Mikor szakad el a cérna?

Forrás: GBNews @ YouTube
https://youtu.be/cACETqHXq94

https://www.bitchute.com/video/DyECN3lnxMPT/

5 thoughts on “Mikor szakad el a cérna?

 1. Neil Oliver most is fején találta a szöget, mint mindig. Sajnos az általa festett kép nagyrészt igaz kis hazánkra is, főleg, ami a parlamentben és a kormányban pöffeszkedő, túlnyomó többségében korrupt gazemberek és/vagy “hasznos idióták” ténykedését illeti, miközben az agyatlan birkanép engedelmesen baktat a vágóhíd felé. Vajon felébreszti őket valaha valami is?

 2. Miközben azon gondolkozik néhány honi politikus, hogy milyen ideológia mellet, milyen tudományos elemzéssel és indoklással cselekedjünk, vagy ne cselekedjünk, a global teszi a lépéseit, gátlástalan pusztítását. A tettek megtörténnek, mindegy globálnak ehhez az ideológia, és aláfestésnek még megpróbálják a tettek mellett lejátszani a hívő közönség felé a végítélet műsorát is. Mű (akár robot?) sátánokkal és megváltókkal.
  / Azt híresztelik, itt a Messiás!! Arra készítik a földet, hogy nyitottan fogadja a fenevad bélyegét és az Antikrisztust. (napitema.com) /
  A global tettek elfogadhatatlanok, de senki magyar politikustól nem hallom hangosan ennek a kijelentését, napi szinten. A világ megjobbítás hangoztatása mellet a globál gyakorlati tettei a beszédével 180 fokban ellentétesek. Ez a fajta skizofrénia teljesen kirívó, mégsem látom, hogy átlagember keveseken kívül bárkit ez zavarna. Szóba nem jöhetne (mivel illegitim-társadalmi jóváhagyás nélküli, meg nem mért) a global politikai és gazdasági elrendeléseinek a törvényesítése, se a végrehajtása. Az összes ilyen jellegű magyar, már meghozott törvény és intézkedés illegitim, társadalmi jóváhagyás nélküli, ezt jó lenne kimondani végre, ahogy a covid intézkedések illegitimitását.
  Hol a bizonyíték bármire, amit a globál jónak gondol? Miért csinálhat a globál a nem bizonyított elméletei alapján bármit, mi az alap? Az elmúlt években nulla bizonyíték került felmutatásra, csak cáfolatok (vírus, klíma, robotizálás, 4-5 stb. G , GMO, bogár evés, chemtrail, oltás, infláció, stb.).
  Azt csak mellékesen próbálom hangsúlyozni, hogy az az önigazoló stratégiájuk, hogy mindenki beleegyezik, egyenként: a nem tudjuk mibe, mivel nincs megmondva pontosan, és aminek értelmére és hasznára és szükségére egyébként sincs bizonyíték, a kárra annál több. Én naponta próbálok tiltakozni, és kifejezni, hogy teljesen elutasítom a ténykedésüket. Ki mibe egyezik bele?

 3. Minden szava amit mond az igy igaz……Valoban pont ez a helyzet az UK-ban -Neil egyke azon keveseknek aki meg orzi az egykori BBC ertekrendjet …mindazt ami egykor /valaha regen-meg a teljes szetverese/tonkre tetele elott ……a BBC jellemezte.
  (Zarojelben csak annyit utalva Hunt beszedere….-hogy minden idok legnagyobb magyarja is ha nem tevedek akkor a magyar nep vonatkozasaban /kapcsan is szinte szororol szora – hogy megvedeni a napet…stb.-ilyeneket szokott mondani-Nem valoszinu hogy veletlen volna a szinte teljes hasonlosag.megegyezes e beszedek es az emberi jogok eltorlese…Human Rights Act./Alkotmany magyar voltakozasban /-to Bill of Rights./Alapatorvenye valo vatloztasa magyar voltakozasban /….stb. kapcsan is. )
  Meg csak annyit az UK tonkre tetele es az emeberek elbutitasa kapcsan hogy az un ,, most duhongo madar influenza,, kapcsan,,meg amugy jozan gondolkodasu farmerek is eljutottak/el jutottak okat oda mar mostanra/ hogy azon gondolkoznak hogy a szabadteri baromfi tartsat teljesen fel kell szamolni-es az un Climate Change kapcsan termeszetesnek kezdik venni hogy a termofoldjeik egy reszen a gazdalkodast teljesen be kell hogy szuntessek.Szoval Wake up …Britain….!!!.
  Zaro gondolat kent -Skocia kapcsan -Neil nagyon jol latja azt hogy mindaz ami az skot fuggetlenseg kapcsan zajlik a hatalom reszerol Skociaban az csak egye eszkoz arra hogy a nep terelheto /meginkabb megosztott/egymassal szembe fordithato/tonkre teheto ..stb. legyen …es lenyegeben semmi fele koze sincs ennek az un fuggetlensegnek barmi fele tenyleges es valodi skot fuggetlenseghez

  1. Kedves Caledonian M.!

   Fájdalmas látni, hogy mi folyik Skóciában a globalista csicskások uralma alatt! Szerencsére Önöknek van egy Neil Oliverjük, aki tartja a lelket azokban, akiknek a gerincét még nem sikerült megtörni. A magyarok is és a skótok is sok történelmi traumát szenvedtek el a birodalmi hódítóktól, de mindig talpra álltak!
   Sajnos ezúttal akkora a mentális kártétel, hogy az emberek többsége engedelmes birkává változott. De mi még mindig itt vagyunk, és remélhetőleg akkor is itt leszünk (vagy ha mi nem is, akkor az utánunk jövő gerincesek), amikor ez az embertelen, életellenes birodalom az összes kollaboránsával együtt megbukik. Ahogy eddig mindegyik birodalom megbukott, kivétel nélkül. Csak sajnos a romokat ezúttal is a vétlen túlélőknek kell majd eltakarítani, és gondoskodni arról, hogy a régi romokon semmiféle új birodalom ne jöhessen létre.

   Üdvözlettel: Cassandra

   1. Kedves Cassandra,
    Nagyon szepen koszonom a batorito es biztato gondolatokat-sorokat!Ugygondolom hogy nagyon fontos az hogy e kuzdelemben-a gonosz-es megtestesult kepviseloi ellen…… – mindig egymast is erositsuk/batoritsuk es tartsuk a lelkeket minden egyes tarsunkban. Legyenek /eljenek e tarsaink-e szabadsag harcosok- a vilag barmelyik reszen is-es beszeljenek barmilyen nyelven is. !
    Emlitettem volt mar tobbszor is hogy a skotok/angolok /irek nagyon jol tudnak csapatban egyutt mukodni es ezt a magyaroknak is nagyon fontos volna megtanulni -mint ahogyan azt is hogy mervado szemelyisegek is pl. Neil Oliver,M. Yeadon.,Dolores Cahill..stb. /es muveszek is batran kiallnak az Igazsag mellett -kockara teve ezzel akar teljes karierjuket-pl. Van Morrison- vagy Erick Clapton..,,Stand and Deliver . .,,
    Nagyon remelem hogy ez a kis batran es elszantan kuzdo magyar csapat tartja a kapcsolatot pl.Irorszagbol az Anti-Corruption Ireland mozgalommal is.
    igen igy igaz az egykori szkitak/keltak……..-mara magyarok-skotok / irek tortenelme/sorsa rengeteg kuzdelemmel es megprobaltatassal volt es van tele.De a remenyet soha es semmi korulmenyek kozott-sem szabad feladni A mi dolgunk az hogy eronk es tudasunk szerint harcoljunk es kuzdjunk a gonoszsag ellen azon biztos tudattal es hittel hogy a Joisten velunk van es o is egesszen biztos hogy teszi a dolgat ertunk- harcol ertunk. Mert a Joisten nem azert teremtette volt meg e vilagot hogy e vilagon a gonoszsag uralkodjon

    ,,Latha faill Anndrais sona dhut-Happy St Andrew”s Day….!,,

    Udvozlettel- Caledonian M.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük