COVID-19 oltások és többlethalálozás statisztikák országonként

Amikor a hatékony kezelés növekszik, a többlethalálozásnak csökkennie kell. Ehelyett az ellenkező tendencia figyelhető meg szerte a világon.

Mikor az oltást felvevők száma emelkedik a többlethalálozás növekszik és mikor az oltást felvevők száma fogy, a többlethalálozás csökken.

https://rumble.com/v13x56r-oltsi-s-hallozsi-statisztikk-orszgonknt.html

Az Our World in Data tudományos online publikáció statisztikái alapján.


Egy régebbi videó statisztika a halálozásokról: https://www.youtube.com/watch?v=xSrc_s2Gqfw

5 thoughts on “COVID-19 oltások és többlethalálozás statisztikák országonként

 1. Elég szemléletes bemutató! Teljesen nyilvánvaló, hogy a méreginjekciózás és a rá következő többlethalálozás ugyanazt a mintát követi, némi időbeli késéssel, amit eddig is sejtettünk. Mivel világszerte ugyanez a tendencia, véletlenről szó sem lehet.
  A “Covid-19 halálozás” kategória viszont teljesen értelmetlen, mivel használhatatlan kamu-tesztekkel kreálták a (hamis) pozitív vagy negatív eredményeket, teljesen vitatható módon. Az “oltakozás” és az elhalálozás egyértelműen bekövetkezett, tehát a tény nem vitatható. Maradjunk az egyértelmű tényeknél!
  Az is látható, hogy a felső középosztályban a legnagyobb a méreginjekciózás és a többlethalálozás mértéke (és pont ők a leginkább agymosottak a kamujárvány kezdete óta), míg a legalacsonyabb jövedelmi kategóriában a legkevesebb.
  Kíváncsi lennék, mi a helyzet Magyarországon, már ha lehetne hinni egyetlen hivatalos adatnak is…
  Valószínű, hogy az agymosott/agyhalott többség soha nem fogja és nem is akarja látni mindezt, mert inkább a biztonságosnak hazudott álvalóságban él, mint hogy szembenézzen a sokkoló tényekkel, egészen a végsőkig.

 2. Nagyon szemléletes valóban. Egyetértek Cassandra-val.
  Aki még ebből sem lát semmilyen trendet, az vagy vak, vagy nem akar látni, vagy már megkapta a megfelelő mennyiségű pénzösszeget,hogy ne lásson.

 3. Tudomásom szerint Magyarországon 2019-hez képest 2020-ban 10000-tízezer-fő volt a többlethalálozás. /Ez részben az elmaradt orvosi beavatkozások, részben a járvány miatt, aminek valószínűleg nagy hányadát a who protokol okozta, az ivermectin hozzáférhetetlenné tétele st./
  2021-ben 2019-hez képest 25000-huszonöt ezer- volt a többlethalálozás. A 20-beli okokból maximum 10000 lehetett, a többi -más változó nem lévén- vélhetően az oltásoktól. 15000 ember!!!!! Egy is túl sok! A károsultak számát pedig ki tudja??

  1. Nem, a 2020-as adatokat már meghamisították! 2020-ban MO-on az eredeti KSH adatok alapján 20-25 000 emberrel több maradt életben, mint az azt megelőző évek átlaga. ( Egyébként globálisan se volt túlhalálozás sehol!) Azután rájöttek, hogy nem lesz az úgy jó, hogy “világjárvány” idején és amikor még a kórházakból is kidobták az embereket, még a sokéves átlagnál is kevesebb legyen, ezért áprilisig “találtak” szanaszét az országban még vagy 35 ezer halottat, akiket utólag raktak be az elhalálozási statisztikába! Visszamenőleg heti lebontásban adtak hozzá hol ennyit, hol annyit… Azóta pedig a statisztikákat már nem szabad elhinni!

   1. Egyetértek, tavaly havonta töltögettem le a ksh halálozási statisztikáit, és egyfolytában srófolták felfele. magyarul: utólag hamisították.
    Végülis az marad meg az utókornak, azzal lehet takarózni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük