Valami történt 2021-ben


Bitchute: https://www.bitchute.com/video/m8qbK6Zm81W8/

20 thoughts on “Valami történt 2021-ben

 1. Korábban elhangzott, hogy az oltás utáni halálesetekre a biztosító nem fizet.
  Ha így van, az egyértelműen mutatja, hogy van ok-okozati kapcsolat az oltás és a betegségek között.

  Ha pedig a biztosító fizet, a többlet halálozás, és a többlet megbetegedés a többiek megtakarításaiból is kerül kifizetésre. Aki utoljára biztosítottként befizető marad, annak nem biztos, hogy jut majd alkalomadtán szolgáltatás. Én már tavaly megszüntettem az összes biztosításom, bár veszteséggel, de inkább, mint kövessem a követhetetlent, a biztosítók fizetőképességét, és bármire hivatkozva a fizetési hajlandóságukat.

 2. “Kövesd a nőt- de főleg a pénz útját!”

  Most vagy a Rothschildek ennyire ostobák voltak, hogy pénzügyi öngyilkosságot kövessenek el, vagy az oroszok – karöltve a kínaiakkal – ennyivel ravaszabbak, hogy tönkre tegyek őket, és persze világuralmi álmaikat. A kapzsi jenkik rohantak a “saját” phizer oltásért, ugye?

  Minden esetre Putin évekkel előtte kitiltotta őket, és a Dollár alapú elszámolás is igen csak rezeg.

  Helsinki, July 16, 2018. Trump négyszemközt folytatott tárgyalása, ugye emlékeztek rá?
  Meg 2019 őszén, a közelgő “nagy vihar”, amit Trump hányszor megemlített…
  Lassan összeáll a kép.

  1. Történt bizony, pálfordulat.

   Gondolom emlékeztek a Trump-Putyin személyes titkos találkozóra – 2018 07 16, Helsinki. Nagy port kavart ez az angloamerikaiak körében. Az amerikai titkosszolgálatok nem fértek hozzá a beszélgetéshez.

   Nos, az elkövetkezendő Covid19 cirkusz, mely a Világ-újrafelosztására tervezet előjátéknak lett kitalálva, rendkívüli profitot jelentett a kapzsi globalista köröknek. Putyin tudta, hogy a sátánisták betegen kapzsik és rá fognak harapni. És az összeesküvést erre a lapra tette fel. Nos a KGB már a 60 as évek óta serényen dolgozott rajta, hogy demoralizálja a NYUGATOT. Most itt volt az alkalom, hogy elvágják a tekeredő kígyó torkát.

   Erről tudott Trump is. Persze eljátszotta a covid bohózatot szépen mindvégig. Később Orbán is be lett ebbe avatva. Na erről szól az a nagy covid titkosítás. Vagyis majd kiderül a égén.

   A Vatikán a sátánizmus fellegvára saját farkába fog harapni a kígyó.
   Ez maga az öngyilkosság gyönyörűsége..

   1. Olyan “Q Anon”-féle kicsengése van a hozzászólásának! :), akárcsak az előzőnek, amikor a “vihart” említette! “Where we go one, we go all”

    1. Véleményem szerint a Q Anon – “Where we go one, we go all”, egy kommunista utópia.
     Amit írtan semmi köze ahhoz…max., hogy Trump nevét összemossák vele. Én a megtörtént eseményeket elemezem. A “vihar” tényleg kitört, amit Trump nyilvánosan többször is megemlített. Na persze nem úgy ahogy azt némelyek ideologizálták.

     A gazdaságot újra akarták indítani és ehhez kellett “bemelegítésnek” a corona színjáték.
     Korábban is így tették, I, II Vháború, kicsiben, 2009 is ezt próbálták.

     Jelenleg a gazdaság újra szervezése (újra felosztása) zajlik.
     És közben megy a média agymosásm, porhintés ezerrel…hogy a jónép ne lássa, hogy valóban mi történik.

    2. Kedves Tisztánlátó !

     Beszéljen magyarul ! És ne az usákos haverok konteos zagyvaságaival példázgasson !

     Az Ön által felhozott példamondat azt jelenti, hogy ahová egy konteos hülye megy, oda kellene menni az értelmes
     társadalomnak is.

     Ami az én hozzászolásom esetén egyátalán nem állja meg a helyét.

     1. Kedves Zoltán és B.Gy.!
      Nagyon is iróniának szántam a mondataimat, és nem “példázgatásnak”, Zoltán írását olvasva egyből ez jutott eszembe. Tisztában vagyok a világban zajló eseményekkel, melynek valamennyi politikusa egy politikai valóság-show szereplője.

      Kedves B.Gy.!
      Hogy tudta összekapcsolni a hozzászólásomat az Ön vatikáni hírével? Nem az Ön kommentjéhez fűztem a megjegyzést, így kérem ne vonatkoztassa magára azt.

 3. Na ehhez is vastag bőrnek kell lennie az ember arcán. Én ezt a kijelentést a riportban szereplő mind két személyre értem.

  A következő epizód már 2023 ferbruárjában történt.

  1) Interjú Karikó Katalin biokémikus kutatóval a vatikáni életvédő konferencia után
  https://www.vaticannews.va/hu/vatikan/news/2023-02/kariko-katalin-eletvedo-konferencia-vatikan-kutatas-felelosseg.html

  2) Vértesaljai László SJ
  https://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9rtesaljai_L%C3%A1szl%C3%B3

  Hogy a pénznek ekkora hatalma van ebben a földi életben ?
  És hogy a riport készítése közben nem nyílott meg fölöttük az ég ! És nem csapott le rájuk a Gehenna !

 4. Egy kis koronavírus-történet

  Előzmény
  A biológiai és toxinfegyverek kifejlesztésének, előállításának és tárolásának megtiltásáról és e fegyverek megsemmisítéséről szóló egyezmény volt az első többoldalú leszerelési egyezmény, amely egy adott fegyverkategória teljes betiltására irányult.
  1975-ben 163 ország írta alá. Ennek ellenére számtalan ország kísérletezik ezzel, és a világon.

  – A COVID 19-et a kínai Népi Felszabadítási Hadsereg (PLA) tulajdonát képező RaTG13 vírusból tudatosan és szándékosan hozták létre.
  A gyilkos vírus létrehozásának megállapodását a „kölcsönös előnyök”jegyében kötötte meg Fauci és a Kínai Kommunista Párt.
  A fejlesztés alapját a ZC 45 és ZXC21 gerinc képezte, amelyből laboratóriumi körülmények között tették gyilkossá.

  Több mint egy évtizedes múltra visszatekintő, publikált cikkek azt mutatják, hogy a Wuhan Labs kutatói (Dr. Shi Zhengli és társai) kísérleteket végeztek a halálos denevér koronavírus manipulálására és fegyverzetbe állítására, hogy azok könnyen megfertőzhessék az emberi sejteket. A Journal of Virology 2008-as cikkében Zengli és más tudósok arról számolnak be, hogy genetikailag miként állították elő a patkós denevérekből származó SARS-szerű vírusokat, hogy a vírusok bejuthassanak az emberi sejtekbe.
  Ez jelentős áttörés volt, mert a először érték el azt, hogy a patkós denevérekből származó vírus átugorjon emberre.
  A Kínai Kommunista Párt akkor határozta el, hogy ebből biológiai fegyvert hoz létre, laboratóriumi körülmények között, ami már emberről-emberre is képes áttterjedni.
  Erre felfigyeltek az amerikai-kanadai kutatók, és nagyon sok laboratórimban folytatták ezt a kísérletet.

  A biológiai fegyver kifejlesztése
  – E fegyverek kezdeti fejlesztése az amerikai laboratóriumokban történt, mint Fort Detrick. Innen a kormányzati laboratóriumokba kerültek, és a Harvard Egyetemen, a Johns Hopkins-ban, a Big Pharma laboratóriumában, és Kanadában folytatódtak.
  Ezeket Fauci irányította.

  – A winnipegi laboratórium vezetője, Mark Plummer kísérletezett a SARS-Coronával és a HIV-Coronával. A Coronát összekapcsolják más amerikai gyártású biofegyverekkel, mint például a SARS, MERS, Ebola, HIV-AIDS, Lyme.
  A winnipegi kutatásokat Rockefeller Alapítvány finanszírozta, de kaptak 8,3 millió CAD-et is Bill Gatestől, annak ellenére, hogy valamennyien tudták, hogy milyen kísérletekről volt szó.

  – 2014-ben az Obama Fehér Ház Tudományos és Technológiai Politikai Irodája felfüggesztette a veszélyes vírusokkal kapcsolatos „funkciónyereség” kísérleteket az amerikai laboratóriumokban a „biológiai és biológiai biztonsági kockázatok” miatt.
  Funkciónyereség az, amikor a vírusokat úgy tervezik, hogy azok halálosabbá vagy átterjedtebbé váljanak.

  – A kísérletezés azonban megszakítás nélkül folytatódott (amerikai támogatással) Kínában a wuhani laboratóriumban.
  A wuhani kísérletek finanszírozása több mint 600 millió dollárt tartalmazott Dr. Anthony Fauci Országos Allergiai és Fertőző Betegség Intézetéből (NIAID), az Egyesült Államok Nemzeti Intézetének (NIH) részlegéből, valószínűleg az észak-karolinai, a wisconsini, a harvardi A wuhani kísérletek finanszírozása több mint 600 millió dollárt tartalmazott Dr. Anthony Fauci Országos Allergiai és Fertőző Betegség Intézetéből (NIAID), az Egyesült Államok Nemzeti Intézetének (NIH) részlegéből, valószínűleg az észak-karolinai, a wisconsini, a harvardi és más intézmények tudósainak nyilvánvaló együttműködésével.

  A kutatás célja a denevérvírusok genetikai manipulása volt, hogy az embert is képes legyen megtámadni.
  A kutatások 2014-2017 között folytak, a wuhani laboratóriumban, amelyet Kína vezető denevérvírusa, Dr. Shi Zheng-li vezette.
  „Prof. Zhengli Shi és Xingyi Ge, a WIV-től, Ralph Baric az Észak-Karolinai Egyetemről, a Harvard Medical School, a Bellinzona Mikrobiológiai Intézet kutatóival együttműködve megvizsgálják a SARS-szerű vírus, az SHC014-CoV betegség potenciálját, amely kínai patkós denevérpopulációkban kering.

  „A SARS-CoV reverz genetikai rendszer alkalmazásával a tudósok kiméra-koronavírust állítottak elő a denevérkoronavírus SHC0140-CoV tüskefehérjéjével és egy egérhez igazított SARS gerinccel, ezáltal elérték azt, hogy a humanizált egérhez adaptált vírus képes volt megfertőzni az embereket.
  A rendelkezésre álló SARS-alapú immunterápiás és profilaktikus módszerek értékelése gyenge hatékonyságot mutatott ki, nem voltak elég elégedettek, vagyis nem volt elég virulens és agresszív a vírus.

  Majd szintetikusan újraszereztek egy fertőző, teljes hosszúságú SHC014 rekombináns vírust, és a kísérlet eredményes volt: robusztus vírusreplikációt mutattak ki in vitro és in vivo egyaránt.”
  (Az vírusreplikáció ez az a mód, ahogyan a különféle vírustípusok elszaporodnak az általuk behatolt sejteken belül. Ezeknek a DNS- vagy RNS-entitásoknak sokféle stratégiájuk van a sejteken belüli struktúrák toborzására és felhasználásukra önmaguk másolatainak előállítására.
  (Bármilyen típusú vírusreplikáció biológiai “funkciója” az, hogy új vírusgenomokat és fehérjéket állítson elő elegendő mennyiségben, hogy biztosítsa a sejtet behatoló vírusgenom terjedését.)

  – De kellett egy módszer a vírus gyilkosabbá és virulensebbé tételéhez:
  A módszer, amelyet „ irányított iteratív evolúciós szelekciós folyamatnak ” neveznek , magában foglalja a géntechnológia alkalmazását, hogy „a SARS-CoV tüskefehérje receptor nagyszámú, véletlenszerűen mutált változatát hozza létre”, majd válassza ki azokat a fehérjereceptorokat, amelyek az emberi sejtek megfertőzésében.
  Ennek a technikának a feltalálói 2018-ban kapták a kémia Nobel-díjat.
  (Emmanuelle Charpentier és Jennifer A. Doudna megosztva kapták a modern génszerkesztési eljárások, azon belül is a CRISPR/Cas9 kifejlesztéséért.)

  -2018-ban a PirBright Institute jegyeztette be a Koronavírus szabadalmát.
  A PirBright Intézetet a Bill &Melinda Gates Alapítvány hozta létre.

  – Dr. Xiangguo Qiu és férje, Keding Cheng kínai tudós, a winnipegi laboratórium munkatársai nagy valószínűséggel kémkedtek, A házaspár Winnipeg- Torontóba-Peking útvonalon vírusokat lopott, vitt ki az országból Kínába.
  A csomagot Winnipegből Torontóba, majd Pekingbe irányították az Air Canada kereskedelmi járatával 2019. március 31-én.
  A házaspár lelepleződött, és a vizsgálatot követően el kellett hagyniuk a laboratóriumot.

  – 2019. október 18-án a Bill & Melinda Gates Alapítvány a John Hopkins Központtal és a Világgazdasági Fórum egy gyakorlatot és eseményt vezényelt EVENT 201 címmel, egy magas szintű járvány szimulációját New York Cityben.
  A szimulációt, amit mindössze 3 hónappal ezelőtt csináltak, és a KORONAVÍRUSRA alapozták. Arra a következtetésre jutottak, hogy 65 millió embert tudna megölni és úgy döntöttek, hogy a MEGOLDÁS az, hogy legyen egy vakcina a járványban egy hónapon belül.

  – Ugyanazon a héten, ahogy címlapokra került a járvány, a Netflix már elindítja a dokumentum-sorozatát PANDEMIC – Járvány címmel, Hogyan előzzük meg egy járvány kitörését, amiben a MEGOLDÁST az oltóanyagok jelentik.

  – Eközben a Bill & Melinda Gates Alapítvány létrehozza az Inovio Pharmaceuticals céget, hogy kifejlesszen egy Koronavírus-vakcinát, ami valamennyi vakcina alapját képezi.
  (Bill Gates minden vakcinagyártócégben tulajdonos, ill, jelentős összegeket fordított vakcinafejlesztésre)

  – Vélhetően akkor már megvolt, hogy hol robbantják ki a járványt. Wuhanban. Mert más ország nem vállalta volna be ennek kockázatát. A járványt elfojtani csak katonai eszközökkel lehet, és látszott azon is, hogy felkészültek erre, mert 1-2 nap alatt nem lehet felhúzni egy kórházat.

  – A vírus elterjesztése, és világméretű szétszórása a Wuhanban 2019.10.18-28 között megrendezett 7. Katonai Világjátékokok előtt történt, ahol 109 ország több mint 9300 katonai sportolója 27 versenyszámban mérte össze tudását . Onnan vitték széjjel a világba fertőzést.

  A vírus nem laborszivárgás volt. Nem Kína az elsődleges felelős,hanem az USA, mert korábban Fort Detrickben tesztelték, helyi lakosokon. Amerikai fertőzött sportolók vitték be nagy valószínűséggel az országba, mivel korábban ezeken a játékokon rendkívül sikeresek voltak, de 2019-ben egy érmet sem sikerült szerzniük.
  Amerika pedig Kínára tolta ennek minden nemű felelősségét.
  A HVG ezt akkor meg is írta:
  “A koronavírus okozta betegség tüneteiről számoltak be a játékokról hazatérő sportolók, köztük egy magyar triatlonos, Tóth Tamás.
  Egyhetes borzalmas betegség következett, nem is tudom, mikor voltam utoljára ilyen beteg, a koronavírus összes tünetét produkáltam. Nem mondom, hogy az volt, de tény, hogy a lappangási idő végén majdnem egy hétig lázas forgolódástól és a tüdőgyulladás tüneteitől szenvedtem.”

  “Az olasz vívó, Matteo Tagliariol az olasz sajtónak számolt be arról, hogy már akkor megbetegedett, amikor a helyszínre értek, de a legrosszabb azután jött, hogy hazautazott: egy hét múlva magas láz tört rá, és úgy érezte, levegőt sem kap. Nem hatott a tüneteire az antibiotikum sem, három hét kellett ahhoz, hogy felépüljön.”

  “Az Egyesült Államokban is hasonló feltételezések terjednek: sokan úgy tartják, a játékokról hazatérő Maatje Benassi volt az országban a nulladik koronavírusos beteg.”

  A vírus azért veszélyes, mert önterjesztő, mert permanens mutációt okoz, valamint kiméra-vírus, és nem mellesleg önösszeszerelő nanorobotot tartalmaz, és MAC-pontokat, aminek szerepe lesz a digitális azonosításnál.
  És persze rengeteg méreganyagot, aminek felsorolásához két oldal is kevés lenne.
  A Pfizer 75 évre titkosított anyagának utolsó 9 oldala a vakcina lehetséges szövődményeit soroja fel, aminek száma: 1.200 (!!!)

  1. Kedves Éva,

   Ugye Ön is azt gondolja, hogy ez egy mese a nemlétező vírusról, ahogy nem létezik se a mesebeli Piroska, se a mesebeli farkas?

  2. Nagyon sokadszorra .

   Nincs vírus ! Mérgezés az van ! A méreganyagok szervezetbe jutása ( juttatása ) minden módon történik, földön, vizben, levegőben !
   A “mutáció” a változó alkotók összetétele, és az egyének különbözőségeinek következménye.
   Nincs tényleges mutáció !

   A nem létező vírus nem létezik mutálódni sem, ez eléggé nyilvánvaló.

   ( A HVG mint forrás nem megbízható. Megrendelésre dolgozik. )

   1. Teljesen egyetértek. Kamu az egész, különben nem lett volna szükség tömeges kamu PCR-tesztelésre, boncolási tilalomra, a halálozási adatok pofátlan meghamisítására, a média napi 24 órás félelem-propagandájára, hogy alátámasszák a “halálos vírus” narratívát.
    A “wuhani / Fort Detrick-i / ukrajnai biofegyver-laborból szökött ki a vírus” (nem kívánt törlendő) narratívák mind ugyanannak a psy-op-nak a változatai, és azt a célt szolgálják, hogy az emberek jól hajba kapjanak rajta, melyik az igazi, miközben valószínűleg egyik sem.
    David Icke szerint a háttérhatalom legrosszabb rémálma, hogy valami kicsúszik az irányítása alól, márpedig egy szabadjára engedett valódi, halálos biofegyver esetén ez nagyon valószínű lenne. Semmi szükség egy “halálos vírusra” (feltéve, de meg nem engedve, hogy egyáltalán létezik ilyen), ha a látszata is megteszi, feltéve, hogy a totális médiafelhajtás és cenzúra mellett elég embert sikerül bepalizni. Ami sikerült is, legalábbis egy jó darabig.
    Előbb-utóbb az is ki fog derülni, hogy nincs és nem is volt semmilyen vírus, és az egész csak egy gigantikus átverés. Addig pedig még számtalan – hárombetűs ügynökségek által terjesztett – hamis narratívát és mesterségesen gerjesztett vitát fogunk látni. Hogy egy hazai klasszikust idézzek, “trükkök százait” fogják bevetni, hogy alátámasszák az elmúlt 3 év összes jogtiprását és népirtását, hátha bevesszük valamelyiket.
    Úgyhogy készüljünk fel az újabb és újabb esti mesékre.

    1. Sajnos sokan szeretik az esti meséket Kedves Cassandra…. Egyik ismerősöm éppen a héten mondta, hogy otthon van a kolléganője, mert kovidos lett szegény…. 3 év eltelte után után mit kellett volna mondanom neki??? Csak a gyerekeit sajnálom…

     1. Kedves Jude!

      Teljesen megértem, én is rendszeresen találkozom ilyesmivel. Az elmúlt 3 évben kénytelen voltam megtanulni, hogy az embereket önmaguktól – főleg a saját butaságuk és korlátoltságuk következményeitől – nem lehet megmenteni, pláne nem akaratuk ellenére. Ha a szakadékba akarnak ugrani, ám tegyék. Sajnos a gyerekek már más tészta. Őket minden jóérzésű ember sajnálja. Sajnos minden hülyének lehet gyereke, akármennyire alkalmatlan szülő is, sőt… Kénytelenek vagyunk végignézni, hogyan teszik tönkre a következő generációkat egészségileg és pszichésen a szüleik, a tanáraik és mindazok, akiknek a gondjaira vannak bízva, mégsem tehetünk semmit. Amíg közveszélyes pszichopaták uralják és korrupt idióták irányítják a világot, mi meg hagyjuk, addig ez sajnos így is marad.

 5. Ha a vírus annyira virulens lenne, vagy lett volna, akkor nem kellett volna mellé sem média, sem WHO fals kezelési protokol lélegeztető gépekkel, hanem simán terjedt volna. Csakhogy nem terjedt eléggé, vagy sehogy, és a sok hisztériakeltés és huhó felkeltette az “érdeklődést” a vakcinák iránt. AMI VISZONT MAGA VOLT A BIOLÓGIAI FEGYVER, MINT LÁTJUK.
  Nyilván a Kínára mutogatás, a wuhani laborszökevényes mese erőltetése nem cél nélküli.a vége az lesz, hogy minden védekezést iagzoltnak tekintenek majd, a vaxkkal együtt. Így majd bármilyen vírus pandémia esetén előjönnek az oltással, mint egyetlen védekezési módszer, ami már egyszer bizonyított ugyebár.

  Az, hogy a Katonai Világjátékokról ki hogyan tért haza, nem bizonyítja a pandémia elterjedését, hanem azt bizonyítja, csupán, hogy valamilyen betegséggel tértek haza. Elő szokott fordulni ilyen olyan egzotikus országokban, ez ismert.De nem jelent pandémiát.
  Tehát a vírus sokkal nagyobb galibát okozott volna, hisztéria keltés, lélegeztető gépek nélkül is, hiszen a halálesetek csakis a kórházakban történtek, egy lezárt, lebutított eü rendszerben.

  1. A Katonai Világjátékokon a résztvevők valószínűleg kaptak egy nagy adagot az 5G sugárzásból, amit később teljes kapacitásra kapcsoltak Wuhan belvárosában, ahol aztán hullottak az emberek, mint a legyek. Hogy, hogy nem, a “halálos vírus” a külvárosban valahogy nem terjedt el. A járványok történetében mindenesetre ez (lenne) az első ilyen eset.
   A “halálos vírus” állítólagos előfordulása ráadásul gyanúsan egybeesik az 5G telepítésekkel. A két világtérkép gyakorlatilag egy az egyben lefedi egymást, mégsem érdekel senkit. Mint Semmelweiss idején, amikor senki sem akart összefüggést látni a boncoló orvosok szennyezett keze és a gyermekágyi halálozások között, pedig a bábák segítségével szülő nők között szinte ismeretlen volt a gyermekágyi láz.

  2. A virulenciához szeretnék hozzátenni egy alap kérdést.

   A már egy éve sokat emlegetett cikkben (Wissenschafftplus Magazin 03/2020, How dead are virus anyway? All claims of Virus Existence Refuted) Dr. Stefan Lanka kifejti azt az alap problémát, hogy a kutatók az élet modelljének a kémcsőben a pusztulás és a bomlás folyamatait tekintik, ami egyike a sejtpatológia 1858 óta fennálló téves alapfelvetéseinek. Ezen vélemény miatt, ami sajnos domináns, az ebben hívő biológusok és orvosok nem képesek ésszerűen és egyszerűen állást foglalni abban, hogy mit tekintünk életnek, egészségnek, betegségnek és a gyógyulásnak.
   Azóta már kontroll kísérletekkel bizonyított, hogy amire régen azt mondták, hogy ez lehet a vírus (az állítólagosan veszélyes fehérjék, amint azt még mindig állítják egyes baktériumokról is az ismeretek fejlődése ellenére) azok a teljesen egészséges szervezetekben vagy szervekben a természetes bomlás során felszabaduló anyagok. És bizonyított az is, hogy semmit nem lehetett látni vagy találni az elektronmikroszkóp alatt (úgy értem, „bomlott vírus reprodukciót”), mivel, és ez is ismertté vált, a fehérjék alapból nem képesek önmagukat reprodukálni.

   Most azt látjuk, hogy a fekete mágusok az élet művi felépítésére tettek egy kísérletet az oltásokkal. Éppen nem az aranycsinálásra. A gépekkel való ember helyettesítési próbálkozás egy félrevezetés. Az ember pótlása műanyaggal pedig a félresikerülés.
   De az élet definiálás kérdéskör megválaszolása továbbra is el van kerülve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük