17-11 Ertsey Attila – A Nagy Újraindítás és a mi forgatókönyvünk

Ertsey Attila DLA (HU)

8 thoughts on “17-11 Ertsey Attila – A Nagy Újraindítás és a mi forgatókönyvünk

 1. Tokéletessen látja a helyzetet, és a megoldás is jonak tunik . DE ehhez eloszőr egységbe kell tomorulnunk, hogy erőt tudjunk felmutatni .Kell egy bázis ahonnan szervezni tudnánk a dolgokat és hátországnak is jo. Sokan vagyunk akik nem akarnak ebben az sátáni szinjátékban résztvenni ,de csak vakon téblábolunk a semmiben. Porszemnek érzem magam egy viharban.Az idő meg csak mulik.Erőt és kitartást kivánok őnnek és családjának . “Inkább oroszlánként halok,mint birka ként éljek”. Nincs ékezet a gépemen.

  1. Tisztelt KarkÓ Mihály!
   Nincs egyedül,sokan vagyunk,de igen kellene egy bázis,ahol találkozni tudunk,és összekapcsolódni sok Jó,igaz ember,sok-sok pozitiv ,energiát átadva egymásnak,mert ez erőt ad!Igen valóban szét vagyunk tagolva,megosztva,de vannak még igaz ,tiszta hitű ,szivű emberek!
   Hiszem, ahogy haladunk előre az időbe egyre többen be fogják látni,hogy az igazi nagy probléma az nagy átoltottsággal rendelkező országokban van,melyet már most igazolnak a történések lásd Izrael,és ezt orvosok támasztják alá,mindezek a történések pedig egyre több embert hoznak össze!
   Én sem szeretnék részt venni ebben a nagy reszetben!”Úgy érzem” ez az oltás nem értünk van,felelősséget senki nem vállal!
   Széchenyi István gondolata időszerű “Egynek minden nehéz;soknak semmi sem lehetetlen”
   Azért irtam Önnek mert nincs egyedü!l Augusztus 28.-án a Népligetben találkoznak azon emberek,akiknek elegük van ebből a borzalomból,hazugságáradatból,lelketlenségből,embertelenségből!
   Hűség,bátorság,becsület ez a Magyar lelke,és vezérlő szelleme!

   1. Szeretnék én is elmenni a találkozóra augusztus 28-án a Népligetbe. Jó lenne erről több embert is informálni ezen a honlapon, hány órakor, melyik részen találkozzunk? Egyedül vagyok, de egységben az erő!

 2. Ne legyünk kishitűek, itt egy videó, amiből egy kb fél órás részt javaslok megnézni a beállított helytől kezdve (de a teljes előadás meghallgatása is nagy élményt jelent):
  https://www.youtube.com/watch?v=AJlgmmA1TbU&t=6000s
  Végülis, nem a járványmaszlagosoké lesz a jövő. A videó után van még egy hivatkozás: “Kryon üzenet e a magyarokhoz”.

 3. Nagyon-nagyon igaz! Egy szükséges átmeneti szakaszban vagyunk. Nem marad semmi változatlanul. Az emberiség eddig sötétségben élt, minden változásnak a GONDOLKODÁS, az ÉBREDÉS az alapja, így kaphatjuk csak vissza szabadságunkat. A sötétség haldoklik, és remélhetőleg az eddigi eszmék is kihalnak. Ezért kell a magyar népnek együtt, összefogva a sarkára állni, és megmutatni a világnak, hogy “mi a magyarok becsülete”. Mi legyünk a példakép!

 4. “Istennél semmi sem lehetetlen”/Lukács 1:37/
  Isten segítségül hívásával minden sikerülhet,ami egyezik az Ő akaratával.Ámen.

 5. A videó sajnos “nem elérhető”. Kérem, frissítsék az oldalt! Köszönöm

 6. Van olyan verzió amin a hang stabil nem hullámzó és szakadozó ? Kérem frissítsék , köszönöm .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük