A szkíta önkormányzatok szabadulásunk kulcsai? – Dr. Pócs Alfréd, Jakab István

Génjeink állítólag mélyen őrzik szkítaságunkat. Soha nem is lehet belőlünk azt kitörölni. Szkítaságunk addig nem is fog nyugodni, amíg újra ki nem fejezheti szabadon azokat az erkölcsi értékeket, normákat, amiket hajdan képviselt.

Nagy, történelmi változások idejét éljük. Most teret kaphatnak újra az igazi értékek. Nem tétlenkedhetünk, és stratégiát kell váltanunk. Be kell fejezni, hogy a dolgok ellen harcolunk és küzdünk. Csak az hozhat eredményt, ha valami mellé állunk, ha valamiért teszünk. Amit most tehetünk, hogy kiállunk önmagunkért, azért, akik már úgy is vagyunk. Már megtanulhattuk, hogy önmagunk megtagadása örök szenvedést és kárhozatot hoz. El kell kezdeni felvállalni magunkat a legmélyebb és legmagasabb szinteken egyaránt. A népszámlálás egy lehetőség ezen őszinte felvállalás kinyilvánítására.

Szkíta Egyesület elérhetőségei:
Weboldal: https://szkitaegyesulet.hu/
Email: szkita@szkitaegyesulet.hu

https://www.bitchute.com/video/oocComETghmA/

7 thoughts on “A szkíta önkormányzatok szabadulásunk kulcsai? – Dr. Pócs Alfréd, Jakab István

 1. Nimród Zen= Szent koronája akkor működik, sugározza erejét, ha az övéi között, a magyarság körében van. Nem a magyarul beszélők, hanem a magyar szívűek között. Ott, „Ahol magyar dal zeng, magyar érzés honol.”(Madách)
  Nem számít, hogy mi igaz és mi nem abból, hogy a Szentnek nevezett és a Parlamentben őrzött korona milyen mértékű másolata az Éterinek ezen a fizikai síkon, mert az ami az Erő, nem a materiális megtestesüléstől függ.
  A Szent László leánykájának adományozott “BESZÉLŐ BOGLÁR” bárhol is rejtekezik, vagy rejtik, hordozza a kristályok rezgőkörét, amit a Kárpát-medence hegyei által határoltan működésbe hoz a kör-mi- ti-kus (kus pó=vízes körsó) időgépezet.
  Fegyver és “Űrszekér”. A legenda életben tartja a lényegi Magot, ami az ŐsTény(Isten)-től eredendően MAG-ÁR-ADÁS.
  ADÓVEVŐ is egyben.
  A DNS-misztériuma az, hogy a Kárpát-medence egy emberi koponyát formál, ennek a főnek a koronája a szent korona.
  Nem elfelejteni!!!
  A magyarországi kormány minden tekintetben idegen és ellenséges tevékenységet folytató szervezett bűnözői csoport, amely beépített ügynökein keresztül törekszik a totális hatalomátvételre!!!
  Céljuk, hogy a cionista hatalomátvétel után a nemzettestbe ötvözzék a cionista zsidó és a degenerált cigány etnikumot, feltörve ezzel az ősi rend, hun-szkíta fajunk, kultúránk, örökségünk isteni alapját!!!

  http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

  1. De a (nem) Magyar Tudományos (dogma) Akadémia egyszer már elkaszálta ezt a próbálkozást, nem?

 2. Köszönet, Hála és Áldás kísérjen utatokon, utunkon bennünket akik Emberek maradunk minden körülményben!
  Amúgy a Természet rendjével nem lehet packázni. Bármit tesznek, maga a teremtett reagál másképp mint ahogy tervezik. Ráadásul: visszavág. Visszanyal a fagyijuk.
  Azaz: tarts ki. Lesz ez jobb – a jelenben tudd, te Lelkes Létező: mindig ott vagy ahol lenned kell és azt teszed, amit tenned kell azért, hogy a Jó, az Egyetlen Igaz teret nyerjen végre. Ezért születtél ebben az időben, ebben a (meta)térben. Nem feladni Önmagad, hisz bábállapotban lévő Isten vagy. Minél nehezebb annál nagyobb a tisztító erőd! Így vagy megteremtve!
  Amen.

 3. Minden jószándékú támogatásom mellett: ha a hun jelölést likvidálta az állam, mi a garancia, hogy a szkíta nemzetiséget elfogadja?! S ha nem, akkor, cirka néhány százezer ember (aki szkítának vallja magát), még a magyarok létszámát is csökkenti a népszavazáskor. Gondolkodjunk ezen is: milyen következményekkel járhat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük