Helyreigazító és tájékoztató közlemény

Dr-Pócs Alfréddal és velem készített beszélgetést Toroczkai László a “Mi Hazánk” párt elnöke. A beszélgetés egy megvágott változata közel egy hétig látható volt az interneten. Utólag sérelmeztem azt, ahogyan a filmanyagot megvágták, amire felhasználták, ezért kértem, hogy a videót vegyék le, mert abban a formájában csak annak a pártnak az érdekét szolgálta, amelyre semmilyen ráhatásunk sincs, a mi szakmai céljainkat, a magyar emberek érdekét nem. Toroczkai László válaszlevelében előbb megtagadta ezt, majd miután megjelentettem ennek a közleménynek az előző változatát, tegnap este felhívott és elmondta, hogy már levette a videót és sérelmezte a közleményem hangvételét, amelyet most a panasza és az időközben kiderült tények alapján módosítok.

Talán vannak olyanok, akik örülnek, hogy végre van egy hazai politikai párt is, mely felvállalja az intézkedésekkel való szembefordulást. Valóban egy valós szembefordulás, egy reális helyzetértékelés óriási lendületet adhatna az egész félelemkeltő propagandával szembeni küzdelemben. Példa előttünk a Herbert Kickl szókimondása az osztrák FPÖ színeiben, vagy a német Schiffmann féle Wiederstand 2020 párt, amely pillanatok alatt a harmadik erő lett a német közéletben, végül a bürokratikus akadékoskodással sikerült ledarálni a pártot magát, de még az AfD is teljes korona politika elleni küzdelmet hirdet a német parlamentben. Nekik nem kell elmagyarázni, hogy szakmailag nem csupán a lezárásokkal van gond. A véleményünk az, hogy a Mi Hazánk szembe fordulása nem ilyen, hanem egy látszat szembefordulás, hiszen nem a megtévesztő, az embereket megnyomorító propaganda egészét, a szakmai hibák tömkelegét, hanem annak csupán egy csekély következményét – mégpedig a lezárásokat – kérdőjelezi meg, miközben ál-eseteket sztoriznak a súlyos COVID fertőzésekről.

Az “Orvosok, tudósok és egészségügyi dolgozók a tisztánlátásért” csoport nem egy vallási gyülekezet, nem egy politikai tömörülés, nem statiszta a Mi Hazánk színpadán, hanem szakemberek tömörülése, akik szakmailag tisztán látják a jelen problémát, de mindenképp tisztábban, mint a main stream média által agymosott lakosság és tisztábban, mint a Mi Hazánk politikusai. Úgy gondoltuk ezért is hívtak minket meg egy “továbbképző”, vagy megvitató beszélgetésre. Tévedtünk. Elmondhattuk a véleményünket, de azt szakmai érvek nélkül felülbírálták.

Nincs szükségünk arra, hogy politikusok cenzúrázzák az általunk elmondottakat. Ha pedig szakemberekként, ráadásul egy a másik fél által kezdeményezett megbeszélésen felhívjuk a figyelmet a propaganda gépezet szakmailag hazug tételeire, akkor számunkra nem elfogadható, hogy kicsinyes pártérdekeik szerint cenzúrázzák azt és egyeztetés nélkül megjelentessék. Véleményünk szerint a magyar embereknek nem féligazságokat terjesztő pártok mindenáron való fenntartására van szükségük, hanem az igazság könyörtelen képviseletére programozott pártok kellenek. Úgy tűnik, a Mi Hazánkat nem az igazság, hanem a saját programjuk alátámasztása érdekelte ebben a beszélgetésben. Tegnap meghallgattam egy új videót, melyben Toroczkai László elmondja, hogy természetesen ők nem vírus tagadók, csupán az eltúlzott intézkedésekkel szemben hívják utcára az embereket. Pontosan ugyanerre hívatkozva – mintha mi vírus tagadók lennénk – vágta ki, vagyis cenzúrázta a beszélgetésünkből azt a további kb. fél órás részt, amelyben többek között elmondtuk (mindketten), hogy sehol a világon egyetlen intézetben sem izolálták még ezt a vírust a mai napig úgy, hogy az tisztán visszafertőző képes lenne. Ilyen módon természetesen a vírusok léte nem kérdéses, soha nem tagadtuk azt, – de ezt a vírust sem a magyar virológia, sem a világ egyetlen intézete sem tudja fizikálisan felmutatni, tehát csupán egy HOAX, amely számítógépben létezik és így senkire nem jelent veszélyt. Ha az emberek ezzel tisztában lennének, akkor nem lenne kérdéses, hogy fel kell-e szólalni a kormány és az ellenzék általi politikai – vírusterrorral szemben, amely leépíti a gazdaságot, emberek halálát és megbetegedését okozza – na nem a vírus, hanem a más betegségek COVID-ra hívatkozó nem törődöm ellátása, indokolatlan félelem generálása révén.

Ezen túl úgy látjuk, hogy pártjukat olyan színben próbálják feltüntetni, mintha korábban is szembementek volna a globális vírushisztériával, holott ez sem igaz. Emlékszünk, amikor még maszkhordásra, maszk készítésre biztatták az embereket, támogatva a kormány vírus terrorját. Természetesen nem szégyen belátni dolgokat, változtatni a pártprogramon, de szégyen, ha a szakmai érveket akarják az épp aktuális politikai érdekhez hozzávágni és a terror leleplezésében is politikai korrektséget tőlünk várják el. Megértettük azt is, maga Toroczkai László is említette a videó beszélgetés előtt, de most telefonban is, hogy Novák Előd véleménye az volt, hogy szakmailag nem jó velünk riportot megjelentetni. Úgy látjuk, hogy ez a párt Novák testvérpár komoly befolyása alatt működik, akik közül Hunor közismerten szakmailag tarthatatlan, orvoshoz méltatlan kirohanásokkal támad bennünket a vírus hisztéria kezdetétől, Előd pedig agresszív politikai támadásokat indít ellenünk, különösen Gődény György ellen. Gődény Györgytől láthatólag nagyon félnek többen Toroczkai úr is és többen a környezetében is. Mi négyen – Gődény Györggyel együtt – alapítottuk ezt a mozgalmat és bizton állíthatjuk, hogy Gődény György eddig a vírus terrorban egyszer sem tévedett, ellentétben a Mi Hazánk és környezete megszólalásaival, amely szakmai tévedésektől és hamis állításoktól hemzseg, vagyis ha a main stream nézőpontját veszik alapul, akkor ezek az állítások teljesen korrektek.

Utólag látjuk, hogy a beszélgetés sajnos a mi céljainkat nem szolgálhatta, hiszen Pócs doktornak megtiltották, hogy bizonyos számára fontos programokról beszéljen, az én beszédemből pedig sok számomra fontos részt kivágtak a végleges anyagban, valójában alig maradt valami abból, amit én elmondtam.

Felvetődött bennünk az is, hogy a március 15 rendezvényre is szeretnék a mi szimpatizánsaink felé vonzóvá, legitimmé tenni pártjukat a mi szerepeltetésünkkel. Akár hogy is van, nekünk a videó a feltett formában nem volt vállalható.

Ezúton is arra kérünk minden velünk szimpatizálót, hogy a Mi hazánk rendezvényein ne vegyenek részt. Ne legitimálják őket abban, mintha komolyan kiállnának azért, hogy a járvány propagandával szembeni céljainkat elérjük és a vírusdiktatúra intézkedéseit megszüntessük!

Bármikor készek vagyunk változtatni az álláspontunkat, ha azt látjuk, hogy a Mi Hazánk valóban a helyes orvos-szakmai alapokon fogalmazza meg álláspontját és nem ugyanabból a main stream blablából indul ki, mint amit az összes vírus celeb harsog. A politika már csak ilyen, helye van benne a kritikának is.

Dr.Tamasi József

73 thoughts on “Helyreigazító és tájékoztató közlemény

 1. Nem kérünk a politikai manipulációkból! Csak a független doktoraink hitelesek, ők ténylegesen minket képviselnek! A politikát képviselő Toroczkai NEM!

 2. Tisztelt dr. Úrak!
  Ez Csőbehúzás, szemétkedés felsőfokon! Az elmúlt 1 évben mindig önök voltak számomra a mérvadóak.És ez így marad örökre.
  Nagyon sajnálom, hogy ezt a húzást megtették önökkel! Remélem sikerül nekem is hozzá járulnom ahhoz, hogy az emberek ébredjenek.
  Készítem (tem) egy 4 + 1 részes videót. Melyben számtalanszor önökre hivatkozom, nagy reklámot kerítek az egésznek. Remélem így többre megyünk!

 3. Tökéletesen egyetértek Tamasi doktorral. Nekem már rögtön a kezdet kezdetén gyanús volt a mihazánk mozgalom hozzáállása az eseményhez. Valójában támogatták a covid hisztéria leple alatt bejelentett emberiség ellenes bűnöket a csendes hallgatásukkal. Emlékszem még tavaly tavasszal Novák Előd maszkba szaladgált mint egy hülye, így szentesítve az elnyomó intézkedéseket és most is látszik, hogy csak immel-ámmal vállalják fel a megszorítások elleni tiltakozást, hogy növeljék a népszerűségüket. Az pedig elképesztő hogy Pócs doktornak megtiltották, hogy bizonyos témákról beszéljen. Soha nem ítélték el a bűncselekményt magát, inkább csak egyes intézkedéseivel próbáltak nem egyetérteni mint ahogy azt Tamasi doktor nagyon helyesen kifejtette.

 4. Ebben a jelenlegi helyzetben csak és kizárólag olyan felkérést szabad elfogadni, ami élő adásban megy,mert amit felvesznek és majd egy későbbi időpontban szándékoznak leadni azt úgy manipulálják meg,ahogy csak akarják.

 5. NAGYON HELYES, EGYET ÉRTEK! Amúgy is észrevettem, hogy a párt ide-oda csapong, és olyan ügy mellé áll ahonnan több szavazatot remél, egyetlen célja csak a szavazatszerzés, a párt számomra szélsőséges nézeteket vall, amik számomra elfogadhatatlanok – nem szeretek egyetlenegy szélsőséget sem! Az Orvosok a tisztánlátásért szervezet maradjon szerintem FÜGGETLEN és POLITIKAMENTES. Viszont minden jó érzésű szervezetnek – így az Orvosok a Tisztánlátásért is – és embernek erkölcsi kötelessége felszólalni ebben a kialakuló egészségügyi-militarista diktatúrában, amit művelnek az egyszerűen ELNYOMÁS! Nem tudom elfojtani szavam, mert a gonoszság egyre jobban terjedő körét érzem. Nincs egyetlenegy olyan politikai erő, amely őszintén, önzetlenül megvédené az emberek egészségét, szabadságát egyedül a független és politikamentes Orvosok a tisztánlátásért és az MVSZ + néhány maroknyi ember és pár szervezet hallatja a szavát! Szégyen, ami ebben az országban történik!!!

 6. En ugy latom leszedtek a videot, Sem a Toroczkai, sem a Mi Hazank YT csatornajan nincs mar fent.

 7. kedves józsef :pártokkal kapcs.. legközelebb ilyen esetben kikötést kell tenni az interju előtt annak teljes videoanyagának rendelketzésedre bocsátása nélkül nincs lehetőség a részvételre ezen felül amennyiben mégis ilyen történik akkor megtehetők a lépések.

 8. Egy igazság van ami a magyar nép érdekét szabadságát önálloságát szolgálja.Mire jó állandoan mindenkinek pártnak mozgalomnak szervezödésnek a saját igazát bizonygatni.A dolgozó nép és családok érdekeit kell javitani
  elösegiteni.A széthuzás csak gyengit az csak az ellenségnek a jó.Ezen kell gondolkodni véleményem szerint.

 9. Tisztelt Doktor úr!

  Ők színészek, akiknek az a szerepük, hogy magyart játszanak. Ugyanaz, mint Vona Gábor eszmei hittestvére. Talán a legalávalóbb szerep az övéké az összes közül. Jellegzetességük, hogy a damaszkuszi kereszteződést körforgalomnak használják.

  Ön nagyon helyesen cselekedett és kérem, továbbra is legyen éber, mert sajnos az a bizonyos ocsú majdnem mindenhol jelen van!

  Üdvözlettel
  Sz. Szabolcs

 10. Látszott a Mi Hazánk képviselőinek nem őszinte szándéka…. Sajnos ez a helyzet ma Mo-on… Ezért kéne nagy erőkkel Geri Tiborékat segíteni, támogatni, hogy valódi változást lehessen elérni….!!! Mert már késő lesz….!

 11. Köszönjük ezt a korrekt visszajelzést! Felháborító Toroczkayék inkorrekt és szemtelen közeledése az Orvosok a tisztánlátásért csapathoz!
  Kezdetben azt gondoltam, hogy “végre van egy politikai szerveződés, amely valóban képviselni akarja a magyar emberek, a magyar nemzet érdekeit” Tévedtem!!!
  Ahogy eljártak, az a hátba szúrással egyenlő! Alattomosan információkat gyűjtöttek a beszélgetés során, majd önkényesen manipulálva azokat, a saját érdekeiknek megfelelően közzétették.
  Ezek után semmi remény arra, ha bekerülnének a parlamentbe, hogy másképp viselkednének , mint a többi párt!!!

 12. Véleményem szerint a Mi Hazánk Mozgalom annak a szalámitaktikának a terméke, melynek célja a Fidesz-KDNP-vel szembeni reális ellenzéki párt, a Jobbik meggyengítése. A kés pedig, szerintem tudjuk kinek a kezében van. Sajnálom, hogy önös pártérdekeik szolgálatába állították e két tisztességes orvos szakmai tudását, hitét és meggyőződését. Csodálkoztam is azon a közvetlen stíluson, ami a két politikust jellemezte a beszélgetés alatt! Egyébként kerestem a beszélgetést, de már nem találtam. Elképzelhető. hogy mégis levették?

 13. Akkor lett gyanús amikor kiállt egy “ultimátummal1” – ha emlékeznek – ha a javaslatát, h legyen egy alap, amiből az embereket kártalanítják a lezárások miatt, VISSZALÉP a március 15-i rendezvény megrendezésétől ! Milyen dolog ez ?! Abszolút politika. Ki tud ultimátumod adni a kormánynak akkor, amikor az utcai demonstráció TILTOTT ?! Többszörös csavar … viszont sokakat maga mellé tudott volna állítani, ám kicsit nem mérte fel a helyzetet. Megy mint az úthenger 🙁

 14. Nekem ez jut eszembe Torockairól és elég belőle több életre….TV székház saját zászlós ostromának megvívása ügyesnek tűnő manipulációval… titkos célokkal is megalakult jobbik volt tagja ,egy új-régi kaftánba.

 15. Tisztelt Doktor Urak!
  Amikor a videót megnéztem, nagy örömmel töltött el annak a lehetősége, hogy Önök – a szakmai és tudományos érvek ismerői és védelmezői – együttműködő partnert találhatnak egy olyan politikai formációban, amely jövőre át fogja lépni az öt százalékos parlamenti küszöböt és talán egy új színt, vagy egy kis fényt visz az országház teljes sötétjébe. A minket (adós) rabszolgaságba erőszakkal kényszerítő kormányunk és a magát “baloldali ellenzék”-ként definiáló retard-koalíció ugyanazon internacionális erőtér láncos kutyái. Mindannyian látjuk a közöttük lévő csekély különbségeket, de már egyikben sincs semmi bizalmunk, nincs kire szavaznunk. Ugorjuk egy évet előre. A “Magyarország megöllek” koalíció és a “Magyarország kivéreztetlek” kormány be fog jutni a parlamentbe, akárhova is kívánjuk őket. Mellettük csak Torockainak van reális esélye bejutni, amire azért fog sor kerülni, mert a kormány – ahogy jelenleg is – a választásokig média-felületeket fog adni neki. Erre két oka van. Az egyik az, hogy a Jobbik mögül elszivárgó Fidesz-gyűlölők minél nagyobb arányban pártoljanak el a választásokig a Jobbiktól és át a Mi Hazánkhoz, a másik pedig az, hogy a Fidesz-től – például épp az egy éve tartó médiajárvány és karhatalmi erőszak miatt – elpártolók inkább egy 5-10%-os, senkivel nem koalícióképes pártra szavazzanak át, mint a fő riválishoz. Tehát kire fogunk (tudunk) majd szavazni? Önök csinálnak egy pártot és megpróbálják elérni az 5%-ot, vagy továbbra is maradnak távol a (mindannyiunk által ismert és megvetett) politikától és az életünk hátralévő részét a kerítéseink mögüli csaholással töltjük, a nemzetgyilkosok pedig tovább röhögnek rajtunk a parlamentben, miközben fosztogatnak minket anyagilag és lelkileg is.
  Nem szaporítom tovább a szót, csupán nagy tisztelettel megkérem Önöket, hogy a közös halmazokat keressék, ne a különbözőségeket. (Ezt természetesen Torockai Lászlónak is meg fogom írni.) Tudjuk, hogy Önöknek van igaza, de ettől még a kis lépés is lépés. Ha hétfőn nekik sikerülne összehozni egy nagyobb tömeget, az segítené a közös céljainkat, a mielőbbi szabadulást vagy legalább lazítást a karhatalmi erőszakból, Legyenek szívesek méltányolni, hogy a sok értelmi és erkölcsi fogyatékos politikus közül akadt végre néhány, amelyik meglátta a társadalmi hasadást és meg akarja lovagolni. Igen, a politika ilyen. Ott nem lesz bocsánatkérés, senki nem fog kiállni és beismerni, hogy tévedett, vagy szándékosan hazudott (mert ismeri azt a politikai axiómát, hogy szavazatokat csak gyűlölettel vagy félelemmel lehet szerezni). Mi ne legyünk ilyenek, ne ugorjunk egymás torkának, keressük meg azt a kevés kapcsolódási pontot, amellyel egymást erősíthetjük. Önök már “politikai tényezők”,akkor is, ha nem akarják. Nagyjából 500 ezer ember figyeli a reakcióikat (a tengernyi TEK-es mellett : ), ezért ez csak a kezdet volt. Ami még Önökre vár, abba belegondolni is nehéz… Írják meg, miben segíthetjük Önöket és azt fogjuk tenni.
  Nagyrabecsüléssel: Kovácsné P. Margit
  U.I.: Nem írok többet ehhez a témához, mindenkinek elfogadom és méltányolom a véleményét, akármi is az. (Az indulat és a harag – nekünk – nem jó tanácsadó. Tehát csak a közös pontok mentén…)

 16. Jómagam is maximálisan egyetértek és támogatom Önöket a Toroczkaiéktól való elhatárolódásban! Több videójukból kiderült számomra már eddig is, hogy elfogadhatatlan, radikális elképzeléseikkel akarják az embereket maguk mellé sorakoztatni (pl. a halálbüntetés visszaállítása, ami ismét megidézhetné a fájdalmas múltat, mert jól tudjuk, hányszor éltek vissza ezzel, s a történelem során mennyi ártatlan embert végeztek ki koholt vádak alapján!). A március 15-ei tüntetést pedig csak csinálják nélkülünk végig, semmi szín alatt nem jelennék meg az ő zászlajuk alatt.
  Önök minden becsületes, tisztességes magyar embert képviselnek, és csakis az Önök szellemiségét hordozó, a nemzetünk érdekeit szolgáló megmozdulások jöhetnek számításba. Ezért is mentünk ki a Hősök terére az Önök hívó szavára. Akárkihez ez az 5000 ember biztosan nem csatlakozna. Nem adjuk oda a méltóságunkat, és nem visszük le a mércét a Mi Hazánk mozgalom szintjére.

  Mindenért köszönettel,

  Zámbori Mária

 17. Kedves “Tisztánlátók”!
  Ne feledjék hogy Dr. Gődény egyszer már megbukott politikusként. (Közös Nevező párt???? rémlik még???) Azonban egyre több a bízonyíték arról, hogy ismét efelé kacsingat. Ha egy kedvezményezés eljut egy bizonyos pontra, nem zárhatja ki a politikát sajnos…
  Illetve kizárhatná, erről Dr. Pócs tudna érvelni biztosan… Nem minden aranya mi fénylik, kezdjünk el ezzel megbarátkozni.
  Köszöntem a figyelmet.

 18. Hát jó reggelt, mélyen tisztelt Doktor urak! Bizony, fogtam is a fejem, mikor láttam, hogy farkasverembe, csapdába kerültek. Csak most jöttek rá, hogy minden párt p-ÁRT? Arra mikor ébrednek rá, hogy a Geri Tibor- féle állampolgársági nyilatkozatot sem kellene propagálni? Tökéletesen elég és elégségesen hiteles is lenne, ha csak orvosszakmailag fejeznék ki a véleményüket, mert a mindenféle pártoskodás csak a megosztottságot szolgálja. A változás eléréséhez nemzeti egység kell, és nem az, hogy leszalámizzanak bennünket! Kérem, ebbéli álláspontjukat is vizsgálják felül, mert csakis felhasználják önöket, amit aljas dolognak tartok. Nagy örömmel olvasnék egy újabb elhatárolódási nyilatkozatot! Önök nagyszerű orvosok, és nem hányható a szemükre, ha a politikai sakkjátszmában nincsenek nagymesteri szinten, de éppen ezért azon a térfélen jobban járnak, ha nem játszmáznak, mert csak veszíthetnek. Önök többet, jobbat érdemelnek, mintsem hogy bábként szerepeljenek tisztességtelen szándékkal megrendezett parasztvakítás célú előadásokon! ugyanez a véleményem a Magyarok Világszövetsége rendezvényéről is, ha egyszer tiltotta gyülekezés, nem kéne ütközési felületet keresni a maffiával. Pénz, paripa, fegyver, még náluk, de a jog nálunk, akik MATTot adunk nekik a jog sakkjátszmájában. https://www.magyar-allam-tulajdonosai.com/ Az emberi státusz a legmagasabb rendű szabadságot és önrendelkezési jogot adja, egy ingyenes Mercedes a Geri által kínált állampolgársághoz,a Trabanthoz képest, ami által továbbra is csak az államon belüli kizsigerelhető emberi erőforrások maradnak az azt aláírók. Kérem, felelősen nyilatkozzanak, mert nem helyes, és nem jó, ha olyasmit ajánlanak, aminél van sokkal jobb is! Mit szólnának, ha csak kommersz sütőrumot kapnának a pohárba, mikor jamaikait rendeltek?

 19. Bohocok ki fizetett ezért megérte lejáratni magatokat érte.hogy tagathat egy orvos egy virust amikor eberek halnak bele százával itt a baj az a kormány és az elenzék kampányra használja emer életeket tönkre tesznek mindent ennek érdekében a Mihazánk mozgalom ez ellen tüntet nem a virus ellen

 20. Sajnos várható volt.
  1. Nemrég direkte és célirányosan meghallgattam több mihazánkos interjúit (Novák Előd, Dúró Dóra nomeg Toró). Amit leszűrtem az az, hogy CSAK a lezárásokkal és vonzataikkal van bajuk, az oltások leállításáról egyszer sem ejtettek szót.
  2. Toró politikus, erősen vitatott múlttal: eddig gyakorlatilag provokatőr szerepet játszott (szlovákiai kiruccanás, 2006, aztán hopp a frontvonalba Ásotthalomra). Nagy az esély, hogy – kivételesen egytértve a libsi ellenzékkel – tényleg a Fidesz “alvállalkozása”, mintegy “radikális szárnya”. Ha ez így van, megvan a veszélye, hogy rá akarnak építkezni a spontán elégedetlenségre, majd kisiklatni, ahogy az már nem egyszer megesett.
  3, A Mi Hazánk párt, vagyis szavazókra hajt. Azt is érdemes megfigyelni, MIKOR rukkoltak elő: amikor Dr. Gődény “spontán szabadtéri sportfoglalkozása” gyakorlatilag sikeres lett, de egész addig csöndben voltak. Sok marginális szerveződés, hordószónok vagy éppen kispárt nem tud ellenállni a kísértésnek, ha más által összehozott tömeget lát.
  4, A “fantastic four” sikere ismét alkalmat adott Torónak, hogy “mint az egyetlen pár, ami az ügy mögé állt” megint szerezzen pár piros pontot és emelje a hitelességi indexét, amit sajnos Önök “legitimizáltak” neki.

  Szumma: SEMMILYEN politikai pártot, mozgalmat nem szabad hagyni ráépítkezni, mert elviszi a showt.

 21. Kellene egy beszelgetes, amiben elmoneanak azokat a dolgokat, amiket Torockaiek kihagytak.
  Persze nem veluk kell beszelgetni hanem ketten, harman. Hianypotlo felvetelre gondoltam.

 22. Nem találom a videót a mi hazánk youtube csatornáján..Ezek szerint célba ért az üzenet.
  Köszönöm ha maradhat.

 23. Köszönjük Tamasi doktornak hogy kiáll értünk és tisztázta az ügyet! Hajrá magyarok!

 24. Már törölte.
  Dehát ilyennek is ismertük. Provokatőr, gyanús múlttal (és jelennel). Neki szavazók kellenek. Amúgy nemrég rászántam az időt és meghallgattam több mihazánkos interjúját (Toró, Novák, Dúró Dóra), egyikük sem, egyszer sem említette, hogy valami gondja lenne az oltással – csak a lezárással és gazdasági vonzataival.

  1. Ez már a második hozzászólás, ahol azt olvasom, hogy egyszer sem említette Toró azt, hogy gondja lenne az oltásokkal, ami nem igaz. Szerintem az elég konkrét kijelentés – hónapokkal ezelőtt – miszerint javasolja, hogy a kísérleti vakcinákkal való oltást erőltető politikusok oltassák be saját magukat, járjanak elöl jó példával, majd utána miután láttuk, hogy vannak-e komoly mellékhatások, eldöntjük hogy be kívánjuk-e adni magunknak avagy sem…

   1. Én írtam be kétszer, először még nem voltam beregelve és nem látszott, beregeltem, beírtam újra és megjelent mindkettő. Vedd egynek.
    Kétségtelenül ezt a benyögését nem hallottam, mea culpa, de azért az is jelez valamit, hogy volt régebben 1 db ilyen benyögése, azóta mostanában még egy. De se ő, se Dúró Dórától, se Novák Elődtől, akik azért keményen a Mi Hazánk vezetősége, nem hallottam hasonlót. Pedig tényleg meghallgattam pár beszélgetést velük (sőt dok mindenben egyet is tudnék érteni) de a jól nevelt riporterek is kerülték ezt a konfrontációra alkalmas kérdést. Mert a fő “agenda” az a kovid-narratíva és az oltás, azzal “ágyaznak meg” a későbbi lezárásoknak és államcsődnek. Hiába ágálsz a lezárások ellen, ha továbbra is képesek lesznek “számokat generálni”, amikre hivatkozni lehet. Meg az oltás ténye önmagában, a teszteletlensége és tkp. bizonyított veszélyei, a nem vállalt felelősség, az “önkéntes” beadatás már most jogsértő módjai stb. (jó, ezeket is említik). Ha a gazdasági helyzettel – lezárás – küzdesz, ami csak vonzata ennek a tébolynak, pont a lényeg illan el.

 25. Én eddig bíztam Toroczkai Lászlóban és a Mi hazánk mozgalomban. Sőt rendszeresen segitettem a pártot. Pl.: az önkormányzati választásoknál reggel fél 6-tól este 11 ig a szavazatszámláló voltam a szineikben ingyen és bérmentve, bizalomból… Ennek egyszer és mindenkorra vége. Tökéletesen egyetértek Tamasi doktor úrral. Megdöbbentett T.L. a kormánynak címzett ultimátumos videója is: A multi cégeket nem megadóztatni, hanem kitakarítani kell az országból. Jó hogy nem a parkolási problémákkal állt elő. Félrebeszél, csúsztat T. L. és Novák Előd Is. Nem a lényeget mondják. Nem az igaz jó becsületes magyar embereket, hanem pártérdeket képviselnek.Igaza van Bertalan Attilának: T.L. Orbán bérence….

 26. Tisztelt Dr. Tamasi József Úr!
  Kedves “Négyek”!
  Lehet még ilyen toroczkaihoz hasonló “melléfogás” a g. tibor és a. judit is(!)…
  Jó egészséget!
  Attila a “Nagy”-Családból

 27. Nem szabad velük foglalkozni, a Fidesz kistestvér pártja. Dr. Gődény Gyuritól már korábban elhatárolódott, valamint ő is eljátszotta már a “koronavírusos politikus voltam” korrektséget. Az utóbbi egy hónapban emelte fel a hangját a lezárások ellen, azt is csupán politikai haszon szerzés reményében.

 28. Politikai haszonlesőt kiált gödény, aztán meg neki volt egy kamu pártja aminek 150milliós pártpénzével mai napig nem tud elszámolni…
  Torockainak visszalehet nézni youtubeon a videóit. Már az “első hullámnál” arról beszélt, hogy ez a vírus politika mintsem világjárvány…

 29. Már akkor gyanusnak kellett volna lenni, mikor megtiltották Dr. Pócs Alfrédnak, hogy számára bizonyos fontos dologról beszéljen! Már akkor fel kellett volna állni, és otthagyni ezt a csaló gazembert! Toroczkai úgy viselkedett, úgy csinál, mintha az orvosok mellé állt volna! De mint utólag kiderült egy csaló gazember és Dr. Gődény Györgyel, Dr. Pócs Alfrédal, Dr Tamasi Józsefel és Dr. Lenkei Gáboral egyetértők a szavazatát akarja megszerezni, ha elhiteti az emberekkel, hogy az orvosokkal van! Pedig még Dr. Tamasi Józsefet is átverte, és kivágott a mondandójából fontos dolgokat, úgy faragta át a videót, hogy a népszerűségét növelje! Hiába kérte Dr. Tamasi József, hogy törölje a videót, a válasz az volt hogy nem törli! Egy szemét gazember az ilyen ember, de gondolom ezt a Fidesszel tervelte ki, hogy csőbehuzzák az orvosokat, nem véletlen jelent meg a TV-ben, hogy Toroczkai tüntetést szervez! Érdekes, hogy a Tv.- nem számolt be a Dr. Gődényék Tüntetéséről, pedig már február elején fent volt a facebookon, hogy február 28.-ára tüntetést szervez Dr. Gődény György, arról miért nem számolt be a Média egyszer sem! Semmi másra nem megy ki a Toroczkai gazembersége, csak szavazatot akar szerezni az Orvosok a Tisztánlátásért támogatóitól! Gondolom Orbán engedélyezte, hogy a TV-ben is megjelenjen, hogy Toroczkai tüntetést szervez, mivel a Fideszbáb a Mihazánk!

 30. Tisztelt Doktor Urak!

  Nagyon szomorúnak tartom a dolgok ilyetén alakulását! Teljesen fellelkesültem, hogy bővül az összefogás. Mert ezt tartom nagyon fontosnak! Pláne egy politikai formációval, akiknek van tapasztalatuk, elszántságuk ês mindenek előtt nemzeti elkötelezettségük, mivel szükség van a harmadik útra, a magyarok harmadik útjára! De nem minden arany ami fénylik! Bár én bízom a tanulás erejében, a tanulni akarás erejében!
  Egyúttal szeretnék érdeklődni, a nyilatkozattal az alkotmányosság kérdésével kapcsolatban. Milyen mélységig kívánnak lemenni a szervezők, a 2012-és alaptörvény problémájáig, vagy mélyebbre? Konkrétan a Magyar Szent Korona jogaiba való visszahelyezésére az 1944.03.19. német megszállás előtti dátumtól? Milyen széles a horizont ismeretek szintjén? Gondolok itt a téma értői munkásságának az ismeretére, többek közt néhai dr. Tóth Zoltán József jogtörténész, politológusra, Pap Gábor művészettörténészre, Kocsis István történészre, dr Pecze Ferenc az állam és jogtudomány doktorára. De az alábbi filmekben megszólalnak mások is nem kevesebb hozzáértéssel:

  https://youtube.com/watch?v=64apeT-VI_s&feature=share

  https://youtube.com/watch?v=fJrgJTpgxNE&feature=share

  https://youtube.com/watch?v=_fYecpEFLqk&feature=share

  https://youtube.com/watch?v=9XWANE-bQu0&feature=share

  Maradok Tisztelettel, és támogatással:
  Dobos Attila

   1. A politikát minden szinten ki kéne hagyni, mert szerves része az árulás.
    Paradox módon most előállt egy olyan helyzet, ami pártok, nemzetiség, nem FÖLÖTT lenne képes egyesíteni a népet. Disznófejű nagyuraink maguk adtak lehetőséget egy rakás csatabárd elásására – amikre eddig a hatalmukat alapozták. Nem volna szabad ezt újra “levinni” a politika szintjére, mert abból megint csak megosztás és az erőlk elaprózódása lesz.

  1. mert nincs időnk minden részletet mindig megbeszélni a nap minden percében. Ha legközelebb beszélek vele, majd egyeztetjük. Egyébként pedig nem célunk, nem így működünk. Attól még egyet értünk és teljesen megbízunk egymásban.

 31. Gyönyörű hozzászólás, bár kissé naiv, ezért több sebből vérzik. “Ha tiltott a gyülekezés, nem kellene ütközési felületet keresni a maffiával” Akkor mégis mit kéne? Ha mindent elfogadunk egyetlen szó nélkül, ami úgymond tiltott, akkor valóban egyetlen hasonlat ami ránk illik. Birka. És akkor irány a vágóhíd. De igen, ütközési felületet kell keresni, sőt előbb-utóbb meg kell ütközni! “pénz, paripa, fegyver még náluk, de a jog nálunk” És ezt ki nem szarja le, már bocsánat. Érdekli a jog azt, akinél a fegyver és a pénz van? Soha nem érdekelte, soha nem is fogja. Semmi már nem érdekli, csak a hatalom. A politika márpedig erről szó. Gyönyörű érvelések arról, hogy mit NEM lehet. Megjegyzem ez a MATT dolog éppen akkora marhaság, mint Magyarország apostoli királysága és annak kormányzója (néhány évvel ezelőtt, már a nevét sem tudom ki volt) vagy a Geri féle aláírás gyűjtögetés. Szegény Geri kitartóan gyűjtöget évek óta, mindenképpen el akarja érni a százezret vagy többet, de mint Sziszifusz esetében, a kő mindig visszagurul. A folyamatosan megújuló f@szbuk oldalain alig tízezres a nagyságrend. A MATT is így fog mattot kapni a csútitól és bandájától.

  1. Gratulálok a hozzászólóknak!!! Mindenki mindenki ellen. Ez folyik ebben az országban. Ilyen párt -olyan párt ,ilyen egyesület- olyan egyesület. De eddig senki nem ért el semmit,és nem is fog !! Addig ,amíg a diktatúrán belül próbálkozik. Már a nyakunkon a kés- a kötelező oltások .Nem sok időnk van . Mindenkit beoltanak ezzel a méreggel. Mert a diktatúrán belül próbálkozik minden szervezet. Hiába tüntettek!!!! Hiába írtok nyílt levelet Orbánhoz !!! Hiába fordulunk a bírósághoz, a rendőrséghez, az alkotmány bírósághoz !!!! Mind egytől egyig az Orbán rezsim ,a háttérhatalom markában vannak. Tehát emberi jogaink mellett egyik sem fog kiállni. voksolni. Hiába tüntet ,lassan az egész világ ez ellen a gazemberség ellen amit folytatnak . Hiába szólalnak meg orvosok . Semmi változást nem tudnak elérni!! Egyre gyorsabb , egyre drasztikusabb intézkedéseket hoznak a náci bűnözők,hogy minden embert erőszakkal beoltsanak. És meg is teszik!!! Ezt látjuk most . Magyarul amíg nem számoljuk fel a diktatúrát ,addig semmi nem fog változni. Mindent ránk erőltetnek . Szép lassan,fokozatosan. Mert a törvényeket ők hozzák !!!!!!!!!!! De senki nem akarja megérteni ,hogy csak a diktatúra felszámolásával lehet megelőzni az oltások kötelezővé tételét, és felszámolni ezt a mocskos rendszert ami Magyarországon ,és az egész világon működi????????????????????????? Csak úgy lehet ezt megtenni ,ahogy azt Geri Tibor mondja!!! Semmi más mód nincs!!! Hiába van jó szándék , hiába van jó akarat,hiába próbáljuk érvényesíteni emberi jogainkat, Hiába harcolunk az igazunkért. Itt s a diktatúrán belül soha nem lesznek emberi jogaink , soha nem az igazság fog győzni. Ők fognak győzni ,Az ő igazságuk fog győzni. Mert az ő kezükben van a hatalom.
   Egyet értek azzal,hogy Geri Tibor ,nem könnyű eset. De minden egyes szava igaz!!!!!! Ezért jó lenne ha végighalgatná Őt mindenki aki nem ismeri amit ő képvisel. (Szabadságmozgalom. Szabadság TV ,youtube) Aki pedig ismeri,és érti, vagy megismeri,és megérti a lényeget az minden erővel támogatná . Csak a DIKTATÚRA felszámolásával tudjuk megakadályozni a kötelező oltásokat!!!!!! Semmi mással. Ezt tudomásul kell venni,akármilyen nehéz is. Ezért kell mindent megtenni minden igaz magyar embernek. Ha nem ezt tesszük folytatódik az ami most folyik . Addig oltanak minket,addig korlátoznak , mig meg nem halunk

  1. Sajnos a média-zombiknak nagyon rövid a memóriájuk.
   Még egy-két hónappal korábbi eseményekre, nyilatkozatokra sem emlékeznek, nem hogy egy évvel ezelőttiekre.

   Kösz a linket, mentve!

  2. Múlt tavasszal. Igen.

   Amikor még én is aggódtam, hogy mivel állhatunk szemben, tehát semmi nem volt biztos. Sem az, hogy komoly a veszély, sem az, hogy nem az.

   A Doktor urak nyilván nálam, NEM doktornál már akkor sokkal okosabbak és tapasztaltabbak vagy informáltabbak lehettek, de kérdem én, a négyeken kívül ki merte volna tavaly év elején azt mondani, hogy “Halálos vírus? Tuti nem igaz, ide nekem, hadd szippantsak bele, akármi is ez?”

   Utólag persze mindannyian okosak vagyunk, mert lett egy év tapasztalatunk és információnk a kb. nulla információ helyett.

   Ha felelős családapaként kapok egy hírt, hogy halálos veszély közeleg (bármi), először is nem vagyok hülye, hogy figyelmen kívül hagyjam, és automatikusan azt mondjam biztos kamu, és leszarom, mert felelős vagyok a családomért.
   Hanem megteszek MINDEN szükséges óvintézkedést, majd UTÁNA elkezdek informálódni, kideríteni, hogy a veszély valós-e, és milyen mértékű, ámde a LEGROSSZABBRA is felkészülök, mert nem vagyok felelőtlen.
   Ez a NORMÁLIS reakció.

   Ezt tette az elején, és időközben – mint mi mindannyian – rájött, hogy mi folyik itt, rájött, hogy át vagyunk verve, és hogy mire megy ki ez az egész.

   1. Nem jött ő rá semmire, elejétől fogva benne van a buliban. Ő hangoztatja a legjobban, hogy létezik ez a vírus.

   2. Kedves Zsolt!
    Ha alaposabban utánanézne a Doktor urak munkásságának, akkor tisztában lenne azzal, hogy már több évtizedes hatalmas erőfeszítések folynak az egészségügyi-ipari kartellek reformjának előmozdításáért, melyben világszerte sok ezer egészségügyi szakember és még sokan mások is részt vesznek. Ennek a világméretű erőfeszítésnek az eredményeire támaszkodnak a Doktor urak a mostani járvány okozta nehézségek megoldásában is. Ha utánanézne ezeknek az információknak, láthatná, hogy a mostani járvány nem egy új fejezet, hanem csak egy bekezdés ebben a reformban az egészségügy (vagy betegségipar) területén.
    Meglátásom szerint egyes riporterek vagy újságírók igyekszenek úgy beállítani a rendszer-kritikus doktorokat, mintha magányos kalandorok lennének, pedig valójában világszinten szakemberek tízezrei vannak velük azonos állásponton. De hát mint tudjuk a médiamunkások között van a legtöbb “birka”, akik nem riadnak vissza a legkirívóbb hazugságok terjesztésétől sem.
    A WHO már többször próbálkozott az elmúlt évtizedekben világméretű járvány-pánik kirobbantásával, eddig az orvosok a WHO ilyen kísérleteit minden esetben meghiúsították.
    Ön vagy nagyon fiatal, vagy nagyon kevés ismerettel rendelkezik a gyógyszeripari kartell viselt dolgairól.

 32. “Orbán úgy fogalmazott,

  “az oltásellenes kampányt a baloldalnak és az eszement orvosoknak is abba kell hagyni”.
  Hozzátette: az első és legfontosabb most, hogy bárhol él az ember, hozzájuthasson, megkaphassa a vakcinát.”

  forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/orban-az-oltasellenes-kampanyt-a-baloldalnak-es-az-eszement-orvosoknak-is-abba-kell-hagyni/

  Erre futja Magyarország miniszterelnökétől.

  Tisztelt Miniszterelnök Úr! Ha esetleg eljut Önhöz ez a hozzászólásom, kérem vésse az eszébe, hogy akiket maga megvet és megaláz, épp ők azok, akiknek nemcsak a szívük, hanem az eszük is a helyén van! Fejezze be ezt az ámokfutást, és vegye a fáradtságot: ismerje meg munkásságukat, mielőtt véleményt alkot róluk!

  Pintér István

  1. Esze ágában sincs.
   Továbbra is szorosan követi rockefeller forgatókönyvet, a rot-hadt-schildekhez küldi a sziggyártót további utasításokért, nyomja az ó-tás propagandát, és érvel: hallgass az okosabbra!

 33. KÉRÉS A MODERÁTORNAK: KÉREM, HOGY INKÁBB EZT A VÁLASZOM JELENÍTSÉK MEG. KÖSZÖNÖM!
  ———————————–
  Ó a miniszterelnök “úr”, uszít mint mindig, nem is tud mást, mint megosztani a nemzetet, ahelyett, hogy összefogná azt. 8 millió embert akar esztelenül végigoltatni, nem kiforrott vakcinákkal, amiért sem a GYÁRTÓ, sem az ÁLLAM, sem az ORVOS (vagy oltást beadó) nem vállalja a felelősséget!!! Jogorvoslati lehetőség gyakorlatilag nincs(!), mert minden fontos bírósági, és más állami funkciókat az ő embereik töltenek be! Kérdezem én a kormány vállalni fogja a felelősséget, ha balul sül el valami? Ugyanaz az agresszív és megosztó propaganda, mint Izraelben. A miniszterelnök “úr” kardoskodik a diszkriminatív és elnyomó oltásigazolások mellett is. FELHÁBORÍTÓ!!!

 34. Toroczkai László, Dóró Dóra és a többiek mikor is hagyták ott a Jobbikot?

  MIUTÁN a Jobbik csúfosan megbukott a választásokon!

  MIUTÁN éveken át asszisztáltak a Vona-féle álkeresztény, balliberális eltolódásnak!

  MIUTÁN hatalmat onnan már nem reméltek!

  Nem előtte, hanem utána lett a “Mi Hazánk” elindítva!

 35. Köszönjük a folyamatos objektív és korrekt tájékoztatást és kiállást!
  Tartsanak ki továbbra is!

 36. Tisztelem Önöket, a négy zászlóvivőt, kérem, tartsanak ki az igazság mellett, történjék bármi is. Önök valódi hősök az igazságkeresők szemében. Míg ilyen elkötelezett orvosok léteznek, pislákol némi remény bennünk, magyarokban, talán… talán megmaradunk.

  Köszönettel:
  Kovács Daniela

 37. Ha Toroczkai néhány héttel ezelőtti videóiba belenéz az ember, ott még mindig a “vírustagadók” kifejezést használja. Számomra ennél többet nem is kell hogy mondjon.

 38. Tisztelt Doktor urak!

  A videót, ami 31 perces, láttam, nem tűnt problémásnak, de eszerint hiányos. A VÁGATLAN videóhoz hozzá lehetne-e férni valahogy, ha igen, hogyan?

  Tisztelettel és köszönettel!

 39. Éreztem, hogy valami nem stimmel Toroczkai pártjával. A kreált pandémia bevezetése után csend zavart először, de nagyon..A nyíltan hazaáruló Jobbik után, kezdett ez a párt is furcsán reagálni.Ezt láttam rajtuk is.Valami furcsa és valami egyforma mocskot, mely az egész világban látszódni kezdett.. Ekkora nemzetközi politikai egyetértés még nem volt soha, talán a világtörténelemben sem, mint Covid vírus és az oltások tekintében… Az összes oldal párt és politikus egymás nyakába borult.Néhány bátor és igaz politikai szereplő kivételével, mind a Sátán harangját húzta és húzza a mai napig…Mára ez a Pandémia összeesküvés-gyakorlat megkövetelné a világtól, hogy az orvosi tudományos kérdőjelek és a körvonalazódó fenyegető Politikai és Társadalmi jövőkép kérdései EGY kategóriába tartozzanak és együtt hangozzanak el, mindenhol a világban. Azt látom, hogy Mi Hazánk párt nem akart ez mögé beállni, inkább az önök jóhiszeműségét kihasználva egy másik lovat akar meglovagolni.Pedig az indokolatlan lezárásokat, a hamis rémisztgetéseket, Tudományos féligazságokat – és a Great Reset Új Világrendjét – nagyon is egy kalap alatt kell említeni. Ez nem könnyű dolog, hisz valószínűsíthető, hogy egy orvos vagy kutató, nem akar belefolyni Politikai kérdésekbe, mégis ma már rákényszerül arra, hogy ezt mégis megtegye.Jó lett volna ha Toroczkaiék, ez mögé beállva, felgyorsították volna az eseményeket. De most már látom, hogy ez hiú ábránd volt, és én tényleg nagyot tévedtem…Nem jöhet segítség Politikai oldalról….Ha mégis az csoda lenne. De az önök mukáját, én úgy gondolom, még meg fogják említeni jövő történelem könyveiben! Munkájukhoz, nemes harcukhoz, makulátlan egészséget, kitartást és tiszta Isteni hitből merített erőt kívánok Tisztelettel: Ábrahám Zoltán

 40. Abban egyetértek, hogy a Mi hazánk egy irányított ellenzék. Na de egy olyan vallás megszállottja, mit keres itt, amelyben ez áll többek közt:
  “Minden népet, amelyet az Úr, a te Istened kiszolgáltat neked, pusztíts el, ne kíméld őket együttérzőn, s ne imádd isteneiket, mert ez csapda volna számodra!”
  Bemásolhattam volna még ennél is durvábbat, ráadásul ez a szöveg már évszázadok óta magyarul is elérhető!!!

 41. Egyetértek ! A nyilatkozattal egyetértőknek nem marad más , mint tiltakozni és tenni a gyermekeink jövőiért , legfeljebb majd tiszta lelkiismerettel halunk meg .

 42. Én arra lennél kíváncsi. hogy konkrétan mi az amit kivágtak a videóból? Mi nem jelenhet meg?
  Nagyon átlátszóak!

 43. A Rend-szerváltó csoporttal mi a bajuk? Velük miért nem tudnak összefogni? Miért megy ilyen nehezen az összefogás a csoportok vezetőinek, ha mindannyian ugyanazt akarják? Kívülről úgy jön le, hogy minden vezér félti a támogatóit a másiktól!
  Miért nem lehet leülni, és megbeszélni a nézeteltéréseket? Egyeztetni az elvárásokat a másik csoporttal ? Nem ellenséget kéne bennük látni, hanem erőt, a közös ügy megoldásához…

 44. Sajnos teljesen elkeserített ez sok komment.Nem elhatárolódni kellene egymástól azoknak akik hasonló /nem azonos/ célokért küzdenek.Elég az értelmetlen lezárásokból és az oltásnak nevezett mérgek beadásából.A Mi Hazánk támadása itt most túlzóra sikerült. Fantasztikus erőt az orvosok felvilágosító ,tényfeltáró munkája,de együtt minden jobban sikerülhet.

  1. Túl sok szöveg, magyarázkodás. Mi teljesen egyértelműen leírtuk a közleményben: “Pontosan ugyanerre hívatkozva – mintha mi vírus tagadók lennénk – vágta ki, vagyis cenzúrázta a beszélgetésünkből azt a további kb. fél órás részt, amelyben többek között elmondtuk (mindketten), hogy sehol a világon egyetlen intézetben sem izolálták még ezt a vírust a mai napig úgy, hogy az tisztán visszafertőző képes lenne. Ilyen módon természetesen a vírusok léte nem kérdéses, soha nem tagadtuk azt, – de ezt a vírust sem a magyar virológia, sem a világ egyetlen intézete sem tudja fizikálisan felmutatni, tehát csupán egy HOAX, amely számítógépben létezik és így senkire nem jelent veszélyt.” Toroczkai úr tehát téved és helyén való lenne ennyi tévedést megelőznie akként, hogy hallgat az orvosok a tisztánlátásért mozgalomra. AKkor is hallgathatott volna, amikor a szájmaszkot népszerűsítette, mi akkor sem mondtuk egy pillanatig sem, hogy ez helyén való, és most sem a main streamre kéne hallgatnia, hanem ránk. A main stream kezdettől egy szakmailag hamis álláspontot szajkóz, és ennek révén tudta a világgal elhitetni a vaklármát. MÉG EGYSZER: A VÍRUS SEHOL EGYETLEN LABORATÓRIUMBAN SEM LÉTEZIK ÚGY, HOGY AZ VISSZAFERTŐZŐ KÉPES LENNE!! Ennyi. Ez bármennyire hihetetlen Toroczkai úrnak, ez az igazság. Azt pedig, hogy ezt kimondjam senki nem tilthatja meg nekem, nem cenzúrázhatja a videomat (mint politikus) és nem hazudtolhat meg mondván, hogy nekem van politikai elköteleződésem. Nagyon derék dolog, hogy legalább a lezárás ellen kiállnak, de ez nem sokkal különbözik attól, mint amikor a kormány most épp a lezárás enyhítését hirdeti meg, miközben kényszerítéssel beoltatja a pedagógusokat. Toroczkai úrék is szólam szerűen lezárás ellenesek, de nyilván oltáspártiak és járványügyi intézkedések pártiak. A magyar embernek joga van tisztánlátni és engem ne korlátozzon abban, hogy az igazat mondjam el, vagy legyen kész az igazságomat megvitatni, ne pedig utólag hamis ujságcikkeket mutogatni a maga igaza támogatására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük