Letartóztatták a Cinegét

Ez nem vicc!

29 thoughts on “Letartóztatták a Cinegét

 1. A cinegének sem kehet könnyű, de az erdőkertesi háziorvosnak sem, akinek csak annyi a bűne, hogy nem nézi kísérleti nyúlnak a betegeit (https://24.hu/belfold/2021/03/14/koronavirus-erdokertes-haziorvos-oltas-vakcina/)
  Egymillió forintos büntetésre bírságolták.
  Ez már skandallum! Csak mert betartja az esküjét! Nagyon bízom benne, hogy a kollégái melléállnak és kiállnak érte vagy hogy van jogorvoslat egy felsőbb intézmény előtt… Különben tényleg elszabadul a pokol, mert nincs igazság már ebben az országban.

 2. Hogy merte ezt mondani?! Nincs rajta maszk! Megsérti a gyülekezési tilalmat, a kijárási tilalmat, PÉNZBÍRSÁGOT NEKI AZONNAL!!! Ha nem ért a szép szóból gumibotot neki! Veszélyezteti a többiek biztonságát! FÚJJJ, kommunista, DK-s nyugger, sorosista-ügynök, magyar gyűlölő, tömeggyilkos, terrorista, gyurcsánypárti, Dobrev-maffia, anarchista, moslékkoalíciós! Már a madarak is az Orbán-kormányt akarják leváltani, vigyázat!!!

 3. Viszontválasz: ” Legyen tiz fiókátok, mind kakukk ! ”
  – Bödőcs Tibor –

 4. A ” Kövess engem ! ” ma is ” ÉLŐ IGE ” és járható ” ÚT ” – lehetőség – mindenki számára .

 5. Annyit jegyeznék még meg, hogy sajnos elég komoly az ügy és még a tréfa sem engedhető meg. 2 dolog biztos: a.) nő a fertőzöttek és a halottak száma b.) nő az oltást kapók száma. Az összefüggést, ha van ilyen, akkor a szakembereknek kell megállapítania. És adja Isten, hogy hazudjak, de a jelenlegi helyzet, Trianon vagy, annál súlyosabb állapothoz fog vezetni, ahol felelősek lesznek a politikusok (egész politikai elit), tudósok, vallási vezetők, és az egész elit, + a média, akik nem tudnak vagy nem akarnak tudomást venni a valódi állapotokról, és meghunyászkodnak, és struccként homokba dugják a fejüket vagy egyszerűen közreműködnek egy gonosz felső hatalommal. A köztársasági úrban is csalódtam, úgy tűnik, hogy felsőbb hatalmaknak engedelmeskedik ő is. Jöjjön, aminek jönnie kell, dőljön össze aminek össze kell, és épüljön aminek fel kell épülnie. Nem látom értelmét a további elmélkedéseknek, és kölcsönös párbeszédeknek. Furcsa, hogy Magyarország történelmében ilyen még nem volt, hogy ennyire összekapaszkodtak az ország elitjei a saját népe ellen.

  1. Kedves Paulus! Azt látom, hogy mi, akik tudjuk, hogy mi zajlik, egyre inkább el vagyunk keseredve amiatt, hogy mások nem látják vagy nem akarják. Azt hiszem, hogy az emberek többségében fel sem merül még a gyanú sem, hogy valami nem stimmel. Egyszerűen együgyűek hozzá, nincs mit tenni. Azt hiszem, ez a többség és mindegy, milyen iskolai képzettsége van. Manapság nem kell intelligencia a diplomához (sem). Ezért én is eljutottam arra a pontra,hogy le kell mondanom róluk. A családomról is. Nagyon fáj, de nem dönthetek helyettük. Észt nem tudunk adni…

   1. Kedves Katalin!
    Soha nem szabad feladni, mert ez nem csak rólunk szól hanem a gyerekeink és unokáink sorsáról is. Arról nem is beszélve, hogy mi fogunk a “Covid diktatúrák” üldözöttjeivé válni. Nincs még elveszve semmi, messze még a több mint 4 millió felnőtt magyar beoltottsága. Jelenleg a kisebbséget láttatják számunkra. Én bízom abban a csendes többségben akik ugyan nem vihetők ki az utcára, de léteznek és élni fognak a passzív rezisztencia eszközeivel. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni azt – amit Lenkei dr. is mondott – hogy az idő nem nekik dolgozik. Minden egyes felébresztett hipnotizált fontos nekünk!

   2. Kedves Katalin!

    Én is csak biztatni tudom Önt próbatétel előtt állunk. De nem szabad megtörni, és ragaszkodnunk kell a saját józan eszünkhöz, és ki kell tartani minden körülmények közt. Hamarosan szét fog esni az egész, nem csak Magyarországon, de világszerte ilyen vagy olyan módon.

   3. Így igaz Katalin, rettenetesen el vagyok keseredve, hogy az embereket milyen könnyen lehet manipulálni, nem tudom mi lesz ennek a vége, de nagyon félek, hogy nem jó. Tisztelettel, Székely Judit

  2. Kedves Paulus!
   Jelen eltorzított és hazugságokra alapított központi kommunikációból azt megítélni, hogy mi nő vagy éppen csökken szerintem teljességgel lehetetlen. Az adatok csak retrospektív módon értékelhetőek. A 2020-as év halálozási adatai európa szerte bizonyítják, hogy nem volt túlhalálozással járó járvány. Ami volt – és azóta is van – az nem más, mint az orvosszakmai szempontból diagnosztikus módszerként használhatatlan PCR tesztek által generált félelemkeltő számadatok sora. A tavalyi és az idei évben is a klasszikus influenza – amely betegség egyébként statisztikai adat szintjén eltűnt a rendszerből – időszakokat használta ki leginkább a félelemkeltő propaganda.
   Nyilvánvaló, hogy a teszt pozitivitására épülő diagnosztika a szövődményes esetek kezelését a „COVID protokoll” irányába tereli, aminek a 100 alatti oxigén szaturációs érték esetén könnyen lélegeztetőgép a vége. Ebben a PCR teszt által determinált „gyógyító” környezetben könnyen átsiklik a szakma a szövődményes influenzás eseteken, pedig nyilvánvalóan más terápiát igényelnének. Nagy kérdés tehát, hogy a kórházban ápolt esetek mindig a megfelelő kezelésben részesülnek-e?
   A számadatokra visszatérve. A KSH adatai alapján a 2015-ös influenza szezon (január-március) 3 hónapja alatt 503 000 tüneteket produkáló beteget regisztráltak, 2016-ban 477 000, 2018-ban 433 000 volt ezekben a hónapokban a tünetes betegek száma. Influenzával kapcsolatos halálozási adatokat nem tart nyilván a KSH, így engedtessék meg a becslés. Az influenza 0,1%-os átlagos mortalitásával számolva ez 4000-5000 ember halálát jelentette az adott 3 (!!) hónapban. Egy éve a feltételezhetően jóval nagyobb számú influenzás eset össze van mosva a SARS-CoV vírus fertőzöttjeivel, mind az enyhébb tüneteket, mind a szövődményeket produkáló esetek vonatkozásában. Ezen az aspektuson át nézve a tavaly óta göngyölített COVID számokat a halálozást is beleértve még mindig – illetve egyre kevésbé – látszik az indokolatlanul nagy pánikkeltés és az ezzel együtt járó korlátozások járványügyi alapja.
   Sajnos a halálozási statisztikák objektív értékelése szempontjából a 2020-as volt az utolsó. 2021-ben bele fog zavarni a képbe az alábbi két fontos tényező:
   1. Az egészségügyi rendszerek „COVIDIZÁLÁSA” az elkerülhető halálozások emelkedéséhez fog vezetni. (Már ahhoz vezetett!)
   2. Az ideiglenes engedéllyel rendelkező kísérleti oltások adott esetben halálhoz vezető – de természetesen letagadott és boncolás hiányában nehezen bizonyítható – szövődményei tovább fogják torzítani a számadatokat.

 6. KÉRÉS A MODERÁTORNAK:

  Légy szíves a legutolsó kommentem, ne jelenítsd meg, nem akarok megsérteni senkit, indulatból írtam, mert láttam, hogy Izraelben már a gyerekeket is oltják, ez felháborított és az is, hogy egyesek ezt “normálisnak”, sőt még akár jónak is látják. Menthetetlen ez a társadalom. Úgymond döglött ló, hiába rugdossák, nem ébred fel, vagy mégis, fene tudja… Kell nekik a katasztrófa, hogy talán felébredjenek, ha lehet ilyenről beszélni.

  KÖSZÖNÖM!

   1. Ez a komment pontosan olyan mint a gondolatok amik a fejemben jarnak, ha eltunik, leirom en megegyszer.

    Egyaltalan nincs benne semmi serto szerintem.

  1. HELYREIGAZÍTÁS: a gyerekek (12–16 éves) oltása még nem kezdődött el, de heteken belül elkezdhetik a 12–16 éves gyermekek oltását Izraelben, de ha ez megtörténik, ugyanúgy felháborító számomra.

 7. Aladin, az önjelölt mérnök felül egy repülőgépre, megérti és megunja szerkezetét, majd sebtében, egy szalvétán újratervezi és elkezdi az újraépítését – – repülés közben, pusztán azért, mert … okokat később találnak hozzá a történész akadémikusok. Arrogancia? Nem csupán. A mérnök Aladinnak el kell hinnie, hogy az átépítés közben, – miközben a motrokat leszereli és újakra cseréli, a vázat pedig kettéfűrészeli, az utasok felét kihajigálja, és a pilótákat postai levélhordóknak átképezi, – őt majd valamilyen varázsszőnyeg repülésben tartja. Elképzelhető, hogy Aladin tébolyult szélhámos, az egyetlen, akinél van ejtőernyő? Igen. Elképzelhető az is, hogy Aladin tudja, a repülő már nem repül, és ezért nyugodtan módosíthat a szerkezeten? Nos, akkor kegyetlen mókamester, és az ilyen tréfákért megérdemli, hogy beverjék az orrát, – de amúgy ezt megúsztuk. Elképzelhető, hogy egyöntetűen megválasztotta magát mindenre ható és mindent egyedül biztosan tudó istennek? Igen, hiszen megszólíthatatlan, és volt már erre példa. Közelebbi kérdésem: kivel akar Aladin továbbutazni? Velünk, akik remegő gatyával, a légitársaság szórólapjaival a kezünkben, annak szabályaira hivatkozva próbáljuk meggyőzni, hogy “a rongálás tilos” és esetleg “kártérítésre kötelezhető”? Vagy azokkal, akik lelkesen helyeslik az új repülő tervrajzát, és önként sietnek, mint a pilóták az online levélhordó tanfolyam elvégzésére, és annyira büszkék a postásjelvényre? Az ellenálló utasok a repülő orrába gyűlnek, ahol őt sejtik, és kétségkívül ez kockázatot jelent, – de erre számított, a szétszerelésre ítélt szerkezetet ezzel amúgy sem tudják leszállásra kényszeríteni. Kevesen vagyunk, a többségnek tetszik az új dekor, és Münchausen, Aladin reklámfőnőke kegyetlenül tehetséges. Ha Aladint kihajítanánk a gépből, Münchausen hatására maguk az utasok folytatnák vizióját.
  Aladin közülünk való alázatos, aggódó filantróp, alkalmanként átutazó szabadságharcos. Hogyan került a gépre? Hogyan került fel hetven évvel ezelőtt kurta bajuszával?? A zuhanás rövid lesz; de a gép még csak most fordította a föld felé az orrát.
  Aki tud, imádkozzon; de érdem itt nem jelöl túlélőnek. Háborúba menetelünk.

 8. A háziorvosom telefonban: “Aki nem adatja be az oltást az elmebeteg/öngyilkos/gyilkos.”

  Nem vagyok pszichológus/vallatótiszt, biztosat nem tudok mondani. De az a véleményem alakult ki a beszélgetés során, hogy valószínűleg nem hazudik vagy direkt gonosz, hanem tényleg elhiszi.Viszont iszonyú fanatikus volt, nem találkoztam az utóbbi években ilyesmivel. Általában a szektások nem bírnak velem, le tudom őket kezelni. De itt nem láttam értelmét semmilyen érvnek. Mellékinformáció, hogy erősen a kormányzó párthoz kötődik.

  Tudtok mondani erre valamit?

 9. A fősodratú médiák szándékos ködösítése, a számokkal való manipuláció és hazudozás miatt nem láthatjuk tisztán a jelenlegi helyzetet. Elképzelhető, hogy a legtöbb feltételezésnek van valami valóságalapja. Úgy értem, létezik és terjed valami influenza-szerű megbetegedést, esetenként tüdőgyulladást okozó vírus, de mernék fogadni, hogy nem cseppfertőzéssel, vagy egyéb érintkezés útján ragad egyik emberről a másikra. Sőt, azt is kétlem, hogy emberről emberre terjed. Sokkal valószínűbb, hogy ezt valahogy a lakosságra terítik. Permetezik, ivóvízbe keverik? – vagy a fene tudja, de el tudom képzelni azt is, hogy ott lappang a szervezetben és a mikrohullámú sugárzás, vagyis a mobilhálózatok térereje aktiválja. Sajnos minden elképzelhető.
  Azt viszont szinte mindenki tapasztalja, hogy ezt a kormány (és ellenzék egyaránt!) nem csupán túlreagálja, hanem szándékosan használja ürügyként az Orwell-i világ kiépítésére.
  Gyakran pont azok állnak az ellenállás oldalára, akik éppen ezt az Orwell-i világdiktatúrát építő háttérhatalmat szolgálják . Egész jó lett volna az a leleplező video, amely arról szólt, hogy egy parlamenti képviselőt nem engedtek be egy covid-kórházba. De a képviselő személye, korábbi tevékenysége miatt, az egészet hiteltelenné tette, legalább is számomra. Nagyon úgy tűnik, hogy a sötét lelkű vírus-terroristák nem csak a kórokozót, hanem saját ellenzéküket is kitenyésztették s eleddig ellenőrzésük alatt is tartják.
  Egy biztos csak:
  MAGYARORSZÁG ÉS SOK MÁS NEMZET ELLEN IS, BIOLÓGIAI FEGYVER ÁLTALI TÁMADÁS ZAJLIK.
  Ez háború!
  Mohácsnál 1526-ban a törökök legalább nem várták el a magyaroktól, hogy úgy tegyenek, mintha elhinnék, hogy betegek, s az oszmánok csak meg akarják őket gyógyítani. A királynak pedig legalább volt bátorsága szembe szállni velük.
  A mostani háborúban a politikai vezetés (kormány és ellenzék egyaránt) , a hadsereg, a rendőrség, az ellenség oldalán harcol, – ellenünk. Ahelyett hogy azt tennék, amire az esküjük kötelezi őket! Még ha a támadó fél láthatatlan is!

 10. Nem tudom ki vette még észre, hogy a „kormányzati jósda” elveszítette jóslási képességét. Maga OV jelentette ki, hogy aki meg tudja mondani mikor ér véget a „3. hullám” attól meg kell kérdezni a lottó nyerőszámokat is. Ez annak tükrében különösen érdekes, hogy a tavalyi év során akár hetekkel előre is napra pontosan megmondta a kormányzat melyik „hullám” mikor kezdődik illetve ér véget. Persze a dolog magyarázata nem túl bonyolult. Az események és ezzel együtt a kommunikáció forgatókönyv szerint zajlik. Győrfi „szócső” Pálnak és MC-nek mindig naprakészek voltak az információi a tavalyi év során. Nem volt más feladat, mint hullámokat és mutációkat generálni – természetesen jórészt a „normál” influenza szezonhoz igazítva – a „pándémia” és a vírus tekintetében. Idén baj van, mert bejött a képbe az „oltási terv” amit teljesíteni kell mindenáron. Innentől fogva a forgatókönyv már nem egyértelmű és így jósolni is lehetetlen. Lássuk a két lehetséges kimenetet:
  „A” verzió, minden tökéletesen halad a nyáj (felnőtt korú lakosság) többsége (több mint a fele) beoltásra kerül a tél végi, tavasz eleji jórészt az influenza hullám okozta, de szinte minden esetben COVID19-re keresztelt tünetes megbetegedések jelentős hátszelét kihasználva. Nem kell más, mint tovább nyomni még erőteljesebben a félelemkeltő kampányt. Ez eddig is jól ment. Amennyiben ez a sajnálatos esemény bekövetkezik, akkor a SARS-CoV2 elmehet nyaralni -sőt elképzelhető, hogy véglegesen nyugdíjazzák – és jön az átmeneti lazítás. Viszont ezzel párhuzamosan el fogják kezdeni, részben a nem oltottak hátrányos megkülönböztetését, részben az oltottak ellenük hergelését. Ne felejtsük el a fele még nem elég, mindenkit be kell oltani bármi áron. Összefoglalva tehát az „A” verzió akkor valósulhat meg, ha legkésőbb június elejéig – ami az influenza szezont tekintve már így is „necces” – reális esélye mutatkozik a megfelelő átoltottság elérésének. Amint ez látszik, visszatér a „kormányzati jóstehetség”.
  „B” verzió esetén amennyiben komolyabb zökkenők következnek be az oltási terv végrehajtásában illetve a nyáj nem megfelelő hányada akarja önként és dalolva beoltatni magát, akkor jön az a változat, hogy a harmadik hullám nem akar majd véget érni a nyár kezdetével. Nyilván az influenzaszerű megbetegedési idény teljes hiányában nehéz lesz fenntartani a látszatot, de ez a kormányt nem fogja érdekelni illetve akadályozni. Megy tovább a verkli és a korlátozó intézkedések egyáltalán nem vagy csak kis részükben lesznek feloldva. Jó példa erre Németország, ahol nem haladnak megfelelő ütemben a „tervvel”, így a Robert Koch Intézet elnöke, Lothar Wieler “úr” már bejelentette, hogy fenntartják őszig a korlátozó intézkedéseket. (Onnan már nyilván csak egy ugrás a következő influenzaszezon.)
  Egyelőre tehát kormányunk nem tudja még a két lehetséges forgatókönyvből melyik lesz a követendő, így oda a jóslási képessége is egy időre.

 11. Kiegészítés:
  A SARS-CoV2 nyugdíjazásán természetesen nem azt értem, hogy vége lesz a “pándémiának”. Csak annyi fog történni, hogy a SARS-CoV2 nevű mór megtette kötelességét és mehet. Az, hogy új vírus jön helyette – gondolom vannak akik már a nevét is tudják -biztos.

 12. Van egy “C” verzió is ami viszont nem a kormányzaté, hanem a miénk kell, hogy legyen. Ez pedig nem más mint hogy szép lassan megroppannak világszerte a “korona diktatúrák” és bedől az egész ördögi terv.

  1. Lehet tudni Fuellmich pereinek mikor lehet – a kormanyra is kotelezo ervenyu – eredmenye?

   Ott fog elkezdeni megdolni a dolog, ha a rendorseg nem az embereket fogja zaklatni idiotasagokkal, hanem a politikusokert fog menni… Bar jelenleg az a baj, ott fent tul sok penz gyult ossze es tul sok mindent tudnak iranyitani vele…

  2. Egyre többen látják, hogy mire megy ki a játék. Most még alszik a többség, de már rezeg a szempillája és lassan kezdi nyitogatni már-már a szemét a nép, most talán lehetőség van rá, hogy felnyissa szemét és öntudatra ébredjen a magyarság, és egy felébredt nép nem fogja ezt hagyni! Egy dolgot felejtett el a magyarság: saját tudatának visszanyerését(!), ez a 0 és legfontosabb lépés, utána nagyon is jól tudja, hogy mit kell tennie! A “C” verzió lesz a nyerő.

  3. Tisztelt Dr.Szabó G. Dénes és Tisztelt dr.Tamasi József!
   Számtalan orvos és tudós nyilatkozata alapján arról lehet informálódni hogy az intubálással (=benarkózás és lélegeztetőgépre tevés) valójában MEGÖLIK a covid-betegek jó részét a kórházakban. Mivelhogy ez egy helytelen kezelés erre a betegségre.
   Csak hogy pár példát említsek, hogy mindezt nem én találtam ki:
   https://informatialibera.ro/hu/a-covid-protokoll-oli-meg-a-betegeket-a-korhazakban-egy-varadi-tudogyogyasz-viszont-sikeresen-meggyogyitja-betegeit/
   https://www.phytomint.hu/tudasfa/nincs-semmilyen-jarvany-most-a-lelegeztetogepekkel-oljuk-meg-az-embereket.html (04:10-től például.)
   (De sok más szakértőtől tehát orvostól olvastam/láttam már ugyanezt a véleményt kifejezni.)
   Jelenlegi adat szerint állítólag 1028-an vannak lélegeztetőgépen a magyar kórházakban. Ha igaz az erre vonatkozó 80%-os elhalálozási arány, akkor nemsokára kb 800-zal lesz magasabb a hazai “covid elhalálozási” statisztika. SAJNOS.
   Az lenne a kérdésem (mivel nem vagyok sem orvos, sem jogász, sajnos), hogy jogilag nem lehet-e nekimenni valahogy az ezt az intubálásos “gyógyítást” alkalmazó intézményeknek, vagy akár a covid-osztályokat irányító konkrét személyeknek akik ezt a kezelést elrendelik? Konkrétan az orvosszakmailag nem kellőképpen alátámasztható kezelés okozta halál esetek előidézése miatt.
   Még akkor is, ha az intubálás a hivatalosan előírt kezelési protokoll, és még ha parancsra is teszik mindezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük