Diszkrimináció nélküli országot!

NAGYON JÓ HÍREK! Pár nap alatt már 34 ezer ember írta alá a védettségi igazolvány megszüntetésére indított petíciót, ami a célnak az egy tizede.

Vessünk véget a megkülönböztetésnek és mutassuk meg, hogy TÖBBEN VAGYUNK, akik ellenezzük a diszkriminációt, mint az a 343 ezer konzultáló, akikre hivatkozva bevezették a semmilyen védettséget nem igazoló kártyát!

TÁMOGASSUK ÉS OSSZUK MEG a megszüntetésére indított országos kezdeményezést: https://diszkriminacio.com

Vasárnap GYERTEK EL és emeljük fel a hangunkat a Hősök terén a Normális Életért, az Emberi Jogainkért, és a tömeges emberkísérletek befejezéséért: https://fb.com/events/930918927669039

Aki segíteni szeretne az itt jelentkezzen: helyiszervezes@gmail.com

A támogatásához pedig itt vannak az információk: https://fb.com/DoktorGodeny/posts/2900391880220120

7 thoughts on “Diszkrimináció nélküli országot!

 1. 2021.05.06. óra 50 perc.

  Jézusom! A védelmi kártyáról szeretnék beszélni veled.

  Jézus: A védelmi kártya egy eszköz a gonosz kezében. Kirekeszt, szétválaszt, megkülönböztet, korlátoz, elkülönít. Csak erre és a szemétre való!

  Gyermekem! A megjövendölt próféciák itt vannak, benne éltek. Az egészségügyi diktatúrát felváltja majd a totális diktatúra. A védettségi kártya valójában egy kirekesztő kártya. A hatalom ezzel még csak a szárnyait bontogatja. A legfontosabb amit e mögött látnotok kell, az az ellenőrzés, a megfigyelés a tömegek mentális tesztelése. A védettségi igazolás valójában semmitől nem véd meg. Ez nem gyógyszer, nem pajzs,nem védelem. Ez egy eszköz, hogy számon tartsanak, mennyire vagy engedelmes a hatalomnak.

  Az igazi”védettségi igazolvány” az Én kezemben van gyermekem. Ez pedig nem más, mint a Bennem való hit, remény, szeretet és teljes bizalom. Az ember által kitalált eszköz nem múlhatja felül Isten hatalmát. A védettség kegyelmét imában, böjtben, tisztaságban nyerhetitek el. Megkaptátok az Élő Isten Pecsétjét, Égi Édesanyátok kiesdette az Üdvösség Érmét. Itt vannak a szentmisék, gyónások, szentáldozások. Használjátok a szentelményeket! Amennyiszer csak lehet menjetek Szentségimádásokra.

  Aki hozzám kiált védelemért, megőrzöm, megvédem, kimenekítem.

  Az oltások, és ez a védettségi kártya volt az első próba. Aki ebben helytállt, csak Istenre hagyatkozott, az első csatát megnyerte!

  Ne féljetek, mert minden hatalom az Én kezemben van! Mindent látok és mindent hallok. Imáitokat, áldozataitokat, engeszteléseiteket számon tartom.

  Újra mondom, ne féljetek! Minden szükségeteket látom, minden hiányotokat be fogom tölteni. Bízzatok Bennem! Legyetek hűségesek és bátrak! Maradjatok Bennem!

  Szent Véremmel beborítalak benneteket, amely a legerősebb védelem.

  Megáldalak mindannyiótokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

  Jézus bátor harcosa.

 2. Nagyon fontos elkülöníteni az egyházakat, a vallásoktól, de leginkább a hittől!
  Az utóbbi kettő segítséget jelenthet legtöbbünknek sok pillanatban. Az első viszont, ugyanannyira, legtöbbnyire széthúzó, gátlástalan, hamis papok szövetsége, mint a kormányoknak nevezett nemzetközi bűnszövetkezet a pártpolitikával, a politikusoké, ahol elvétve talán a kezdetben még akad elvekhez kötődő is.
  Ezek helyett haladéktalanul, minél kisebb önszerveződések laza szövetségébe kell tömörülni, maximális önellátásra törekedve és magunk oktatni a következő generációkat, amég nem késő!

  De itt van a manapság egyik legtöbbet emlegetett, a vallási szintre manipulált “tudomány” is. Egy az MIT (Massachusetts Institute of Technology) és a Wellesley egyetem felkentjeinek nagyon érdekes elemzése, amikor is többször keményen lábonlövik magukat, saját oltárukon próbálva rákiabálni mindenkire, szerintük megkérdőjelezhetlen dogmáikat – többek közt a maszkviselésről, óvintézkedésekről és hogy miért káros, ha az arra nem hivatott plebsz éles elmével elemez és világosan látja az összefüggéseket – sajnos csak angolul:
  https://www.bitchute.com/video/Jsvd5KynTXnl/

 3. A kommentelőknek:
  Létet adni ennek a vlágnak csak az tudott AKI ÖRÖKTŐL FOGVA VAN. Adhat-e létet az aki tud lenni is meg nem lenni (születünk-meghalunk) Gondoljátok tovább.
  Bölcs dolog abban bízni, aki VAN.

  Kedves Doktor Úr!
  Támogatom mindenben amit tesz értünk emberekért. Facebukon kommunikálni, olyan mint minden gondolatunkat névvel, címmel odaadni az ellenségeinknek. Kérem adjon meg más kommunikációs, lehetőséget.Jószándékú embereket kitenni a megfigyelhetőségnek nem jó.
  Oroszok a krím elfoglalását úgy tudták végrehajtani, hogy futárpostával küldték a parancsokat. A globális figyelőrendszer ezt képtelen kontrollálni.
  Ha a telefonodat alufóliába csavarod (árnyékolás),nem tudják hol tartózkodsz. Én ezt vallom: Ha Hatalommal nem tudsz szembe menni, legalább ne segítsd.

 4. Tisztelt Olvasók!
  A fentiekben némileg megtévesztettelek benneteket.Az én buta telefonomra (10-12ezer Ft) igaz a fóliával történő betekerés. Okos telefonok újabb változataira nem jó. Huawei-nél árnyékol.
  Üdv mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük