Markus Haintz (D) – Amikor az igazságtalanság törvénnyé válik, akkor az ellenállás kötelességgé kell váljon

2 thoughts on “Markus Haintz (D) – Amikor az igazságtalanság törvénnyé válik, akkor az ellenállás kötelességgé kell váljon

  1. Az ember nem fogja ezt a népirtást megállítani.A megoldás pofon egyszerű lehetne,ha egyházi vezetőink felszólítanák az embereket bűnbánatra,vezeklésre, böjtre,közös imák tartására,Szentségimádásra,kérve az Isten közbelépését az emberiség védelmére.Ez nem történik meg,sőt-oltás felvételére buzdít az egyházi vezetés.Ma,az ünnepi Szentmise végén,a templom ajtónál “igét” húzhattunk.Ezt húztam: “Istennél semmi sem lehetetlen”/Lukács 1:37/ Csak valóságos HIT kell hozzá. Ez hiányzik az emberek többségéből,hiszen generációk nem ismerik az isteni szeretetet.A kevés maradéknak kellene odaállni az Isten elé,könyörögni irgalomért,az elmék megvilágosodásáért az igazságra.Csendes magányunkban biztosan többen megtesszük-esetleg kicsi közösségekben.Országos-sőt világ-szinten kellene,ahogy erre van példa a bibliában.
    Isten segítsége nélkül nem lesz eredmény.Csak az Isten képes megsemmisíteni a gonosz erőket.Szellemi harc folyik.Égi segítség nélkül nincs győzelem.Sajnos,a templomba járó emberek jó része is többszörösen oltott.Süket fülekre talál,ha a veszélyekről beszélek ismerőseimnek.Szajkózzák a médiát.A TV,rádió jó agymosást végez.Én már csak a teremtő Istenünk közbelépésében hiszek.
    A biblia igaz,biztos,hogy beteljesül.De az is tény,hogy elegendő engeszteléssel lehet enyhíteni,vagy megszüntetni a ránk váró borzalmakat.
    Jó,hogy bátrak a tisztán látó orvosok,adjon nekik a jó Isten kitartást a végsőkig.Fontos,hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az erőfeszítésük.Álljunk melléjük sok-sok imával,ostromoljuk az égi hatalmakat,legyen eredményes a működésük.

  2. Az utóbbi kb.10 évben többször körbe imádkozták Magyarországot,Budapestet,több települést.Néhány esetben az Oltáriszentséggel is megáldották hazánkat repülőről vagy a földön járva.Hiszem,hogy ezek az imahadjáratok védtek eddig is bennünket.Veszélyes lehet,ha égi segítséget nem kérve megyünk demonstrálni az utcára.Nem kell a testi épségünket veszélyeztetni minden áron.Persze,jó lenne,ha békésen lehetne vonulni és tiltakozni jogos sérelmeink miatt,de a múltban ez nem lehetett így. Ahogy láttuk,nincs eredménye az illetékesek felé beadott kéréseknek,nem is válaszolnak a beadványokra.Olvastam,hogy 28-adikára Bp-en szerveznek békés találkozót a kormány ellen.Nem ez a megoldás véleményem szerint,mivel tudjuk,hogy a világ minden kormánya irányítva van.Az ördögi hatalom ellen kell harcolni.Ez embernek lehetetlen,de nem lehetetlen az Istennek.
    Imádságos felvonulások hozhatnak eredményt,bár így lenne.Hinni kell benne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük