Az egészségügyi dolgozók kötelező oltásáról


Odysee link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/egeszsegugyi-dolgozok-kotelezo-oltasa:b

Brighteon link: https://www.brighteon.com/677d26e6-14db-4180-89fb-e49fdc110649

33 thoughts on “Az egészségügyi dolgozók kötelező oltásáról

 1. Az valami elképesztő, hogy Pócs doktort ugyanaz a személy ítélte el mint aki feljelentette és a felebezést is ugyanaz a személy folytatja le. Akkor most rosszabb helyzetbe vagyunk mint Rákosi rémuralma alatt volt az ország. Mert akkor ha megvásárolt de mégis legalább jogot végzett bírók ítélkeztek. Ott legalább a látszatra adtak. Itt meg úgy néz ki, hogy még a látszatra sem adnak.

  1. Megjegyzés.
   Az odysee oldal teljesen élvezhetetlen – akadozik minden 4-5 másodpercben.
   A bighteon megy remekül.

  2. Kommunizmus 2.0 gyógyszeripari diktatúrával és egészségügyi apartheiddel felturbózva!

 2. Elképesztő, hogy ahogy amerikai államok, ázsiai országok egyre csak szabadulnának fel a cabal alól itthon megint ez megy. Herótom van ha már meghallom az államfőt az értelmetlen kijelentéseivel kapcsolatosan. Szintén nem értem miért kell személyesen felkeresni azokat akik azt mondták, hogy köszönöm, nem. Az én nagyszüleimet is hívogatják, azóta 3-4x is. Nehéz felfogásra utal.
  Ezenkívül akkor értettem meg az orvosaink üzenetét és a cabal valódi célját mikor azon kaptam magam, hogy olyan érvekkel megyek ellen a másik véleményének, hogy “de hisz ő bevan oltva”. Nem szabad többé elszakadnunk egymástól, ha oltott ha oltatlan. Ha egy nézőpontot és véleményt képviselünk ne féljük hangoztatni!
  Dr Tamási József és prof Dolores Cahill szavaival élnék, miszerint lesz jobb világ! Most nagyon fontos az összetartás. Azt az oltottat amelyik már felébredt az álmából nem szabad bántani, aki pedig még nem azt pedig ébreszgessük!

 3. Minden elismerésem Pócs doktor uré, aki a sok meghurcolás ellenére is emelt fővel áll az emberek elé, és teljes szívből bátorít mindnyájukat. Követendő példa a sok megélhetési orvos számára.

 4. Együtt érzek Önnel, kedves Dr. Pócs Alfréd! Kitartást kívánok!
  Az egészségügyi dolgozók kötelező covid oltásával kapcsolatban felmerült bennem, hogy mivel ezen a területen nagyon magas az átoltottság, ezért a oltás kötelezővé tétele inkább arról szól, hogy kiszűrjék azokat a személyeket, akik még nincsenek oltva.
  Nem látok semmilyen információt az nnk.gov.hu oldalon, az “egészségügyi dolgozók covid-19 oltása” címszó alatt az oltásra való kötelezésről.
  Valóban nem jött még ki erről rendelet a Magyar Közlönyben.
  Létezik olyan jogi környezet, ahol lehetséges kötelezővé tenni ideiglenes engedéllyel rendelkező vakcinákat?
  Az Önnel szembeni eljárás, az egészségügyi dolgozók kötelező covid oltásának bejelentése, az alább hivatkozott linkben olvasható EU parlamenti szavazás a magánkommunikáció megfigyeléséről és még sorolhatnánk, a diktatórikus eszközök megjelenése, bevezetése, fenntartása…
  https://mediaforras.com/errol-miert-nem-hallunk-az-eu-parlamentben-a-fidesz-egyutt-szavazott-dobrev-klaraval-es-a-momentumosokkal-868

 5. Imádkozom az egészségügyi dolgozókért, akik nem akarják beadatni maguknak a vak ciánt. Imádkozom, hogy az orvosok gyógyítók lehessenek, az ápolók pedig ápolók. Nem rabszolgák, felelős kötelességtudók és kötelességük lelkiismeretes teljesítői lehessenek, akik az egészségünkért szolgálnak.
  Imádkozom, hogy ne legyen diszkrimináció, és aki nem akar oltatni, azt ne kényszeríthessék semmilyen indokkal.
  Ķöszönök mindent az értünk kiálló orvosoknak, dr. Pócs Alfrédnak, dr. Tamasi Józsefnek, dr. Lenkei Gábornak, dr. Ladi Szabolcsnak és a velük egy úton járóknak!

 6. Drága Doktor Úr! Nagyon sajnálom, hogy ilyen megtörténhet a mai világban. Remélem hamarosan eljön a jobb világ, és lesz szebb jövő, ami majd kárpótolja Önt mindenért!!!  A jó embereket is próba teszi néha az Isten . Kitartást, erőt és egészséget kívánok!

 7. Kedves Pócs doktor úr ! Sokat gondolok Önre és kivánok Önnek sok jót és a jó Isten védelmezze Önt a küzdelmekben.

  Forrás: Spanien: C-Notstandsgesetz von 2020 verfassungswidrig
  https://www.pi-news.net/2021/07/spanien-c-notstandsgesetz-von-2020-verfassungswidrig/

  A spanyol Vox konzervativ párt már 2020 márciusában pert indított a
  Corona-Szükségállapot törvény ellen.

  Most több, mint egy év után a Tribunal Constitucional, a legmagasabb spanyol
  hatáskörrel rendelkező alkotmányjogi udvar a covid-19 megfékezésére hozott
  “Szükségállapot törvényt”, ami egészségügyi krizishez vezetett, részben, mint
  alkotmány sértőnek látja.

  A konzervativ bírák többsége azt az álláspontot képviseli, hogy a kijárási tilalom bevezetése
  az emberi jogoknak egy massziv megsértése volt, ezért azt a kormány javaslatára csak a parlament
  hozhatta volna meg. De ez a szocialista kormánynak nem volt az inyére és ezért
  egyszerüen és röviden kikiáltották a szükségállapotot, de amire a parlament később
  rábólintott.

  Ezen törvény értelmében a spanyolok március közepétől a lakásaikat csak nagyon indokolt
  esetekben hagyhatták el. Amit nagyon szigorúan ellenőriztek. Ez a “házi fogság” illegális
  volt. Ezzel a szocialista Pedro Sánchez túllépte a kompetenciáját.

  De ha utólag ez a bírósági döntés már nem tudja a raboknak ezen a héten és honapokban
  az egyedülélőknek az elszigetelődésből előállt psychkai következményeit jovátenni,
  de legalább az állam által meghozott pénzbüntetések mértékére hatással lesz.

  Ez több mint 1 millió büntetést érint, amit az államnak vissza kell fizetni.

  Itt csak az a kérdés, hogy a bíróság itélet miért tartott ilyen soká ?
  Ez már a No.-ban lévő poltikia manöverre is emlékeztet.

 8. Ez a video is kivalo.
  A napokban lattam egy memet, az volt rajta a szoveg: “a fasiszta es kommunista halaltaborokban a raborok arra kenyszeritettek a rabokat hogy arra kenyszeritsenek egyes rabokat hogy azok oljek meg a tobbi rabot. Most is ugyanez zajlik.”

  Sztem is. Ha ezt eszrevennek akkor esetleg megtortenhet valami osszefogas. Ehhez elsosorban a beoltottak moralitasa es onzetlensege kellene.
  Itt mar csak Isten segithet mert az oltottak tobbseget a felelem es onzes vezerelte eleve, plusz a szuklatokoruseg.

 9. Amit nem ertek, hogy akkor van erre jogi alapjuk es meglephetik-e ezt a kenszeritest vagy sem?
  Miert nem lehet egy ilyen orvosi beavatkozasra kenyszeritest jogilag megtorpdozni, a nurnbergi kod es az UN alapveto emberi jogok vonatkozo cikkelyeire hivatkozva? Plusz ott van az idei Europa Tanacs hatarozat is.
  Egy otthoni jogasz csoport ra kellene alljon erre. Ha alapveto emberi jogok eltorlesre kerulnek az a vilag vegevel egyenlo.

  Nurenberg Code:
  https://www.sott.net/article/445396-Plague-of-Liars-Nuremberg-Code-Outlaws-Forced-Medical-Procedures-Which-INCLUDES-Mandatory-Vaccinations
  https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-doctors-trial-the-medical-case-of-the-subsequent-nuremberg-proceedings

  Permissible Medical Experiments

  From the trial transcript

  The great weight of the evidence before us is to the effect that certain types of medical experiments on human beings, when kept within reasonably well-defined bounds, conform to the ethics of the medical profession generally. The protagonists of the practice of human experimentation justify their views on the basis that such experiments yield results for the good of society that are unprocurable by other methods or means of study. All agree, however, that certain basic principles must be observed in order to satisfy moral, ethical and legal concepts:

  1. The voluntary consent of the human subject is absolutely essential.

  This means that the person involved should have legal capacity to give consent; should be so situated as to be able to exercise free power of choice, without the intervention of any element of force, fraud, deceit, duress, over-reaching, or other ulterior form of constraint or coercion; and should have sufficient knowledge and comprehension of the elements of the subject matter involved as to enable him to make an understanding and enlightened decision. This latter element requires that before the acceptance of an affirmative decision by the experimental subject there should be made known to him the nature, duration, and purpose of the experiment; the method and means by which it is to be conducted; all inconveniences and hazards reasonably to be expected; and the effects upon his health or person which may possibly come from his participation in the experiment.

  The duty and responsibility for ascertaining the quality of the consent rests upon each individual who initiates, directs or engages in the experiment. It is a personal duty and responsibility which may not be delegated to another with impunity.

  2. The experiment should be such as to yield fruitful results for the good of society, unprocurable by other methods or means of study, and not random and unnecessary in nature.

  3. The experiment should be so designed and based on the results of animal experimentation and a knowledge of the natural history of the disease or other problem under study that the anticipated results will justify the performance of the experiment.

  4. The experiment should be so conducted as to avoid all unnecessary physical and mental suffering and injury.

  5. No experiment should be conducted where there is an a priori reason to believe that death or disabling injury will occur; except, perhaps, in those experiments where the experimental physicians also serve as subjects.

  6. The degree of risk to be taken should never exceed that determined by the humanitarian importance of the problem to be solved by the experiment.

  7. Proper preparations should be made and adequate facilities provided to protect the experimental subject against even remote possibilities of injury, disability, or death.

  8. The experiment should be conducted only by scientifically qualified persons. The highest degree of skill and care should be required through all stages of the experiment of those who conduct or engage in the experiment.

  9. During the course of the experiment the human subject should be at liberty to bring the experiment to an end if he has reached the physical or mental state where continuation of the experiment seems to him to be impossible.

  10. During the course of the experiment the scientist in charge must be prepared to terminate the experiment at any stage, if he has probably cause to believe, in the exercise of the good faith, superior skill and careful judgment required of him that a continuation of the experiment is likely to result in injury, disability, or death to the experimental subject.

  Clearly, mandatory Covid-19 vaccinations fall foul of the Nuremberg Code, on multiple counts.

  UN -Ensz
  The ‘Article 6, Sections 1 and 3’ she refers to is the following from the 2006 UN Universal Declaration on Bioethics and Human Rights:

  Article 6, section 1:

  Any preventive, diagnostic and therapeutic medical intervention is only to be carried out with the prior, free and informed consent of the person concerned, based on adequate information. The consent should, where appropriate, be express and may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without disadvantage or prejudice.

  Article 6, section 3:

  In no case should a collective community agreement or the consent of a community leader or other authority substitute for an individual’s informed consent.

  EU torveny
  https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  7.3.1 Ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so;
  7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;

  1. A kódex tíz pontját a bírák ítéletének „Megengedett orvosi kísérletek” című szakasza adta meg : Az emberi alany önkéntes hozzájárulása elengedhetetlen. Ez azt jelenti, hogy az érintett személynek jogképesnek kell lennie a hozzájárulás megadására; olyan helyzetben kell lennie, hogy képes legyen szabadon választott hatalom gyakorlására az erő, csalás, csalás, kényszer, túlterhelés vagy egyéb kényszer vagy kényszer semmiféle eleme közbeavatkozása nélkül; és kellő ismeretekkel és megértéssel kell rendelkeznie az érintett tantárgy elemeiről ahhoz, hogy megértő és felvilágosult döntést hozzon. Ez utóbbi elem megköveteli, hogy mielőtt a kísérleti alany elfogadja a megerősítő döntést, meg kell ismertetni vele a kísérlet jellegét, időtartamát és célját; a végrehajtás módja és módjai; minden ésszerűen várható kellemetlenség és veszély; valamint az egészségére vagy személyére gyakorolt ​​hatások, amelyek a kísérletben való részvételéből származhatnak. A beleegyezés minőségének megállapításáért felelősség és felelősség minden egyes személyre hárul, aki kezdeményezi, irányítja vagy részt vesz a kísérletben. Ez személyes kötelesség és felelősség, amely nem ruházható át másra büntetlenül. A kísérletnek olyannak kell lennie, hogy a társadalom érdekében gyümölcsöző eredményeket hozzon, más módszerekkel vagy tanulmányi eszközökkel nem gyógyíthatatlan, és nem véletlenszerű és felesleges. A kísérletet úgy kell megtervezni, hogy az az állatkísérletek eredményeire, valamint a betegség vagy más vizsgált probléma természetes történetének ismeretére épüljön, hogy a várható eredmények igazolják a kísérlet végrehajtását. A kísérletet úgy kell elvégezni, hogy elkerülhető legyen minden felesleges testi és lelki szenvedés és sérülés. Nem szabad kísérletet végrehajtani, ha a priori oka van feltételezni, hogy halál vagy rokkantsági sérülés következik be; kivéve talán azokat a kísérleteket, ahol a kísérleti orvosok is alanyként szolgálnak. A vállalandó kockázat mértéke soha nem haladhatja meg a kísérlet által megoldandó probléma humanitárius fontossága által meghatározott mértéket. Megfelelő előkészítéseket és megfelelő felszerelést kell biztosítani a kísérleti alany védelmére a távoli sérülés, fogyatékosság vagy halál lehetőségeivel szemben is. A kísérletet csak tudományos végzettséggel rendelkező személyek végezhetik. A kísérletet végzőknek vagy a kísérletet folytatóknak a kísérlet minden szakaszában a legmagasabb szintű készségre és gondosságra van szükség. A kísérlet során az emberi alanynak szabadnak kell lennie a kísérlet befejezésére, ha elérte azt a fizikai vagy mentális állapotot, amelyben a kísérlet folytatása számára lehetetlennek tűnik. A kísérlet során az illetékes tudósnak fel kell készülnie arra, hogy a kísérletet bármely szakaszban befejezze, ha valószínű oka van arra, hogy higgyen abban, hogy a jóhiszeműség, a felsőbb képességek és a gondos megítélés gyakorlása megköveteli, hogy A kísérlet valószínűleg sérülést, fogyatékosságot vagy halált eredményez a kísérleti alany számára. Nürnbergi kódex – https://hu.abcdef.wiki/wiki/Nuremberg_Code

 10. Sajnos ez a téma kell ahhoz, hogy az orvosok az emberek mellé álljanak.
  Nem gondolnak a kápók arra, hogy a francia sárgamellényesek 2 éve azért tiltakoztak, mert Micron megmondta nekik, hogy az EU-ban 2025 után nem lesz nyugdíj, történetesen Franciaországra vonatkozóan fogalmazott és Merkel rákontrázott hogy a németeknél is alamizsna várható a 2025 után kifizetett nyugdíjaknál.
  Más
  Trump valószínűleg arra játszik, hogy az ENSZ-féle GESARA már nem bizalmi pénz fizetőeszközzel fog dolgozni: a hitelpénzzel kitömött gyógyszergyárak felhalmozott vagyona, értékét veszti az EROEI modell alapján (energ return on energy invested).
  Ami szerint a nulla ráfordítással létrehozott pénz (mondjuk a dollár) vásárló értéke pontosan nulla.
  Magyarország is támogatta a NESARÁt GESARÁt, gondolják el az oltáshirdetők mit is kapnak cserében nyugdíjukra a kormányoktól.
  Alamizsnára az itthoni féle időskorúak járadékára gondolok.
  Németországban már a szolgálati időtől független nyugdíj is felmerült.
  Ezt is az EU-nak köszönhetjük, nemcsak az oltóanyagokat.
  Mengele is a Rockefellerek megbízásából kísérletezett a haláltáborokban. Ki más lehet a mai oltóanyagok gyártása mögött.

  1. Nagyon jo meglatasok. Ahogy en latom, a cel a nepessegcsere, a feher oshonosok nyugdija lenullazasa kozben a migrans fiatal generacioit ingyen penzzel tomni. A virtualis jarvany, az intezkedesek, az orvosi felrekezelesek, a vakcinazas, stb foleg az idoseket viszi el ami nullara csokkenti a fizetendo nyugdijukat. Nepirtas es haboru rejtett modszerekkel.

  2. “Sajnos ez a téma kell ahhoz, hogy az orvosok az emberek mellé álljanak.”

   Ahogy en pontositanam, ez a tema volt szukseges ahhoz hogy eszre vegyuk az orvosok tobbsege nem a betegeik mellett all hanem a bigpharma daddy mellett es hogy kibukjon kik a valodi orvosok tudassal es moralis tartassal. Ez utobbiak hazai tabora erre a kis csoportra korlatozodik. Hogy a tobbi orvos belemegy abba hogy btegeit kicsinalja maszkokkal es vakcinakkal ez a teny szamomra olyan dobbenetes hogy kifejezhetetlen. Ok is letettek a hippokrateszi eskut nem?

 11. Én arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet kötelezővé tenni az oltást, ha kísérleti szakaszban van 2023-ig? Most az egészségügyisek, utána meg jön sorra minden állami cég és így tovább…
  Milyen jogi lépéseket lehet tenni ez ellen a mocskos diktatórikus kényszerítés ellen?

 12. -HOLLANDIA–(Es ez nem egy abszurd tragedia reszlete)-A holland ugyvezto miniszterelnok par napja elnezest kert a hollandoktol a korlatozasok feloldasaert…!De azert hogy aprilisban a korlatozasok miatt a tomegesen tuntetokre Hollandiaban nagyon sok fele vizagyukkal es kutyas es lovas rendorokkal tamadott ra azert elnezest meg mindig nem kert…
  -FANCIARORSZAG-(Ami valoban tragikus..)A francia koztarsasagi elnok kotelezo oltasrol beszelt.Es tette/teszi ezt egy kiserleti vaccina kapcsan!!!.Es nem az az igazan tragikus hogy szornyetegek akik orszagokat iranyitanak ilyesmiket is mar megengednek maguknak hanem ami valoban meginkabb tragikus az talan az hogy ezek utan a jogaszok/orvosok/a sajto/a redorseg/az egyhazak kepviseloi stb…nem kovetelik az azonnali felelosegre vonasukat az ilyen szornyetegeknek -hallgatnak- es csak az utca emberei azok akik Franciaroszag szerte is tiltakoznak.
  Az persze kerdes hogy azok a nyugalmazott francia katonatisztek akik par honapja egy memorandumban mar elesen tiltakoztak mindaz ellen amit a jelenlegi francia elnok muvel most vajon majd mit is fognak lepni.
  A hadsereg az Akotmanyra es annak vedelmere eskuszik fel es talan nemcsak Franciaoraszagban van ez igy……….
  -SKOCIA :Hivatalos adatok szerint is kozel 1 milliora teheto azoknak a szama Skociaban akik a korlatozasok miatt az elmult honapokban nem tudtak megfelelo es alapveto orvosi kezeleseket igenybe venni .Es tortenik mindez egy olyan orszagban -Skociaban -amelyiknek az ossz/teljes lakossaga 5 millio korul van.
  -ANGLIA:(Senkit ne tevesszen meg )Az un ,,nagy nyitassal,,-a korlatozasok um teljes eltorlesevel – lenyegeben csak a modszerek es a szereplok egy reszenek a csereje/menekitese -a nyomok osszezavarasa zajlik

 13. Bukaresti esemény, szombaton, július 24-én, a teljes kovidizmus, a kötelező oltások, vakcina útlevelek ellen várják az embereket a demonstrációra.
  https://www.activenews.ro/stiri/Marele-protest-impotriva-obligativitatii-vaccinarii-si-a-pasapoartelor-Covid-va-avea-loc-sambata-la-ora-16-in-Piata-Universitatii-anunta-Pompiliu-Diplan-168138
  Vajon csak véletlen egybeesés a dátum az Ivermektin nappal?
  https://worldivermectinday.org/events-map/

 14. https://www.bitchute.com/video/qiB9CMEnU2cW/?list=subscriptions
  LEGALÁBB 28 000 HALOTT AZ EU-BAN ÉS AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN COVID VAXX-TÓL, ESETLEG TÖBB

  https://www.bitchute.com/video/eqCDZY1fiz1B/
  VISSZATÉRTEK A LEZÁRÁSOK: NEMET MONDANI COVID VAXX-NAK MOST GYILKOSSÁG, A MÉDIA ŐRÜLETBE MEGY

  https://healthimpactnews.com/2021/17503-dead-1-7-million-injured-50-serious-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-shots/
  17 503 HALOTT, 1,7 millió sérült (50% Súlyos) jelentett az Európai Unió COVID-19 lövésekre vonatkozó mellékhatásainak adatbázisában

  Emberkísérletet kötelezővé tenni???? – Ha még erre sem mozdul meg a nép, akkor tényleg a halálsorra valók!!!!

  14

  Válasz

  Megosztás ›
  Profilkép
  Amén pilwax • 11 órája
  Franciaországban, Angliában és más országokban óriási tüntetések vannak az oltás ellen (erről persze a média hallgat mélyen), pocsékká verik a rendőrök az embereket, rengeteg sebesült van.

  7

  Válasz

  Megosztás ›

  Profilkép
  Oltakoztathatatlan Amén • 11 órája
  És ugye azt sem verik nagy dobra, hogy Magyarországon immár 40 ezer halálos áldozata van az oltásoknak, mely közül vezető helyen az Astra Zeneca és Pfitzer áll: nekem 3 ismerősöm halt meg a Pfitzertől, pontosan az oltás megkapása után 3 héttel!
  Bár meg kell mondanom, forrásal nem tudok szolgálni, tegnap láttam egy kommentbe beszúrt képen, hogy Magyarországon csak az ő adataik szerint már 40 ezer felett van az oltástól meghaltak száma! Gyenge, még 1 % sincsen, csak éppen 1,33 Gödöllőnyi ember!

  4

  Válasz

  Megosztás ›
  Profilkép
  Grojcig Oltakoztathatatlan • 11 órája • edited
  MO -ra nincs adatom, de az USA -ra van a VAERS -től:
  Előnézet

  http://uploads.disquscdn.com/images/81a923a343e4df757e2d70863768cff39fa2cc220042cbd5b1174a80d9ec92c1.png

  Ezenkívül itt van még két videó forásokkal (persze külföldi):
  Forrás RED ICE TV, 3 perc 50 másodpercnél 2022 és 2023 -ra Trudeu magyarázza, hogy már megrendelték a 13 millió újabb Pfizer dózist. Jó kis üzlet ez most a Pfizernek és a Modernának.

  https://www.bitchute.com/vi

  https://www.bitchute.com/vi

  “17,503 halott és 1,7 millió sérült (annak 50% súlyosan), jelenti az Európai Unió Adatbázisa a COVID-19 oltások mellékhatások esetében”:
  https://healthimpactnews.co

  2

  Válasz

  Megosztás ›
  Profilkép
  MCMCMCMCMCMC Oltakoztathatatlan • 10 órája
  Állítólag egész utcák haltak ki itt-ott, mondják vidéki barátaim.?

 15. A kásler jelentés szerint 7 hónap alatt 40 ezren haltak meg oltás következtében, tehát nem lehetne ezt a parragh nevű nyomorultat feljelenteni gyilkosságra való felbújtás vádjával?

  8

  Válasz

  Megosztás ›

  Profilkép
  Guardian margo alexa • egy napja • edited
  Őt azzal nem, de Káslert a Btk 165 alapján, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt lehet, és már meg is tettem. Ma jó napom volt és összeirtam a BRFK-nak, hogy kit mi alapján lehet vegzálni. Kásler Btk 165, Parragh Btk 195, Btk 367, Merkely, Györfi, és a többi vakcina celeb pedig Btk 222.

  29

  Válasz

  Megosztás ›

 16. A szóhasználattal játszanak az emberekkel! Oltott, oltatlan…! Pedig itt arról van szó, hogy valakik részt vesznek – önként, minden felelősséget átvállalva – egy emberkísérletben és akik nem vesznek részt! Vagyis azokat büntetik és ellehetetlenítik, akik nem vesznek részt benne önként, minden felelősséget átvállalva , aminek a rövid, közép és hosszútávú hatásait nem ismerik ( mármint hivatalosan) és ezért, teljesen jogos szerintük, minden korlátozás ezek életében! Tehát kötelezővé akarják tenni az emberkísérletben való részt vételt, mégpedig úgy, hogy közben minden felelősséget is átvállaljon adott ember.

 17. 2021. 07. 21.
  Drága Jézusom nagy valószínűséggel el kell hagynom az egészségügyi pályát az oltások kötelezővé tétele miatt.
  Jézus: Drága gyermekem! Te azok közé tartozol, akik engedelmeskedni szoktak Nekem és nagyon szeretnek Engem. A választottaim egyike vagy, ez feljogosít téged arra, hogy fogadj szót Nekem.
  Elérkezett az idő, hogy az egészségügyi dolgozóknak kötelezővé teszik az oltást. Ez teljesen érthető, mert ők nem fertőzhetik meg a betegeket. Azt kérem tőled, hogy valamilyen módon kerüld el ezt a vakcinát. Hátha akad a kórházban olyan munkahely ahol betegekkel nem érintkezel.
  Ha ez a lehetőség nem áll fent, továbbra is keresgélned kell az interneten a különböző álláslehetőségek között. Az is előfordulhat, hogy a fennálló betegségedet, mint okot elfogadják és nem oltanak be.
  Most nem kívánok szólni a vakcinák jövőbeli káros következményeiről, de azt szeretném ismertetni veled, hogy mikor számít a lelkek szófogadatlanságának, tehát bűnnek, ha beoltakoznak.
  Ha valakit akarata ellenére, erőszakkal kényszerítenek rá, akkor Atyám, az Irgalmas Isten elveszi tőle az oltóanyag káros hatását, tehát semlegesíti a vakcinát mintha meg se kapta volna.
  Ha valaki azért engedi az oltást mert különben elveszti az állását, akkor felelősségre lesz vonva, hiszen lenne lehetősége a megélhetését más területen keresni, elhelyezkedni.
  Ha valaki azért oltatja be magát, hogy utazhasson, szórakozhasson, színházba, sportrendezvényekre, bálba mehessen, sokkal súlyosabb felelősségre vonásban részesül.
  Hamarosan eljön az ideje annak, hogy mindenütt kötelezővé teszik az oltásokat. Nemcsak egy országban, hanem mindenütt!
  Ez előjele lesz a Szentlélek nagy kiáradásának a Nagyfigyelmeztetésnek!
  Akkor már nem tépelődnek az emberek, hogy mit is tegyenek, mert megkapják mindannyian a tisztánlátás kegyelmét.
  Ti engedelmes kicsinyeim, ne féljetek, mert gondoskodom rólatok!
  Van akit elragadnak Angyalaim közületek, van aki menedékhelyre kerül. Nem engedem, hogy bántódásotok essék.
  Drága kis harcos maroknyi csapatom, akik bátran ellenálltatok, biztonságba kerültök. Gazdagon megáldalak titeket engedelmességetekért és vigyázok rátok.
  Megáldalak kislányom testvéreiddel együtt, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.Ámen

  Jézus bátor harcosa.

 18. Tisztelt Kedves Dr. Pócs Alfréd. Nagyon szeretném tudni azt, hogy törvényessé vált e már az egészsségügyi dolgozók kötelező oltása. Nagyon erőszakolják már a munkahelyen aazt aki még nem oltatta be magát. Itt ugy gondolom,hogy az időhuzásnak is van jelentősége annak az életében aki egyáltalán nem akarja beoltatni magát, mert van ismerete, meggyőződése. Talán ebbe lehet még kapaszkodni,hogy még nincs jogilag lefektetve, még nem jelent meg a Magyar Közlönyben. Kérem szives válaszát.:Egy elkeseredett egészségügyi dolgozó. Tisztelettel és köszönettel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük