Szövetségi kormány alkalmazott buktatja le az oltási rendszert!

Szenzációs! Egy szövetségi kormány alkalmazott titkos felvételekkel áll ki a nyilvánosság elé, hogy lebuktassa az oltási maffiát.

https://rumble.com/vmxcx3-project-veritas-szvetsgi-kormny-alkalmazott-buktatja-le-az-oltsi-rendszert-.html?fbclid=IwAR16q3T8GVvPlKJ9DCvAieh4EE_9klbwyc5ue_YncL98tJG-qgrgl9N3emE

2 thoughts on “Szövetségi kormány alkalmazott buktatja le az oltási rendszert!

  1. Dr Vladimir Zelenko, az általa kidolgozott speciális protokollall kb 6000 embert gyógyított ki a Covid-ból. Többek között ő gyógyította meg Donald Trump elnököt és Rudi Giuliani -t is a kórból. Izrael volt egészségügyi miniszterét, Litzman urat, vagy Brazlia elnőkét, Jair Bolsonaro-t is ő kezelte. Több száz orvost képzett ki, átadva nekik a saját módszerét és ők továbbadják azt újabb és újabb kollégáknak. Ezáltal emberek millióit kezelnek ki sikeresen.

    Dr Zelenko nemrég tanúvallomást tett az Izraeli Rabbinikus Bíróság előtt. A “Beth Din” abból a célból ült össze Jeruzsálemben, hogy az Izraeli gyermekek beoltásával kapcsolatos határozatát/ítéletét meghozza. A határozathozatal előtt sok világhírű tudóst hallgattak meg. Közöttük volt Dr Mike Yeadon (USA), Dr John Ruby ( USA), Dr Peter McCullough ( USA), Dr. Vladimir Zelenko (USA) továbbá sok Izraeli kutató, szakértő orvos is jelen volt a “Beth Din” meghallgatáson.

    Íme Dr. Zelenko videóra vett tanúbizonysága. Elmond mindent a bírói tanácsnak. Ezekről jó, ha mi is tudunk:

    (Zárójelben jegyzem meg: Ezek után ítéletet hozott a Rabbinikus Bíróság és az így szól: “Gyermekeket nem szabad beoltani Izraelben”. Az már más dolog, hogy a laikus Izraeli kormány erre ügyet sem vet, de a vallásos oldalról, legalább, megszületett az iránymutató határozat).

    https://www.bitchute.com/video/bglL7wo9w6Bt/?fbclid=IwAR2qLOb2fgyY8ee1fRg4m_Emf8nbVBMHyO4N9m2MtlZi72WMzDX8hbDPx9w

  2. Nagyon erdekes, de edeskeves. A jogaszok a felveteleket szetszedik, a tanukat nevetsegesse teszik. Szazaval kellene elojonnie az egeszsegugyi dolgozoknak, orvosoknak. “Unus testis nullus testis” – tartja a jogtudomany

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük