NEM KELL MASZKOT VISELNI Magyarországon az iskolás gyermekeknek!

Müller Cecília, tisztifőorvos asszony – 2020.10.19.
“NEM KELL MASZKOT VISELNI Magyarországon az iskolás gyermekeknek!”

Amint Müller Cecília, tisztifőorvos asszony, helyesen mondta ma el, nincsen arra jogszabály és nem is volt, hogy gyermekekkel hordassanak maszkot iskolákban, tanintézetekben. (Ennek egyedüli félreértelemezett forrása csupán egy emberileg minősíthetetlen ajánlás, az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Az is szégyen, hogy ilyen írás onnan kikerülhetett.)

Amit Ön, mint gyermekét féltő, felelős szülő tehet ebben az esetben.
Először is hívja fel a tanárok és iskola igazgatók figyelmét arra írásban vagy szóban, hogy amennyiben kötelezik gyermekét, hogy maszkot hordjon, az súlyosan veszélyezteti gyermeke testi- és lelki épségét.

Amennyiben ezzel nem oldódik meg a helyzet, úgy menjen el a rendőrségre és ismeretlen tettessel szemben tegyen fejlentést,
a Btk. 208. § Kiskorú veszélyeztetése cikkejére hivatkozva. Állításának alátámasztásként, mint a nyomozást elősegítő köztudomású tényt, a tszitifőorvos asszony embéli megerősítését is felhozhatja.

Innentől kezdve a rendőrség feladata lesz megtalálnia a felelőst.
Mert felelős az kell legyen, és lesz is! A feljelntő személyének azonosságát, minden esetben csak a rendőrség tudja, így Önnek
nem kell attól tartania, hogy gyermekét ezért a tanárok estlegesen
másként kezelik majd.

Müller Cecília, tisztifőorvos asszony 2020.10.19. – "Nem kell maszkot viselni Magyarországon az iskolás gyermekeknek!

Müller Cecília, tisztifőorvos asszony – 2020.10.19. "NEM KELL MASZKOT VISELNI Magyarországon az iskolás gyermekeknek!Amint Müller Cecília, tisztifőorvos asszony, helyesen mondta ma el, nincsen arra jogszabály és nem is volt, hogy gyermekekkel hordassanak maszkot iskolákban, tanintézetekben. (Ennek egyedüli félreértelemezett forrása csupán egy emberileg minősíthetetlen ajánlás, az Emberi Erőforrások Minisztériumától. Az is szégyen, hogy ilyen írás onnan kikerülhetett.) Amit Ön, mint gyermekét féltő, felelős szülő tehet ebben az esetben.Először is hívja fel a tanárok és iskola igazgatók figyelmét arra írásban vagy szóban, hogy amennyiben kötelezik gyermekét, hogy maszkot hordjon, az súlyosan veszélyezteti gyermeke testi- és lelki épségét.Amennyiben ezzel nem oldódik meg a helyzet, úgy menjen el a rendőrségre és ismeretlen tettessel szemben tegyen fejlentést, a Btk. 208. § Kiskorú veszélyeztetése cikkejére hivatkozva. Állításának alátámasztásként, mint a nyomozást elősegítő köztudomású tényt, a tszitifőorvos asszony embéli megerősítését is felhozhatja.Innentől kezdve a rendőrség feladata lesz megtalálnia a felelőst.Mert felelős az kell legyen, és lesz is! A feljelntő személyének azonosságát, minden esetben csak a rendőrség tudja, így Önneknem kell attól tartania, hogy gyermekét ezért a tanárok estlegesenmásként kezelik majd.

Közzétette: Apaszív Egyesület – 2020. október 19., hétfő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük