Kanada: pszichiátriai gyógyszeres kezelés az oltatlanoknak?!

Az Ontario-i Orvosok és Sebészek Kollégiuma ajánlása a kanadai orvosoknak pontosan erről a lehetőségről szól!

Forrás: https://karikor.substack.com/p/kanada-pszichiatriai-gyogyszeres

27 thoughts on “Kanada: pszichiátriai gyógyszeres kezelés az oltatlanoknak?!

 1. Tiszteletem hölgyeim/uraim!
  Egy off topic kérdésem lenne önökhöz.Édesanyám eltörte a vállát a napokban és lesz egy műtéte,majd állítólag be kell feküdnie néhány napra.Biztonságos befeküdni bármelyik kórházba a jelenlegi légkörben?3 éve propagálom a környezetem felé a valóságot,de nem hajlanak a józan ész fele.Nem szeretném ha valami kezelésre ráraknák aminek köze nincs a problémájához.Az első kérdésük hozzá az volt be van-e oltva…szerencsére nincs.Megtisztelő válaszuk előre is köszönöm.

  1. Sajnos nekem is ilyen kérdésem lenne. Nekem csak egy éves ellenőrzésre kellene mennem a onkológiára,
   De ezt nem teszem meg, mert az ottani főorvosasszony oltást, vagy PCR-tesztet követel meg.
   Én nem vagyok belőtt. De eddig még egyetlen PCR-tesztet sem csináltak nekem.
   De 14 napos egészségügyi rendőrségi kényszerfogvatartást már elszenvedtem.

   Persze számomra a helyzet egyszerü, mert teljesen egészséges vagyok és fájdalmam sincs.
   Megmondom öszintén. Én még egy vérvételtől is félek az ilyen egészségügyi rendszerben.
   Sajnos a betegkasszát nem tudom lemondani, mert az kötelező.

   Viszont a híreket figyelve a covid-végrehajtók még mindig tevékenyek ebben a világban.
   A legújabb hír is ezt bízónyitja.

   Elhúnyt Mészöly Kálmán. Részvétem az elhúnyt hozzátartozóinak !

   Forrás: https://www.origo.hu/sport/futball/20221108-labdarugas-nagy-a-baj-ujabb-betegseget-kapott-el-a-korhazban-meszoly-kalman.html
   Elhunyt Mészöly Kálmán
   https://kuruc.info/r/2/251723/

   Sajnos a kórházaban alkalmaznak egy nagyon veszélyes covid-protokolol kezelést kéteshatásu gyógyszerekkel.
   Aki nem tudja, hogy mit ezek: Pavlovix, Remesdivir. Az ivermectin és a hcq alkalmazása még mindig be van tiltva.
   De gondolom én, hogy sok más ilyen is van.

   A veszélyes gyógyszerek az életfontosságú szerveket, mint a máj ( vérképzés ), a vesét úgy tönkrevágják, hogy csak na.
   A pavlovix-et az amerikai elnökkel reklámozták, aki a x-edik oltás ellenére megkapta a covid-ot.
   Számomra ez a reklám nem meggyöző, hanem pont kétséget támaszt bennem.

   1. Kedves B.Gy !

    Csak úgy a kérdéséhez ! Volt két szívműtétem, remek “egyszerű”, 12 centi van bennem, ami nem én vagyok, stent.
    Nem oké, kellene, egy harmadik műtét, de már 2019-ben sem voltam hajlandó maszkot felvenni, még arra a két-három órára sem, amig ott kell rohadni a várakozásban, ( az időpont csak duma !), miközben tehát még a kontrollra sem mentem el, és ezt közöltem is az orvosommal, hogy ha megdöglöm is, akkor sem vagyok hajlandó kutyába lemenni !
    Tökéletesen tisztában vagyok ( kiképeztem magam !) az állapotommal, háromszáz méter után fáj a bal kezem vénája csuklóig !
    Tudom pontosan, hogy mi ez ! Nagyon nem játék ! De ! Ennek ellenére sem vagyok hajlandó betartani, megfogadni az aljasok “tanácsait” !!! Nem dörgölődzöm a hatalom kiszolgálóihoz, semmilyen szinten. Megtehetném, mert van “kapcsolatom” ! Azon az áron, ahogy elvárják, ezt soha nem fogom igénybe venni, és evvel egyedül vagyok talán, ami megint csak nem érdekel.
    Én eléggé megértem ahhoz ( nem volt egyszerű, sem rövid időszak !), hogy csak önmagamnak feleljek meg.
    Úgy egyébként egy felemelő, jó érzés.

    S.G.

  2. Kedves Vigilant@non!
   Ha megteheted és kifizethető, én a helyedben megérdeklődném (akár több orvostól is), hogy ilyen műtét után mennyire elengedhetetlen a kórházban való maradás, vagy megoldható-e az otthoni ápolás, akár fizetett ápolóval. Személy szerint ez a legjobb tanácsom és Édesanyádnak kívánok mielőbbi gyógyulást, minden jót!

  3. Vigilant@non! Nyáron voltam –csak úgy–tüdőszűrésen,és
   ott is megkérdezték,oltott vagyok-e? Mondtam:nem.
   Listáznak bennünket(is) Tele van az orrom velük!!(73)

  4. Teljesen laikus vagyok, csak van kórházi tapasztalatom arról, hogy mit csinálnak az oltatlannal. Igen, az első kérdés az oltás és ha nem vagy engedelmes, akkor ” megkülönböztetnek.” Ezzel azt akartam csak mondani, hogy azért mert azt mondták, hogy műteni kell, az még egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van. Lehet, hogy szépen összeforr anélkül is. Nekem pl. megmondták a kórházban, ( sürgősségiről kerültem be ) ha nem engedem a PCR tesztelést, akkor nem tudnak sajnos kezelni. Egyébként is gond volt velem, mert egy WC volt az osztályon és én oltatlan létemre nem használhattam az oltottakkal egy WC-t. Biztos megfertőztem volna egészséges létemre. Szóval nem kértem a tesztet, erre a hölgy, aki csinálta volna, azt javasolta, hogy ” akkor rendelje meg a koporsót. ” Előre kidolgozott protokollok vannak, azok szerint megy a ” gyógyítás “. Az én esetemben biztos pozitív lett volna a teszt és átkerültem volna a covid osztályra, ahol megkaptam volna a kezelést.. Hát én összesen pár órát voltam bent és jobbnak láttam, ha viharos sebességgel távozok. Tehát Anyukára visszatérve alaposan meg kell gondolni, másik orvossal is megbeszélni mindent és ha lehetőség van rá, akkor messze elkerülni az ” egészségügyet.. “

 2. Az ezt javasló fehérköpenyes gazemberek pontosan azt szeretnék tenni, amit a népirtó, véres diktatúrákban: egészséges, gerinces embereket először elmebetegnek nyilvánítani, bedrogozni, és azután majd zárt osztályon fogva tartani?! Hogyan lett Kanadából a sztálini Szovjetunió utódállama a sátánista-pedofil, Schwab-csicskás Justin Castro-Trudeau rémuralma alatt?
  Nyilvánvaló, hogy inkább ezeken az orvosnak nevezett szörnyetegeken kellene elvégezni a Hare-féle pszichopátia-tesztet! Egészen biztosan kiemelkedő eredményeket produkálnának. Azután, mint közveszélyes pszichopatákat, oda kellene küldeni őket, ahová valók. Semmi keresnivalójuk normális emberek közelében, pláne nem szabadna rájuk bízni mások életét és egészségét!

 3. ….. és mi lesz a következő lépés, majd később mehetnek pszichiátriára azok a szerencsétlen oltottak is, akik a tizediket, vagy huszadikat már nem akarják magukba nyomatni? No comment… ☹

 4. A Ceausescu érában is a rendszer elleneseket a pszichiátriára utalták. Valószínű a szovjetek is. Nincs új a nap alatt.

  1. Dr.Töttösy Ernő: Téboly c.könyve. Egy művi tudathasadás története(alcím)
   Könyvében megemlíti,hogy tudomása szerint NÉGYEN élték túl a történteket ép elmével.
   (NEMZETŐR –München–Brüsszel,1985.) Lehet,hogy itthon is kiadták.

 5. Mivel kiiktattak egy nagy munkahelyről hamis ,koholmàny pszichológiai eredménnyel -így van időm ezt is kommentelni.(hahha!) . Emlék a svàjci orvosról ,dr.Thomas Binder-ről ? Meg kell,hogy legyen.Aki semmilyen màs szót nem hasznàlt az elmúlt 2 évre,csak azt,hogy-Nonszensz. Na,ő a pszichiàtriàn kötött ki,és úgy mehetett,ha felírnak neki egy “gyógyszrert”.És miért van mindez? Hogyan lehetséges? A vàlasz az AGENDA 2030. Ilyen egyszerű. Nem lehet akadàlyozni (így) a lepörgetését,senki nem àllhat útjàba. A kerekasztalos Gergő megfelelő anyagokkal bír a témàban. Vírusokról ,sosem volt szó,soha nem az egészségügy volt a lényeg- ez a rémegyszerű képlet,amit nem àrtana a hírhedt intelligens embereknek felfogni,akik még a covidian-kultusz és vallàs megszàllotjai.. És így figyelni az àtfedéssel érkező klímakatasztrófa ,CO2 marhasàgokat a közeljövőre nézve. Mert az is csak egy segítő felvonàs a célokhoz.A nem túl jó ebben az,hogy emögé beàllt a nemtudomén 190 hàny orszàg vezetése ,ebben mindenki egyetért.Tehàt ezt tolni kell,àltalunk nem megvàlasztott transzhumanista söoredék körök igénye szerint. Az Agenda ismeretében kell külön köszönetet mondani minden szektàsnak,mert NÉLKÜLÜK A MŰSOR NEM JÖHETETT VOLNA EDDIG SEM LÉTRE,ÍGY MEG SIMÀN.Van pardon vagy nincs pardon?

  1. Kedves Stopfaking!

   Ami első látásra kudarcnak vagy egyenesen katasztrófának tűnik az ember életében, az sokszor rejtett áldás, de csak jóval később, esetleg csak évek vagy évtizedek(!) múlva derül ki! Lehet, hogy egyszer még hálás lesz azért, hogy “kiiktatták” arról a bizonyos munkahelyről. Mint azok az utasok, akik lekésték a Titanic-ot…

 6. A kanadaiak többségének ez így jó. Kik vagyunk mi, hogy meg akarjuk őket győzni az ellenkezőjéről?

  1. Ki, mikor, hogyan kérdezte meg a kanadaiakat? Ahogy minket, vagy bárki mást is, mielőtt ránk erőltették a globális kovid-terrort? Talán az eszeveszett cenzúra, a kényszerintézkedések, a kamionos felvonulás erőszakos szétveretése a paramilitáris külföldi zsoldosokkal, a támogatók bankszámláinak zárolása minősülnek népszavazásnak? A sátánista-pedofil Justin Castro-Trudeau kb. annyira kérte ki a lakosság véleményét, mint Sztálin annak idején, és kb. annyira jó a kanadaiak többségének!

   Mielőtt ilyen mérhetetlen ostobaságot leír, talán nem ártana gondolkozni. Egyelőre még nem tilos.
   Vagy csak provokálni küldték ide?

   1. Kedves Cassandra !

    Ezt a félkegyelműnek látszó senkit valóban csak provokátornak küldték, ennyire hülye nem lehet önként !?
    Már feltűnt egyéb hozzászólásaiban is, hogy erőltetetten játssza a szerepét. Ez bezony egy hivatásos troll, egy vita generáló, terelő ügynök, hivatalosan “agent provocateur”.
    Innen is jól látható, hogy erősen figyelve vagyunk.
    Egyen, ketten már kikoptak, legalább is a beírásból, bár írtam erre a kiváló senkire kétszer, negligálni fogom, a senkit valóban senkinek tekintem ezek után. Nyilván írni fog, ez a feladata, meg is fog jelenni, de majd kikerüljük, mint utcán a kutya drekket !
    A nick név is árulkodó, “jópofizik” ez a nyomorult szerencsétlen.

   2. A hallgatás az beleegyezést jelent.
    Egy gyenge és erőtlen kisebbség ment ki az utakra Kanadában, a bárgyú többség vagy a tévében nézte a híreket, ahogy szokta, vagy szánalmas módon kiállt az út szélére integetni. Ennyi tellett tőlük.

    Magyarországon meg úgy oltottak le 6,5 millió embert, hogy egy nyikkanás se volt ellenvetésként.
    Katonákat vezényeltek a kórházakba és a szakrendelőkbe.
    A miniszterelnök maga uszította az oltatlanok ellen a behódolt szerencsétleneket.
    Mások orvosi diplomával nyilatkozták azt, hogy ha egy oltatlan kimegy az utcára, az olyan, mintha Kalasnyikovval a kezében menne ki.
    Majd mindezek után elkezdték osztani AZ OLTATLANOK egymás között a “megbocsájtós” üzeneteket.
    Most akkor ki a hülye?

    Látom, hogy Ön egy törzskommentelő itt, de megbocsásson, amellett, hogy a stílusa erősen kifogásolható, amellett még butaságokat is szokott írni.

    1. Mivel nem ingem, nem veszem magamra. Önmagáról állít ki bizonyítványt, meg azokról, akik ide küldték. Nem érdemes még a cáfolatra sem, mert nem éri meg időt és energiát vesztegetni rá.

     1. Kedves Cassandra !

      Írtam jóval ezelőtt, de megint “elveszett”.
      Át kell lépni az egyeden, egészen nyilvánvalóan provokál, hülyének tetteti magát, és az a kitétele, mely szerint az Ön stílusa “erősen kifogásolható”, teljesen röhejes, és átlátszó. Küldték, kavarni ! Át kell lépni rajta !
      Tipikus “agent provocateur”, a “lájtos” fajtából. A nick neve jól mutatja, egy senki.

   3. Tisztelt Nevem Senki,
    Szeretném tájékoztatni, hogy aki erőt mutatott, és szólt, azonnal keményen elkezdte csesztetni az xx mafcia. Jó idegek és kevés veszteni való kell a tűréséhez. Egyébként a csesztetés is törvénytelen, mint minden Covid akció.
    A hallgatás pedig mióta beleegyezés?
    A kettő független egymástól.
    A személyeskedés elkezdezése viszont gyengeség, és a kettő össze is függ.
    Mintha kicsit lazán kezelné a történetet, nem a valós részleteiben és összefüggéseiben.
    Biztos kivételezett.

    1. “Elküldtél engem, férgekhez a férget,
     kik ellenedre s fricskád nélkül éltek.
     Én inkább ültem volna itt a pusztán,
     sorvadva, mint ma, gyökére és sáskán.
     De böjt s jámborság néked mint a pélva,
     MERT VÉTKESEK KÖZÖTT CINKOS, AKI NÉMA.

     ATYJAFIÁÉRT SZÁMOT AD A TESTVÉR
     nincs mód nem menni ahova te küldtél.
     Csakhogy a gonosz fittyet hány a jóra.
     Lám, megcsufoltak, Egek Alkotója!
     Szolgádat pellengérre állitották,
     mert gyönge fegyver szózat és igazság.
     NINCS IS ITT HASZNA SZÉPSZÓNAK S IMÁNAK
     csak harcnak és a hatalom nyilának.”
     (Babits MIhály: Jónás könyve)

     El kellene gondolkozniuk azon, hogy bár ez itt egy nagyszerű oldal, és a hozzászólási lehetőség is kincset ér, miért van az, hogy mindig csak ugyanaz a pár hangadó szól hozzá?

     Mit érnek az ugyanabban a vélemény-buborékban élők azzal, ha egymást nyalogatják körbe, és a legotrombább szektás módon hergelik egymást azok ellen, akik – hogy úgy mondjam – nem hódolnak be az itteni hangadók véleményterrorjának, hanem a saját eszüket használják a gondolkodásra?

     1. Pedig mennyire szeretné Ön irányítani az itteni kommentek narratíváját, ugye, Senki úr/hölgy? Ahogy azt a megbízói elképzelik…

 7. https://www.thedailybell.com/all-articles/news-analysis/canadian-government-literally-proposes-state-execution-of-living-babies/
  A kanadai kormány szó szerint az élő csecsemők állami kivégzését javasolja
  2022. november 22.

  https://www.thedailybell.com/all-articles/news-analysis/corporate-media-to-peasants-be-a-climate-hero-kill-yourself/
  Vállalati média parasztoknak: „Légy klímahős, öld meg magad”
  2022. augusztus 23.

 8. A níímet Alkotmányjogi Bíróság, 2022 Nov. 22.-én kimondta, hogy a 2020.márc. 27.-én íletbeliptetett kijárási tilalom alkotmány ellenes volt.

  Forrás: https://www.pi-news.net/2022/11/corona-ausgangssperren-waren-rechtswidrig/

  2020.márc. 27.-én rendelettel léptettek életbe egy kijárási tilalmat.

  Sajnos én nem látom azt, hogy most ez a valami most valamit segít a níímet embereknek, vagy az állam számára ennek valami
  megkötést, vagy büntetést jelentene a jövöre nézve.

  Az egész igy semmit sem ér. Ez olyan mint, amikor a kedves elhúnyt hozzátartozónkat csókolgatjuk. Az kedves elhúnytnak ez már semmit sem
  ér.

  Tehát azt kell mondani, bravó ! Most a níípnek valami igazsságszolgáltatásban volt része. Na ez is olyan jó, meghibbant liberális nesze
  neked a nagy semmi cirkusz a népnek müsor. És a nép most meg elégedett. Jól megvívtuk a harcunkat kedveseim !

  1. Ott legalább ennyit megtettek. És nálunk? A taláros bohóctársulat szerint hazánkban minden kovid-terrorista intézkedés abszolút alkotmányos és törvényes volt, és most is az. Úgy tűnik, hogy az elmúlt bő 2 és fél év jogtiprásai, alkotmánysértései a legkevésbé sem zavarják a jog(talanság) felkent tudorait, egyiket sem! Kussolnak, kollaborálnak és kaszálnak, ahogy az összes kovid-kufár!

   Közben folyik a globalista műbalhé Orbán sáljáról, elvégre kell a cirkusz a birkanépnek, ha már kenyérre meg fűtésre nem telik. Csak arról az alapvetésről feledkeznek meg a globalista csicskások, amit már a rómaiak is tudtak: “Cirkuszt ÉS kenyeret!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük