Beathe Bahner orvosi szak-jogász figyelmeztet a vakcinák kapcsán!

“Egy egészen konkrét életveszély áll fent gyermekek számára, a Comernaty (Pfizer-Biontech vakcina) által! Már most 23-szor több jelentett halálesetünk van a korona-injekciók kapcsán, mint százmilliónyi oltás után az elmúlt 21 évben összesen! 1.800 jelentett halálesetünk van. Csupán kilenc hónap alatt, az oltások beadásának megkezdése óta!”

“Feltétlenül figyelmeztetnem és felszólítanom kell Önöket! Hagyják abba a gyermekek oltását! Tegyenek meg mindent, hogy a gyermekeket megvédjék, az ő egészségükről és életükről van szó!”

https://www.bitchute.com/video/X3MJdViSrPt4/

7 thoughts on “Beathe Bahner orvosi szak-jogász figyelmeztet a vakcinák kapcsán!

 1. Amit szeretnék hozzászólásommal tudatosabbá tenni, az az, hogy az emberben alap képesség a félelem, a zsarolhatóság, a manipulálhatóság. A félelem visszatartó erő is, funkciója van, szükséges az emberi léthez. Ezért szerintem senki nem hibáztatható ezekért a tulajdonságokért. A Btk szerint bűn az ezzel való visszaélés, zsarolás, kényszerítés stb. címkézéssel. A normál jogrend pontosan érzékeli azt a határt, amit meg kell tartani mindenkinek. (Van, aki a manipulációkkal szemben bátrabban lép fel, de ez azért nem általános. Szerencsés esetben a bátorság fejlődik, és ez a honlap sokat tesz is ennek eléréséért.)
  A baj az, ha a jogrend védelme helyett a kijelölt jogalkalmazók, vagy a felettes döntéshozók átlépik ezt a jogi konszenzusos határt. A Milgram kísérletben abban látom a trükköt, hogy az utasítást adók követtettek el “gyilkosságokat”. A bűnösöket ezen a szinten, a felbujtóknál kell elkezdeni felelősségre vonni. A kísérletben a kb 2/3 “tényleges” elkövető is bűnrészes, de másodlagosan. Én nagyon kihangsúlyozom a kísérletben az utasítást adók szerepét. Jelenleg ez a Mr. Global (személy vagy csoport, aki megjelenni fél, és még mitől fél??), és a nevesíthető gyógyszer előállító maffia.
  A Pfizer szerződéssel kapcsolatban feltűnő, hogy a tengernyi méretű dokumentációt kik és mennyi idő alatt készíthették el. Valamint kérdés, hogy ebből mekkora rész alapján kaptak a vakcinák hatósági engedélyeket a használatra.
  Mivel a szerződések jogilag kérdéseket vetnek fel , és nehézségbe ütközik a dokumentáció áttekintése, én már ezért is felfüggeszteném (2096-ig?) a kapcsolódó gyógyszergyártók teljes tevékenységét a vizsgálat időtartamára. Akkor is, ha látszólag úgy tűnik, hogy valamennyire együttműködnek. A dokumentáció áttekintés technikai nehézségei miatt.
  Az itthoni helyzet jogi megközelítéséhez pedig elsőrendűen fontosnak tartanám azt, hogy társadalmi célú ingyenes hirdetésként, az M1-en fő műsoridőben egy frappáns tájékoztatás megjelenjen a „másik vélemény” képviseletében. Jogi segítség ahhoz szükséges lenne, hogy ingyenes társadalmi célúvá minősíthető legyen egy ilyen hirdetés.

 2. Szerepeljen itt írottan és másolják át megosztásból minél több helyre.

  Beate Bahner Orvosi szakjogász és ügyvéd: 2021 december 19.Nyilatkozata
  Egy nagyon fontos figyelmeztetés minden szülő számára! Orvos számára!
  És minden érintett számára, akik készek gyermekeket 5 és 11 éves kor között de 18 éves korig is oltani!
  Egy egész konkrét életveszély áll fen gyermekek számára, a Comernaty (Pfizer-Biontech vakcína) által!
  Gyermekeket semmi esetre sem szabad beoltani! Minden orvos, aki részt vesz ebben büntethetővé válik ezzel!
  Büntethetővé válik a Gyógyszer törvény szerint! A Gyógyszer Törvény 95-ös paragrafusa szerint, személyek akik kétes gyógyszer-készítményeket alkalmaznak embereken, bűncselekményt követnek el!
  Első lépésben 3 év szabadság vesztéssel, különösen súlyos esetben pedig, ami véleményem szerint itt fen áll, akár 10 év szabadság vesztéssel büntethető!
  Miért számít a Pfizer-Bijontech Comernaty oltó anyaga, kétes gyógyászati készítménynek!?
  Mert ezen oltóanyag előállítása az általános elismert gyógyszerészeti-szabályozásoknak a Gyógyszertörvény 8. paragrafusa ellen vét!
  Miért ütközik ez a nyolcas paragrafusba?
  Mert a fő összetevők, amelyek a Pfizer-Biontech termék leírás alapján, ami lekérhető a Paul Ehrlich Intézet és az EMA (Európai Gyógyszerügynökség ) Két összetevőt tartalmaznak, melyek egyáltalán nem engedélyezettek emberen vagy emberben történő alkalmazásra!
  Két anyagról van szó! ALC315 és ALC159. Ezek úgynevezett részecske képző nanolipidek!
  Ezeket az anyagokat többek között, egy US-amerikai cég állítja elő, az Echolon Bioscience Coorporation. Ez a cég nem egy gyógyszeripari vállalat.
  Ez egy technológiai cég, az AUTOMATIZÁLÁSI technológia területén!
  Speciális tevékenységi területe, a minden napi készülékek HÁLOZATBA KAPCSOLÁSA.
  Ennél fogva felteszem a kérdést, hogy vírusok elhárítása okán, miért van szükség nanorészecskékre, ami nyilván valóan a minden napi eszközök hálózatba kapcsolását kéne szolgálják?!
  Függetlenül ettől ezen technológiai cég weboldalán áll, hogy ez a két alkotó anyag, melyek a Pfizer vakcina, első két alkotó elemeként kerülnek megemlítésre, hogy ez a két alkotó elem, kizárólag kutatási célokara engedélyezettek és nem emberi alkalmazásra!
  For research only! Csak kutatási célra!!!
  Ezen felül a Pfizer legújabb biztonsági jelentése is azt mondja, amely 2021.12.07.napján kelt.
  Nem áll rendelkezésre semmilyen adat ezen két anyaggal kapcsolatosan!!!
  Ezen felül nincsenek toxikológiai kiértékelések, rák-keltő hatás szempontjából. Vagy más gyógyszerekkel történő kölcsönhatásról.
  Ezek legmasszívabb az úgynevezett „good practical clinical practices” azaz jó szándékú klinikai eljárás megsértése!
  Ezek olyan szabályok, amelyek évtizedek óta érvényesek gyógyszeripari készítmények gyártása tekintetében nemzetközileg. Ez egy példa nélküli, SZÁNDÉKOS, súlyos és kriminális megsértése ezen szabályozásoknak!
  Hogy összetevők, fő összetevők, kerüljenek beoltásra, amik még csak engedélyezésre sem kerültek!
  Amikhez nincsen semmilyen adat a klasszifikációjukat, vagy toxicitásukat, rákkeltő hatásukat és egyebet illetően!
  Tehát nyilvánvalóan egy klinikai tanulmányban vagyunk benne. És emberek milliárdjai és 83 millió ember Németországban nem került ez ügyben felvilágosításra!
  Ennek okán a Gyógyszer törvény 8. paragrafusa és a Gyógyszer törvény 5. paragrafusa megsértései nyilván valóak!
  És aki ennek ellenére olt! És aki ezt most hallja és tudja, az büntethetővé teszi magát!
  Büntethetővé válnak orvosok, a SZÜLŐK, bírók is büntethetővé válnak.
  Valamint eljárásokhoz kirendelt személyek, akik gyermekek számára egy családjogi eljárásban kerülnek kirendelésre. Ők szintén büntethetővé válnak.
  Hogy miért? Mert ebben az esetben ez a gyógyszerkészítmény által, súlyos egészségügyi károsodás és akár halál veszélye is fennáll.
  Már 23-szor több jelentett halálesetünk van a korona vakcina kapcsán, mint SZÁZMILLIÓNYI oltás után az elmúlt 21 évben összesen!!! 1800 jelentett halálesetünk van. Csupán kilenc hónap alatt, az oltások beadásának megkezdése óta! Már 5 gyermek-halálról tudunk Biontech oltás következtében!
  A jelentési kvóta alacsony Az ismeretlen esetek száma 50-100 szorosa lehet ennek. Akár gyermekek százai is meghalhattak már a Comernaty-tól (Pfizer-Biontech vakcína).
  Feltétlenül figyelmeztetnem és felszólítanom kell Önöket! Hagyják abba a gyermekek oltását!!!
  Tegyenek meg mindent, hogy a gyermekeket megvédjék, az ő egészségükről és életükről van szó!

 3. https://youtu.be/9rIfsodzJyA

  2021. december 20-i nyilatkozata a WHO főigazgatöjának:

  némely helyen boostert adnak gyerekeknek, hogy megöljék őket, ez nincs rendben…ahelyett, hogy a 60 és 65 év felettieket vennék célba…

  A videó alatt található leírásban már kihagyták az ölni szót.

 4. A barátnőm elolvasta ezt az írást, előtte semmi baja nem volt. Most viszont idegösszeomlást kapott az írás miatt. Kitől fogunk kártérítést kapni? Tönkre tették a karácsonyunkat. Ilyenekre nem gondolnak? Miért kell háborút szítani? Elolvastam az írásokat, egyik sem hiteles. Lehet hogy az oltás sem, de most önök nagy bajt okoztak. Ha kell, bíróságra viszem az ügyet.

  1. Istenem! Most Ön komolyan gondolja, hogy a hírvivő a hibás és azt le kell kaszabolni? Egyébként mitől nem hiteles? Mit kell olvasnia a videókon, nem inkább nézni kell? Nyugodjon meg, idegösszeomlás nem videótól jön, ráadásul senki nem kötelezi a barátnőjét, hogy végignézze ezt a videót. Jó, hogy sokoldalúan tájékozódnak.

  2. Zsolt ügynök úr / Mister Zsolt! (A kívánt forma aláhúzandó Ön által.)

   Egyikőjüket se ismerem személyesen, se Önt, sem a tisztelt doktor urakat, de kérdem én: HOL VANNAK AZ ÖN TUDOMÁNYOS ÉRVEI, cáfolatai?
   Kényelmes dolog az Ön részéről csak úgy odavágnia a vádaskodását mások felé, nemde…?
   ÖN FELNŐTT EMBER, uram?! Ha igen, hol a felelősségvállalása? Ha valaki mutat Önnek, vagy a feleségének, akár egy horrorfilmet, akár egy ŐSZINTE ÉS HITELES orvosi zárójelentést, akkor Ön vajon kedvére feljelentené az illetőt, csak mert megijedt ettől…? Pusztán az Ön ijedtsége okán?? Hol van Önben a nehézségekkel való szembenézésre való hajlandósága…? És a mások iránti tisztelete? És a megalapozott érveket alkalmazó vitakészsége másokkal? Tud róla, hogy Magyarországon (és egyre több országban) NINCS IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS? Csak jogorvoslat van. Erősebb kutya alapon, többnyire. (Ezt hivatalosan is kimondták.) Meg joghézag alapon (amit lehet jogos önvédelemre is, viszont mások kihasználására is felhasználni, az utóbbit sajnálattal konstatálom).

   A Maga / tisztelt neje felelőssége, hogy megnézi-e a horror filmet, ha valaki ajánlja Önnek. És az is, ha, mondjuk, Ön, vagy a tisztelt neje kap egy (adott esetben) hiteles és őszinte orvosi zárójelentést, hogy megtekinti-e, elolvassa-e.

   Nem tudok arról, hogy ezen a weboldalon bárkit is köteleztek volna arra, hogy megtekintsen bármilyen videót, vagy elolvason bármit is. Mindenki a saját felelősségére olvas, és/vagy néz videót, itt biztosan. Lehet futkosni helytartóhoz, jó videoklippnézést kívánok – csak aztán meg ne ijedjen a valóságtól! NEM KÖTELEZŐ EZT SE megtekintenie… Íme:
   TOOL zenekar – Helytartó (Esetleges link módosulás esetén hivatkozom a videoklip címére: VICARIOUS) :
   https://www.youtube.com/watch?v=h_TUP2vuaDs

   Javaslom átgondolásra szerény véleményemet, Mister Zsolt.

   Béke Önnel és tisztelt nejével. Valamint nyitott, rugalmas, alapos gondolkodásmód is legyen Önnel! Plusz megoldás centrikusság. Oltáskivezető módszerek, ha érdeklik, olyat is talál itt, és az is mindenki SAJÁT felelősségére. Lásd: friss videók között 2021 dec végén, ezen a weboldalon, például (nincs rá gari, csak egy lehetőség).

   De még az SEM kötelező!

   Tudja mi ellen harcolunk -békés módszerekkel-, páldűnak okáért -ha jól érzékelem- a tisztelt doktor urak? Vagy pl jómagam?
   ÉPPEN HOGY A KÖTELEZŐSÉG ELLEN! Jó volna felébredni végre.

   Mikor válnak fenőtté a nagykorú tömegek és vállalnak végre legalább alap szinten felelősséget magukért?? Majd a tv gondolkodik az emberek helyett, mi?? Vagy az éppen kinek-kinek szimpatikus politikus bácsi?? Hogy a másik hasonló diktátorjelöltre fujjogni lehessen, aki ugyanazt a hatalmat szolgálja?? Megosztani és uralkodni, nemde?? És ez a sok birka ember hol van? Csak politikus volna ,de önrendelkezni azt nem akar az a sok birka ember? ÉS csodálkozunk, hogy itt tart a világ? Hol tartana, ha nem ott, AMIT A TÖMEG KÉPVISEL… Felelőtlenség, és hogy valamelyik diktátorjelölt mondja meg szépen, mit kelljen gondolnunk, mert lusták vagyunk önálló gondolkodásra, ugye?

   Miért nem gondolkodik felnőtt módra, önállóan végre az a sok birka ember?? Költői kérdés…

   Akinek meg nem inge… Béke legyen mindannyiónkkal. ÉS SZABADSÁG! A szabadság lett az újkori szitokszó. Hogy merészelünk gondolni a szabadságunkra… Hát így! Felelősségteljesen! Amíg nincs felelősségvállalás, addig rabszoglaság van, Zsolt úr! A többség dönt. Hát, a többség igazán felébredhetne már, Csipkerózsika álmából…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük