Vírusok szerepe az egészségünk fenntartásában

Új eminens taggal bővült az orvosok a tisztánlátásért csoportunk, aki ezúton egy kis előadással mutatkozott be a többieknek. Mivel hozzájárult, hogy ezt az előadást felvegyük és közzé tegyük, így mostantól mindenki gyarapodhat tudásban. Bardócz Zsuzsa professzorasszony elmondja, hogy a vírusok nem hogy üldözendők lennének, hanem nagy szerepet játszanak az ember egyedfejlődésében, a szervezetünk védekezőkészségében, az emésztés sikerességében.

A vírusok a génállományunk részei, legalább 50-szer beépültek már a DNS láncunkba. Az egészséges embereket nem is támadják meg, de fontos szerepet játszanak a beteg sejtek eltávolításában.

7 thoughts on “Vírusok szerepe az egészségünk fenntartásában

  1. Köszönjük, hogy vagytok!! Most már sokkal többre is szükségünk lesz! Először egymásra. De nagyon!

  2. Nem tudom, külföldön hogy van ez, de Magyarországon az egyik legfőbb baj a téma átpolitizáltsága. Az egészséges szakmai vitát számos, hozzá- és nem hozzáértő ellendrukker csak arra használta, hogy a LEHETSÉGES SZAKMAI TÉVEDÉSEKBŐL BIZTOS POLITIKAI HUNGARIKUMOKAT FARAGJON.

  3. Üdvözöljük! Nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy az igazságot kimondó tudósokkal bővül a tisztánlátni akarók köre!!! Kérem, tartson több előadást is a témában, főleg az egészségesen élhető bolygó visszaállítása terén!
    Egy kérdés: említi, hogy a DNS-ünk 98.8%-a junk DNS, hulladék, nem tartalmaz hasznos gént. Úgy tudtam, ez az elképzelés már megdőlt, az epigenetika szerint ott is hasznos információ van, ami meghatározza, hogy melyik gént mikor használunk, ki-be kapcsolgatja azokat. Nem is tudom elképzelni, hogy a DNS-ünk 99%-a fölösleges legyen, ezt nem csinálta volna se egy intelligens alkotó, se a természet, hiszen nem ad evolúciós előnyt, így nem okoz kiválasztódást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük