5G hatása az emberekre – dokumentumfilm


https://rumble.com/v1ljhpd-5g-hatsa-az-emberekre-dokumentumfilm.html

29 thoughts on “5G hatása az emberekre – dokumentumfilm

 1. Nemzetközi programról van itt szó, kérem.
  Nincs itt már semmilyen emberi érték, amiért áldozatot kellene hozni.
  Lehet, sosem volt, csak az illúzió, ám, az mára sikeresen szerteoszlott a HAARP rendszernek, 5 G-nek és egyéb MK Ultrás beavatkozásoknak következtében.
  A játéknak vége.
  Új játék kezdődött el, csak ugyanazon cinkelt kockákkal.
  Örömmel látom, hogy most ébrednek talán rá “sokan” a “nagyok” közül is, hogy kifogytak a játékosokból.
  Addig spanolták a semmit, hogy tényleg semmivé foszlott.
  Na, most ez kell tudni eladni még valaminek, valakiknek, aki semmiben sem hisznek.
  Nemes feladat nemteleneknek!
  Az igentelenség igénytelensége is fertőző!!!
  A lényeg, vírusokkal, vírustörzsekkel kísérletezve programozott viselkedést generálnak, genetikailag módosított humanoid-alanyokat hoznak létre…(mRNS) és ez olyan szépen, precízen el van mondva…persze titkos laborokban, titkos programokkal szerte a világban bérgyilkosokat gyártanak le.
  10 éves anyag. Mára realitásként van tálalva, de persze bolond, aki elhiszi.
  Én nem is hiszem el. Már csak azért sem, mert a forgatókönyv szerint a génhibák javításával sokkal intelligensebb, reakciókészebb “humanoidokat” állítanak elő…és amit látok, az a degradáció, elhülyülés, rettegés és persze halál minden mennyiségben…és csak most indul még be igazán…, ha nem jön közbe egy tervezett klingon-invázió.

  https://orbanterror.blog.hu/2022/9

 2. „A ma már több mint 48 ezer tudós és szervezet által aláírt nemzetközi petíció globális moratóriumot követel az ötödik generációs mobilhálózatok – napjainkban már a bevezetés utolsó fázisaiban járó – telepítésére, amíg csakugyan be nem bizonyosodik, hogy az új technológia nem jelent veszélyt senkire. A felhívás hangneme határozott. „Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G-, 3G- és 4G-hálózatok mellett. E sugárzás bizonyítottan káros az emberekre és a környezetre. Az 5G bevezetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amit a nemzetközi jog bűncselekményként tart számon” – írják.” Forrás: Tudósok leállítanák az 5G-s mobilhálózatok aktiválását, mert még nem tudhatjuk, milyen hatásuk lesz (hvg.hu)
  Az idézetből az derül ki, hogy a sugárzás önmagában gyilkos, de ha ráadásul hálózatot is építünk belőle, akkor mindez kétséges. A WHO a témát elintézi azzal, hogy önhatalmúan meghatározott, logikátlanul megadott egyedi határértékek alapján állítja, hogy határérték alatt nem káros a nem ionizáló sugárzás, nem pedig a hatásmechanizmusa, a tényleges hatás alapján. Ezt a fontos kérdést nagyvonalúan elbagatellizálja.
  Radiation: Electromagnetic fields (who.int)
  Radiation: 5G mobile networks and health (who.int)
  Az egyetlen számomra elfogadható megoldás a 4G+, 5G visszabontása, a betiltás, a többi G meg nem építése. Az eltűnt, megbetegített élet valódisága, valósága maga igazolja a bontás szükségszerűségét. Mire várunk?

  1. Ez a térkép mikori állapotot mutat? Mert ha csak ezen a pár helyen lenne, akkor a T-Mobil és a Vodafone miért reklámozná orrba-szájba a (gaz)”tettek hálózatát”?

 3. Tőlem 500 méternyire van a torony és napról napra jelennek meg nálam különböző tünetek. Alig tudom kivédeni!
  Sajnos senki nem foglalkozik vele vagy egyszerűen nem akar vele foglalkozni.

 4. Sziasztok
  Engem az érdekelne hogy Svájc, Izrael és Brüsszel -ahogy a filmben elhangzott- betiltotta az 5g-t? A hölgy számomra hitelesen utánajárt a problémakörnek, de a térkép azt mutatja dübörög pl. Svájc. Bizonyos helyekre korlátozódik a tiltás, vagy a térkép is csak marketing?
  Aztán: egy tipp. Én is foglalkoztam orgonitokkal, műgyantással kezdtem. A 4g+ig működtek, utána nem ( szintén történt szobanövény haldoklás, állatkáim és a család betegeskedései.) Akkor betonból kezdtem el készíteni az orgonit technológiát, és láttam csodát. A madarak megjöttek a kertünkbe, a növényeim újraéledtek, az állatkáim meggyógyultak. Természetgyógyászok is bemérték a betonorgonitokat, magát az Embert, úgy hogy előtte brutális e-szmog terheltséget mértek az egyénen, míg a kis eszköz közelében 0 lett az e-szmog terheltség olyan helyszínen végezve a mérést, ahol dübörög minden G. Sok kell belőlük is, sorban kötve, tehát érdemes saját magunknak elkészíteni őket. Azt nem mondom hogy tuti biztos mindent átalakít de javarészt szépen tolerálható erőteret tud létrehozni. És nem környezetterhelő technológia -ami külön pozitív, illetve pl műgyantásban eleve a használt gyanta sem volt sosem mindegy – de a rövidhullámnál egyáltalán nem tud sajnos hatékonyan transzformálni sőt, meglátásom szerint erősíti a szennyezést.
  Viszont, ha egy betonorgonittal előszűrünk a gyantás is jól működhet, vagy a Sungit ásvány is elő- megszűri a teret.
  Amire még ráébredtem -és ez lehet a leghatékonyabb civilizáció irtás: nem csak szervetlen adótornyok léteznek, hanem szervesek is. Az oltottak, illetve a -gondolom- nanografént, fémeket belélegző társaink… Uram’bocsá, ha a nanografénokból vmilyen entitás rakódik össze, hívjuk paraizének, na az adótornyokat csinál az élőlényekből. Is. Amúgy frenetikus ötlet, igazi pszichopata intelligencia. Sajnos tudjuk a shedding jelenség -mint önterjesztő vakcina- valódiságát. Ha ezt bírták kiagyalni hogy majd irányítható bábokat ( hadviselés) gyártsanak (új világrend) ….szóval helyben vagyunk. Nyilván nekik kell kiút ( a kiagyalóknak) ezért az önszóró entitás nem bírja a parazita irtást. Ja, és szép lassan immunisak is leszünk rá. De csak akkor ha a sejtjeink eredendő biomágneses terét fent tudjuk tartani, hogy tudjanak kommunikálni.
  Ahogy elhangzott a filmben, sokféle ember, sokféle megoldás. Leírtam nektek egyet, amivel mi Emberek tudtunk maradni és megőrizni a Szellemmel az összeköttetést ebben a haldokló valóságban. ☹
  Soksok emberi társunk fog erre rámenni. Egy újabb kipusztult civilizáció…. de akik maradnak, amolyan szkíta becsületest építenek vissza!
  Nostredamusnak volt egy jóslata a világvége előttről: kikelnek sírjaikból a halottak…nézz körül mennyi zombi lett? Meg sem kell halniuk testileg… egy ideig “élnek” is.. lélektől leválasztva. Aztán … na mindegy. A romokon eljön az 1000 éves béke időszaka. Ezért születtünk ide, mi akiket nem lehet korrumpálni- ezért, hogy kitartsunk és fényesen ragyogjuk emberségünket.
  Higgyétek el, Isten velünk.

  1. Szia!
   Már nem készítesz beton orgonitokat? Mert én vennék :).
   Csinálni nem tudok, meg mit jelent, hogy sok kell? 60 nm alapterületre mennyi?

  2. Tisztelt Hölgyem !

   A legutolsó mondatára írom, hogy hisszük, meg tudjuk.
   Jól tapinthatóan rohad is az emberiség össze-vissza párezer éve, mint jelenleg is.
   Egy picike kis kérdés részemről pont ezért felvetül !
   Melyikre tetszett gondolni ???

 5. A globalogazdi és csicskásai egyrészt azt akarják bebeszélni teljesen egészséges embereknek, hogy “kovid”-betegek, a nyilvánvalóan alkalmatlan PCR-tesztelésre hivatkozva. Másrészt meg azt akarják elhitetni, hogy a méreginjekció, a 4G, 5G, wifi stb. nem káros, nyilvánvalóan hamis és manipulált adatokra hivatkozva, amikor emberek tömegei szenvednek nemcsak szubjektív tünetektől, hanem objektíven mérhető egészségkárosodástól. Sőt, egyre többen halnak meg a fiatal, életerős korosztályból. Még egy betűszót is kreáltak: SAD, azaz Sudden Adult Death (=hirtelen felnőttkori halál), mintha valami titokzatos dologról lenne szó! Holott csak a globális bűnöző kartell népirtási programja működik több fronton egyszerre.
  A madarak talán véletlenül potyognak le holtan az égből? És vajon mitől hullottak az emberek Wuhan belvárosában, amikor teljes kapacitásra kapcsolták az 5G hálózatot, amit aztán a “koronavírus” számlájára írtak? Hogy lehet, hogy a “vírus” a külvárosban – ahol nem kapcsolták be az 5G-t – nem “fertőzött”? Valószínűleg túl jól sikerült a debütálás, ezért most az 5G-t nem egyszerre kapcsolják fel a legmagasabb frekvenciákra, hanem – ahogy Anna mondta a filmben – váltogatják az alacsonyabb és magasabb frekvenciákat, hogy ne hulljanak az emberek és más élőlények túl feltűnően, ráadásul így nehezebb is beazonosítani a probléma forrását, főleg, ha szándék sincs rá.
  “Hadd hulljon a férgese”, a többiek meg majd akklimatizálódnak, ha tudnak, ahogy a mesterséges sugárzások történetében mindig is történt a mit sem sejtő lakossággal, amit aztán ilyen-olyan kamu-járványokra kentek. Soha senkit nem kérdeztek meg, soha senkinek nem mondták el, hogy éppen minek teszik ki őket. Persze szigorúan “tudományos” elvek és etika alapján, á la dr. Mengele.

 6. Tudatosan, szándékosan nem foglalkoznak orvosok ezzel a kérdéssel, persze természetesen tisztelet a kevés kivételnek. Sokáig csak a szörnyü fejfájást, a zsibbadást, főleg a lábamban, szívritmus zavart, hasít a fülembe a fájdalom, rendkivüli vérnyomás ingadozást tapasztaltam, a vérnyomásom olyan pl: 159/77/49 ami borzalmas izzadással, nagyfoku gyengeséggel jár, vagy 90/65/60 amikor csak szédülést érzek Úgy emlékszem, hogy az idén április vége felé kezdődött egy ujabb tűnet, kint a szabadban, vagy ha tv-t vagy komputert használok, elszineződik a bőröm mindenhol, olyan mint a piros és fehér szinü márvány. A körzeti orvos azt mondta nem tudja mi ez, majd utána néz. Mivel nem tette, elmentem bőrgyógyászhoz, aki azt mondta “ennek ilyennek kell lenni”. Egy másik orvos szintén körzeti orvos minőségben, de 3 évvel ezelőtt, azt mondta, kapkodva a szemeim előtt az ujjaival, hogy “és olyan kis bogarak ugrálnak a szeme előtt?” Nekem nem, kedves doktornő”, de nem mentem, többet hozzá. Aztán hallottam, hogy az a bevett szokás, hogy az orvosok a pszihiátriára küldik azokat akik elektro-szmog érzékenységre hivatkozik a tünetei miatt. Úgy gondolom, hogy már régen halálra itéltek minket, és ehez jól meg-lefizetett orvosi hozzájárulást, segitséget kaptak, itt is tisztelet a kevés kivételnek, mert hála Istennek vannak ilyenek nálunk is, ők azok akiket a hatalom űldöz, mégis kitartanak. Ők azok akik erőt adnak nekem is, hogy ne adjam fel az amugy reménytelen pár évet amit még élhetnék Isten kegyelméből. Tudom, hogy nem lehet sehogyan sem kivédeni, több millió forintal sem, pedig mennyire egyszerü lenne lekapcsolni az 5G-t, ahogy sok más országnak sikerült, a mi vezetőink akiknek 2/3-os többséget szavaztak, miért nem tesz semmit az egészségünk védelmében? Nyilvánvalóan nem ez az érdekük, valakik jobban honorálják a tetteiket, amiket szép hazug szavakkal adnak közre “a mi érdekünkben”
  Rövidre fogva, mindegy, hogy az ember fiatal, vagy öreg, mindenképpen útban vagyunk a “hatalmasságoknak”. Senki ne mondja nekem azt, hogy az orvosok nem tudják, hogy mennyire ártalmas leginkább a CT, de és a többi sugárzással járó vizsgálatok is, bár én csak egy egyszerü ember vagyok, nem szakember, úgy gondolom a salyát tapasztalatom szerint, hogy ezt a nagyfoku érzékenységet nállam az egy héten belüli többszöri CT, + Röntgen és más vizsgálatokkal okozták nekem. Az 5G sugárzással a szatelitekről is, nagyon felerősitik a szenvedést minden erre érzékeny embernél. De ha azt mondjuk, hogy nem fogadjuk el a CT vizsgálatot, a válasz, hogy “ha nem fogadom el a nyugati orvoslást, ne menjek orvosi segitséget kérni”, és elküldenek segitség nyujtás nélkül. Akkor miért fizettük 30-40 vagy még több évig a TB-t?
  Sok-sok országnak sok-sok milliárdal segitenek a “MI” nevűnkben, miért nem védenek minket ebből a pénzből? Mert nem akarnak! Salynos ez egy gonosz világ, gonosz hatalmasságokkal, akik azt hiszik őket senki nem vonhatja őket felelősségre.

 7. Köszönet a bátor nyilatkozóknak! Ezt valóban nem lehet annyiban hagyni. Akik a “pénz” oldalán állnak azokat is sújtani fogja ugyanúgy, ezt be kell látniuk.
  Már tudományosan megállapították hogy káros az 5G és társai pl. az energia szmog stb. az egészségre. Akkor mire várunk emberek, mire figyeltek ha nem az egészségetekre? Hallatlan hogy az elit mit meg nem enged magának. Őket kellene egy gúzsba kötni és kísérletezgetni rajtuk. Emberek ezek egyáltalán?

 8. Magyarországon az MTA kb 2 éve olyan szakvéleményt adott, hogy az 5G veszélytelen. Az alábbi videóban Magda Havas számol be az 5G vel kapcsolatos kanadai vizsgálatokról és bizony, vannak komoly ártalmak. De az MTA szakvélemény azóta szabad utat ad az 5G kiépítésének hazánkban.
  https://www.youtube.com/watch?v=AzeZScsL3uA

  Az 5G nemcsak az embert érinti negatívan. Mostanában kezdenek olyan hirdető műsorokat csinálni, hogy a szokványos élelem beszüntetése után együnk rovarokat. De az 5G azokat is kiírtja:
  https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-rovarok-tomeges-visszaszorulasa-az-5g-aktivalasa-ota-a-gorog-szigeten
  Ekkor a növények beporzása és a madárvilág is komoly bajba kerül. (Valahol azt olvastam, a rovarok kitinpáncélját az ember nem tudja megemészteni, vmilyen bélrendszeri rákot okoz. )

  1. Az MTA forrása talán a WHO lehet, akik ott tartanak, hogy két szám közül nehéz eldönteniük, hogy melyik a nagyobb. Ez a fekete tudomány (mágia) maga.

  2. Egyetértek! Valóban azt szajkózzák együnk rovarokat, dehát kiirtják azokat is. A madarak eltűnését én is észrevettem, katasztrofális mi folyik itt. Bevették cserébe a régi telefonokat és helyébe olcsóbban lehetett mobiltelefonokat venni – a reklám szerint. Mindenki boldog volt és mutogatták a csili-vili telefonjukat, az azonban fel sem rémlett bennük hogy ez mekkora átverés. Nyilván a 4-5G-re való átállás a cél.

   1. Én azt sejtem, hogy a természeti modell, amit akarnak, az az élővilágból lopott elemekből épül fel. Legyen a “robot lény” hímnős, mint egyes virágok, és állatok, és legyen a nektárjuk, a munkájuk gyümölcse úgy begyűjtve, ahogy a méhecskék teszik, egy királynőnek. (A cukor, a termék az arany. A pénz pedig a víz, ami áramlik, ha van amitől áramolni tud.)
    A beporzás legyen külső erőktől függő. És ha már egy ilyen lényt össze bírnak gyúrni, akkor nem kell se növény, se állat, se ember, csak némi víz, sugárzás és kémia a fenntartáshoz.
    Ez önmagában abszurd, és a természet gyilkolása árán sem tud megvalósulni. A víz áramlás leállítása máris jó úton halad.
    Csakhogy ha emberek akarunk maradni, a természet többi részével együtt meg akarunk maradni, akkor ezeket az őrült tolvaj ötletgyárosokat nagyon gyorsan be kell gyűjteni, és becsukni. A gyilkoló eszközeiket pedig megsemmisíteni, nagy reklám mellett elmesélve, hogy miért.

  3. Az MTA kiad bármilyen “szakvéleményt”, akárcsak az ezerszer kitárgyalt “tudományos” folyóiratok !
   Az MTA, mint számtalan nyugati hasonló intézmény, nem tudományos, hanem politika vezérelt.
   Mint a “tudományos” folyóiratok, és azok “szakvéleményei”, természetesen az “egyetemi kutatásokkal” kiegészítve.
   Pont !

   Lásd amerikai Sátán képző hírhedt egyetemeit, pl. Harvard.

 9. Ha lenne ezzel kapcsolatos tüntetés, szívesen részt veszek!
  Másik megoldás, hogy felrobbantani ezeket az adókat.
  Erről miért nem tartottak népszavazást, hogy szeretnénk e 4G-t 5G-t? És akinek odarakták a háza mellé? Hogy mernek ilyet megtenni?

  1. Sajnos totális diktatúrában élünk. Az egészségünket érintő dolgokról nem kérdeznek meg minket ( kötelező oltás, 5G, GMO-növények és állatok előállítása…), az idióta témákban igen, persze csak azért, hogy azt mondhassák, hogy értünk cselekednek. Ez csak figyelemelterelés, ilyenkor nem számítanak a milliárdok. Én attól tartok, hogy a videóban hallott tüneteken kívül a sugárzás növekedésével előfordulhatnak a belső szervek roncsolódásai, égési sérülések is. Aki tud módszereket, eszközöket az 5G hatásának enyhítésére, kérem, hogy ossza meg a többiekkel! Előre is köszönöm!

  1. Én már jónéhány petíciót aláírtam különböző ügyekben, és egyik sem vezetett sehova: csak az energiák szétforgácsolására és figyelemelterelésre jók, de valójában nem történik semmi, közben meg múlik az idő, ami sajnos a globális bűnöző kartellnek dolgozik. A petíció már túl késő és túl kevés a mostani állapot visszafordításához vagy akár megállításához.
   Az egyik békés és erőszakmentes megoldás az lenne, ha az emberek tömegesen és látványosan megszabadulnának a 4G- és 5G-képes kütyüiktől, pl. nyilvánosan összetörnék őket a gyűjtőhelyeken, és visszatérnének a legegyszerűbb “buta” mobiltelefonokhoz. Ezzel egyidőben tömegesen bojkottálni kellene a 4G- és 5G-szolgáltatókat. Végül is pénz beszél, kutya ugat. A bojkott nagyon hatásos eszköz, ha értelmes emberek tömegesen élnek vele.
   Ehhez viszont értelmes emberek tömegeire lenne szükség, akik nem hagyják magukat manipulálni és megfélemlíteni. Ilyeneket sajnos nemigen látok, annál több agymosott/agyhalott egyedet, akik rohannak megvenni a legújabb túlárazott digitális szemetet. Sőt, még a kicsi gyerekeik kezébe is odaadják, aztán csodálkoznak, hogy a gyerek folyton beteg a “bikaerős” elektromágneses sugárzástól.

   1. Én voltam anno az utolsó egyetemen, aki vett mobilt. Okostelefont is én vettem utolsóként, már munkahelyen mindenkinek volt, talán a takarítónőnek nem. Én nem szoktam mobilozni. És ahogy így belegondolok meg is tudnék lenni nélküle.
    Találtam még egy jó előadást, magyar felirat is van hozzá:
    TEDTalk Wireless wake-up call
    https://www.youtube.com/watch?v=F0NEaPTu9oI

    Az mondja, vannak akik azért lettek hajléktalanok sőt öngyilkosok, mert a házukban/lakásukban lehetetlenné vált a nyugodt élet a sugárzás miatt!

    Egy teszt a vezeték nélküli fülhallgatóról, senkinek, de főleg fiataloknak nem szabadna a fülükbe dugni ilyet!
    GQ EMF-390 Airpod PRO Bluetooth RF Radiation Level Testing
    https://www.youtube.com/watch?v=0YCyccBlWss

    Én benne lennék bojkottban.

   2. Kedves Cassandra !

    Felvetéseihez csatlakozva, már felmerült bennem az a kérdés is, hogy mennyi értelme van az életnek, ennyi tenyésztett idióta, és velejéig rohadt aljas bioállat között ?
    Imádom az életet, semmi “depresszió”, meg “öngyilkossági gondolat”, csak éppen a látottak alapján elgondolkodom néha, hogy van-e értelme “védekezni” ellenük, tetteik ellen, mennyi értelme van küzdeni ?

    A tömeg csak egy idomított állat, hol doromboló macskák, hol vérszomjas hiénák, és minél tanultabb, annál degeneráltabb, annál jobban befolyásolható !?

    Egészen lélekromboló belenézni az igazság távcsövébe, feltéve, hogy nem akarunk hazudni önmagunknak.

    Nagyon sokszor hangsúlyozom, hogy nem tudok mindent, nem is akarom a legkisebb látszatát sem kelteni, hogy de igen, vannak nálam nagyságrendekkel többet tudók, de amit tudok, azt nem vagyok hajlandó nem látni, sem “kényelemből”, sem előnyökért.

    Az embernek nevezett lények szellemi, és lelki állapota, pontosabban programozott lélektelensége, belé rögzült természetes aljassága, egyben csatolva mellé a nemtörődömséggel, számomra értelmezhetetlen, és egyben elfogadhatatlan is.
    Én miért nem lettem, vagyok ilyen ??? A hozzám hasonlók miért vannak nagyon kevesen ???
    Na, ez itt az igazi kérdés !
    Nem tudom, hogy megfogalmazta-e valaki, valahol, valamikor, én magamnak igen, hogy mindnyájan tudatlannak születünk, csak nagyon sokan hülyének is.
    Utóbbiakból képzik a deep state megbízásából a “hívő szakértők” a hasznos idiótákat, ami a “tömeg” !
    Tudom, hogy a leírtak sokak számára visszataszítóak, esetleg elfogadhatatlanok, de ugye a tények változatlanul rém makacs dolgok.
    A fentiek megváltozása, és megváltoztatása szerintem reménytelen, mivel “az emberi természet örök” !
    Ezt már Aristotelész is tudta. Magyarra fordítva, aki hülyének és aljasnak született, hülyének és aljasnak hal meg.

    1. Kedves S.G.!

     Teljesen átérzem, amit leírt, mert magam is legtöbbször így látom. De amikor eszembe jut, hogy én hogyan jutottam idáig, akkor felvillan egy kis remény. Biztosan nem vagyok egyedül ezzel a dologgal, ezért szeretném dióhéjban megosztani az én “fejlődéstörténetemet”.
     Az iskolában és a családban én voltam a rebellis, aki mindig mindent megkérdőjelezett, de aztán be akartam illeszkedni, és beálltam a sorba. Több diplomát is szereztem, és már nem kérdőjeleztem meg semmit, sőt, különbnek éreztem magam másoknál, mert rengeteg (többnyire téves és felesleges!) adatot tároltam az agyamban, és azt hittem, minden összefüggést világosan látok.
     A gengszterváltáskor érzett eufória hamar elszállt, de azt hittem, majd kiforrja magát az új rendszer. A 2008-as gazdasági válság után kezdtem gyanakodni, hogy itt valami nagyon nincs rendben a pénzügyi rendszer körül, de akkor jött O.V., és azt hittem, majd ő rendet tesz, legalábbis Magyarországon.
     A devizahitelesek kifosztása és a banki uzsora legalizálása volt az, ami felnyitotta a szememet, hogy itt rendszerszerű kirablás folyik, állami segédlettel. Pedig nem is voltam érintett a dologban, csak némely rokonaim, akiknek a küszködését látva kinyílt a bicska a zsebemben. Leginkább a többség közömbössége, sőt, kárörvendése háborított fel.
     Amikor O.V. azt találta üzenni a globalogazdinak a nagy nyilvánosság előtt, hogy “ne azt nézzék, mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek”, akkor gyakorlatilag deklarálta, hogy ugyanazt csinálja, amit az elődei, csak sokkal körmönfontabban, ügyesebb propagandával, félrevezető nemzeti lózungokkal.
     Attól fogva kezdtem utánanézni olyan dolgoknak, amelyeket azelőtt simán félresöpörtem volna, mint ostoba összeesküvés-elméleteket. Ahogy egyre újabb és újabb témákra bukkantam a valóság sötét bugyraiban, úgy kellett magamban lerombolnom egyre több hitrendszert, és elfogadni, hogy semmi sem az, aminek látszik, ill. aminek el akarják adni. Egy kedves ismerősöm próbált velem “mainstream” koromban ilyesmikről beszélni, de vagy lesöpörtem az érveit, vagy lesajnáló mosollyal hallgattam. Sajnos már nem él, de remélem, odaátról megbocsátotta az önhittségemet! Mostanában rengetegszer eszembe jutott, amikor másoknak próbáltam a kovid-tényekről beszélni: vagy eleve elzárkóznak, vagy lesajnálóan mosolyognak: “szerencsétlen bolond, hadd mondja a magáét”. A karma mostanában gyorsan dolgozik…
     Rá kellett jönnöm, hogy ez egy folyamat, nem egyszeri megvilágosodás. Egy óvodásnak nem lehet elmagyarázni a gimnazista tananyagot, mert semmit sem ért meg belőle. Fel kell nőnie hozzá, saját tapasztalatokra kell szert tennie. Ráadásul komplex hitrendszerek lerombolása sokkal nehezett, mint a felépítése, főleg, ha az ember a saját hitrendszereivel azonosítja magát. A hitrendszer elvesztése olyannyira fenyegetheti az egót, hogy inkább körömszakadtáig (akár pusztulásig!) ragaszkodik hozzá, bármennyire téves vagy a valóságtól elrugaszkodott is. Ezért sokaknak nagyon fájdalmas ébresztésben lesz része, ha a végsőkig nem hajlandók tudomást venni a valóságról.
     David Icke szerint – aki már 32 éve fáradhatatlanul próbálja ébresztgetni az alvókat -, még soha nem látott ennyi embert ébredezni, ami biztató!
     Bízom benne, hogy az emberi lény(ek egy része) fejlődőképes a tapasztalati tanulás keserves útján, csak mindegyikük más-más stádiumnál tart. Rá kellett jönnöm, hogy egy óvodást nem lehet másodfokú egyenletekkel bombázni, hanem a saját szintjének megfelelő valós információkat kell valahogy eljuttatni hozzá. Majd amikor azt megemésztette, tovább tud lépni.
     Kedves S.G., a rengeteg negatív tapasztalat ellenére én még reménykedem benne, hogy a fejlődőképes egyedek sokkal többen vannak, mint ahogy kívülről látszik…

     Üdvözlettel: Cassandra

  2. Kedves Zita !

   A felvetésére elrettentésül leírok egy valós történetet, nem kitalált !!! A konzekvenciákat mindenki vonja le önmagának !

   Adott egy elektromérnök, család, három gyerek. Elköltözik a “világ végére”, hogy csend, nyugalom legyen, stb. De ! Valami oknál fogva a háza olyan pontra esik, ahol a távközlés antennáját fel kellene szerelni.
   Távközlési cég ajánlatot tesz. Ingyen internet, ha az antenna felszerelhető.
   És ez a barom állat, az egyetemi “szakképesítésével”, és középvezetői státuszával, elfogadja az ajánlatot, mert az “ingyen internet, és az olyan kicsi a sugárzás, hogy mérhetetlen” ott van a szarral teli fejében !!!

   Ennyit a “szakemberekről”.

   Ezek után mit várható ? A semmi !
   Ami meg a petíciókat, tüntetéseket, és aláírásgyűjtéseket illeti, annyi a hasznuk, mint három hetes vízihullának vérátömlesztést adni !!!

 10. Nekem egyébként már most sokat segített ez a videó, mert elkezdtem utánanézni, hogy lehet a sugárzásnak kitettségünket csökkenteni (nemcsak 5G, hanem wifi, mobil, stb)

  Például a mobiltelefont repülő módba kell rakni, és akkor nem tud fogadni wifi és bluetooth jelet, éjszakára minimum abba kell átrakni. Jó volt megtudni.

  A laptopomat is átraktam repülő módba+ a Vezérlőpultban, adapter beállításoknál letiltottam a wifit, bluetooth-t.
  +A szolgáltató modem ip címét beütve, ki lehet kapcsolni a wifit (nálunk ez az upc).
  http://192.168.100.1/cgi-bin/setup.cgi?gonext=index2

  Sőt, manuálisan is lekapcsoltam a laptopomon a wifit, erre van az oldalán egy gomb (úgy jöttem rá, hogy youtube-n rákerestem, hogy adott laptop márkán hogy lehet lekapcsolni wifi-t). Ekkor végre kioltódott a wifi led jelzés.
  Természetesen maradt internet elérésem, kábeles (LAN) formában (régebben vettem 5 m-es LAN kábelt).

  Plusz, amennyire kihámoztam, ez a legjobb , nem profiknak való sugárzás mérő:
  GQ EMF-390

  A többihez képest kicsit magasabb frekvencia a felső méréshatára (10 GHZ). Radio frequency azaz RF mérés mellett EF és EMF mérést is tud.
  Egy bemutató, 8 percnél kezdődik a vizsgálat
  https://www.youtube.com/watch?v=7_1dNem86Bk&t=1275s

  Specifikáció itt: az RF radiation paramétereit kell nézni

  https://www.ebay.com/itm/302994323093?hash=item468bde7695:g:w1cAAOSwhspb~vrB&amdata=enc%3AAQAHAAAA4BOe51F%2BleAiRrcED4d5VmhCm%2Bbc24zHMpbR5GbvfS1xXflspEE748nZ9aZwV8vKLPZZVX71YX7lgGL6VYuCMGihfb3SfuP%2Fmq9%2BIM1we%2BDBTQedtm3WAyVFI3fuGeB9XUk0pnR7DBRzCwBRJmXK7KY%2BQbrsrnLxsn8nikaY8KsYGnCyRoPH8VYcwkP9i3SrirBRdec7dYnABnL6NdZddKkuTDJphLzs8wWI6cUDxT1Nh5JVO%2B%2FQhuPfxepqqcCzIThN3SCxB6OOJy3gyHwppznh1qS7A27tqzDySDlesU94%7Ctkp%3ABFBM1sew-vFg

  Egy bibi van, hogy az 5G technológia felmegy 10 GHz fölé is. Ezt jelenleg egyetlen nem profi készülék sem tudja mérni, hiába írkálnak 5G-t a marketingben, az 5G-nek csak egy részét tudják mérni.

  1. Igen, az 5G felmegy 60 GHz-ig, ami már nagyon durva, hiszen évtizedek óta használják a hadiiparban, vagy éppen tömegoszlatásra. A felső értékből – amikor súlyos, akut légzési nehézségek lépnek fel – még csak keveset tapasztalhattak meg az emberek a hétköznapi életben, A légszomjat persze a kamu-kovidnak tulajdonították, mint Wuhanban, amikor hirtelen a legmagasabb frekvenciára kapcsolták az 5G-t a belvárosban.
   Hogy, hogy nem, a kamu-kovid “járványgócok” világtérképe “véletlenül” teljesen egybeesik az 5G-telepítések térképével.
   Ne legyünk meglepve, ha a frekvencia emelésével egyidőben újra “fellángolnak” a kamu-kovid megbetegedések, akut légzési problémákkal, meg az egész vele járó kovid-cirkusszal: pofapelenka, távolságtartás, lezárások, és persze méreginjekciók minden mennyiségben annak, aki még él és mozog.

   1. Emlékezzünk a viharasztmának titulált eseményre is 2016 novemberében Melbourne-ben. https://www.abc.net.au/news/2016-11-29/thunderstorm-asthma-eighth-person-dies-from-melbourne/8074776?fbclid=IwAR3-WGC65URYt7lSwOOa-1IuL-5klZfdoo–puWUx3OEHlklSHMsFM7mTQs Egyszer csak elkezdtek random fuldoklani az asztmával sosem küzdő emberek is, özönlöttek a kórházakba a légzési nehézségekkel küzdők és többen meg is haltak végül. Pontosan akkor Ausztráliában az 5G-t tesztelgették a próbaüzemekkel. https://www.ericsson.com/en/news/2016/9/ericsson-and-telstra-conduct-the-first-live-5g-trial-in-australia Simán belövik a megfelelő frekvencián és jön a “viharasztma” ha úgy akarják!

 11. Hogyan védekezzünk a sugárzás ellen?
  Ha az életet azon a szinten képzeljük el, hogy az ételért bármit megadunk, akkor a modell az, hogy az étel kibocsátó a bank. A parazitás kitines rovar lesz a fizikai pénz, az éhhalálig. Kapcsolódó cikk a parazitás rovarokról:
  Az elit kétségbeesetten próbál meggyőzni téged, hogy egyél bogarakat. Íme, miért. (pokolafoldon.hu)
  A rovarok egy részét a speciális kitinpáncél valamennyire megvédi a sugárzásoktól. A skorpió az egyik legjobb, áthatolhatatlan kitin páncél által UV (ionizáló) sugárvédett állat. A kitin rajtuk se véletlenül borítja kívül a testet, a Föld legforróbb talajszintjein élve szükséges.

  Régen viccelődés tárgya volt az, hogy a gépek használati utasításában külön fel kell tüntetni a gyengébbek kedvéért, hogy ’ne tegyél élő állatot a mosógépbe’, vagy ’ne tegyél macskát a mikróba’.
  Most képzeljük el, hogy mi kapjuk a kifordított mikrohullámú sütő KÍVÜL-BELÜL ÁTSÜTŐ sugárzását napi 24-ben, épületben, azon kívül, és a sugárzási hatás összképe kumulálódik, összeadódik, bármekkora a hullámhossz.
  Az egyetlen védekezés a G-k lebontása.

  1. Van, aki az elhibázott projektek fenntartása érdekében azzal próbál érvelni, hogy “már eddig mennyi pénzt tettünk bele”, tartsuk meg, és még tegyünk bele pénzt, a hibát ne javítsuk ki, és a kárt növeljük a végtelenségig.
   Ki mit csinál, amikor egy bármilyen kapcsolatban (magán, üzleti) valamikor elkezdi érezni, hogy ez nem lesz jó? Amikor tudatosul a téma, az egyik megoldás a kilépés, a kár végessé tétele. Ez a normális racionális döntés, a józan belátás, úgy gondolom.
   Azért az első bejegyzésemben említett 48000 tudósban, és szervezetben már régóta tudatosult a kár. Ők a normális, felelős racionálisak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük