Interjú Alpárral, kanadai magyarral, a kanadai kamionosok ellen elkövetett rendőri túlkapásokról.

Interjú Alpárral az ottawai eseményekről.

https://www.bitchute.com/video/rocMFbeU8wvs/

2 thoughts on “Interjú Alpárral, kanadai magyarral, a kanadai kamionosok ellen elkövetett rendőri túlkapásokról.

 1. Azt gondolom, az Ottawában tüntető kamionosok és minden kanadai polgár,aki részt vett és/vagy támogatta a Freedom Convoy-t, elérte a célját.
  Most már senki nem mondhatja,hogy nem látta, nem tudja mi folyik valójában a világ országaiban és milyen képmutató az a politika elit,akik most a hatalmat a kezükben tartják.
  Azt a hatalmat,amit mi adtunk nekik és amit most felhasználva, habozás nélkül fordítanak ellenünk szerte a világon.
  És valóban, ahogy Alpár is megfogalmazta, nincs hova elbújni előlük, fel kell venni a kesztyűt.
  És egyetértek vele abban is,hogy elveszett a bizalom, mind a politikai elitben, mind az orvosok nagy részében – tisztelet a kivételnek – és ezt már nem lehet visszacsinálni. Elárulták a választó polgáraikat, elárulták az embereket,akik bíztak bennük és elhitték nekik,hogy a hatalommal a kezükben az emberek javát szolgálják.
  Most a kanadai és a világban zajló – sokszor – brutálisan erőszakos karhatalmi fellépések miatt, már nem lehet azt mondani,hogy előfordulnak néha túlkapások. Nem. Ezek nem véletlenek. És nem néha előforduló esetek.
  Ha nem akarunk egy globális diktatúrában élni és nem akarjuk,hogy a gyerekeink, unokáink ebbe kényszerüljenek vagy szülessenek bele, feltéve ha még fognak születni – tekintve a “vakcinák” “áldásos” mellékhatásait -, akkor fel kell ébrednünk és össze kell fognunk.
  Ezúton köszönöm a kitartásodat és minden kanadai polgárnak – aki felébredt vagy felébreszti a többieket – amit eddig tettek.
  Remélem nem lesz hiábavaló az az áldozat, mind személyes,mind anyagi oldalról nézve ,amit meghoztak, hogy az igazság kiderüljön és minél több ember ébredjen rá, mind Kanadában,mind az egész világon, hogy itt nem volt, nincs és soha nem is lesz szó az egészségükről és a jólétükről. Itt kizárólag egy szűk politikai és pénzügyi elit hatalmáról és a hatalmuk megtartásáról van szó, bármi áron.
  Ne hagyjuk,hogy így legyen!!!
  Jó egészséget és kitartást kívánok Neked, örülök,hogy megismerhettelek, bár csak videón keresztül.
  Remélem még hallunk felőled, bár igazad van abban,hogy ha egyre többen “szakadunk le” azt általuk létrehozott “virtuális világhálóról” és hozunk létre új kapcsolattartó rendszereket, annál inkább kifogjuk a szelet a vitorláikból. Mindig minden kommunikációs platformot nem tudnak cenzúrázni.

 2. Koszonet a sokmindent erinto es erdekes interjuert !
  Annyi teheto talan meg csak hozza hogy csuggedni vagy elkeseredni nem szabad mert:
  -Nyilvamvalova valt Kanadaban is most mar a szeles tomegek szamra is hogy az orszag vezetoje-Kanada vezetoje is -egy szornyeteg-olyan aki semmi fele aljassag elkovetesetol a nepe ellen nem riad vissza
  -Az is vilagossa lett nagyon sok ember szamra hogy az un rendorok nem az embereket vedik -hanem gazdaik parancsara a bekes emberek ellen is barmire kepesek es ravehetok.Oregeket tipornak-foldre vitt kamionosokat rugdosnak-meg a kisgyermekek szadsagot koszonto es unneplo kis rajzani is csizmaikkal /lovaikkal tapossak …Es ezek az un rendorok teljesen maszkok moge bujva -es kotelezo azonosit szamok/nevek nelkul.teszik mindezeket.
  Talan vegre a csaladjuk-felesegeik-gyerekeik es barataik is rajottek most arra hogy ha ezek az un rendorok /egyenek …../ ilyesmikre kepesek /ravetok akkor barmikor arra is kepesek es ravehetok hogy a csaladjukkal-bartaikkal szemben is mindezeket az aljassagokat majd elkovessek. .Remlhetoleg lesznek majd olyan uzletek /intezmenyek stb ahol ezutan majd nem szolgaljak ki oket …es agyaltalan nem lesznek szivesen latottak …Akiben egy kis emberseg meg van kozulok az most kilep egy ilyen intezmenytol es inkanbb utcat seperni megy el…mintsem hogy ilyen aljassagokat/ emberiseg elleni bunoket hajtson vegre.
  -A maistream media vegtelen aljassag es az is hogy ne nezze ne kovesse azt egyeltalan ….- ez is egyertelmu lett mostmar nagyon sokak szamara. .
  -DE A LEGFONTOSABB- barmi is tortent azt a CSODAT -a mosolygo embereket-gyerekeket-a szabadsagot-oromet …..mindazt amit a Freedom Convoy Canada napokon at adott az egesz vilagnak/Emberisegnek azt mar soha es senki sem veheti el tolunk.Ha csak nehany napig/hetig is de ujra Ember kent elhettunk….!Szivbol jovo koszonet es halla mindanyiuknak mindezert !!!
  A Szikra el-eltaposni a megtestesult gonoszsag nem tudta.Mindnyajunkon mulik hogy tovabb vigyuk es hogy tovabb adjuk.
  Igen-az jo otlet pl tiltakozni a kanadai kovetsegeknel vilag szerte-az is hogy kocsikra nemzeti zaszlokat es a kanadai zaszlot is kituzni-hogy aki mast nem tud tenni akkor Canada feliratu trikot/sapkat vegyen/ hordjon stb.
  Kanada nem adta fel-segitsunk vilag szerte ahogyan csak tudunk…..!
  KANADA-(Ok egymas mellet voltak..)A magyar Csaba es a roman Critaian kamionjai Ottawa utcajan egymas mellett voltak/ alltak-Es ok a vegsokig kitartottak.Mert Ok vallvetve egyutt es egymas segitve kuzdottek……-Ok nem egymas nyakat fogtak-nem Erdelyt akartak ujra felosztani-vagy Felvideket visszacsatolni stb. Talan volna mit tanulni toluk…..!.Mert amig Kelet Europaban az egyes nepek konnyen ravehetok arra zsarnokaik altal hogy ne egymas kezet hanem hogy mindig csak egymas nyakat fogjak addig a zsarnoksag hatalmon marad es uralkodik majd rajtuk.
  MAGYARORSZAG_(Mindenkitol elnezest…)Nem Magyarorszagon elve es nem magyar alapolgar kent mindenkitol elnezest kerve -de Magyarorszagon elo baratok es ismerosok hireibol ugy tunik hogy akik Magyarorszagon valodi valtozast akarnak -ha 7 vannak akkor azok is 30 fele huznak.
  Nagytudasu emberek -akiket csakis tisztelni lehet-meg azok is ugy nyiltkoznak amibol valahol az jon ki hogy mivel a Szent Korona tan tul bonyolult es az emberek nem erthetik igy a jelenlegi hatalom csak maradjon tovabb aztan majd negy ev mulva… no majd akkor….
  (,Mert Kossuth Lajos azt uzente ….Ha megegyszer azt uzeni …..Hat hanyszor kell hogy uzenjen?!.Majd negy ev mulva akkor ujra uzenjen….-es lesz e meg akkor kiknek…?!)
  Mar elnezest de azert roviden-a lenyeget csak meglehetne fogalmazni a Szent Korona tan-rol ugy hogy a koltovel szolva – azt meg a legkissebb is mertse.-Hogy valtozas legyen mar vegre …!.
  Annal is inkabb most kellne a valtozas Magyarorszagon is mert negy ev mulva-amikor a teljes zsarnoksag-torvenyekkel is jol ala lesz mar majd tamasztva-akkor mar keso es teljesen lehetelen lesz majd. barmit is tenni azert hogy a normalis-Emberi elet vegre mar visszaterjen. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük