Az MRNA Covid oltás következményei

EGY IGAZI KURIÓZUM AZ INGYENES DOBOGÓKŐI KONFERENCIÁN – Jelentkezz még ma!

Nem csak gyógyszerészeket, laikusokat is szeretettel várnak!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfhvCjzuBL…/viewform…

Mit tudnak a COVID-19 vakcinázást követő kémiailag átalakított mRNS keret-hibásan átírt tüske fehérjéi emberi szövetekben és a vérkeringésben?

Az mRNS-vakcina- és gyógyszerfejlesztési törekvések figyelmen kívül hagyják az orvosi biokémia, élettan, proteomika és deutenomika számos alapelvét. A pszeudouridinációval és egyéb változtatással előállított mRNS-ek klinikai felhasználása nem kivitelezhető azok hosszú távú, tartós immunválaszt kiváltó sajátságuk miatt. Ennek oka, hogy az ilyen termékeket ellenállóvá teszik az azokat lebontó ribonukleáz enzimekkel szemben. A SARS-CoV-2 tüske fehérjét meghatározó mRNS hosszan fennmaradó jellege miatt veszélyes, mivel betegségeket is okozó (patogén) terméke ellenőrizhetetlenül a szervezetben marad. A fentiek miatt újra kell értékelni a további emberi felhasználásokat. A szerkezetében megváltoztatott mRNS-vakcinák súlyos mellékhatásai az ide kapcsolódó átfogó proteomikai hatásmechanizmusok megértését sürgeti az ilyen vakcinák tudományos alapokon való előny/kockázat értékeléséhez.

Hivatkozás: László G. Boros, Anthony M. Kyriakopoulos, Carlo Brogna, Marina Piscopo, Peter A. McCullough, Stephanie Seneff. (2024) Long-lasting, biochemically modified mRNA and its frameshifted recombinant spike proteins in human tissues and circulation after COVID-19 vaccination. Pharmacology Research & Perspectives (accepted, in print)

https://bpspubs.onlinelibrary.wiley.com/journal/20521707

3 thoughts on “Az MRNA Covid oltás következményei

 1. https://www.bitchute.com/video/KtFItD7vsW3d/
  HORMONE REPLACEMENT THERAPY- MAY 8TH, 2024

  Régóta vártam, hogy a hormon téma jobban kifejtésre kerüljön. A hormonok elméletéről, és kiegészítve a vitaminokról is elhangzottak sokkolók. Ismét logikai és érvelési hibákkal, vizuális megtévesztéssel szembesülhetünk. Valamint a káros következmények valódi eredetével.
  Dr. Cowan a téma kifejtése közben ebben az esetben is visszatekint az alapokra, és felteszi a kiinduló kérdéseket. Létezik-e az élő szervezetekben az, amit hormonnak nevezünk? Hogyan vehetjük a bátorságot ahhoz, hogy a hormonok létét megkérdőjelezzük?
  Az orvosok és tudósok túlnyomó többségének tudása az, hogy hormonok léteznek, azért, hogy ezen túlnyomó többség (majdnem 100%-os) elsöprő hangú vélekedése által legyen igazolva a hormonok léte. Mára megtanulhattuk, hogy a konszenzusnak, az egyetértésnek nincs közük a tényekhez.

  Amikor tesztoszteront vagy ösztrogént adnak valakinek, inzulint vagy kortizont, bioazonos, vagyis a testi eredetileg képződő anyaggal azonos hormon készítményt, az feltételezi, hogy van saját hormontermelésünk, amivel megegyeznek ezek a külsőleg bevitt anyagok.
  Az nyilvánvaló tévedés, ha azzal tekintett bizonyítottnak, hogy valami létezik belső önálló anyagként, hogy beadnak egy külső vegyi anyagot, amire azt mondják, hogy a belsővel megegyezik a formája. Ha ez így lenne, akkor, ha valaki rosszul érzi magát, és kokaint adnak neki, és ettől jobban lesz, ideiglenesen, akkor ez azt bizonyítaná, hogy ha valaki rosszul érzi magát, akkor kokain hiánya van, vagyis van belső kokain termelés.
  Ha valakinek ösztrogént adnak, annak lesz felismerhető, megjósolható hatása, és ez elvezet a következő kérdéshez. Senki nem állítja, hogy a petefészek, here, hasnyálmirigy, pajzsmirigy, agyalapi mirigy stb., vagyis a hormont előállító mirigyeknek nincs hatásuk az életfunkciókra, vagy ne léteznének. Ha ezeket a mirigyeket eltávolítják a szervezetből, annak tünetei, a hiányt jelző tünetek lesznek. De ez nem bizonyítja, hogy a működésük egy hormonhoz, egy kémiai anyaghoz kötött, ami kinyerhető az adott, vizsgált mirigyből. A mirigy működéseknek van hatása, amire a hiányukból lehet következtetni. A hatást pedig már az ősi tradicionális medicina is ismerte. Ezeket „energia” központoknak, csakráknak tartották, de ennek részeként nem javasoltak hozzá anyagokat rendelni. Nagyon lealacsonyító azt gondolni a csakrákról, hogy csak kémiai anyagokon keresztül hatnának. Ez egy nagyon leegyszerűsítő, materialista gondolkodás.
  Dr. Cowan szeretné látni például, hogy oxitocin nélkül is lehet-e jó a kialakuló kapcsolat az anya és újszülöttje között, vagy mi történik, ha a babát egy másikkal, vagy mással(„békával”) helyettesítjük. A kötődés megtapasztalása ekkor csak azért lenne, mert van egy kémiai anyag? Az anyagot magát nagyon nehéz lenne bizonyítani, azt pedig pláne, hogy egyáltalán ott van a kötődési folyamatban.

  A bizonyítások értelmezéséhez egy fontos szabállyal kell tisztában lennünk. Ha valaki azt állítja, hogy valami létezik, amit nem lehet érzékszervekkel megtapasztalni, és nem tudja, fogalma sincs róla, hogyan jutottak arra a bizonyításra, hogy az a valami létezik, akkor az állításról nem lehet további diskurzust folytatni. Mivel senki nem tud róla semmit. Például annál az állításnál, hogy azért működnek a mirigyeink, mert vannak ezekhez kapcsolódó kémiai anyagaink, a hormonok, amik bennünk megtalálhatóak, sehonnan nem tudható, hogy azonosítják ezeket az anyagokat bennünk, így nincs miről beszélni az ezt állítókkal.
  A hormonok rajza 30:00-nál van bemutatva. 31:00-nél a tesztoszteron képe látható. De mi a köze a képeknek ahhoz, ami bennünk, élőkben található? Élő szervezetben látott-e valaha bárki ilyet? A válasz egyértelmű.
  A rajzokon kívül a kísérleti tanulmányba is betekinthetünk. Bemutatásra kerül egy kontrollálhatatlan hipotalamusz kísérlet, amiből meg kellene tudni mondani, hogyan lett kimutatva hormon, mivel annak, ahogy megtalálnak valamit, nagy hatása van arra, amit megtalálnak. Azt lehet megállapítani, hogy lehetetlen megmondani, hogy a változások hogyan hatottak a kiinduló anyagra, és a kiinduló anyagból maradt-e valami a végén. A kiindulás haldokló szövet volt, és itt egyértelmű, hogy a halál folyamata önmagában egy megváltozás, amikor az egyébként normális folyamatok megszűnnek. Aztán ha a kivett szervet acetonban még áztatják is, majd forró petróleum fürdőbe rakják, akkor biztos lesz változás. De ha még ez sem lenne elég, akkor a hűtés, főzés, savasítás és hasonló folyamatok ismétlésével egy átláthatatlan átalakítás történik. Ez az egész azt mutatja, hogy sehogy nem lehet megtudni, lehetetlen, hogy a hormon benne volt-e az élő szervezetben, vagy sem. Nem lehet követni, hogy a kiinduló valami hogyan változott meg a folyamatban.
  A bioazonos hormonok használatának feltételezése egy fantázia. A kémiai labor hormonok egyezősége bármilyen élő testi anyaggal soha nem volt igazolva. Sőt, továbbmenve az elmúlt évtizedekben kiderült például, hogy a kívülről beadott inzulin nem működik. Dr. Cowan azt állítja, hogy a külső inzulin adagolásnak mindig negatív, illetve nemkívánatos hatása van. Általában a hormonkezelések hatása nemkívánatos: elhízás és egyéb metabolikus hatások, herezsugor, mellrák. A hatás technikailag mirigy visszafejlesztő hatás, akár élethosszig tartó.
  Dr. Cowan a mirigyproblémákra, az alulműködésre minimálisan feldolgozott állati mirigyek fogyasztását javasolja.

  Az összegzésből azt a gondolatot tartom fontosnak és kiemelendőnek, hogy az egy nagyon egyszerűre leminősített, megalázó és materialista megközelítésű megoldás felkínálás, hogy a mirigy problémákat megoldja egy mesterségesen gyártott kemikália, amiről nem is lehet tudni, hogyan lett feltalálva, így nem is tudományosan megalapozott. Hozzáteszem, a holisztikus, és életerő megközelítésű szemlélet lenne a profi megközelítés.

  Az előző előadásban is szóba került a vitamin téma. Dr. Cowan azt ajánlja, hogy adjunk gyógyításként élő szubsztanciákat kiszárítva vagy fermentálva, csak arra kell vigyázni, hogy ezek az alapanyagok ne legyenek mással mérgezve. Rossz úton járunk azzal, ha mindent kémiai anyagokra akarunk bontani, és ezzel azt bizonyítjuk, hogy mindenre van válaszunk. A víz se „H2O” valójában. Érdekes példákat is említett:
  -Miközben a skorbutot normális táplálkozással sikerült gyógyítani, a skorbutosokban azóta se kimutatható a C-vitamin hiány.
  -Aki májat eszik, az olyan, mintha B vitamin komplexet kapna.
  -Az osztriga porítva használható cink helyett. De valójában nem cinkre lehet szükség, hanem osztrigára, az összes benne levő anyaggal. (https://www.bitchute.com/video/iyXgiOZW1cZE/)

  Ebben az előadásban a K vitamin izoláció került bemutatása a 44.-ik perctől. Azért különösen sokkoló számomra, mert a K vitamint is petróleum, aceton és benzol kristályosítással állítják elő. Dr. Cowan azt állapítja meg itt is, hogy az eredeti kísérleti anyag, és a végtermék különböző lesz. Biztos abban is, hogy senki se tette fel még azt a kérdést, hogy a „vitamin” végeredményt nem-e maga a „kimutatási” eljárás hozta-e létre. (Kiegészítésképp ezt találtam: https://www.benzenelawyers.com/ )

 2. “Mit tudnak a COVID-19 vakcinázást követő kémiailag átalakított mRNS keret-hibásan átírt tüske fehérjéi emberi szövetekben és a vérkeringésben?”
  Nincs mRNS, nincs vírus, és nincs vírus tüskefehérje. Miről fog szólni a konferencia?
  Az egész hazugság azért zavar különösen, mert az üzleti életben ismert a fiktív szerződés. Ez a téma meghirdetés és tálalás nekem olyan, mint egyfajta fiktív szerződés. A fiktív szerződés valamifajta gazdasági (adó, stb.) csalást takar és a korrupció melegágya.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük