USA helyzet – kihatása lehet az európai bűnözők bukására is

Az Egyesült Államokban Trump elnöknek köszönhetően megindult a megtisztulás, azon sötét kabal erőknek az eltakarítása, amelyek létrehozták ezt a példátlan világterrorizmust, amelynek révén megszégyenítenek bennünket maszkhordással, pánikba taszítják az embereket egy nem létező járványveszélyre hívatkozva és minden erővel megpróbálják ránk erőszakolni azokat az ócska oltóanyagokat, amelyek semmilyen oltásbiztonságot sem képesek nyújtani! Úgy tudni, hogy nagy erőkkel folynak a letartóztatások és a nevadai és guantanamoi börtönjáratok soha nem látott módon befedik az eget. Alább mutatjuk azt az üzenetet, amelyet Trump elnök ma tett közzé.

Donald J. Trump bejelentése 2021. január 11. @TeamTrumpNews

Segítségül hívtam az 1807-ben kelt „Felkelési törvény”-t annak az áruló lázadásnak a kezelése érdekében, amit demokrata és republikánus törvényhozók, a Kínai Kommunista Párt ügynökei, az FBI, A DOJ (Igazságügyi Minisztérium), a CIA és mások vezényeltek le, és amelynek célja az, hogy aláássák, szétmarják és darabokra szedjék az Amerikai Egyesült Államokat és annak Alkotmányát.

Ezek az entitások közvetlen fenyegetést jelentenek a nemzetbiztonságra.

Időkorlát nélkül én maradok az Elnök mindaddig, amíg az összes belföldi ellenséget le nem tartóztattuk.

A tisztogatás dominó elv szerint döntheti a világ többi részén is a hazug erőket. Reméljük mihamarabb maszk nélküli tiszta levegőt szívhatunk, erőszak nélküli szabad életet élhetünk és minden megfélemlített ember kigyógyulhat az indokolatlan víruspánikból. Kitartás!

15 thoughts on “USA helyzet – kihatása lehet az európai bűnözők bukására is

 1. Most, hogy olvasom ezt a hirt itt ezen az oldalon, amerikai keleti parti idő szerint este 8 órakor, az amerikai lapok még nem hozták le a bejelentést habár az alternative mediákban mindenütt beszélnek róla hogy köszöbön áll.
  Biztos hogy nem fake news, mert iszonyatos keverés folyik a social mediákban, a témában minden szinten.
  Valami nyilván készül mert az amerikai főváros tele van katonákkal,
  https://welovetrump.com/2021/01/11/theres-a-huge-military-presence-in-dc-right-now/

 2. Itt van a hivatalos bejelentés a fehér-házból
  https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-approves-district-columbia-emergency-declaration/

  Trump elnök többször megjegyezte, hogy gyorsan véget akar vetni a járványnak és újraindítja a gazdaságot amilyen gyorsan csak lehet.
  Ez azt jelentheti, hogyha a megszorításokat kivezeti akkor az európai országok sem tarthatják azokat fenn tovább.
  Azt láthatjuk hogy Trump elnök nem hisz sem a járványban sem a vírusban, soha nem visel maszkot nem úgy mint a többi országok szánalmas politikusai akik mint a hülyék maszkba szaladgálnak, így próbálva az önálló gondolkodásra képtelen bárányokba beleszuggerálni a betegségtudatot.

 3. Szerintem ezek a mellékelt linkek JupiterTranzit hozzászólásaiban egészen másról szólnak, bárki le tudja fordítani magának Google fordítóval magyarra – tehát ezek szerintem egyáltalán nem támasztják alá az állítólagos Trump-bejelentést.
  A @TeamTrumpNews-ként rögzített képernyőkép a fenti cikkben és a rajta olvasható állítólagos Trump-bejelentés pedig minden bizonnyal nem valós, hanem egy kamuprofiltól (hamisított Trumptól) származik, szóval csak valami kavarás és megtévesztés hogy még nagyobb legyen a zűrzavar és rettegés és megosztottság az USA-ban.

  1. Miért, miről szólnak a linkek amiket megadtam?
   Azzal viszont egyetértek hogy a cikkben lévő screenshot egy hamis Trump profile-ból származik.

 4. Érdekes interjú amerikai nyugalmazott tábornok Thomas McInerney-vel.
  Itt van néhány fontosabb dolog amit mondott.
  A covid járvány nem egyéb mint egy biológiai támadás az emberiség ellen, különösképpen az Amerikai Egyesült Államok ellen, és nem egy vírus ami egy piacról jött – ne hülyítsük magunkat.
  Bident alkotmányellenesen jelölték elnöknek.
  Külföldi hatalmak masszívan beavatkoztak az amerikai választásokba megváltoztatva annak a kimenetelét.
  A CIA eladta Amerika egyik legtitkosabb programját a kínaiaknak.
  A covid biológiai támadás célja az volt, hogy véglegesen megváltoztassa a világ rendjét, tönkretéve a közepes és kis vállalkozásokat – egy olyan embertömeget generálva aminek a megélhetése az államtól függ – előszoba a kommunizmusba.
  A nagy demokrata párti hisztéria ami jelenleg is folyik az amerikai törvényhozásban abból a célból hogy leváltsák Trumpot azért van mert speciális katonai alakulatok elvegyülve a capitoliumba behatoló antifákkal január 6-án, a káoszban begyűjtötték több magas rangú képviselő laptopját amin kompromittáló anyagok lehetnek.
  Elnökhelyettes Mike Pence hazaárulást követett el amikor nem akadályozta meg Biden alkotmányellenes elnök jelölését.
  https://www.youtube.com/watch?v=f5raLdnvqto&feature=share

 5. Lehet tudni valamit a dolog állásáról? mert a dominó elv ezidáig sajnos nem érezteti hatását.

 6. Ma 2022.05.04 van.
  És sajnos még most is ott tartunk, hogy “megkezdődtek a letartóztatások…” de még mindig azt látom, hogy itt rohangál minden főkolompos szabadlábon, és nagyon nem úgy tűnik, hogy végük lenne! 🙁
  Most akkor mi van? :O

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük