28 thoughts on “Gondolatok a műtőasztal mellől – 2022. február

 1. Eddig a videóig örömmel hallgattam őket, de ez a pánikkeltés, hogy a betegségen átesett személy ugyanolyan veszélyben van a tüskefehérje miatt, mint az oltott, és csak idő kérdése, hogy kiütközzenek rajta a tüskefehérje káros hatásai, egyrészt káros programozás, másrészt nem is igaz, hiszen Tamasi doktor szerint is az immunrendszer elbánik a vírus tüskefehérjéjével, és nem is egy 0-24-ben üzemelő tüskfehérjegyárról beszélünk, mintha felvettük volna az oltást…

  1. Igen, a szervezetet kell fitt állapotba hozni és megoldja. Azért akarnak fél évente oltatni, mert az előző kopik, az erős immunrendszer leküzdi. Úgyhogy mindenkinek megvan a remény, a kilábalás. Ébredni is jobb későn mint soha.

 2. Kedves Dr. Farkas András.
  Ezzel a videóval majdnem összezavartak,végképp érthetetlen, sőt félelmet keltők az itt elhangzottak! Ha nincs izolált covid19 virus, ha a gyors teszt vagy a PSR teszt nem bizonyithatja a covidodot, ez már a feltalálója is megmondta!, mert olvasható volt, hogy ezért kelett meghalnia röviddel azután amikor elmondta, hogy a teszt nem bizonyitja a covidot, nem is erre lett feltalálva, és Önök nincsenek a génmanipulációt előállitó oltással beoltva, hogyan történhetett mind ez Önökkel? Ha a teszt is grafén oxiddal szennyezett lehet, mert ezt is hallottuk videókban, még is megcsinálták a gyereken is? Szerintem nagyon rossz példát állitanak az egyszerü embereknek a történetükkel. Gondolom sok embert felkavart, bizonytalanságba, az eddiginél is nagyobb félelembe kergetnek ezzel a videóval.
  Kérem Önöket, ha segiteni, kiutat mutatni, nem tudnak, jobb lett volna nem elmondani mindezt, nem csökkentik hanem növelik a pánikot, erre ott van a média, amivel elmondhatatlan kárt okoznak úgy álltalában mindenkinek minden országban.
  Salynálom ha igaztalannak, vagy sértőnek érzik soraimat, nem annak szántam. Személy szerint én bízom az eddig bizonyitott tényekben, amit sok-sok kutató doktor mondott el a kovidról, szerintem ha bizom az immun rendszeremben, amit Isten adott minden teremtményének, letudom győzni a félelmet. Sajnos nem mindenki bizik a teremtőjében, van olyan ismerősöm aki azt mondja, hogy ha elkapja a kovidot, inkább öngyilkos lesz, de
  kór-házba nem fog menni, mert ott szednek össze minden kór-ságot az emberek, és ma már sok ember tudja hogyan kezelték az úgynevezett covidosokat a kór-házakban, nem csoda ha sok ember jobban fél a kórháztól mint a betegségtől.
  Mielőbbi teljes gyógyulást kivánok Önöknek, és félelem nélküli életet, kérem önöket, hogy azt mondják salyátmaguknak teljes hittel, hogy meggyógyulok, nem azt, hogy a covid sajnos nem mulik el. Dr. Papp Lajostól olvastam, hogy mennyire fontos a hit nem csak a gyógyitáshoz, de a gyógyuláshoz is.

 3. Sziasztok. Sokrétű a tünetegyüttes… én amondó vagyok, aki teszteltetett, vért vetetett ( antitest), tehát bmilyen invazív beavatkozásba belehúzták, az csináljon parazitairtó kúrát. Min 3 hetest ( lsd ivermektin, gyógynövényes cseppek stb)
  Látom mindazt amiről beszéltek… és azóta szűntek meg a tüneteim, amióta túl vagyok a parazitairtáson. Brutális méregtelenítési reakciókra kell készülni célszerű szedni bélrendszeri segítséget ( bélflóra, rostok) a vese máj epe működést megsegíteni közben. Hogy a paraizék termelnek e tfehérjét vagy az komplett más történet …az jó kérdés. Mindenesetre azt gondolom, parazita irtás sokmindent megold … régebben is másfél évente szoktunk ilyen kúrát tartani de soha ilyen tisztulási tüneteink nem voltak. Nem vagyok oltva, soha semmit nem dugtak az orromba, de egyszer voltam vérvételen. 2 hónappal utána elkezdődtek a gondok… most már jól vagyok, a testem újra úgy működik mint előtte. Hál Istennek van megoldás, max nincs benned paraizé, akkor semmi bajt nem csinálsz, ha van, akkor nehéz 3 hét, de újjászületsz utána. Isten velünk ❤

 4. üdv,doktor úr.
  egy ártatlan kérdés:ön,mint orvos ,hisz a koronavírus létezésében,valamint a tesztek valódiságában,és ,hogy ki tudják mutatni valamely vírus jelenlétét?
  mert,biztos vagyok benne,hogy ön is informálódott róla,hogy a covid 19-et sehol sem izolálták a világon,komoly tudósok,orvosok,sajtó kérérére semmilyen egészségügyi hivatal nem rendelkezik ezzel.A másik:a PCR teszt feltalálója,dr KARY MULLIS is kijelentette,hogy az nem alkalmas élő vírusok kimutatására.
  az aktuális,a pandémia terror fenntartására használt tesztet bizonyítottan dr Christian Drosten ‘fejlesztette’ tovább,a háttérhatalom utasítására(ő ugyanaz a szereplő a 2009-es H1N1 ál-pandémia során is,ami ugyebár sikeresen megállítódótt/lelepleződött).
  Csak azért teszem fel kérdéseimet,mert állításai szerint “felébredt” orvostól meghökkentő ezt hallani,hogy ezzel a hamis teszttel teszteltették magukat,és hisznek a pozitívitásában. Amúgy,biztosan nem létezik a covid,hanem grippé,influenza,felső légúti betegségek vannak aktivitásban,a téli szezonnak megfelelően.Nem kellene már tovább szajkózni ezt a szót,elég terrorban van már az emberiség miatta.Inkább összefogni,és villanyszékbe rakni az összes ál pandémiában résztvevőt.
  maradok tisztelettel,Albert

 5. Legelőször is mielőbbi teljes gyógyulást kívánok a családnak. Nagyon kedvesek, szimpatikusak, ezért meg szoktam nézni a videóikat és úgy emlékszem, hogy nincsenek beoltva. Sokat olvastam / hallottam már a tüskefehérjéről. Azt sehol nem találtam, hogy erre a tüskefehérje termelésre meddig van a szervezet kényszerítve? Fél év, egy év, tíz év, vagy amíg csak él a beoltott?
  Most akkor hogy is van ez? Aki oltatlan és ” beszerzi ” az oltottaktól – mert tőlük lehet elkapni – akkor oltatlan létére a tüskefehérje benne is elkezdi kifejteni ” áldásos hatását”, tehát beteg lehet. Ő is termelni fogja a továbbiakban? Vagyis azt hiszem, hogy oltatlan, vele nyugodtan lehet találkozni? Közben ácsi, inkább ne? Kérdésem az lenne, hogy akkor ugyan ott tartunk, mintha beoltattuk volna magunkat, csak még korlátozásnak is ki vagyunk téve?
  Nem vagyok szakember, csak elgondolkoztam és arra jöttem rá, hogy ki van ez jól találva. Előbb – utóbb utolér, kapálózhatsz nyugodtan.

  Csodálom azoknak az orvosoknak és mindenkinek a hitét, erejét, segíteni akarását, hazaszeretetét, akik ezt a honlapot működtetik. Ők azon kevesek, akik MINDENÜKET kockára téve próbálnak bennünket, szunyókáló magyarokat finoman csiklandozni, hátha magához tér már végre a társaság. Köszönet és hála nekik.

  1. Kedves Rozika, fertőződhetnek, vannak időszakok, mikor több mérget szórnak, de nem kerül át úgy, hogy termelje is. Az az “előny” csak az oltottaknak adatik.

 6. végkövetkeztetés:(kövezzen meg,aki nem ért egyet,nem fog fájni:))) : ez a 2 személy,amiket itt összebohóckodik,a videóikban,az totálisan összezavaró,megtévesztő,stb. Ennek nincs semmi értelme,nincs oktató/építő szerepe.Egy videóból sem éreztem ki azt,hogy segíteni akarnak embereken,értelmes,orvosi tanácsokat adnak,stb.
  +egy részben,valami szektába való beállásukról zagyváltak,ahová nem állhat be akárki,elnevetgéltek ezen…
  nem kellenek már az embereknek újabb megmondóemberek,azt gondolom,hogy Tamasi doktor úréknál nincs hitelesebb,értelmesebb,racionálisabban ébresztő közeg jelenleg !!!

 7. Érdekes amit Farkas doktor és b. neje mesél a koronás vírus(?)-ról! Meglepett, hogy őszinte legyek. Egészen!
  Pláne, amikor határozottan kijelentik, hogy a gyerek hazahozta az iskolából. Elgondolkodtam.
  Aztán elmerengtem azon: A PCR teszt teljes haszontalanságát olyanok is “elismerték”, akik addig HITTEK benne. Aztán a CDC az Egyesült Államok nemzeti közegészségügyi ügynöksége bevonta az USA-ban annak alkalmazását, illetve engedélyét.
  És a Facebook-on is látható olyan videó, amikor NARANCSLEVET csepegtetnek a gyors tesztet végző “készülék” nyílásába és AZ korona pozitív eredményt mutat. Akkor most miről beszélünk? Nem értem.
  Számomra ez olyan, mint amikor elmegy valaki a háziorvoshoz, hogy fáj a tüdeje, és a Háziorvos megnézi a nyelvét, megméri a vérnyomását, majd meghallgatja sztetoszkóppal itt-ott és kimondja: Önnek tüdőembóliája van.
  Lehetséges ez?
  Én nem vagyok orvos, de kétségeim vannak.
  Jó! Persze, vállalom. Biztosan én vagyok a tudatlan. Ám remélem, nálam okosabban fel fognak világosítani engem.
  Előre is köszönöm.

  1. lehetséges -e válaszodra :
   A levezetésed lehetséges, hogy egy hibás feltevésen alapult és ez okozta a zavarodat?
   CDC nem vonja vissza az összes PCR-teszt engedélyét, mert azok rosszul működtek.
   Ám ha visszavonta linkeld a cdc oldaláról is jó lesz, köszi.

 8. Drága Honfitársaim,
  Kérlek titeket, ne pánikoljatok és ne keltsetek pánikot. Vegyétek észre, hogy nem Covid-osok vagytok (voltatok), hanem a szokásos téli influenza kapott el titeket.
  Nem kívülről, a “gyerekről átrepülő tüskefehérjék” támadtak meg (gondoljátok végig mily nagy banalitás még a gondolat is), hanem valami olyasmi történt hogy az egész család evett valami félig romlottat, vagy valamit ami tele volt a globális élelmiszeripar által kedvelt tartósítószerrel, vagy valami nem-bio zöldséget vagy gyümölcsöt ami nem lett eléggé megmosva. Törvényszerű hogy köztetek az lett a legrosszabbul aki a legnagyobb adagot ette és az a legkevésbé, aki a legkisebbet.
  A szervezet reakciója ilyenkor az hogy méregtelenít, ahogyan tud, az enyhe náthától, a hányás, hasmenés illetve a tüdőgyulladásig. Amiért ilyenkor fájnak a végtagok az ez a folyamat. A szervezet télen egyébként is küzd a méregtelenítéssel, mert a napsütés híján és a hidegben nem izzad, így a méregtelenítés normál módja elmarad. A bőr az ember legnagyobb méretű szerve, így az izzadás a legfőbb méregtelenítő módszer – és amikor megbetegszünk e célból leszünk lázasak. Emiatt nem meglepőek a kiütések sem.

  Tehát az történt hogy valami extra méregadag került a megszokottak mellé. A folyamatos maszkhordás is mérgező, az extrém stressz is, aminek ki vagyunk téve. Már önmagában is, eme oltásoktól való félelemtől, a most már nyíltan bevallott diktatórikus rendszerektől, és a kormányok általi vakcina-terrortól is ki lehet dőlni. A főáramú Covid-narrativának viszont nem szabad bedőlni, és nem átadni másoknak a hazugságokat és a pánikot, mert akkor mindennek vége. Elmondom miért: ezzel a szöveggel a germ theory-t tersjesztitek és fokozzátok, ami pedig egy öngyilkossággal ér fel.
  Mert az ideát hogy mi halálra fertőzzük egymást, azaz a Germ Theory-t arra találta ki a népességcsökkenésre ráálló háttérhatalom, hogy a fertőzés mantra mentén tegyen meg minden ártatlan felnőttet és gyereket egy halálos fertőzés veszélyévé, és ezen az alapon kényszerítsen mindenkit méreginjekciók beadatására. Egyedül ezen Covid-oltások veszélyesek, de azok nagyon.
  Továbbá emlékezzetek, hogy a valódi tudományos anyagok, mint a Stanford-tudós és a világ első számú epidemológusa Ionn mind arról számolnak be hogy egy egyszerű influenzajárványról volt illetve van szó.
  Professor John Ioannidis (USA, Stanford University), the greatest epidemiologist on earth.
  https://www.youtube.com/watch?v=T-saAuXaPok
  These initial studies by Prof. Ioannidis were confirmed by him in subsequent studies, as can be seen in the list of publications by the WHO itself. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13554
  https://www.bmj.com/content/371/bmj.m3883/rr

  Továbbá, hogy a többlethalálozás a tömeges oltás-beadások után jelentkezett először, amit az alábbi mega-analizis mellett számtalan szakértői tanú is igazolt:
  Worldwide Bayesian Causal Impact Analysis of Vaccine Administration on Deaths and Cases Associated with COVID-19: A BigData Analysis of 145 Countries
  https://www.researchgate.net/profile/Kyle-Beattie/publication/356248984_Worldwide_Bayesian_Causal_Impact_Analysis_of_Vaccine_Administration_on_Deaths_and_Cases_Associated_with_COVID-19_A_BigData_Analysis_of_145_Countries/links/61931b0507be5f31b78710a8/Worldwide-Bayesian-Causal-Impact-Analysis-of-Vaccine-Administration-on-Deaths-and-Cases-Associated-with-COVID-19-A-BigData-Analysis-of-145-Countries.pdf

  Emlékezzünk hogy a PC-tesztelés nem kórokozót mutat ki hanem egy mesterséges RNA-szekvenciát amit a tesztelő apparátus felnagyít illetve sokszorosit, azaz amit ez a teszt kimutat nem egy vírus, nem egy kórokozó, hanem egy mesterséges és jelentés nélküli mozaikkép, hogy maga a PCR-teszt megalkotója is kimondta hogy a szerkezet nem alkalmas diagnosztikára. Plusz emlékezzünk hogy maga a vírus soha nem lett izolálva, nem lett a létezése bizonyítva.
  Ha tudtok angolul, a fentiekhez és egyébként is, javaslom az alábbi beszélgetést egy sebész MD és a Germ Theory-t cáfoló tudós közt. Nézzétek meg mielőbb, hogy legalább a gondok eme részétől szabaduljatok. Többek közt elhangzik az is, hogy mi az amire valójában szolgál a PCR-teszt, hogy számos tanulmány igazolja hogy maga a virus léte soha nem lett igazolva és a végén a DNA valódi természete is szóba kerül.

  Virus and mRNA Theory Officially OVER! (with slides)
  https://www.bitchute.com/video/rloCSmKl8b4l/

  Azelőtt én sem hittem el egészen amit a Kaufmann, Cowen et al társaság hangoztatott, így megértem ha valaki ódzkodva fogadja. Ami engem illet, amióta látom hogy most már két év eleltével is milyen konzekvens módon hazudnak, hogy mily drákói szigorral préselik ki az egyvilágrendet a Covid ürügyén, azóta biztosan TUDOM, hogy a Germ Theory-t cáfolók járnak az igazság útján, hisz egyértelmű hogy a fertőzés-sztori maga arra lett kitalálva hogy azon a hazugság alapon hogy mi ártatlan tömegek halálos veszélyt jelentünk egymásra, irtsanak ki minket.
  Ezt is javaslom:
  https://www.drrobertyoung.com/post/the-terrain-theory-vs-the-germ-theory

  Tehát még egyszer, ne üljetek fel pánik-kampánynak, ne sétáljatok a Germ Theory csapdába, miszerint ti elkaptatok volna valami borzalmas betegséget a gyerektől vagy valaki mástól.

  Amikor lebetegszünk annak teljesen más oka van, nem az amit a nagytőke által zsebre tett orvtudományi karokon oktatnak. Ha rendszeresen végezek időszakos böjtölést és egyéb méregtelenítő módszereket, plusz rendszeresen meditáltok ill imádkoztok, akkor az efféle lerobbanás nagy eséllyel elkerülhető, és ha nem, akkor csak úgy kell kezelni mint ami, a szokásos téli influenza.

  1. Végre valaki!
   Sajnos ez a baj, hogy nem dr. Stefan Lanka, Tom Cowan, Andy Kaufmann videóit látni itt, hanem ezt a butaságot, hogy “hazahozta a gyerek”. Meg “leteszteltük”. De úgy látszik a világ még nem érett még meg erre.

   1. Én még idetenném dr. Ryke Geerd Hamer nevét is, akire dr. Stefan Lanka is szokott hivatkozni.

 9. A videó egész tartalma szembemegy az e honlapon képviselt értékekkel, elvekkel, ismeretekkel. Farkas doktornak mi a mondanivalója? Mi a szándéka? Egy betűvel sem mondott többet, mint amit két éve az erőszakos médiából mi magunk is tudhatunk, ismerhetünk. Belesimulás az ellenkező oldalba? Azon nem lepődtem meg, amit mondott, mert már találkoztam olyanokkal, akik így beszéltek, de úgy cselekedtek, azon viszont meglepődtem, hogy közzétették e honlapon.

   1. Hát igen, Farkas doktor ezzel besimult a hivatalos hibás elvárásoknak. Ami feltünő, hogy a kedves német kollégái milyen
    gyorsan segítettek a kedves feleség bajának az orvoslásában.

    Érdekes, az én környezetemben azt tapasztaltam,hogy én mint oltatlannak már elmondták, hogy az onkológiára csak
    védettségi igazolvánnyal mehetek be az éves kontrollra. ( De valószinüleg a kinyítás után ez már megszünt. )

    Dr. Tamasi úr !

    Svájc megdöbbentő módon teljesen kinyított.
    Svájc befejezte a járványügyi komédiát, annak ellenére, hogy az esetszámok jóval magasabbak, mint az 2020
    decemberében volt. Azt mondták, hogy most már immun, ellenálló a svájci nép.

    Forrás: https://zeitpunkt.ch/der-bundesrat-beendet-die-pandemie-mit-einer-unwahrheit
    Sehr erfreulich ist die Abschaffung der Zertifikatspflicht.
    Itt már védelmi igazolvány sem kell sehova. Most már az oltatlanok templomba és boltokba is szájmaszk nélkül léphetnek
    be. Én már a patikában is szájmaszk nélkül voltam.

    Hurrá! Éljen a szabadság ! Végre az unkokáim is már szabadon vehetik a levegőt az iskolában !

    De az eu-ban még mindig megy a covid-cirkusz.

    Die EU, in vielen Dingen auch massgebend für die Schweiz, möchte die Verwendung der Covid-Impfpässe bis Juni 2023 verlängern — A védelmi igazolvány az EU.ban ez 2023 lesz.

    Itt a svájci TaskForce-ot is lapátra tették és nagyon sok bünügyi feljelentése van ellenük. Most csöndben távoztak.

    A TaskForce még egy hónappal ezelőtt is hetente 2500 bis 10’000 esetet jósolt, de ebből csak 125 jött be.
    Az ellenzék, a szkeptikusok most mondják, hogy ez csak egy kamujárvány ( Bill Gates és stb. ) volt.
    A svájci nagy ember a szkeptikusok oldalán, most Christoph Pfluger áll.

 10. Az előző kommentemhez kiegészítésként:

  Általában pedig ( számomra ez jön le a hivatkozott Cowen-interjúból is, azért robbanunk le időnként, mert a szervezetünk pihenőt kér, így szeretne
  újratölteni, újraszerveződni.
  Mert többségünkre igaz, hogy túl vagyunk hajszolva, ki vagyunk zsákmányolva, akár mások akár önmagunk által.
  Mert szeretet és értékek nélküli világban élünk, ahol egymással versengünk, sokszor még egy családon belül is, ahelyett hogy összetartanánk és szeretnénk egymást, ahelyett hogy egymás örömeinek örülnénk és egymás bánatain sírnánk.
  Mert sokszor még annak is örülnünk kell ha a szomszéd csak közönyös, nem kárörvendő.
  Mert nem alszunk eleget, eközben túl sokat aggódunk a holnapért, mert létbizonytalanságban, jövő nélkül élünk és nem látjuk a gyermekek jövőjét sem e világban.
  Mert olyan rendszerek elnyomása alatt élünk, amelyben jelentéktelen csavarokként tekintenek ránk, bármikor a szeméttelepre dobhatók. Nem értékként és nem emberekként.
  Mert keveset vagyunk levegőn, túl sokat ülünk a gép előtt, keveset mozgunk és egészségtelenül élünk, táplálkozunk.
  Az elmúlt két évben mindezek a faktorok hatványozottan súlyosbodtak.

  Mindezt a háttérhatalom is tudja, hisz nem hülyék gyülekezete. Jól ismerik azon rendszerek hatásait a szervezetre nézve, amelyre éppen ők kötelezik illetve hajszolják az egyes nemzeteket, direkt vagy indirekt módon. Kitalálták a vírusokról és fertőző járványokról szóló teóriát (germ theory) azért hogy amikor az általuk megalkotott sokszorosan abuziv rendszerek hatásai alatt, plusz a klíma-beli faktorok miatt, időnként lebetegszünk, annak okát is ránk foghassák, és e betegségeink látszólagos megoldásaként tovább ritkíthatják a népet az “oltásoknak” nevezett mérgeikkel.

  Szerintem a legfőbb feladat az lenne hogy a fertőzéses járvány mítoszát megdöntsük, egyébként a technokrácia soha nem fog elállni a tervtől hogy a germ theory hamis ürügyére alapozott “vakcináik” (biofegyverek) bevetésével megszabaduljanak a világ népessége túlnyomó többségétől.

  1. Nagyon sokan írtak már arról, hogy hasonló/azonos tüneteket milyen különböző külső mérgek szervezetbe juttatásával lehet előidézni. Például egy szimpla köhögést vagy náthát.
   Vagy egy gyomorrontást.
   A”kórokozó” elmélet figyelem elterelő, nehogy bárki, aki nem szakértő, elgondolkozzon és tiltakozzon a valódi, főleg szándékos mérgezések ellen. Jó lenne lefordítva látni erről anyagokat, hiszen a megtévesztés szerintem alapvetően ezen a hiten, mint belénkvert, “megkérdőjelezhetetlennek” számító “tudáson” alapul.

 11. Meg kell védjem Farkas dokit, mert én is átestem korábban, és nagyon hasonló a véleményem. Annyiban gondolok mást, hogy szerintem valami frekvencia-generátorral, vagy valamilyen sugárzás alapú módszerrel terítik a betegséget, vagy azzal is. Legalábbis nem csak személyről-személyre terjed, karanténban, elszigetelten is megbetegedhet az ember. A tesztnek nem feltétlen van köze a betegséghez, lehet pozitív egészséges is, és a beteg is negatív.
  A tüskefehérje intelligens módon megtalálja minden testben a gyenge pontokat. Tehát korábbi gyulladásokat, lerakódásokat, károsodott szöveteket azonnal birtokba vesz, és a tünetek elmúlása után is képes megbújni e helyeken. Ezért valamelyest jogos, vagy inkább érthető, hogy mindenkit covid halottként könyvelnek el, aki valaha is igazoltan beteg volt. Az ellentmondás ott van, hogy ha a védettség csak 6 hónapra szól, ill. májustól már annyira sem, akkor milyen alapon tekinthető covid áldozatnak az, aki mondjuk 2 éve volt beteg, és most éri baleset? Meg tudja ölni az embert egy olyan betegség, amiből már rég felgyógyult? Vagy valamiféle megjelölt túsznak tekintik azt, akit a vírus elért? Bill bá szerint a vírus jobban terjesztette az immunitást, mint a vakcina.

  Megfigyelhető, hogy a férfiakat sokkal jobban meggyötri, mint a nőket. Házaspárok általában hasonló életmódot folytatnak, hasonló az étrendjük, a szokásaik, és mégis mindig a férfi beteg hosszabban és súlyosabban. Akkor is, ha fittebb, fiatalabb, sportosabb a női társánál. A nő gyorsabban kilábal, de érdekes, a súlyos oltási szövődmény pedig inkább a nőknél gyakoribb.

  A másik jellegzetessége a betegségnek, hogy javulás után újból romlik – ez arra utal, hogy intelligens valamivel állunk szemben. Van, hogy hetekig is eltart az egyik nap kicsit jobb, másnap rosszabb állapot, hullámzás. Ez más vírusos betegségekre nem jellemző.

  Farkas doki rendkívül őszinte a videóban, ezért még inkább tiszteletet érdemel. Nem riogatni akar, senki ne értse félre, tényleg azt mondja el amit megélt. Nem egy egyszerű nátha, ez egy “okosnátha”. Tényleg jobb nem megbetegedni – bár immunitást szerezni tünetek nélkül is lehet. A covid egyébként azért is különös, mert a gondolkodását is képes befolyásolni az embernek. Ez különösen megfigyelhető az oltottaknál, sokak világnézete, természete, érdeklődése is megváltozik – nem éppen jó irányban. Farkas doki esetében az látszik, hogy tényleg észleli magán az “idegen behatolás” jeleit, és ez igen magas szintű önismeretre vall. Ha Tamasi doki is megbetegedne, valószínűleg ő is hasonlókat tapasztalna, de nem tud megbetegedni annyira jó állapotban van.

  A helyzetet tovább bonyolítja, hogy rengeteg az oltott, akikből dől a tüskefehérje és olykor más is. Nem tudni miért keverteti az oltásokat a kormány, talán a felelősséghárítás miatt. Hisz aki többfélét kapott, annál hogyan állapítható meg, melyik okozta a károsodást, és milyen arányban? Az első szerintem csak virtuális volt, a média generálta. A második hullám az őszi influenzaoltás szövődménye lehetett – a nem oltottakra is átterjedt sok esetben. A harmadik hullám pedig már az mrns szérumok által szóródott, és ezek mellett lehet valami frekis besegítés is. Az enyhítések ne tévesszenek meg senkit, taktikai okok lehetnek mögötte. Sokkal szervezettebbnek és egészségtudatosabbnak kellene lennie a társadalomnak. Vigyázzunk egymásra!

 12. Kedves Dr. Tamasi József!
  Szerintem semmi probléma (gondolom más is elfogadja) Vegyük úgy, hogy: Így kerek az oldal, és ennek így kellett lennie.

  Dr. Farkas nem egyedi eset. Volt már hasonló meglepetésem, még közeli ismerőstől is aki kezdetben semmi pénzért nem oltatta volna be magát. Sőt! Még a “Kovid hatás” is rajta volt. De nem ment orvoshoz és hamar kilábalt belőle.
  Aztán legközelebb mikor találkozott orvossal? Amikor megszúrták kétszer is :((
  Ledöbbentem tőle, de nem mondtam neki ellenvéleményt, csak kérdeztem, mert megpróbáltam a 180°-os fordulatát megérteni.
  Nem sikerült :((

 13. Az idő közben beérkezett kommentekre reagálva néhány gondolat, megnyugtatásképpen azoknak akik a fertőzéstől tartanak (bár ez a megnyugvás kevés vigasz akkor amikor tudjuk hogy a nagy többség éppen a fertőzés mítosza csapdájában tartva segédkezik saját népirtásában) és egyfajta emlékeztetőként azok számára akik a folyamatos pánikkeltés miatt újra és újra elfelejtik azon tényeket amelyeket már többször is megállapítottunk

  Amiből ki kell induljunk az empirikus tapasztalatok, a valódi tudományos módszerekkel végzett tanulmányok és azok eredményei. Az efféle közvetlen bizonyítékok mellett ott van mindaz amit egy detektív vagy egy bír, indirekt bizonyítok alapján igazoltnak ítél.

  A főáram rendre a “tudományra” hivatkozik amikor előadja a meséjét. Amit elhallgat ilyenkor az a tény, hogy nem létezik olyan hogy tudomány. Ami létezik az bizonyos tudományos tanulmányok, amelyek közt vannak csupán elméletek, amelyek meg sem próbálnak tényként feltűnni. Az igazságértékre pályázókat empirikus tanulmányoknak nevezzük de azokon belül is csak a tudományos módszert követő kísérletek eredményei jelentenek esélyt arra hogy igazságként kezeljük őket. Ez utóbbi téren pedig egyedül a fatális pandémia és az intézkedések cáfolói és az oltás ellenzői találnak alátámasztásra szolgáló anyagokat.

  A premissza amire építeni érdemes a Covid-narrativa terén is az, ami bizonyítva lett, és kizárni érdemes mindazt ami nem lett bizonyítva. Továbbá e premissza kontextusaként indirekt bizonyítékként kezelhetjük azt a tényt, hogy a világ minden egyes kormánya ezen bizonyítatlan ám pánikkeltő feltételezésekkel bombázza a lakosságot, eközben ezen bizonyítatlan feltételezések mentén hoz világrengető, sorsok millióit érintő döntéseket, intézkedéseket.

  Ami bizonyítva van, hisz tapasztaljuk, az a szemünk előtt álló nyílt diktatórikus módszerek bevezetése és az egyvilágrend, mint a világelit célja ezen járvány-narratíva ürügyén. Ezt nyíltan kijelentették: “soha nem térünk vissza a normál életmódra” – mondták már a “járvány” kezdetén. Honnan tudták? Csak egyetlen forrásból származhat az efféle “jóslat”, abból, hogy ez a TERVÜK.

  Ami nincs bizonyítva, az viszont éppen a FERTŐZÉS mint az egész narratíva alappillére.
  Mert nincs bizonyítva:
  – eme Sars-Cov-2 vírus léte
  – hogy ez a feltételezett koronavírus illetve annak egyes része (tüskefehérje) élőlényről élőlényre terjed (ha így lenne, minden háziállat kedvenc által is halálosan lennénk fertőzve)
  – hogy maga ez a vírusnak nevezett valami kórokozó lenne amit élőlények terjesztenek plusz betegséget okozna. (Koch posztulátum)

  Amit a fiktív PCR teszt kimutat merő koholmány, egy nem létező entitás, hisz nem több mint egy génszekvencia felnagyítása. Amit főként nem bizonyít, az a betegség jelenléte és a fertőzőképesség megléte. Mullis a teszt feltalálója állítása is elég bizonyíték arra hogy nincs e teszt nem szolgáltat bizonyítékot a fertőzésre, de még az alap orvostani tételek is ezt igazolják. Hogy a teszt tünetmentes egyéneket pozitívnak hoz le, az éppen azt bizonyítja, hogy a teszt NEM betegséget mutat ki. Az hogy a teszt valami génszekvenciát észlel, az önmagán kívül nem jelent semmit, főleg nem azt hogy valaki beteg, és még inkább nem azt, hogy az illető halálos veszélyt jelent önmagára vagy másra nézve.
  Mivel ez a teszt NEM a Koch posztulátum szerint működik, csak annyit tesz hogy kimutat valamit az illető szervezetében (ha egyáltalán) de azt.hogy HONNAN került oda és hogy MIÉRT, arról nem szól a fáma.

  Amire nem ad választ, és nem bizonyít, sem a PCR-teszt, sem más többek közt ezek a kérdések. Mi terjedt át? Egy vírus? Egy RNA szekvencia? Egy tüskefehérje? Hogyan? Érintéssel vagy légúton át? Ha érintéssel terjed miért nem elég a kesztyű illetve a kézmosás? Ha a levegőből érkezik ez a valami ami betegséget okoz egy-két embernél, miért nem egy közös környezeti faktort feltételezünk az okaként amely mindannyiunkra egyszerre hat? Miért azt, hogy mi élőlények terjesztjük ezt a kóros valamit egymás közt? Ki tudja bebizonyítani, hogy én mint egy egészséges valaki, aki normális módon a hidegben fújon az orrom, vagy ne adj Isten tüsszentek, valami kórt terjesztek? Nem, csak a szervezetem reagál a hidegre. Az hogy normál emberi funkciók életveszélyesek valaki másra nézve egy olyan hamis váddal ér fel, ami vád terjesztéséért járna a büntetés. Hisz ezen hamis vád alapján a rosszhiszemű hatóságok ártatlanok tömegeit potenciális gyilkosoknak tekinthetik és tekintik is. Tehát aki a fertőzés-mítosznak hitelt ad és terjeszti azt, az a jelen népirtásban segédkezik, még akkor is ha oltás-ellenes.

  Ugyanis nemcsak a vakcinákkal öl a technokrácia.

  Még akkor is, ha tegyük fel a technokrata kényurak egy nap elállnak a kényszeroltástól, a fertőzéses járvány mítoszát fenn fogják tartani, ha kell az idők végezetéig, az újabb és újabb vírus-kitalációkkal. Ezért van az is hogy minden logikát nélkülözve még a saját “csoda-oltásukat” is leértékelték azzal a szöveggel, hogy e vakcinák csak korlátozottan hatásosak, na mert hogy az oltottak is fertőznek.
  Gondoljuk el, hogy ha egy értelmes világban élnénk, azok után hogy ezen oltások nem működnek arra a célra amire ki lettek találva, ugyanakkor emberéleteket követelnek, egy normális világban az ilyen “vakcinák” már régen le lettek volna állítva. De még a főmédiák némelyike is hirdeti azt a banalitást hogy az oltottak még inkább fertőznek és még inkább veszélyeztetettek, mint az oltatlanok? Álljunk meg egy percre és gondoljuk át, miért terjesztik az egyéb hazugságaik közt még ezt is?

  A szemünkbe ordító bombasztikus önellentmondást miszerint egy “hatásos védőoltás nem hatásos és nem véd”, éppen azért vállalták fel a hazug narratívájukban, mert a fertőzés tévhitét állandó pánikként akarják a társadalom elméjébe vésni. Még a tömeges oltások után és ellenére is, a fertőzés tévhitére és az amiatti össztársadalmi pánikra alapozva akarják kialakítani azt a feje tetejére állított jogrendszert, amelyben az ártatlan tömegek, akik saját egészségüket ezen oltásoktól megőrizni óhajtó szeretnék, politikai foglyokká tehetők, sőt “törvényesen” meg is ölhetik őket. Itt áll szerencsétlen Kanada mint bizonyíték a szemünk előtt. Gondoljuk el, a fertőzés-hazugság mentén akár a négyszer beoltott is kimehet tüntetni a kötelező oltások ellen, az illető a sok oltása ellenére is közellenség, hisz az oltásai ellenére is fertőzőnek van kikiáltva.

  A fertőzés mítosz és annak terjesztése önmagában a jelen és tervezett emberiség-ellenes bűntettek premisszája lett.
  Ezen premissza mentén nemcsak a méreginjekciókat osztogatják drazsé helyett, de ezen az alapon választanak el családtagokat, barátokat, ezen az alapon törölnek el ünnepeket. (Bocs, de kikívánkozik, nem nehéz észrevenni hogy ezen “vírusok” olyan intelligensek, hogy többnyire éppen karácsony és húsvét idején jön elő a “fertőzőképességük”, az idegen kultúrák ünnepei alatt impotenssé válnak egy időre. Vagy pihennek, hogy kipihenten kezdjék meg a következő támadást a fehér kultúra ellen.)

  A világelit célja hogy a fertőzés pánikhitére építve próbálják kiépíteni a totalitárius rendszerük, a digitalizált és centralizált, azaz a great reset utáni orwelli-kinai világrendszert, a világelit és köreik erre alapozván növelnék életterük a végtelenségig az állandó lezárásokkal és utazási korlátozásokkal stb, és ez alapján folytatnák, szintén végtelenségig, az egyéb módszerekkel végzett népirtást és teljes kontrollt is, a munkanélküliség végletesé növelése, a gazdasági világválság elmélyítése, a hiperinfláció generálása által, és minden egyén tőlük függővé tétele az univerzális jövedelem illetve annak lekapcsolása által. A fertőzés mantra mentén törölnék el a készpénzt, és ez lenne az ürügy a teljes és globális pénzügyi, gazdasági és politikai centralizációra, és a teljesen digitalizált életmódra. Ez utóbbira azért is szüksége van, mert a világelit, amely a bűntettek mindegyikében, így a lopásban is zseniális, csak az általa ellenőrzött digitális kommunikációk révén lesz majd képes minden szellemi terméket ellopni.

  A végső analízisben az amitől mindenek előtt félnünk kell(ene) az a fertőzés mítosza, hisz azon a téves premisszán áll a népirtás minden egyes eleme, a méreginjekcióktól kezdve a szintén végzetes lezárásokig. Ha az emberek nem hinnének a fertőzés-mítoszban, akkor ezen intézkedéseket nem tudnák meghozni, és a háttérhatalom a tervezett orwelli világát nem tudná kialakítani, vagy legalábbis nem akadálytalanul. Tehát egyértelmű hogy az egész fertőzés-elmélet, a “germ theory” erre az utóbbi célra lett kitalálva.

  Egyéb okokból is, ami a legkevésbé valószínű, az éppen a fertőzés léte.
  Nemcsak azért mert tudományos módszerekkel nem igazolt, hanem indirekt bizonyítékok is arra utalnak hogy nem létezik olyasmi hogy fertőzés-veszély. A világelit abban különösen ügyes hogy tagjait és köreiket a leghatásosabb módon védje, ám egy laborban fabrikált és elszabadított, majd élőlények által hordozott és átadott kórokozó mint biofegyver előbb utóbb őket is elérné. Egyértelmű hogy nem tennék ki magukat egy ilyen veszélynek. Továbbá. Egy valódi fatális fertőzés-veszély esetén a Fauci, Merkel, Trudeau, Macron, stb társaság otthon ülne állandóan, inasaikkal hozatnák az élelmiszert és a lépcsőn hagyatnák azt is, majd hipóval súrolnák a húst és a zöldséget, és ha kilépnek az ajtón szkafanderben tennék. Ehelyett amikor szót kapnak pódiumon még azt röhejes arcbugyit is lekapják a fejükről. Emellett rendszeresen buliznak egymás közt amikor épp nem a kamerák előtt hülyítik a népet.

  A feltételezés hogy egészséges tömegek halálra fertőzik egymást olyan világméretű relevanciával bír, hogy ezt az elméletet csak ennek megfelelő oszlopos empirikus bizonyítékok megléte alapján lehetne komolyan venni, de még egy halovány bizonyíték sincs erre, hisz az sem lett bizonyítva ami pedig az egész Covid járvány-hiszti premisszája lenne, hogy ez a halálos Sars-Cov-2 vírus egyáltalán létezik-e. Miként többen is hangoztatták, szakértők is, laikusok is, a korábbi “járványokat” állítólagosan okozó virtusok léte sem lett igazolva.

  Akkor miről beszélgetünk egyáltalán?

  Újra mondom, a fertőzéses vírus elmélet csak elmélet, mert az ok-okozati összefüggés bizonyítéka hiányzik. Még ha igaz is hogy egy virus-szerű részecske vagy a tüskefehérje kimutatható a szervezetben, az nem bizonyított hogy éppen az okoz egy adott betegséget, az pedig főleg nem, hogy az adott esetben a problémát okozó valami miként került be a szervezetbe.

  Mert nem fertőzés van, hanem agyongyötört egészséges tömegek akik immunrendszere a maszkozás és az egyéb borzalmas körülmények, plusz a vakcinák miatt romlik. Ezért esnek vissza. A visszaesés ténye is azt igazolja hogy az egész antigén-elmélet sem igaz. Nincs olyan hogy szerzett védelem valami kórokozó ellen. Az immunrendszer maga nem arra való hogy valami fertőzéstől védjen hanem hogy életben tartson, és fenntartsa az egészséget a negatív környezeti hatások, a fizikai, mentális és lelki túlterheltség ellenére is. Ami van, az a szervezetben jelenlévő immunreakció mérgező gyógyszerekre, vakcinákra, stresszre, túlterhelésre, kialvatlanságra, maszkozásra, oxigénhiányra, plusz az égből ránk szórt ki tudja miféle toxikus vegyi anyagokra (csak fel kell nézni a repülőkre ahogy szórják ezeket). Ami van, a történelmileg egyedülálló tragikus helyzettel küzdő egészséges tömegek, és fenti okok miatt növekvő megbetegedési és halálozási számok.

  A vírus izolálása mellett a Koch posztulátum lenne az egyetlen valóban tudományos, empirikus módszer arra hogy az élőlényről élőlényre való fertőzés mint betegség okozója bizonyításra kerüljön, de ennek híján, még csak a tudományosság látszata sem áll fenn a hivatalos Covid-narrativa tekintetében. A Koch posztulátum lenne a bizonyítási alap, de ahelyett van egy PCR-teszt ami semmiféle fertőzőképességet nem bizonyít. Ez a fiktív tesztelési kampány csak egy kegyetlen és végzetes parádé, ami arra szolgál hogy ezután a jogállamiságra jellemző ártatlanság vélelmét megszüntesse és fenntartsa a járvány látszatát amelyben minden ember egy potenciális gyilkos, és e premissza mentén egészséges tömegek bűnösként való kikiáltása és likvidálása “törvényes” legyen.

  Kedves Anonim Doki, ha jól értem az ön elmélete egybecseng azzal amit dr Farkas úr elmondott a videón. Úgy tudom, ezt a nézetet, miszerint van egy vírus ami maga is egy biofegyver és azt az oltottak még inkább terjesztik, elég népes tábor képviseli, hisz számos egyéb szakértő és laikus terjeszti a feltételezést, hogy egy olyan “fertőzéses járvány” kellős közepén vagyunk, amit az influenza illetve ezen Covid-oltások okoztak/okoznak, és hogy ezen oltásokkal a beoltottak fertőzőkké váltak, illetve maradtak (?). Még maga a legendás dr Judy Mikovits ezzel a szöveggel állt elő, majd később dr Malone és dr Bosch is.

  Én viszont megmaradok annál amit a józan ész és emberi tapasztalat diktál és amire egy logikailag érvényes elemzés vezet. Az hogy oltatlanok és oltottak egyaránt megbetegszenek egy influenza időszakban, az nem bizonyítja, hogy egy különleges fertőzéses járvány van. Mert az ok-okozat összefüggés az ami nem bizonyított. Annyi igaz hogy a többlethalálozás a tömeges oltások után indult meg, DE ez csak annyit jelent, hogy az oltás maga önmagában veszélyes, sok esetben halálos, de “csak” arra nézve aki kapja. Ugyanakkor ez NEM jelenti azt, hisz soha senki nem igazolta, hogy az a valaki akit akár a flu vagy Covid-vakcinákkal beoltottak hirtelen fertőző lesz valamivel és másokra veszélyes lenne. Soha senki nem bizonyította ezt be.

  Személyes tapasztalataim is ugyanezt igazolják. Mi itt oltatlanul egy-két hónapja vendégül láttunk beoltott barátainkat, mindenféle maszkozás, könyökkel való köszöntés (eme új kultúra látványa is visszataszító) és egymástól való elugrálás nélkül. Sőt, nagy ölelésekkel búcsúztunk egymástól. Ha fertőzőek lennének, minket is elkapott volna a “Covid”, és ha mi lennénk fertőzőek, ők estek volna vissza a nem létező Covidjukba.

  Két éve maszk nélkül járkálok a szupermarketben csupa beoltott és oltatlan között, de egyiküktől sem “kaptam” el semmit.
  Direkt közel megyek az emberekhez kinti légtérben is, és mosolyogva, mert lelki ismeretem ellen való hogy komor arccal járkálva rémhírt terjesztgessek azáltal hogy úgy teszek mintha félnék lélegezni mások jelenlétében. Mégsem volt semmi bajom ezen két évben, még annyi sem mint a korábbi megfázásos időszakokban.

  Amire szükség lenne az az hogy visszahozzuk azt ami normális volt. Azelőtt is voltak influenza időszakok, és azelőtt normális volt hogy ilyenkor az emberek megbetegszenek. De nem mindenki betegedett meg akkor sem. Miért is? Mert nincs fertőzés! Azelőtt kilábaltunk mert beteg ember nem lett stigmatizálva. Mert nem rontottak a helyzeten azzal a rémhírrel, hogy valami fatális betegségünk van, amit a gyerektől vagy az unokától kaptunk el. Azelőtt bementünk az aranyos házi orvosunkhoz, aki emberként kezelt minket, kiírt táppénzre, otthon voltunk egy hétig, kikúráltuk magunkat, túl voltunk az egészen. Most viszont mindenki fél ettől a természetes jelenségtől. Az emberek szégyenkezve fújják az orrukat, mintha embert ölnének általa. Ki vagyunk zsákmányolva a végsőkig, de már azt sem engedhetjük meg magunknak hogy a szervezetünk azt mondja ELÉG, mert akkor ágynak esünk és azzal a népirtó Covid-narrativát erősítjük. Az aki hisz a vírusban, a vírustól fél és azért esik vissza, aki kerülné az orvost nagy ívben, mert nem akar egy kamu-Covid-eset lenni, az pedig azért. Van aki azért mert az a hivatalos sztori hogy egy veszélyes vírus támadta meg őket. Mert ebben hisznek. A negatív placebo ereje éppen akkora mint a pozitívé. Ha elhiszed hogy az oltás véd, pedig csak egy placebo-t kaptál, akkor az a pozitív hit egy ideig még egy enyhén mérgező oltás hatását is legyőzi. Ha rendszeresen oltatod magad ezzel a szennyel, akkor előbb utóbb kidőlsz. Ha oltatlan vagy és állandóan azzal a hittel bombáznak, hogy egy halálos vírus táncol körülötted illetve benned, amit előbb-utóbb elkapsz valakitől, akkor ettől a tudattól dőlsz ki.

  Ami ezen “vakcinák” mellett gyengíti a szervezetet, az a maszkozás és a folyamatos terror alatti egzisztencia. Nagyon erős idegi és fizikai szervezet kell ahhoz, hogy valaki ilyen körülmények közt is egészséges maradjon. Csak az nem betegszik meg, aki teljesen tudatánál van, és aki nem terheli túl szervezetét, aki egészségesen él (legalábbis próbál), aki aránylag jól kezeli ezen extrém fizikai és lelki stressz hatásait.
  De még egy erős immunrendszer is csak egy határig képes ellenállni annak a rémálomnál is rosszabb helyzetnek, hogy mi itt lényegében a világvégét éljük meg, legalábbis azon időket, amelyben a harmadik világháború zajlik, amikor egy szűk pszichopata csoport hatalmas tábort gyűjtött magának ártatlan tömegek kiirtásához, és mindez ráadásul úgy történik, hogy a legtöbben sem a háború sem a népirtás tényét nem hajlandók beismerni sem önmaguk sem mások előtt.

 14. Merkely is megmondta: a jó immunrendszerrel rendelkezők a harmadik oltásba nem halnak bele.
  Farkas Dr. pedig: ne oltass, és ne betegedj meg. Köszönöm mindkét fantasztikus tanácsot.
  A történet kb ennyi: a gyerek hazahozott valamit, aztán otthon mindenki náthás lett, vagy valamilyen takonykor ilyen olyan formában elkapta a családot. EZ VAN , AMIÓTA AZ ESZEM TUDOM (58ÉVE), semmi meglepő nincs benne. de ez a Covid PR szöveg nagyon átlátszó, főleg ezen az oldalon csellengőknél. Még gyakorolni kell.
  Az igaz, hogy hatásos, mert az emberek úgy felejtenek, mintha muszáj volna: arra már senki sem emlékszik, hogy is zajlott egy taknyos, köhögő beteg ellátása az alapellátásban két évvel ezelőtt. SOHASEM A TESZTELÉSSEL KEZDTÉK, HANEM A TÜNETEK MEGÁLLAPÍTÁSÁVAL. SŐT, tesztet egyáltalán nem végeztek,mert tökmindegy, hogy milyen virus okozta a légúti tűneteket. Még Koronavírus is lehetett, mert az is létezett amióta világ a világ.
  Legközelebb András majd arról regélsz, hogy milyen remek találmány a beteg tüdőre a lélegeztető gép. Nyugtatóval kombinálva.

 15. Kedves Hozzászólók!!
  Ez a negativ megnyilvánulás egyesekböl, arra enged következtetni, hogy nem tudják, hogy miröl beszélnek, nem estek at ezen a betegségen. Elöre bocsájtom, hogy nem vagyok beoltva és nincs is szándékomban. A Farkas doktor által minden tulzás nélkül csak a tényekre hagyatkozó elmondottak, teljesen megegyeznek az én tapasztalatommal. Ahogy kezelték az ügyet, teljesen megfelel az itt Németországban lévö elöirásoknak. Elöször gyorsteszt, ha ez pozitiv, akkor PCR teszt kötelezö. Ezeken az elöirásokon át kell esni ahhoz, hogy megkapjuk azt a papirt, amivel egy ideig, sajnos csak három hónapig, szabad ember vagy. Ennélkül az irás nélkül, még a jármüvekre sem ülhetsz fel. Tehát én is végig csináltam mindent, a kezemben a papir. Most a betegségröl. Ez nem csak egy influenza, amin már többször átestem, söt súlyosabb állapotban voltam, mint most, ebben más is van. Az influenzánál soha nem volt csalánkiütésem /nem lehet gyógyszerre fogni, mert semmit nem szedtem, és a szimptomák megjelenése elött elöször jött a kiütés/ és ez az izom fájdalom, izomláz amit nem tudok definiálni, egy furcsa keveréke mind a kettönek. Tudnám folytatni a külömbségeket. A tüskefehérjéröl el kell olvasni amit a Farkas doktor ajánl németül is és magyarul is meg van. A magyarnál még azt is megtaláljátok, hogy milyen természetes anyagokkal lehet a testböl kiüriteni a tüskefehérjét, amit az amerikai tudósok megálapitottak, hogy az oltás után 60 nappal még a nyirok rendszerben megtalálható. Az lehet, hogy a korona virus létezett amióta a világ világ, de ez nem csak egy korona virus. A gyerek haza hozott valamit, aztán otthon mindenki náthás lett, vagy valamilyen takonykór ilyen olyan formában elkapta a családot. Sajnos ezt a betegséget nem lehet ennyire leegyszerüsiteni. Tapasztalatom félni nem kell, én örültem hogy átestem rajta, igy saját tapasztalatból beszélek. Az interneten sok butaságot összehordó videok jelennek meg, de ez egy értékes közlemény. Ajánlom, hogy olvassátok el a tüskefehérjéröl szólókat is. Talán akkor egyesek más füllel hallgatják végig ezt a videót, és nem azonnal negativ itéletet mondanak, hanem elgondolkoznak. Az sem árt néha.

 16. Kedves Attila!
  Nagyon tetszett a kommented, egyetértek…!
  Én is követtem a házaspár videóit korábban is, de most – olvasva a többi hozzászólást is – örülök, hogy, amikor Dr. Farkas meggyőződéssel elkezdte mondani a suli-sztorit, majd a PCR tesztelésüket, én azonnal “filmszakadást” idéztem elő, mert pár másodperc alatt az az érzésem támadt, hogy ez minden, csak nem önazonos és hiteles. Nem tudom, hogy mi történhetett….???
  Azért jó, hogy Tamasi Doktor Úr feltette ezt a felvételt, mert – bár sosem volt kétség – az oldalt követő embertársaim ismét bebizonyították a kommentjeikkel, hogy igaz hitű és megingathatatlan emberek.
  Jó ezzel minden alkalommal újra és újra szembesülni, jó itt lenni együtt!
  Csak így tovább!

 17. Köszönjük a tájékoztatást! Oltatlanként azt mondhatom, hogy a családom is benne volt és valóban vissza – visszatérő a fertőzés, azonban pár nap alatt túl voltunk rajta. Általában kisebb fejfájással, egyoldali torokfájással, nyelési nehézségekkel, néha félreverő szívdobogással, esetlegesen lábdagadással és ízületi fájdalmakkal jár. Nem jár mindig lázzal. Pár nap az egész. Viszont az oltott kollégáimnál mindez hosszabban elhúzódó és ők általában nagyon rosszul is vannak. Akár egy-két hétig is benne vannak a fertőzésben. (Hogy milyen fertőzésben azt csak a Jóisten tudja).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük