Claire Edwards megdöbbentő összefoglalója a “Corona járvány”-ról

Immáron sokan elmondják az egész történet hátterét, de talán ez az összefoglaló a legjobb. Az, aki szeretné megérteni mi is folyik itt valójában, annak ezt a 20 perces filmet javasoljuk. Ez már rég nem összeesküvés elmélet. Az összeesküvés kőkemény gyakorlata, a harmadik világháború. Fordítsuk az egészet jó irányba! Ébresszünk fel téli álmából minél több embert! Egyedül ennek segítségével lehet megmenekülni a sötét jövőtől.

15 thoughts on “Claire Edwards megdöbbentő összefoglalója a “Corona járvány”-ról

 1. Köszönöm az információt, már ismertem ezt a nem túl kívánatos jövőképet, és hát a hölgy nem nyugtatott meg. Remekül hangzik, hogy ébresszük fel az embereket, csak épp kivitelezhetetlen. Én annyira jutottam, hogy sikerült elérnem, hogy az idős apám inkább nem akar látni, mert fél, hogy megfertőzöm a vírussal. Mondván, hogy ha én nem hiszem el, amit a hírekben mondanak, akkor úgysem vagyok elővigyázatos. Én meg attól félek, hogy már nem láthatom élve… Paradox. Tehetlennek és kiszolgáltatottnak érzem magam. Nyilván az is vagyok. Mit tehetünk? Lesz-e valaha nyilvánvalóbb ez a szituáció, hogy higyjenek nekünk a többiek?

  1. Nem baj, őt nem tudja meggyőzni úgy tűnik, de sokakat igen. A tudást kell terjeszteni. Nem az a maroknyi ember a probléma, hanem a sok megvezetett, aki maszkban jár a parkban, meg a kocsijában egyedül. Azok között vannak, akik hajlamosak meghallgatni a helyeset. Őket kell. Ők is így csinálták, csak sokkal nagyobb az infrastruktúrájuk. Innen kell fordítani.

   1. Nem mindenki megvezetett aki maszkban jár…. egyszerűen figyelik, megbüntetik, a többi járókelő rászól sőt, fenyegetik. A buszon is…főleg egyes utas…..arrébb ülnek, ha csak lejjebb tolom a maszkot. hogy kapjak levegőt….. úgy, hogy én nem is sajnálom az embereket. menjenek a vesztükbe. Egyik kedves ismerősöm nem is akarja meghallgatni a neki továbbítandó videot némely beoltott halálesetéről-szemléltetve. Van olyan is, aki a látottakat el sem hiszi. Mindenki saját sorsának a kovácsa.
    úgy érzem, ennek az egész helyzetnek a felismeréséhez kell egy minimális intelligencia.

 2. Tisztelt Dr.Úr!

  Szeretném megkérdezni,a holnapi Székesfehérvári előadásra szükséges helyet foglaltatni?
  Köszönettel és üdvözlettel:Bátori Józsefné

  1. CLAIRE Claire Edwards, az ENSZ volt űrkutatási szerkesztője. Megpróbálta megállítani az 5G-t az ENSZ-ben. A főtitkár nem volt hajlandó.

   1. Kedves Tamás! Hol lehet erről olvasni, tudna linket küldeni? És fejezze be az utolsó mondatát, legyen szíves. Mire nem volt hajlandó a főtitkár?

 3. Soha nem voltam összeesküvés elmélet hívő.. keresztényként kicsit mesének tartottam és ostobaságnak, főképpen az 5G és a khemtrailról szóló dolgokat, meg az x számú Darth Vadert akik világmegsemmisítő terveket szőnek a befolyásuk révén… de ez a hölgy elgondolkodtatott.. a covidkamut eddig is tudtam, hogy merő kitaláció és túltolás.. de napról napra látom, felvidéken élvén, hogy micsoda robotembermassza engedelmeskedik itt, szinte szó nélkül pl. a szabadakaratilag eldönthető, mégis kényszertömeg tesztelésnek… mindezt félelemből, mivel ha valaki nem rendelkezett a hazug antigén teszt bevonásával kiállított okmánnyal, az nem mozoghatott szinte sehová, jobban mondva csak 1000 eurós büntetés kilátásba helyezésének árán… kicsit én is tehetetlennek érzem magam. imádkozom, hogy az Úr segítsen felszámolni az egész majomcirkuszt és a korcs, torzszülött kiagyalókat Hágáig és legkevesebb életfogytiglanig juttatni.. megkérdezhetném Dr. urat ki ez a hölgy, aki itt felszólalt a videóban? A fordítás némely helyeken nagyon kaotikusra sikeredett.. Tisztelettel: L.

  1. Osztrak hölgy, Claire Edwards, aki 18 evig az ENSZ taga volt.
   Nem könnyű adatokat szerezni róla.
   Ennyit sikerült nekem is kimásoljak.

 4. Meghallgattam, èn hiszem, hogy a hölgy nem ellenünk, vagyis az emberisèg ellen van. De vitába keveredve fèrjemmel, felmerül a kèrdès, mit tehetünk?! Amit èn gondolok,
  1. / Szóra birni az orvosokat, hogy akik a kórházakban gyógyîtják a ” covidosokat” mit mondanak el lelkükre hallgatva, mi az igazság, mièrt van hírzárlat, mit tiltanak!!! ( ès termèszetesen azokat akik felfedik a hazugságot MEGVÈDENI!!!! nem úgy mint Sándor Máriát)
  2./ Valóban tilos boncolni az elhunytakat? Mièrt?
  3./ Felderíteni az 5 G ről amit csak lehet /milyen káros hatással van az emberisègre/?
  4./ Valóban fizetnek a covidos betegek, halottak után? Csak van becsületes ember, aki ezt tudja ès elmondja?
  5./ Találni a környezetünkben olyan embert, aki felfedi a hamis hírterjesztèst!!
  6./ Èn szemèly szerint a politikusokban nem hiszek!!!! (Talán jogosan)Talán lenne olyan fideszes, aki jóèrzèsű, ès nem adja el a lelkèt pènzèrt, vagy van olyan fideszes felesèg, gyermek /nagykorú/, aki az igazságot többre èrtèkeli, mint a pènzt!!!
  7./ Mi magunk is tegyünk meg mindent amit megtehetünk, osszuk meg a tudásunkat, a tudás az, amit megtapasztaltam, segítsük egymást, bíztassuk egymást, tanítsuk meg gyermekeinknek, hogy MINDEN MEGTEHETŐ AZ ÈLETBEN – de csak az!!!!!- AMI JÓ NEKÜNK, DE NEM ÁRT SENKINEK ÈS SEMMINEK!!!!!!

  1. Claire Edwards szerint is – szerintem is – a magukat demokratáknak beállítók ennek a förtelemnek a pártolói, nálunk nem ők vannak hatalmon és tűzzel-vassal küzdeni kell, hogy ne is lehessenek. Kb. a 17-18. perctől nevezi meg a népirtásban részt vevőket a videóban az előadó, akiket a nünbergi pernek kell alávetni, de sajnos a legnehezebb rész az emberek felvilágosítása, mert a zöme nem hajlamos a tájékozódásra, meggondolás nélküli követi a hazug médiában hallottakat. Ez a folyamat már évekkel ezelőtt elkezdődött és nem szerveztek sehol felvilágosító tevékenységet ennek leleplezésére, akik ma ezekre az információkra odafigyelnek rémülten látják, hogy egy csoportnyi világ-szélhámos és kiszolgálói miként mennek előre elmebajuk beteljesülése felé.

 5. sokan tévednek , nem birkák az emberek , csak nem tehetnek mást , nálunk vidéken senki se hiszi el a corona kamut , de a büntetéseket ki kell fizetni engem már büntettek meg !!!! így be tatom a szabályokat mert muszály !!!!

 6. Szörnyű ez az egész,és az is hogy ilyen egyáltalán megtörténhet! Sajnos elmebetegek mindíg is voltak vannak lesznek is!Kérdés meg lehet-e őket állítani időben!?Kedves Lakatos!A muszáj az nagy úr Sajnos ezt mind tudjuk……

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük