliárd eltüntetésre szánt teremtményét , a hasonmásait, hogy naponta hangoztassák és üzenjék a valami alapján kiválasztott 500 milliónak.
  NEM TI VAGYTOK A TEREMTŐ KIVÁLASZTOTTJAI
  EZ A VILÁG A MI VILÁGUNK. 7.5 MILLIÁRD ÉLNI AKARÓ EMBER VILÁGA.
  A 7,5 milliárd hanghoz csatlakozik az Úrsiten hangja is.
  Emberek ti az én teretményeim vagytok. Én nem hagylak el benneteket.
  Ha ti is küzdötök ezért és bízva, bíztok bennem, a szivárvány soha nem fog eltűnni és a Napfény mellett mindig megjelenik a Kék Bolygó fölótt a Kék Égbolton.

  Madách Imrével és Ernst Hemingway Szent Irásként kezelhető soraival üzeni a Teremtő nekünk ,jószándékú, békességre váró embereknek
  2021 karácsonyára biztatásként és üzenetként.

  “EMBER KÜZDJ ÉS BÍZVA BIZZÁL!”

  “AZ EMBER NEM ARRA SZÜLETETT HOGY LEGYŐZZÉK.”

  A kíváncsiságtól hajtva elkezdtem böngészni az internetet és 10 mádodprrvemn belü megjelet egy kép a következő felirattal.

  2021 január 3.
  Szivárvány Debrecen fölött

  DEBRECEN 2021 január 3. fotó: MTI / Czeglédi Zsolt

  Én ezt a fotót ami egy szivárvány 2021 januárjában megjelenő szívárvány képe a Teremtő üzeneteként fogom fel ,utalva az Úristen tetteinek a célszerűségére. A következőket olvasom ki belőle
  1. A Teremtő 2021 január elején üzeni, hogy tartja az igéretét és biztos vagyok benne, hogy ez az üzenet legalább a III. Évezred végig minden évben megjelenik a magyar égbolton
  2. A magyar szivárvány megjelenésének helyszíne meg ezt jelentheti.
  Ember! Üzentem.. Elkezdhetitek a küzdelmet. Itt az ideje a “koronavírus trónfosztásának” is (Debreceni Országgyűlés 1849 április 14.)

 10. A tanárokkal együtt érzek. Én azt gondolom, hogy a tanárokra és a gyerekekre vonatkozó rendeletek meghozása az a pont, amikor már önmaga ellen fordult a politika. Kétlem, hogy már az összes korábbi pozitív teljesítmény elég lenne arra, hogy ellensúlyozza ezeknek a lépéseknek a negatív hatását.
  „Az élet fizika” hitrendszeremen belül én is a szivárványt tekintem a földi élet szimbólumának. 😊
  Ehhez kapcsolódóan két eseményt szeretnék feleleveníteni:
  Ha valaki katonai tekintetben alul marad, akkor merülhet fel, hogyan lehet hatalmat szerezni és megtartani fegyverek nélkül. Vajon véletlen az, hogy az amerikai gyarmatok függetlenségi háborújának megnyerése időben egybeesik az Illuminátusok titkos működésének kezdetével?
  1899 a hadijogú hágai egyezmények aláírása, melyek egyike a fojtó vagy mérges gázokat terjesztő lövedékek eltiltásáról szól. Már ismert volt a klór gáz hatása. Tanulságos, hogy miután életbe lépett az egyezmény, pár év múlva azonnal hatályon kívül helyeződött, amint a világ újra gyarmatosítása került napirendre. Viszont részben(nagyrészben? katalizátorként) a harci gázok is felelősek az azóta is tartó, és egyelőre nem megoldott klíma katasztrófáért. (Lehet, hogy olyan emberek nem tudnak most tovább élni (túl okosak, kiiktatják, elnyomják…) vagy megszületni, aki képesek lennének ezt megoldani. Talán majd egyszer…..) Remélem, a szivárvány türelmes.
  Mindenesetre az akkori hatalmaknak hatalmukban állt elkerülni a klíma katasztrófát, hiszen meg is állapodtak róla.
  A mai kor egyik legdurvább általánosan használt mérges anyaga a DDT (klór! vegyület), amelynél 50! év kellett ahhoz, hogy az antiandrogén, gyermekbénulás, stb. hatása felismerésre kerüljön. A nyugati betiltása után átcímkézve, módosítva a virágkorát éli, mint a malária szúnyog „fertőtlenítője”.
  Összefoglalva, fegyverek nélkül nincs háború, fegyver nélkül nem lehet erőszakosan hatalmat szerezni. A vírus, a biológiai és a vegyi fegyver is fegyver, a méreggel tudat manipulálás is fegyver, és a cél az ember áldozat, a természet pusztulás járulékos következményével. A gyilkosság, mint tény megítélésében mindegy, hogy lassan, gyorsan, fájdalmasan, vagy fájdalom nélkül történik, felbújtással, kizsarolással, stb. Az attól még gyilkosság. A klíma katasztrófa, és a környezet szennyezés pedig nem elfogadható mentség népírtásra.
  A hatalomnak hatalmában áll a szőnyeg alá söprés helyett szembenézni a kérdésekkel.

 11. Néhány tanár kitartott (nem tudták oltásra kényszeríteni). De ebből az éhbérből, amit eddig kaptak, nem tudtak tartalékokat képezni.
  Néhány hónap és kérni fogják az oltást, semmint hogy éhen haljon a családjuk. Ami abszolút érthető.

  Előbb utóbb így járunk mi is – az egyéb szektorokban….Sorra kerül mindenki, ahogy látjuk a környező országokban is.

  Átmenetileg azok menekülnek meg az oltástól, akiknek van annyi tartaléka, hogy kihúzza néhány évig bevétel nélkül.
  Ez a pár ezer ember pedig már bőven elfér a FEMA táborokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük