Claire Edwards megdöbbentő összefoglalója a “Corona járvány”-ról

Immáron sokan elmondják az egész történet hátterét, de talán ez az összefoglaló a legjobb. Az, aki szeretné megérteni mi is folyik itt valójában, annak ezt a 20 perces filmet javasoljuk. Ez már rég nem összeesküvés elmélet. Az összeesküvés kőkemény gyakorlata, a harmadik világháború. Fordítsuk az egészet jó irányba! Ébresszünk fel téli álmából minél több embert! Egyedül ennek segítségével lehet megmenekülni a sötét jövőtől.

18 thoughts on “Claire Edwards megdöbbentő összefoglalója a “Corona járvány”-ról

 1. Köszönöm az információt, már ismertem ezt a nem túl kívánatos jövőképet, és hát a hölgy nem nyugtatott meg. Remekül hangzik, hogy ébresszük fel az embereket, csak épp kivitelezhetetlen. Én annyira jutottam, hogy sikerült elérnem, hogy az idős apám inkább nem akar látni, mert fél, hogy megfertőzöm a vírussal. Mondván, hogy ha én nem hiszem el, amit a hírekben mondanak, akkor úgysem vagyok elővigyázatos. Én meg attól félek, hogy már nem láthatom élve… Paradox. Tehetlennek és kiszolgáltatottnak érzem magam. Nyilván az is vagyok. Mit tehetünk? Lesz-e valaha nyilvánvalóbb ez a szituáció, hogy higyjenek nekünk a többiek?

  1. Nem baj, őt nem tudja meggyőzni úgy tűnik, de sokakat igen. A tudást kell terjeszteni. Nem az a maroknyi ember a probléma, hanem a sok megvezetett, aki maszkban jár a parkban, meg a kocsijában egyedül. Azok között vannak, akik hajlamosak meghallgatni a helyeset. Őket kell. Ők is így csinálták, csak sokkal nagyobb az infrastruktúrájuk. Innen kell fordítani.

   1. Nem mindenki megvezetett aki maszkban jár…. egyszerűen figyelik, megbüntetik, a többi járókelő rászól sőt, fenyegetik. A buszon is…főleg egyes utas…..arrébb ülnek, ha csak lejjebb tolom a maszkot. hogy kapjak levegőt….. úgy, hogy én nem is sajnálom az embereket. menjenek a vesztükbe. Egyik kedves ismerősöm nem is akarja meghallgatni a neki továbbítandó videot némely beoltott halálesetéről-szemléltetve. Van olyan is, aki a látottakat el sem hiszi. Mindenki saját sorsának a kovácsa.
    úgy érzem, ennek az egész helyzetnek a felismeréséhez kell egy minimális intelligencia.

 2. Tisztelt Dr.Úr!

  Szeretném megkérdezni,a holnapi Székesfehérvári előadásra szükséges helyet foglaltatni?
  Köszönettel és üdvözlettel:Bátori Józsefné

  1. CLAIRE Claire Edwards, az ENSZ volt űrkutatási szerkesztője. Megpróbálta megállítani az 5G-t az ENSZ-ben. A főtitkár nem volt hajlandó.

   1. Kedves Tamás! Hol lehet erről olvasni, tudna linket küldeni? És fejezze be az utolsó mondatát, legyen szíves. Mire nem volt hajlandó a főtitkár?

 3. Soha nem voltam összeesküvés elmélet hívő.. keresztényként kicsit mesének tartottam és ostobaságnak, főképpen az 5G és a khemtrailról szóló dolgokat, meg az x számú Darth Vadert akik világmegsemmisítő terveket szőnek a befolyásuk révén… de ez a hölgy elgondolkodtatott.. a covidkamut eddig is tudtam, hogy merő kitaláció és túltolás.. de napról napra látom, felvidéken élvén, hogy micsoda robotembermassza engedelmeskedik itt, szinte szó nélkül pl. a szabadakaratilag eldönthető, mégis kényszertömeg tesztelésnek… mindezt félelemből, mivel ha valaki nem rendelkezett a hazug antigén teszt bevonásával kiállított okmánnyal, az nem mozoghatott szinte sehová, jobban mondva csak 1000 eurós büntetés kilátásba helyezésének árán… kicsit én is tehetetlennek érzem magam. imádkozom, hogy az Úr segítsen felszámolni az egész majomcirkuszt és a korcs, torzszülött kiagyalókat Hágáig és legkevesebb életfogytiglanig juttatni.. megkérdezhetném Dr. urat ki ez a hölgy, aki itt felszólalt a videóban? A fordítás némely helyeken nagyon kaotikusra sikeredett.. Tisztelettel: L.

  1. Osztrak hölgy, Claire Edwards, aki 18 evig az ENSZ taga volt.
   Nem könnyű adatokat szerezni róla.
   Ennyit sikerült nekem is kimásoljak.

 4. Meghallgattam, èn hiszem, hogy a hölgy nem ellenünk, vagyis az emberisèg ellen van. De vitába keveredve fèrjemmel, felmerül a kèrdès, mit tehetünk?! Amit èn gondolok,
  1. / Szóra birni az orvosokat, hogy akik a kórházakban gyógyîtják a ” covidosokat” mit mondanak el lelkükre hallgatva, mi az igazság, mièrt van hírzárlat, mit tiltanak!!! ( ès termèszetesen azokat akik felfedik a hazugságot MEGVÈDENI!!!! nem úgy mint Sándor Máriát)
  2./ Valóban tilos boncolni az elhunytakat? Mièrt?
  3./ Felderíteni az 5 G ről amit csak lehet /milyen káros hatással van az emberisègre/?
  4./ Valóban fizetnek a covidos betegek, halottak után? Csak van becsületes ember, aki ezt tudja ès elmondja?
  5./ Találni a környezetünkben olyan embert, aki felfedi a hamis hírterjesztèst!!
  6./ Èn szemèly szerint a politikusokban nem hiszek!!!! (Talán jogosan)Talán lenne olyan fideszes, aki jóèrzèsű, ès nem adja el a lelkèt pènzèrt, vagy van olyan fideszes felesèg, gyermek /nagykorú/, aki az igazságot többre èrtèkeli, mint a pènzt!!!
  7./ Mi magunk is tegyünk meg mindent amit megtehetünk, osszuk meg a tudásunkat, a tudás az, amit megtapasztaltam, segítsük egymást, bíztassuk egymást, tanítsuk meg gyermekeinknek, hogy MINDEN MEGTEHETŐ AZ ÈLETBEN – de csak az!!!!!- AMI JÓ NEKÜNK, DE NEM ÁRT SENKINEK ÈS SEMMINEK!!!!!!

  1. Claire Edwards szerint is – szerintem is – a magukat demokratáknak beállítók ennek a förtelemnek a pártolói, nálunk nem ők vannak hatalmon és tűzzel-vassal küzdeni kell, hogy ne is lehessenek. Kb. a 17-18. perctől nevezi meg a népirtásban részt vevőket a videóban az előadó, akiket a nünbergi pernek kell alávetni, de sajnos a legnehezebb rész az emberek felvilágosítása, mert a zöme nem hajlamos a tájékozódásra, meggondolás nélküli követi a hazug médiában hallottakat. Ez a folyamat már évekkel ezelőtt elkezdődött és nem szerveztek sehol felvilágosító tevékenységet ennek leleplezésére, akik ma ezekre az információkra odafigyelnek rémülten látják, hogy egy csoportnyi világ-szélhámos és kiszolgálói miként mennek előre elmebajuk beteljesülése felé.

 5. sokan tévednek , nem birkák az emberek , csak nem tehetnek mást , nálunk vidéken senki se hiszi el a corona kamut , de a büntetéseket ki kell fizetni engem már büntettek meg !!!! így be tatom a szabályokat mert muszály !!!!

 6. Szörnyű ez az egész,és az is hogy ilyen egyáltalán megtörténhet! Sajnos elmebetegek mindíg is voltak vannak lesznek is!Kérdés meg lehet-e őket állítani időben!?Kedves Lakatos!A muszáj az nagy úr Sajnos ezt mind tudjuk……

 7. Elektromágneses sugárzás: Mi az igazi 5G menetrend, és miért siet eszeveszetten a telepítésre?
  https://www.globalresearch.ca/what-real-5g-agenda…/5718946
  Írta: Claire Edwards és Tim Lynch
  Globális kutatás, 2020. július 20
  greenplanetfm 2020. január 23
  Fordítás: facebook fordítás magyar nyelvre
  Téma: Környezet , intelligencia , média dezinformáció , tudomány és orvostudomány
  Az ENSZ egykori szerkesztőjének ez az interjúja nagyon szükséges és világosságot nyújt a propaganda és a csalás létrehozásához, különös tekintettel az egyre növekvő egészségügyi problémákra és azok élő szervezetekre – emberekre gyakorolt ​​hatására.
  Mindig is elhúzódó kérdés merült fel az 5G-ben, mivel ez a csodaszer minden kommunikációval és különösen a dolgok internetével kapcsolatos dologra. Hogy a lehető leghamarabb MOST kell bevetniük! Miért sietnek?
  Claire Edwards 19 évig dolgozott az ENSZ-ben Ausztriában a kábítószer és a bűnözés, a terrorizmus elleni szerkesztőként, különös tekintettel az űrdokumentumokra és a „világűr békés felhasználására” … amelynek jogi albizottsága és tudományos és műszaki albizottsága van és ennek eredményeként nagyon jól ismeri az űrtörvényt, valamint az űrrel kapcsolatos néhány kérdést (amelyet a globális közös részeként kell kijelölni).
  Aki mélyrehatóan megismerte az 5G-t és annak emberi egészségre gyakorolt ​​hatását, az az volt, hogy 2015 decemberében az ENSZ az ausztriai bécsi ENSZ Nemzetközi Központ „nyilvános hozzáférési pontjainak” a mennyezet mentén telepítette az úgynevezett „nyilvános hozzáférési pontokat”. Ezek a területek nyilvános használatra készültek.
  Sugárterhelés ‘skálán kívül’.
  Ezért úgy döntött, hogy felveszi a sugárzásmérőt az elektromágneses mezők mérésére – és elvégez néhány „leolvasást” ezen az egész területen. Meglátogatta a konferencia területeket, ahol ezek a “nyilvános hozzáférés” helyiségek voltak, amelyek mobiltelefonokhoz voltak hozzáférhetők – mobiltelefon-hozzáféréshez és wifi hozzáféréshez is. Ezeken a konferencia-területeken általában nagyon magas a mennyezet – és azt találta, hogy a sugárzás nem volt olyan rossz, de azokban a folyosókon, ahol a személyzet nagy része dolgozott – mivel ezek nagyon keskeny folyosók voltak -, fémfalakkal és mindenekelőtt nagyon alacsony mennyezettel ezek a nyilvános hozzáférési pontok – a mérője nem is méri az ottani expozíciós szinteket, mivel az a skálán kívül esett!
  Megkereste tehát az összes bécsi hatóságot, valamint az ENSZ bécsi orvosi szolgálatát, valamint a személyzeti uniót és a személyzet képviselőit is. Azt mondta, hogy ezt meg kell vizsgálni, és hogy bevonják az épületbiológiai embereket, hogy megtudják, biztonságosak-e ezek a szintek. Két évet töltött ennek üldözésével, aminek az lett az eredménye, hogy mindenki figyelmen kívül hagyta.
  Azt mondja, amint a technológiát bevezették, rosszul lett (túlérzékenység) – 7 hónapig beteg volt folyamatosan influenzában és náthában. Amit azóta kiderített, hogy az influenza tünetei szinte megegyeznek az elektromágneses sugárzás mérgezésével. Mert ez egy környezeti toxin.
  Az ENSZ főtitkárának kérdezése az 5G-ről
  Akkor még nem csatlakoztatta ezt – de amint ezt a technológiát aktiválták -, akkor kezdte szenvedni az egészségi állapot. Mivel azonban senki nem tett semmit ez ellen, a korai nyugdíjazás mellett döntött, és csak másfél évvel később tett látogatást Bécsben az ENSZ főtitkára, amelynek során a személyzethez fordult, és a nő még mindig képes volt volt ENSZ-alkalmazottként részt vesz a beszélgetésén.
  Tehát Antonio Guterres főtitkárhoz fordult, mivel senki más nem hallgatta volna meg – közölve vele, hogy ez rendkívül veszélyes, és valamit tenni kell ez ellen. Lásd ezt.
  Aggódott az ENSZ 4000 munkatársa miatt, akik a Központban dolgoznak, és akiket körülbelül 8 órán keresztül minden nap kitettek. A főtitkár reakciója az volt, hogy ezzel viccelődjön. Amit Claire nagyon helytelennek érzett. Különösen, mivel villamosmérnök és fizikus. Ahol korábban karrierje elején valóban tanított a telekommunikációs technológiáról. Tehát minden emberből tudnia kellett volna (tudnia kellett volna), miről beszél Claire. Természetesen ezt a gondatlanságot végső soron figyelembe veszi.
  Eközben a bécsi személyzet négy éve van kitéve ennek, és hallott olyan emberekről, akik összeomlottak és meghaltak, olyanokról, akiket szívrohamok, fenomenális számú emlőrákos esetet jelentettek. Ezzel a kérdéssel azonban nem foglalkoznak.
  Tehát a főtitkárhoz fordulva a 2016-os EMS Scientist Appealhoz, valamint a 2017-es EU-5G fellebbezéshez fordult, kijelentve, hogy elmondta az ENSZ főtitkárának az 5G veszélyeit, így nem mondhatja, hogy nem tudja most – mert most mondta neki.
  Ennek eredménye az volt, hogy az EU – 5G professzora felkérte őt, hogy segítsen nekik az űr kérdésében, és most nagyon elkötelezett szinten találta magát segítségül.
  Nincs megértés és megfelelő képzés az elektromágneses sugárzás terén
  A ma általánosan elterjedt univerzális probléma az, hogy az orvosi személyzet nem kap képzést annak megértésére, hogy az elektromágneses sugárzás milyen egészségügyi következményekkel jár és milyen következményei vannak. Tehát egyszerűen nem tudják. Az elektromágneses sugárzás következményeinek kialakulóban lévő embereknek azonban valójában egy egész történelmük van, amely a 18. századig nyúlik vissza, amikor először áramot termeltek – és azt mondja, hogy tudjuk, mi az összes tünet.
  Ez az elektromágneses sugárzás idegen a biológiánktól – tehát mindenre hatással van – minden betegséget súlyosbítani fog. És azt mondta, hogy alapvetően nem sorolhatja fel őket.
  És az orvosi személyzet nem igazán tudja – szóval mi fog történni, ha megfordul egy kórházban, és azt mondja: – Orvos, mindezek az orrvérzésem van – vagy hirtelen minden fejfájásom van – Dr. Valami bajom van a szívem. Szívrohamot kapok? Dr. nem kapok levegőt – nem tudok lélegezni … az egész testemben fájok… stb. Fülzúgás – ezek a kezdeti tünetek.
  Szív problémák? Szóval szívszakértőhöz küldenek. Tinnitus – hallásszakértőnek stb. – azonban nem tudják, mi történik valójában. Nem látják ezt „szindrómának” – ami az. Mivel az orvosok nem kapnak képzést benne.
  Több mint tízezer szakértői értékelésről van szó, amelyeket a nyilvánosság nem hallhat vagy láthat.
  Annak ellenére, hogy több mint 10 000 szakértői értékelés készült az 5G hatásáról – ezeknek az információknak a terjesztése hatalmas kihívást jelent. (Mikor adta utoljára az NZ Herald vagy a Radio NZ az 5G vita másik oldalát?) Claire azonban azt mondja, hogy több mint 28 000 tanulmány készült – De a szabályozó ügynökségeket a vállalatok választották és iránymutatásokat határoztak meg amelyek szándékosan csillagászati ​​szempontból magasak.
  Például – a világ nagy része a Nem Ionizáló Sugárvédelem Nemzetközi Bizottsága úgynevezett biztonsági irányelveit használja.
  Ez egy privát klub.
  Ez egy kis klub Németországban – hogy a német törvények szerint valójában egy kis klub. Átláthatóság és felügyelet nélkül működik – kinevezi saját tagjait, a Nem Ionizáló Sugárvédelem Nemzetközi Bizottságának egyik tagja sem orvos vagy környezetvédő. Ezek technikai emberek, akik szisztematikusan elvetik az elektromágneses sugárzás biológiai hatásaira vonatkozó összes tudományt. Ennek eredményeként meghatározták ezeket az úgynevezett biztonságos irányelveket, amelyek olyan magasak – hogy példát adjanak neked.
  Figyeljen arra, hogy Svédországban hol található egy olyan lakás, amely 10 méterre van egy antennától, amely a biztonságos irányelvek megsértéséhez 666 000 ilyen antennára lenne szüksége a lakás körül, hogy túllépje ezeket a biztonsági irányelveket. (Ez egy bohózat). Olyan, mintha valami hasonló lenne ahhoz, hogy beállítsd a sebességkorlátozást autóid számára, amikor az úton haladsz, mondjuk millió mérföld per óra sebességgel. Soha nem léphetné túl ezeket a határokat.
  Ezen kívül a Nemzetközi Bizottság a nem ionizáló sugárvédelemről szóló iránymutatásai vonatkozásában az is, hogy hazugság történt.
  A mikrohullámú sugárzás katonai felhasználása – fegyverként
  Az amerikai hadsereg mikrohullámú sugárzási fegyvereket akart kifejleszteni. Ez mind dokumentált. Összeállították az 1970-es és 1980-as évek összesített összefoglalóit a mikrohullámú sugárzás biológiai hatásainak teteiről – mert mikrohullámú fegyvereket akartak kifejleszteni. Ez az információ birtokunkban van, mert a minősítést visszavonták, és sok ilyen tanulmány a Szovjetunióból származott. Több ezer tanulmány szerepel.
  Videó: Az 5G űrfegyver, az elme irányításának menetrendje és a Kill Grid 1973-ban az Egészségügyi Világszervezet – amely az Egyesült Nemzetek Szervezetének része – szimpóziumot tartott, amelynek a címe volt:
  A mikrohullámú sugárzás biológiai hatása és egészségügyi veszélyei. Tehát ez azt mutatja, hogy voltak és vannak biológiai hatások.
  Ne feledje, hogy 1976-ban létezik egy dokumentum, amelyet az amerikai hadsereg bocsát ki – amely kimondja – Nem kívánatos a megfelelő nyilvános expozíciós határértékek meghatározása – mert ez akadályozná a fegyverek fejlesztését és az ipar profitját is. (A katonai ipari komplexum).
  A fegyverek szakértője, Barry Trower ezt nevezi a történelem legszomorúbb és legelvetemültebb dokumentumának.
  Tehát ezt mind elnyomták (meglepte?)
  A nem ionizáló sugárvédelemről szóló nemzetközi bizottság ragaszkodik ahhoz, hogy nincsenek biológiai hatások, és csak fűtési hatások vannak. Ezt nevezik „termikus hipotézisnek”.
  A termikus hipotézis alapja azt jelenti, hogy ha egyszerűen távol tartja a telefont a testétől, az nem melegíthet – és ezért viszonylag biztonságban lesz. Ez nem így van, mert ezek a frekvenciák idegenek a biológiánktól, és az egész testünk biológiai rendszerét megzavarják, mivel testünk elektromosan működik.
  Az, hogy mikrohullámú sugárzásnak tesszük ki magunkat, lényegében megöli testünket. Ezért az amerikai hadsereg mikrohullámú sugárzási fegyvereket akart kifejleszteni – az ölés érdekében!
  Ne feledje, hogy az elmúlt 25 évben a mobiltelefonok és a vezeték nélküli technológia használatával mindannyian elmerültünk – 24/7.
  Rovarok és a mindenütt jelenlévő mikrohullámú sugárzás hatásai
  A rovarok érintettek – és mi van a méhekkel? Szerinte a kolónia összeomlásának jelensége – hogy a méhek pusztulnak. Azt állítja, hogy amikor Marconi 1906-ban kísérleteket végzett a vezeték nélküli hálózattal, a Wight-szigeten lévő méhek mintegy 90% -a elhunyt. Friss méheket hoztak be, és ők is meghaltak egy héten belül. Tehát ez ismert.
  Claire különféle méhészekkel beszélgetett, és sokféle történetet osztottak meg egymással. Az egyik állattartó, amikor meglátogatta a csalánkiütését, méhek csaptak ki a kaptárból, és rátámadtak a mobiltelefonjára, mert érezték, hogy a sugárzás a telefonról lejön. Egy másik méhgondozó elmondta, hogy nagyon gyorsan kiderítette, hogy a méhek pusztulnak el, amikor a kaptárát két antenna közé helyezi. Tehát készített egy térképet arról a területről, ahol az összes telefonantenna található, és gondoskodott arról, hogy soha ne helyezze el kaptárát két telefonantenna között.
  Biztonsági irányelvek – inkongruens?
  Az úgynevezett biztonsági irányelvek egy 200 fontos amerikai katonai férfira épültek – akinek jelentős teste van. A hőhatás tekintetében – minél kisebb a test, annál nagyobb a hatás.
  Ezért a nők sokkal kiszolgáltatottabbak ennek. Különösen a gyerekek. Mivel a gyermekek teste több vizet tartalmaz – arányosan. Ráadásul egyre nagyobb az agyuk, és az agyuk felnőttkorig mindig növekszik. Megemlíti, hogy egy 2 perces mobiltelefon-hívás, amelynek telefonja a füléhez közel van, szivároghat a vér-agy gátján. Tehát a gyermekek soha nem érintkezhetnek mobiltelefonnal. Szerinte még a számítógép használata is káros, mivel a növekvő agyú gyermekek különösen sebezhetőek.
  Azt állítja, hogy az Egyesült Államokban olyan beszámolók vannak, akik elmerültek a sugárzásban, és most olyan agyuk van, mint a szenilis idős embereknek.
  Az amerikai tudós – Massachusetts Institute of Technology MIT előrejelzése szerint 2025-re minden második baba autista lesz. Hogy minél kisebb a test, annál fogékonyabbá válik. Azt állítja, hogy a méhen belüli magzatra gyakorolt ​​hatások előfordulhatnak? Még apró expozíciókról is beszél, amelyek autizmust és HDHD-t okoznak. Hallgat
  Kínában a terhes nőknek kötelező kötényt kell viselniük, hogy megvédjék őket az elektromágneses sugárzásnak való kitettségtől. Ráadásul a rendőrség még a kötény viselését is érvényesíti.
  De nyugaton soha nem mondják el nekünk ezt az expozíciót, és nem veszünk tudomást a következményekről.
  Azt, hogy néhány terhes nő még ma is kényelmesen használja a „dudorát”, hogy valóban felhelyezze laptopját, és közvetlenül a magzat fölé helyezze.
  Az égből hulló madárpusztulások. Hága Hollandiában. Körülbelül 24 percet hallgathat itt.
  Az Egyesült Királyság Coventry kórháza – tesztelve az 5G-t mentőszolgálatuk számára -, a madarak pedig csak holtan hullottak körbe. Lásd ezt .
  Az idősekkel kapcsolatban
  A nyugati világban hatalmas neurológiai betegségek és halál hullámai vannak – belépünk-e a fordulópontba? Megemlíti, hogy a demencia aránya gyorsan növekszik. Még a demencia is 30 évnél fiatalabb embereknél. Hallgat.
  A pacemakerek komoly problémát jelenthetnek – főleg a repülőtereken lévő fémdetektorok átlépése. De ha mindenütt rendelkezünk mindenütt jelen lévő 5G technológiával – mit jelent ez a pacemakerekkel rendelkező emberek számára.
  Műholdak földrajzi pályán
  Tehát, ha száz méterenként antennák és 53 000, geo-stacionárius pályán lévő műhold sugároznak ránk folyamatosan az űrből – nem lesz menekvés?
  Az emberi testre gyakorolt ​​hatások
  Ez magában foglalja a fém testrészek cseréjét is – Ez sugárzást mélyebben sugározhat az ember testébe.
  A higany amalgám tömései – szivároghatnak.
  AZ AIDS problémás súlyos fájdalma az állkapocsban, ha vezeték nélküli technológiának van kitéve.
  Ezért időközben be kell vezetni az elővigyázatosság elvét.
  Kísérlet vagyunk mikrohullámú sütőben – de valójában most azzal kísérletezünk, hogy a mikrohullámú sütő ajtaja nyitva marad.
  Az 5G felülírja a 3G-t és a 4G-t – mindannyian azonban mindannyian ki lesznek téve nekünk, mivel mindet még használni fogják.
  Az összes halmozott hatás, amelyet mindezek a technológiák az elmúlt 20 évben okoztak, még nem mérhető.
  Szintén kitér a Schumann-rezonancia és a föld 7,83 hertzes rezonanciájára – de ez megváltozott, és most magasabbra leng. Ezt ki kell kutatni.
  Claire beszél a 4G és az 5G fázisos tömbök közötti különbségről.
  Leír egy irányított fénysugarat, amely része ennek a technológiának
  Halgassd meg ezt …
  Az összes tanulmányt – 10 000-et elnyomják.
  Zárt házon belüli kutatás
  A távközlési ipar finanszírozza saját tanulmányait, és ezzel eliszapolja a vizeket … és bár világszerte 25 000 plusz egyetem működik – úgy tűnik, nincs olyan egyetem, amely készen állna a „független” kutatásaink elvégzésére. Ha független vizsgálatot végeznének az 5G méhekről, és a kutatás kedvezőtlen lenne ezzel az új technológiával szemben – az egyetem nagyon elveszítheti finanszírozását.
  Lásd ezt .
  Csakúgy, mint ugyanaz a játékkönyv, mint a dohány és az azbeszt, háború folyik az új termékek és technológiák kutatásának elrejtése érdekében, amelyek kevésbé kerülnek piacra.
  Az igaz tudósok nem kerülhetnek nyilvánosságra – és elveszíthetik hivatali idejüket, vagy akár fenyegetéseket is kaphatnak …
  Megjegyzés: Verseny folyik ennek a technológiának a bevezetésére, még mielőtt a közvélemény megismerné a veszélyeket – ezért a sietség.
  Római Klub
  Ebben az interjúban a Római Klubról is hallunk, amely 1972-ben indult. A Mikroszkóp alá esik a Limits to Growth jelentésével.
  „Az emberiség közös ellensége az ember.
  Egy új ellenséget keresve, amely egyesít minket, arra az ötletre jutottunk, hogy a szennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a számlának. Mindezeket a veszélyeket az emberi beavatkozás okozza, és csak megváltozott hozzáállás és magatartás révén lehet legyőzni őket.
  A valódi ellenség tehát maga az emberiség. ”
  Hogy egy véges bolygón korlátok vannak a növekedésre, különösen a természeti erőforrások kitermelésében és az ebből eredő szennyezésben, azonban azt is hallhatjuk, hogy a megállapításokat felhasználták a bizonyítékok elferdítésére, hogy megtalálják a módját a népesség hatalmas növekedésének megállítására. Itt jön be a társadalmi manipuláció, amely eljuttat minket a mai napig, ahol a lakosság nyomását finoman manipulálják. Ide tartozik az eugenika is.
  https://www.amazon.com/Limits-growth…/dp/0876631650
  A Római Klub ezt követően két testvér szervezetet alapított, a budapesti és a madridi klubot. Az előbbiek napirendjük társadalmi és kulturális szempontjaira, míg az utóbbiak a politikai szempontokra összpontosítanak. E három klubnak sok közös tagja van, és közös találkozókat és konferenciákat tart.
  Madridi klub
  Az NZ volt miniszterelnökei – Helen Clark és Jenny Shipley tagok.
  Ne feledje, hogy van egy erőfeszítés: a hatalom elvétele a „helyi hatóságoktól” és az emberektől. Ez a hatalom megszilárdításának stratégiájának része. Például feloszlatja az összes lokalizált tanácsot, és egy nagyobb ernyőszervezet alá vonja őket. Pl. NZ legnagyobb szuper városának – kényszerített formációja – Auckland.
  Ahhoz, hogy mindezt összefüggőbb megértéshez kössük – ezek a klubok arra törekszenek, hogy “befolyásolják a konszenzus valóságát”, azonban ez nem “nyíltan és átláthatóan” történik.
  Az, hogy ezek a szervezetek és az Egyesült Nemzetek nem jöttek ki és nem említették az „elővigyázatosság elvét” az 5G vonatkozásában, mindannyiunkat aggaszt.
  Ez azt jelenti, hogy egy adott úton haladunk át – ez azzal kezel minket, hogy nem ismerjük el „léleknek” az emberi testben -, de inkább csak az emberiség egy kollektivizált tömege, amely megmondhatja, mit kell tennie – anélkül, hogy valaha részt veszünk a jövőnk, valamint gyermekeink és unokáink sorsának közös létrehozásában és alakításában.
  Végül Claire megemlítette:
  Elrabolják a Stop 5G mozgalmat?
  Soros György érintett. Bárhová teszi a pénzét – komoly problémák vannak.
  Ennek egyetlen módja az, hogy itt, Új-Zélandon számoljunk, azzal, hogy helyi szinten építkezzünk, figyelembe vesszük aggályainkat és oktassuk helyi lakóinkat és tanácsainkat a történésekről. Helyben kell szerveznünk.
  “Mindent egy helyi szinten kell megcsinálnunk.”
  Fontos megjegyezni, hogy ne egyeztessünk a stop5Ginternational.org oldalra, mivel nekik „egy másik menetrendjük fut”.
  Az alábbiakban néhány információt találunk NZ telekommunikációs helyzetéről arról, hogy az 5G hogyan illeszkedik a képbe.
  Először is, az NZ kormánya mind a mai napig figyelmen kívül hagyta az 5G-vel kapcsolatos egészségügyi aggályokat, és látszólag inkább egy olyan bizottság tanácsát fogadta el az egészségügyi hatásokkal kapcsolatban, amely telekommunikációs kapcsolatokkal rendelkező embereket tartalmaz. Lásd ezt .
  Az egészségügyi miniszter és a távközlési miniszter elutasította a meghívást, hogy találkozzanak Dariusz Leszczynski professzorral, amikor tavaly év végén meglátogatta NZ-t.
  Sajnos a központi kormány kulcsfontosságú minisztereinek engedetlensége azt jelenti, hogy az 5G már működik NZ egyes részein.
  A Vodafone 5G-t dobhatott piacra Auckland, Wellington, Christchurch és Queenstown egyes részein. Ehhez 3,5 GHz-es sávot használ. Az 5G-t a Spark bemutatta a déli sziget néhány kisebb városának egyes részeiben. A Spark erre 2,6 GHz-es sávot használ, a városok pedig Alexandra, Westport, Clyde, Twizel, Tekapo és Hokitika.
  Ezeken a területeken kívül Új-Zéland nagy része továbbra is 5G-mentes.
  Van egy tesztzóna az Auckland belvárosában, a Viadukt-medencében, ahol a Spark tesztelt (és valószínűleg még most is) egy 27 GHz-es sávot. Ezen kívül, legjobb tudomásom szerint, az NZ NEM rendelkezik olyan kis sejtekkel, amelyek ilyen típusú nagyfrekvenciás sugárzást produkálnának.
  Az Északi-sziget néhány kisebb városa hatékonyan küzdött le új mobiltelefon-tornyok építésére vonatkozó távközlési tervekről, és így segített a telcosok 5G-vel kapcsolatos terveinek megalapozásában. (Ezt jó közösségi szervezéssel és nagy bátorsággal tették meg, mert NZ-ben a mobiltelefon-torony elhelyezésére vonatkozó előírások tömegesen elfogultak a telefonos telefonok – nem pedig a közösségek – javára, ha háttérinformációt szeretne, akkor itt van .)
  Új-Zélandon olyan helyzettel állunk szemben, amikor a telekommunikációs társaságok általában a vezeték nélküli kommunikációt szorgalmazzák, az 5G-n kívül. A telefonos telefonok vezeték nélküli otthoni telefonrendszereket forgalmaznak óvatlan fogyasztók számára. (Lásd ezt a linket ), valamint a közelmúltban érkezett pár jelentés arról, hogy a telefonosok megtagadták az ügyfelek csatlakozását a réz rendszerhez, lásd ezt .
  A távközlők itt is „vezetékes” internetrendszereket forgalmaznak, még azokon a területeken is, ahol a rézen vagy a szálon keresztül jó internet áll rendelkezésre. (Lásd ezt )
  A másik kérdés, amellyel itt állunk szemben NZ-ben, az az, hogy 2018 novemberében a kormány elfogadta a törvényt (a távközlési (új szabályozási keret) módosító törvényjavaslatot), amely azt jelenti, hogy a réz vezetékes telefonrendszerhez való hozzáférést sok területen megszüntetik NZ. Rostot telepítettek, főként az adófizetők költségén az NZ legtöbb városában (a szál kiépítése folyamatban van). Lásd ezt a linket a távközlési (új szabályozási keret) módosító törvényjavaslat elleni kampány összefoglalásához.
  Gyakorlatilag a távközlési (új szabályozási keret) módosító törvényjavaslat elfogadása azt jelenti, hogy a vezetékes internet- és telefonkapcsolat érdekében az NZ-k többségének végül csak az optikai szál lesz a lehetőség, mivel a lakosság nagy része városokban él. Az 5G-Free NZ kampány vezetékes telefon- és internetrendszerek használatát ösztönzi. A részletekért lásd ezt a linket .
  Az űralapú 5G tekintetében 2018-ban „konzultációt” tartottak a Radio Spectrum Management NZ (amely a kormány Üzleti, Innovációs és Foglalkoztatási Minisztériumának (MBIE) üzleti egysége) szervezésében, és a SpaceX jelezte érdeklődését az 5G NZ ezen a konzultáción. Lásd ezt .
  Az NZ-nek sajnos van egy rakétavető létesítménye is a Mahia-félszigeten (Mahiához legközelebbi város Gisborne), ahol műholdakat indítanak, beleértve azokat is, amelyek kapcsolatban állnak az amerikai katonai / hírszerző ügynökségekkel.
  Lásd ezt és ezt .
  Megjegyzés: Nincs információm arról, hogy a Mahia webhelyet 5G műholdas indításra használják-e, de ez nyilvánvalóan lehetőség, és nyilvánvaló okokból sok NZer nem örül annak, hogy a webhelyet katonai célú hasznos terhelések indítására használják – különösen az 1980-as évek hatalmas, helyi szintű aktivizmusa, amelynek eredményeként az NZ nukleáris fegyverekkel nem rendelkező zóna lett …
  Bízom benne, hogy ez hasznos áttekintést nyújt az Új-Zéland helyzetéről.
  Ha további információt szeretne kapni az Új-Zélandon a 2020. január 25-i gyűlésekről, kattintson ide .
  Megjegyzés az olvasóknak: Kérjük, kattintson a fenti vagy alatti megosztási gombokra. Továbbítsa ezt a cikket az e-mail listáira. Crosspost a blog webhelyén, internetes fórumain. stb.
  Tim Lynch új-zélandi, szerencsés abban a tekintetben, hogy van whakapapája, vagy vérvonala, amely összeköti az Aotearoan Maorival. Aktivistaként több mint 40 éve vesz részt – az ökológiai, oktatási, holisztikus, metafizikai, szellemi és nukleáris mentes mozgalmakban. Látja a teljes spektrumú kihívások sürgősségét, amelyek előttünk állnak, és egész életét a mai és holnapi gyermekek szószólójaként kezeli. – A tudat mozgósítása.
  kapcsolódó cikkek
  Videó: Az 5G űrfegyver, az elme irányításának menetrendje és a Kill Grid
  Fontos és informatív interjú az 5G témáról és a “Nemzetközi felhívás az 5G leállításáról a földön és az űrben” témában. A STOP 5G fellebbezésének szóvivője, Claire Edwards a vendég az Age of Truth TV ezen szemet nyitó, mélyreható és meggyőző epizódjában, amelyet műsorvezető és nyomozó kérdezett meg…
  2019. november 20
  A BBC hamis hírei az 5G-s dekódolásról: Az egészségre gyakorolt ​​hatások tagadva a mindent elsöprő tudományos bizonyítékok ellenére
  2019. augusztus 25
  5G: A dominók kezdenek esni
  2019. április 17

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük