8 thoughts on “Demonstráció Mohácson!

 1. ÍME, AMIT a COVID-TALMUDIZMUSSAL és VAKCINA+CIONIZMUS=VAKCIONIZMUSSAL AKARNAK ELFEDNI MAGYARORSZÁG HAZAÁRULÓI MINDENÁRON!!!
  …és közben a LEGFŐBB SOROS KEGYENC (OLSTEIN=ORSÓS=ORBÁN VIKTOR ÜGYNÖK!!!) írta alá a NEMZET-VESZEJTŐ EBRD DIKTÁTUMOT 2015. 02. 09-én, hogy 2022.06.06-ra (666!) Magyarország totális gyarmattá tételével és fejbúbig történő eladósításával végleg megteremthessék Új Israhellt édes hazánkból!!!
  Mégpediglen úgy, hogy a sok baba és zöld lakáshitelre rávett, de már a megemelt törlesztőket fizetni képtelen családokat kilakoltatják, elárverezik…- és a helyükre százezerszám betelepítik az idegenszívű semita honrablókat (lásd: I. II. V. VI. VII. XII. XIII kerületek fajtajelleg lakosságát!!!)!!!
  …mert ugye az ún. magyarországi rendszerváltoztatást is a CIA-KGB-Mossad “szentháromsága” hajtotta végre és utána csakis és kizárólag az általuk kiképzett zsarolható egyedek lettek a prominens politikus és bankár-bűnözők, kitüntetett hazaárulók!!!
  Tehát Orbán és Szabó Tímea szó szerint is kém és szesztestvérek!!!…- ahogyan a “keresztszüleik” is a Rothschildok!!!
  …de, hogy miként is kötődnek Soros György szarból kikupáltjai Orbán Viktor és a magyarországi balliberális oldal oligarchái, országrontói, forintgyengítői is a koronavírusra hivatkozva az új világrendet hirdető gyilkos Rothschild klánhoz, Henry Kissingerhez és annak táskahordozójához Klaus Schwabhoz, a Világgazdasági Fórum elnökéhez?
  Mi köti össze őket Mark Zuckerberggel vagy éppen a sátáni “oltogató” Bill Gates “vakcina-pápával”?
  Mi is a lényege ennek az új, de annál agresszívabb világ-rumlinak, a Great Resetnek?
  Válaszok a videókban:
  https://www.youtube.com/watch?v=-4-lHOyAPB0
  https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI
  https://ebrddiktatum.blog.hu/2019/08/29/ovi_hazaarulasa_ebrd_diktatum_2015_02
  https://rumble.com/vq6e3h-moderna-patent-uncovers-horror-nanocensor-contained-in-bioweapon.html
  https://libernyak.blogstar.hu

 2. Kedves Szakács Árpád Úr!
  Kedves Doktor Urak!
  Ez úton mondok köszönetet Szakács Árpád Úrnak a bátor kiállásáért.
  Azért is,hogy ezt vidéken is folytatja.Az a meglátásom,hogy az emberek
  jó része nagyon megvezetett.
  A Doktor Uraknak pedig a munkájukat,és azt a lehetőséget,amelyet
  ezen a honlapon számunkra biztosítanak.
  Üdvözlettel
  Tóth-Kovács Katalin

 3. Szeretném támogatni a covid-ellenes mozgalmat saját szerény eszközeivel, pld. az olyan írások nemzetközivé tételével, amelyek segítik a tisztánlátást mindenki, nem csak orvosok számára. Tegyem-e ezt, vagy ne?

  Tegnap ezen oldalak valamelyikén találtam egy olyan összeállítást, amely mindjárt megtetszett és amelyet ezért szerettem volna lefordítani (pld. eszperantó nyelvre). Ha jól emlékszem, 24 elgondolkodtató és idevágó kérdést tartalmazott, amelyet mindjárt el is kezdtem fordítani, de közben alighanem egy téves billentyű-lenyomás miatt eltűnt a kérdéseket tartalmazó poszt, után már nem is sikerült. előhívnom. Talán letiltották volna, vagy Önök törölték esetleg alkalmatlansága miatt? Nem lehetne-e visszaállítani, hogy szétküldhessem fordításait?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük