Claire Edwards megdöbbentő összefoglalója a “Corona járvány”-ról

Immáron sokan elmondják az egész történet hátterét, de talán ez az összefoglaló a legjobb. Az, aki szeretné megérteni mi is folyik itt valójában, annak ezt a 20 perces filmet javasoljuk. Ez már rég nem összeesküvés elmélet. Az összeesküvés kőkemény gyakorlata, a harmadik világháború. Fordítsuk az egészet jó irányba! Ébresszünk fel téli álmából minél több embert! Egyedül ennek segítségével lehet megmenekülni a sötét jövőtől.

10 thoughts on “Claire Edwards megdöbbentő összefoglalója a “Corona járvány”-ról

 1. Köszönöm az információt, már ismertem ezt a nem túl kívánatos jövőképet, és hát a hölgy nem nyugtatott meg. Remekül hangzik, hogy ébresszük fel az embereket, csak épp kivitelezhetetlen. Én annyira jutottam, hogy sikerült elérnem, hogy az idős apám inkább nem akar látni, mert fél, hogy megfertőzöm a vírussal. Mondván, hogy ha én nem hiszem el, amit a hírekben mondanak, akkor úgysem vagyok elővigyázatos. Én meg attól félek, hogy már nem láthatom élve… Paradox. Tehetlennek és kiszolgáltatottnak érzem magam. Nyilván az is vagyok. Mit tehetünk? Lesz-e valaha nyilvánvalóbb ez a szituáció, hogy higyjenek nekünk a többiek?

  1. Nem baj, őt nem tudja meggyőzni úgy tűnik, de sokakat igen. A tudást kell terjeszteni. Nem az a maroknyi ember a probléma, hanem a sok megvezetett, aki maszkban jár a parkban, meg a kocsijában egyedül. Azok között vannak, akik hajlamosak meghallgatni a helyeset. Őket kell. Ők is így csinálták, csak sokkal nagyobb az infrastruktúrájuk. Innen kell fordítani.

 2. Tisztelt Dr.Úr!

  Szeretném megkérdezni,a holnapi Székesfehérvári előadásra szükséges helyet foglaltatni?
  Köszönettel és üdvözlettel:Bátori Józsefné

  1. CLAIRE Claire Edwards, az ENSZ volt űrkutatási szerkesztője. Megpróbálta megállítani az 5G-t az ENSZ-ben. A főtitkár nem volt hajlandó.

   1. Kedves Tamás! Hol lehet erről olvasni, tudna linket küldeni? És fejezze be az utolsó mondatát, legyen szíves. Mire nem volt hajlandó a főtitkár?

 3. Soha nem voltam összeesküvés elmélet hívő.. keresztényként kicsit mesének tartottam és ostobaságnak, főképpen az 5G és a khemtrailról szóló dolgokat, meg az x számú Darth Vadert akik világmegsemmisítő terveket szőnek a befolyásuk révén… de ez a hölgy elgondolkodtatott.. a covidkamut eddig is tudtam, hogy merő kitaláció és túltolás.. de napról napra látom, felvidéken élvén, hogy micsoda robotembermassza engedelmeskedik itt, szinte szó nélkül pl. a szabadakaratilag eldönthető, mégis kényszertömeg tesztelésnek… mindezt félelemből, mivel ha valaki nem rendelkezett a hazug antigén teszt bevonásával kiállított okmánnyal, az nem mozoghatott szinte sehová, jobban mondva csak 1000 eurós büntetés kilátásba helyezésének árán… kicsit én is tehetetlennek érzem magam. imádkozom, hogy az Úr segítsen felszámolni az egész majomcirkuszt és a korcs, torzszülött kiagyalókat Hágáig és legkevesebb életfogytiglanig juttatni.. megkérdezhetném Dr. urat ki ez a hölgy, aki itt felszólalt a videóban? A fordítás némely helyeken nagyon kaotikusra sikeredett.. Tisztelettel: L.

  1. Osztrak hölgy, Claire Edwards, aki 18 evig az ENSZ taga volt.
   Nem könnyű adatokat szerezni róla.
   Ennyit sikerült nekem is kimásoljak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük