Közeleg a kovid finálé!

Részlet a FOX News pár napos műsorából (fordítással) ahol minden elhangzik ami nálunk még nem.

https://www.bitchute.com/video/5ccYu8TDbNUB/

12 thoughts on “Közeleg a kovid finálé!

 1. A FoxNews a kontrollált ellenzék. Olyan funkciót tölt be mint anno nálunk Hofi munkássága. Kiengedni a gőzt a TV előtt… Változás akkor lesz ha a kovid pápa Fauci börtönbe kerül (ha másért nem /pedig kaphatna vagy 1000 évet/ akkor azért mert hazudott a kongresszus előtt a vuhani kutatás támogatásáról) ADDIG MINDEN CSAK SZÖVEG ÉS ELTERELÉS. Ne dőljetek be neki!

  1. A világjárvány gyorsan megoldható, ha kidobják a politikát
   Dr. Ben Carson, USA
   https://www.theepochtimes.com/c-american-thought-leaders

   „Minden rendelkezésünkre álló eszközt fel kell használnunk a járvány elleni küzdelemben” – mondja Dr. Ben Carson, nem csak vakcinákra és monoklonális antitestekre gondolva, hanem olyan terápiákra is, mint a hidroxiklorokin és az ivermektin.

   „Nyissuk meg ezt a dolgot a különféle mechanizmusok előtt” – mondta Carson, a neves idegsebész, akit 2008-ban munkájáért az Elnöki Szabadságéremmel – az ország legmagasabb polgári kitüntetésével – tüntették ki. 2013-ban nyugdíjba vonult, 2016-ban pedig indult az elnöki posztért, majd a Trump-kormány idején a lakásügyi és városfejlesztési miniszteri posztot töltötte be.

   „Nézzünk körül a világban a működő dolgokban. Nézzük meg azt a tényt, hogy Afrika nyugati partvidékén szinte nincs COVID. És tegyük fel magunknak a kérdést: miért van ez? És akkor látja, ez azért van, mert maláriaellenes szereket szednek, különösen a hidroxiklorokint. Tanulmányozzuk ezt. Lássuk, mi folyik ott.

   – Hallgassuk meg ezeket az orvoscsoportokat, akik hihetetlen sikereket értek el az ivermektinnel. Nézzük meg a monoklonális antitestek eredményeit. Nézzük meg ezeket a dolgokat. Tegyük mindet a fegyvertárunkba, hogy ne legyen mindenki számára egyforma rendszer.”

   Az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) egy időben engedélyezte a hidroxiklorokin használatát bizonyos COVID-19-betegek kezelésére, de 2020 júniusában gyorsan visszavonta …

 2. Az EU-nagyasszony Ursula von der Leyen vigan és büntetlenül kitörölte 1,8 Milliard Dózis veszélyes oltóanyag megrendelésénél a
  Pfizer-BioNTech-el lefolytatott, Messenger, Signal vagy WhatsApp üzeneteket.

  Forrás: https://netzpolitik.org/2021/informationsfreiheit-von-der-leyen-verweigert-auskunft-ueber-angebliche-sms-zu-milliardendeal-mit-pfizer/?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  A kommisár asszony politikai múltjában már volt ilyen eset, amikor még csak a Szövetségi Németország hadügyminisztere volt, még 2019-ben.

  A nagyságos asszony helyettese, Věra Jourová most már vátoztatásokat helyezett kilátásba, Mert itt az ilyen üzenetekben az élet és a halál
  sorsnak a kérdése is állhat. Ha az nézzük, hogy a libiai parti őrség és a EU-nak a Frontex migársokat megmentő szervezete majdnem kizárólag
  ilyen SMS üzenetekkel kommunikál.

  Egyébként az EU főnők nagyságos asszonya még a még a Pfizer-BioNTech szerződéseket is csak úgy hozta nyilvánosságra, hogy a fontos
  részeleteket, mint a ár, mint a felelőség és kötelesség részleteket fekete letakarással látta el.

  Tehát a nagy méltoságos asszonynak a Pfizer cég főnőkével, Albert Bourla-val lefolytatott meghítt csevegéseket tartalmát soha nem fogjuk
  megtudni. Nekünk csak a kormány erőszakos kényszeroltás önkényét kell elszenvedni. Amikor a mellékhatásokat tekíntve ugyan csak az
  élet és halál kérdéséről van szó. De ez most nem számít, Mert ismert a vezézszólam, hogy az oltás müködik, a gazdaság is müködik.

 3. Reménykeltő, mondhatni, újból egy reménykeltő hír. Nem tudom, mennyire kapcsolható össze a január elsejei PCR teszt elvetéssel (miért nem vetették el már korábban?).
  Ne felejtsük el, 2022 lesz jövőre. ” A 22-es csapdája” is lehet ez. Jön az Agenda 30 szerinti következő lépés?

  Szívem szerint magam is adakoznék akasztófák készítésére, persze, és a JUDÁS díjasokat, Mengeléket is lógatnám.
  Ha ez megtisztulást , az emberekben egy felismerést eredményezne, hogy mennyire át lettek verve,…
  Az eddigi szkepticizmusom továbbra is kitart: talán lecserélik az első vonalat a másodikra? A Schwab féle vezető képző tanodában ’93 óta elég sok aspiránst képeztek ki, van utánpótlás maffiozóból.

  Tucker is a FOX-nál van, ő Készített Orbánnal egy interjút. Kétkulacsosság rulez

 4. Ennél sokkal óvatosabbnak kellene lennünk!
  Nem fogják csak úgy félbehagyni, amihez hozzáfogtak.

  Amikor a legnagyobb lesz az öröm, akkor fogják ledobni az atomot.

  1. Én ezt picit másképp látom
   Nekik pont az az érdekük, hogy már egy cseppnyi örömünk ne legyen. Ne legyen magas az emberiség rezgésszáma, mindenkit tartsanak félelemben. Ezért is kell továbbra is erősnek maradnunk, szeretnünk és örülnünk mindennek! Ezek a … lények félelemmel táplálkoznak.
   Ne etessük tovább őket!!

 5. A Catherine Austin Fitts anyag alatti Illuminátus-i komment logika alapján ez lehet a logika, a reálisan várható előre kiagyalt lépés:
  “-ha beoltod magad, akkor is lesz atom bomba támadás
  -ha nem oltod be magad akkor is.
  Mi ezt akarjuk.”
  Az biztos, hogy beoltva, betegen sokkal nehezebb bármit is tenni ennek megelőzéseként.
  Biztos nem innovatív a megjegyzésem, hiszen ez a gondolat öröktől fogva logikusan létezik.

 6. Igen, óvatosnak kell lennünk: szelídnek, mint a galamb, és okosnak, mint a kígyó. Ez nehezen fog (nekünk) menni, de az atomtól – értesüléseim szerint – nem kell félni, pontosabban nem az atomtól kell félni, hanem a gonoszságtól. Az atomcuccoknak kozmikus kihatásai vannak, és azt az ET-őrjáratok megakadályozzák, eddig is többször megakadályoztak néhány dolgot, például a Holdon végzett nukleáris robbantást, atomtöltetek szállítását a Közel-Keletre stb. Végső elemzésben a gonoszságtól sem kellene félnünk, ha nem ebben a vulgármaterialista világnézetben neveltek volna fel bennünket naív, tudatlan és megfélemlített szülőink, tanítóink.

  1. Az atom alatt nem konkrétan a nukleáris bombát értették a fentebbi hozzászólások. Egy olyan támadást vírus/oltás/szabályozás/becsapás fronton, ami megsemmisítő hatású lesz.

   1. Megsemmisítő? Ezek szerint innen már tök lényegtelen, hogy be vagyunk e oltva vagy sem úgy is végeznek velünk? Nem szívesem dobom el csak így a reményt.
    Számítottam rá, hogy a következő év nehéz lesz és akkor dől el minden de ez az atombombás megjegyzés azt sugallja igazából hiába erőlködünk, bízunk úgy is ők nyernek.

    Tessenek odafigyelni magukra, a lélekre is! Legyen szó bármiről is igyekezzenek ugyan annyi energiát fektetni abba, hogy mi a jó a lelküknek.

 7. Én egyet nem értek. Elnököket tettek el láb alól a történelem folyamán. Miért él még mindig Fauci??

 8. Olvasgattam Ursula von der Leyenről. Nos ez a többgyermekes családanya egy tehetségtelen vándormadár. Ezért került az EU élére ! A náci idők asszonya, mert a BRD Finanzagentur GmbH máig nem írta alá a békeszerződést. Csak a Wermacht kapitulált ! A főnők exiles lett. Nem volt illetékes. Ezeknek is alaptörvényük van mely az alkotmányig érvényes. Nézzétek az alaptörvényük 65, 79,1 bek. 2. mondatát, 120, 146 cikkelyeit és minden világos lesz ! A BRD még az alliirten által megszállt terület. NEM ÁLLAM ! Az az ILLEGITIM ÁLLAM ! A náci idők asszonyának , az egész szerencsétlen parancsvégrehajtó népnek Personalausweisa van = személyzeti igazolvány, saját kérelmükkel ! Eggyel tovább : A Frankfurt am Mainban lévő nemzetközi cégregiszterben a BRD Finanzagentur GmbH száma HRB 51411 ! A Magyaroké New York D&B Duns nál : CIK# 0000889414. Két csodás illegitim Kft.-állam ! A doksikat a sec.gov 8888 beadásával az illetékes Kft doksija lehívható !
  Gondoljátok át, mit jelent ez kiközösítésetek. Nincs állami okmányotok, nincs állami apparátus, jogrend, bíróság, ügyészség, rendőrség. De van hatalmas KÁOSZ, mely az új, hirhedt világrend alapköve !
  Nos ha e tények moderációra várnak, akkor igaz az Orbán diktatúra, melyet Juncker említett ország, világ előtt : jön a diktáror !
  A diktátornak lehet a 157 nano anyaggal rendelkező vakcinát kötelezővé tenni, szajkózni, MERT A VÍRUST A MÉDIA PROPAGANDÁVAL A PANDÉMIA SZINTRE SZAJKÓZTATTA, HOGY ÖNKÉNYES URA LEGYEN A SÁTÁNISTA ZSIDÓ VILÁGBANKELIT ÓHAJÁNAK ! Az egész népirtás a Roskefeller tervben rég leírt, no és az 1$ bankjegyre felvitt, képekben, szövegekben : NOVUS ORDO SECLORUM ! Ezt sok politikus hangoztatta, A jelentésébe a népét nem vonta be. Nem csinált nemzeti konzultációt sem ! Ez a csendes, láthatatlan fegyverekkel elkezdett sátánista, súlyos elmebajos giganáci, gigaholokausztos világbankelit I+III. világháború terve. A népirtás számát B. Gates 0,5 milliárdban jelölte meg, mely VAKCINÁKKAL FELTÖLTÖTT, AZ AZ NANOANYAGGAL BECSIPEZETT RABSZOLGA JELÖLTEKKEL TÖRTÉNIK, AKIK ÖNKÉNT OLTATTÁK, OLTATJÁK MAGUKAT ! Íme a 157 SZABADALMAK KÖZÜL KÉT MICROSOFT : WO 2020/060606 A1 A SÁTÁNIZMUS ÉS AZ ÁLLANDÓ MEGFIGYELÉS, A MÁSIK SZABADALOM 2020/0279585 A1 A MÁR BEOLTOTT BIOROBOT JELÖLTEK TESTÉBEN A BIOMETRIKUS JELEKET BIOCSIPEK VESZIK FEL ÉS TOVÁBBÍTJÁK A SMART PHONE-RA ÉS A FELHŐBE. A SZABADALOM LEÍRTA A SMART PHONE SZÜKSÉGESSÉGÉT. EZ PEDIG A HIRHEDT 5G HÁLÓZATRA UTAL, MIÉRT KELLETTAZ EGEKIG DÍCSÉRNI, GYORSAN KIÉPÍTENI ! ÉBREDJ MAYGAR az Orbán diktatúrából ! Jön a II. Trianonunk ÖNERŐBŐL !!! A népét Orbán a hazaárulásba töri, arra neveli és elvárja ! stb, stb, gazemberségek !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük