Nexus TV: Oltáskárosultak

Paula 2021. március 10-én kapta meg az AstraZeneca géninjekciót, március 20-án kórházba került kétoldali szinuszvéna-trombózis és agyvérzés miatt. Zárójelentésére rákerült, hogy az oltás okozta a bajt. Azóta többé-kevésbé felépült, viszont a mai napig feledékenység, fejfájás, fáradékonyság kínozza. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Önnek Paula!

Nexus TV teljes adása: https://nexustv.hu/index.php/video/oltaskarosultak-1-resz/

Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=Qw9V5Bd0Rzw

7 thoughts on “Nexus TV: Oltáskárosultak

 1. Tisztelt Orvosok a tisztánlátásért!
  2021. Január 21-én kaptam astra zeneca ( itt Angliában Oxford vaccine) oltást. A beadás helyén kialakult izomfájdalmon kívül semmi bajom nem volt. Akkor. Fokozatosan alakultak ki a tünetek. Álmatlanság, szédelgés, izomgörcs, izületi fájdalmak, afták, herpeszek, magasvérnyomás. A legrosszabb az erőtlenség. Ma már attól elfáradok, ha elmegyek a boltba. A munkahelyemről elküldtek, mert care homeban dolgoztam, ahol kötelező a booster, de én többé egyetlen oltást sem kívánok. Sem magamnak, sem másnak. Ha tudnának nekem abban segíteni, hogy Angliában ki foglalkozik ezzel a “kínos” témával( mert eddig senki nem hitte el, hogy esetleg az oltással kapcsolatosak a panaszaim), azt nagyon megköszönném!
  Tiszteletem: Márta Irén Leeds, Anglia

  1. Kedves Márta Irén!

   Nem tartozom magához a csoporthoz, így nem tudok konkrét választ adni, de egy-két ötlettel talán segíthetek.

   Ezen a honlapon elérhető infok és tanácsadás:
   “Segélyvonalunkon orvosaink és természetgyógyászaink továbbra is várják az oltáskárosultak és a fertőzéses tünetekkel rendelkező
   betegek hívásait egészségügyi tanácsaikkal!”
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/segelyvonal/
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/oltaskarosultak-terapiaja/
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/kapcsolat/

   Emellett esetleg érdemes felvenni a kapcsolatot egy Angliában élő – Bukovinszki Gergely – akinek e témában készített videóit és esszéit a Tisztánlátó Orvosok csoportja is gyakran publikálja:
   https://szkeptikuskerekasztal.com/
   https://szkeptikuskerekasztal.com/elerhetoseg/

   Gergő telegram-csoportja segítségével valószínű találhat Angliában élő tisztán látó orvosokat, emellett sorstársakat és hozzánk hasonlóan gondolkodókat.
   https://szkeptikuskerekasztal.com/kozosseg/
   A telegram csoport/fórum címe:
   https://t.me/joinchat/A2ZnDHeuaVMyZDNk

   Egyéb:
   https://ormayp.wixsite.com/sdklinik1
   https://fmoede.hu/

   Üdvözlettel:
   Éva

  2. Tisztelt Hölgyem !

   Erősen ajánlom Önnek minél előbb a következő két oldal megtekintését. Használatához a számítógép és egy jobb minőségű fejhallgató szükséges. Utóbbit nagyon ajánlom, mert ez frekvencia gyógyítás, nem mindegy a hallott hang minősége, és kizárja a külső zajokat is, evvel együtt “nyitott” típusú fejhallgatót vegyen vagy használjon, a “zártat” ne használja ! Ez szakmai, és nagyon nem idevágó téma, ha vásárol megfelelő helyen, ezt a kérdést fel fogják Önnek tenni. Ne mondja meg miért veszi, mondja, hogy zenét akar hallgatni mások zavarása nélkül számítógépről ! Evvel elejét veheti kényelmetlen kérdéseknek is !
   Nagyon fontos, hogy a használat után tisztított vizet igyon, lehetőleg citromos vizet, mindentől függetlenül pedig mindenkor is tisztított vizet.
   A megivott víz minősége rendkívül fontos. A citromlé kis mennyiségben minden iváshoz szintén nagyon ajánlott.

   http://www.szelidgyogymodok.hu, és jokkal inkább az Ön problémájára http://www.rifetherapies.com
   Utóbbin meghallgatható minden, nem kell készüléket vennie !

   S.G.

  3. Kedves Márta Irén !

   Ajánlásom Önnek, az A. Éva hozzászólás utánra sorolódott be ! Önnek írtam, nem A. Éva írására válaszoltam, ezt az érthetőség miatt írom, hogy érthető legyen.

   S.G.

 2. Egy betiltott cikk, nem található meg, csak a 2018-as első változat:
  Testünk csodálatos termosztátja (eon.hu) Eon Blog Életmód rovat 2021.02.24

  Az élet és tudomány kedvelőinek ajánlom a teljes cikket.

  “Testünk csodálatos termosztátja (eon.hu)
  2021.02.24 / Életmód
  Testünk csodálatos termosztátja
  Tudomány

  Testünk normál hőmérséklete 37 fok, amelynek állandóan tartása életfontosságú. Testünk egy olyan kifinomult rendszer, amely bármely fűtő- vagy légkondicionáló berendezéssel felveszi a versenyt. Az agyunk közepén helyezkedik el a szemöldök magasságában, nagyjából akkora, mint egy ötforintos érme, és mindössze 15 grammot nyom.
  A hipotalamusz szervezetünk „fenegyereke”: ez a szervünk szabályozza a vízháztartásunkat, ellenőrzi a keringést, hormonokat termel, szabályozza a vérnyomást, meghatározza az alvás és az ébrenlét váltakozását, és számos egyéb fontos funkciója is van, például a testhőmérséklet szabályozásában is részt vesz. A hipotalamusz tehát egyfajta termosztátként működik fejünkben, amely jóval pontosabb, mint bármelyik mérnökök alkotta hőfokszabályzó berendezés.
  Az optimális üzemi hőmérséklet: 37 Celsius fok
  Kutatók kiderítették, hogy a hipotalamusz méri az agy bizonyos részén áthaladó vér hőmérsékletét. Ezen túl 30 ezer a bőrünkön és különféle szervekben elhelyezkedő „érzékelőtől” is kap információkat. Az eredményeket pedig a testünk által előre megadott célértékhez, 37 Celsius fokhoz igazítja, és már a legkisebb ingadozás esetén beavatkozik.

  A 37 fok pedig nem véletlen: az anyagcsere folyamatok és szervezetünk komplex folyamatai e hőmérsékleten működnek a legjobban. Optimális üzemi hőmérséklet a testfunkcióink számára: a költség-haszon viszony nem is lehetne jobb. Az evolúció ezért a test alaphőmérsékletét valamennyi melegvérű esetében nagyjából erre a tartományra állította be. De akár csak egy fok ingadozás is képes mindent a feje tetejére állítani. Ezért is létfontosságú számunkra a saját szervezetünk működtette, kifinomult „klímaberendezés”.

  Valóban ugyanolyan jól tudja vezérelni és szabályozni a testünk a hőmérsékletet, mint a személyre szabott fűtési és hűtési megoldások?

  Mindenekelőtt a túlhevülést viseli nehezen a szerveztünk. 40,5 fok felett az agy munkaképtelenné válik, és 41 fok felett pedig visszavonhatatlan károsodás éri fehérje- és szövetstruktúráinkat. Mintha egy tojás fehérjéjét forró serpenyőbe csurgatnánk.
  Sűrű vér, kevés oxigén: ez történik túlhevüléskor
  Amikor a szervezetünket túlhevülés fenyegeti, a hipotalamusz egy sor mechanizmust indít be: a véredények bőrünk felületén kitágulnak, és megnő a vérellátás, hogy a felesleges hő távozni tudjon. Elkezdünk izzadni, hogy a bőrön a párolgás csökkentse szervezetünk hőmérsékletét. A testünknek más fegyvere is van: felgyorsítja a légzést, hogy a meleg levegő gyorsan távozhasson a szervezet belsejéből. Az izzadás, az intenzívebb vérellátás és a gyorsabb légzés hármasa segítségével rendszerint sikerül is testünk hőmérsékletet stabilizálni.

  Amennyiben viszont tartósan túl melege van a testünknek, veszélyessé válik a helyzet. Ilyenkor a belső szerveink és az agy túl kevés vért kapnak, mivel az a test külső részeiben kering hűtés céljából. Az izzadással ugyanakkor folyadékot és az izmok közötti ingerátvitelhez szükséges elektrolitokat, például magnéziumot és káliumot vesztünk. Ezért lépnek fel gyakran görcsök, ha lázasak vagyunk. A folyadékvesztés sűríti a vért, amely okán a szövetek és a szervek vérellátása rosszabbodik, és csökken az oxigén- és tápanyagellátás is.
  Remegéssel és cukorral a hideg ellen
  Szervezetünk a hideget sem szereti. Már 36,5 foktól elkezd a csökkenő hőmérséklet ellen küzdeni, ugyanis már 36 foktól lelassulnak a szervezet folyamatai. Lehűléskor a tudatzavar és a zavartság is tipikus tünet. 32 fokos testhőmérséklet alatt az érintett alig reagál, 30 foktól alatt pedig kritikussá válik a helyzet.

  Mielőtt viszont idáig fajulna a helyzet, hőmérséklet-kondicionáló berendezésünk minden tőle telhetőt megtesz: 36,5 foktól a hipotalamusz az izmok remegését váltja ki, hogy hőt termeljen. Mi több, remegéskor az izomsejtekben egy különleges anyagcsere-folyamat is végbe megy: a cukor lebontásával nyert energia teljes egészében hőként szabadul fel. Továbbá, szervezetünk összeszűkíti a véredényeket a test felületén, hogy a vér inkább a test belsejében maradjon, így védve az életfontosságú szerveinket, és ez az oka egyébként annak, hogy miért fagynak el oly gyorsan a lábujjaink és a lábfejünk – rosszabb lesz az ellátásuk, mivel azok nem létfontosságúak a túléléshez. Legtöbbször sikerül így áthidalni azt az időt, amíg újra meleg helyre kerülhetünk.
  Le a kalappal a hipotalamusz előtt
  A hipotalamusz tehát csodálatosan teljesít. Ha végig gondoljuk, hogy már a testhőmérséklet minimális ingadozása is mekkora hatással van szervezetünk működésére, precíz irányító munkája még elismerésre méltóbb. Normál esetben minden automatikusan történik, hasonlóan a jól szabályozható és automatizálható fűtési vagy hűtési rendszerekhez.

  Természetesen testünk saját kondicionáló berendezésének is vannak határai – az extrém környezeti hőmérsékleteket nem tudja tartósan kiegyenlíteni. Tudósok rájöttek arra, hogy az ember árnyékben, ruha nélkül 29 fokban érzi a legjobban magát. Testünknek így a legkönnyebb fenntartania a normál hőmérsékletét tartani. Minden más élethelyzetben a hipotalamusznak azonban előbb vagy utóbb segítségre van szüksége. Vastag gyapjúpulóverre, hűsítő jegesteára, de sokkal inkább egy termosztáttal jól szabályozható hűtési vagy fűtési rendszerre.”

  1. A testem “normál” hőmérséklete 36 – 36,2 Celsius fok, 37 – 37,2-nél a “halálomon vagyok”, a 38 – 39 fokot sokkal jobban tolerálom, kevésbé érzem a fizikai hatását ???????????????????

 3. Elismerésem Paulának, hogy volt bátorsága nevével, arcával felvállalni ezt az interjút, és ezzel példát mutatni számtalan oltáskárosultnak. Azt szívesen megkérdeztem volna tőle, miért ment bele az “oltakozásba”. A döntéséért súlyos árat fizetett/fizet, de legalább volt ereje (és lehetősége) belátni a tévedését, amire sajnos nagyon kevés ember képes, és azoknak, akik belehaltak, már nem is lesz alkalmuk!
  Elismerésem Tamasi doktornak a szokásos tömör, közérthető összefoglalóért. Kár, hogy az agymosott többség ezt a videót sem fogja látni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük