Olaszország: Sara Cunial képviselő a Zöld Passz diktatúra ellen és a polgári engedetlenség mellett

“Nem léphetek be a parlamentbe” – nyilatkozza Cunial, a zöld passz ellen küzdő képviselő.

https://www.bitchute.com/video/qNXzYgKNV0EX/

5 thoughts on “Olaszország: Sara Cunial képviselő a Zöld Passz diktatúra ellen és a polgári engedetlenség mellett

 1. Borzalmas világban élünk, és nagyon szomorú vagyok, hogy ez megtörténhet és megtörténik.

 2. Miközben többen próbálnak a világban harcolni a továbbfejlesztett nácizmus ellen, Kanadában lovasrendőrök tapossák halálra a fegyvertelen tüntetőket. Ez is azt bizonyítja, hogy az elején azonnal keményen kellett volna a népeknek fellépni, de a népek a történelem folyamán erre soha nem voltak képesek. Nem igazán van remény, mindent vérbe fognak folytani a világ valamennyi államában. Ha még fennállna a kétpólusú világ, akkor erre sokkal kevésbé lett volna a csótányoknak lehetőségük, de győzött az ego, az anyagi érdek, amiben elveszett az, amit homo sapiensnek hívtak, és így elveszett az emberiség is.

 3. Hölgyeim és Uraim !

  Az utolsó képsorok a legbeszédesebbek, amikor elsírja magát, hogy a tegnap még rettentő bátor kollégák sokasága, mára kollaboráns takonygerinccé változott !

  Ebben az egyben téved a kedves Hölgy ! Ezek eddig is takonygerincűek voltak, csak eljátszották kifelé a bátrat, az elszántat, az igaz embert !!!

  Tegyünk egy csekélyke összehasonlítást, és azonnal láthatjuk, hogy kis hazánk nagy hősei, az igazság bajnokai, mind ugyan ebből a fajtából lettek gondosan kiválogatva, lásd a magyar(nak mondott) parlamentet, hogy nyomorult lelkükben semmilyen gazemberség, mocskos tett, nem okoz lelkiismereti problémákat, mivel nincs sem lelkük, sem gátlásaik. Ők a jog, az igazság, a becsület két lábon járó szobrai ! Az ostoba nép számára működtetett Orwell színházban, tévében, rádióban !!! Péntekenként a Kossuth rádióban, Orwell hullámhosszon, maga Rákosi elvtárs tart szózatot a drága népnek, akik isszák a szavait !

  Minden tiszteletem a Hölgynek, és a hasonló valódi hősöknek !

 4. Minden Tisztelet Sara Cunial képviselő asszonynak!
  Ő és a hozzá hasonló emberek a reménységek! Ő/Ők azok akik egyik pillanatról a másikra igazi példaképpé válnak, igazi hősök lesznek.
  Ő/Ők azok,akik nem csak címükben képviselői azoknak akik megbíztak benne és megválasztották képviselőjüknek,hanem valóban képviselni is akarja/akarják őket.
  Grazie mille! Ti auguro forza e perseveranza!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük